Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til stedatter

Fødselsdagsdigte til stedatter

Fødselsdagsdigte til stedatter: Hvad skal man skrive i et fødselsdagskort til din stedatter? Nå, først og fremmest, slap af. Stop med at bekymre dig om, hvordan du kan skabe de bedste fødselsdagsønsker, hun nogensinde har haft. Stop med at lede efter fødselsdagscitater og beskeder, der taler om at være stedmor og stedfar.

Slap af og tænk på al den lykke, der har fyldt dit liv, siden du var en del af den samme familie. Du behøver ikke altid at have en biologisk forbindelse for at have nogle af livets mest specielle forhold. Båndet mellem en stedfar og en stedatter er ulig nogen anden.

Læs disse digte og relatér ordene til det forhold, du deler med din stedatter. Tænk over dette og begynd at skrive dine egne følelser ned på et stykke papir eller et lykønskningskort. Vær original, lad dine tanker gå dybt, og skriv ned, hvordan du virkelig har det med hende.

Skriv det hele ned i et smukt digt og læg det på din Facebook, Twitter og Instagram. Lad din stedatter vide, at du måske ikke har været der sammen med hende siden hun blev født, men hvad du deler er så meget mere. Hold det enkelt, hold det ægte.

Her er nogle fødselsdagsdigte til stedatter

 • Ja, det er ikke gener, der gør det
  Vores bånd er så specielt, så uvurderligt.
  Men det er meget dybere
  En ren form for kærlighed og lykke.
  Jeg kan ikke beskrive det med ord
  Selvom jeg prøvede mit bedste
  Jeg tror, jeg vil opsummere det ved at sige
  Du er slaget mod mit bryst
  Tillykke med fødselsdagen
Ja, det er ikke gener, der gør det <br> Vores bånd er så specielt, så uvurderligt. <br> Men det er meget dybere <br> En ren form for kærlighed og lykke. <br> Jeg kan ikke beskrive det med ord <br> Selvom jeg prøvede mit bedste <br> Jeg tror, jeg vil opsummere det ved at sige <br> Du er slaget mod mit bryst <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Skæbnen gjorde os til mor og datter.
  Men på en unik måde
  Og det er derfor, jeg kan stoppe
  Takker skæbnen, hver dag.
  Jeg skulle have været heldig
  At have fundet en datter i dig
  Det er et bånd som ingen anden.
  Ubrydelig, sådan en ægte kærlighed
  Tillykke med fødselsdagen
Skæbnen gjorde os til mor og datter. <br> Men på en unik måde <br> Og det er derfor, jeg kan stoppe <br> Takker skæbnen, hver dag. <br> Jeg skulle have været heldig <br> At have fundet en datter i dig <br> Det er et bånd som ingen anden. <br> Ubrydelig, sådan en ægte kærlighed <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Følelsen af at have dig i mit liv <br> Ord kan ikke forklare det. <br> Det er som om lykken var gået tabt <br> Det er nu blevet hævdet. <br> Blod forener os måske ikke <br> Men det, vi deler, er meget mere. <br> At være en del af dit liv <br> Det var alt, hvad jeg kunne have bedt om <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Følelsen af at have dig i mit liv <br> Ord kan ikke forklare det. <br> Det er som om lykken var gået tabt <br> Det er nu blevet hævdet. <br> Blod forener os måske ikke <br> Men det, vi deler, er meget mere. <br> At være en del af dit liv <br> Det var alt, hvad jeg kunne have bedt om <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • For at være ærlig kan jeg ikke se
  Forskellen mellem
  En datter og en stedatter
  Måske var der aldrig
  Det er så uheldigt, at verden
  Du er nødt til at adskille de to
  For for mig, mere end min
  Mit hjerte er tættere på dig
  Tillykke med fødselsdagen
For at være ærlig kan jeg ikke se <br> Forskellen mellem <br> En datter og en stedatter <br> Måske var der aldrig <br> Det er så uheldigt, at verden <br> Du er nødt til at adskille de to <br> For for mig, mere end min <br> Mit hjerte er tættere på dig <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h3 class= Fødselsdagsdigte til stedatter
 • Alle har brug for at vide
  At steddøtre er de bedste
  Af alle bånd i livet
  Denne er blandt de største.
  Jeg kan ikke forestille mig min verden
  Hvis du ikke havde været i nærheden
  Af alle livets melodier
  Du er min kære, du er den sødeste lyd.
  Tillykke med fødselsdagen
Alle har brug for at vide <br> At steddøtre er de bedste <br> Af alle bånd i livet <br> Denne er blandt de største. <br> Jeg kan ikke forestille mig min verden <br> Hvis du ikke havde været i nærheden <br> Af alle livets melodier <br> Du er min kære, du er den sødeste lyd. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Skæbnen reserverede et særligt bånd til os
  Du har måske ikke mit kød eller ben
  Men det bedste skete i mit liv.
  Den dag jeg kaldte dig min
  Vi deler muligvis ikke de samme gener
  Hvis vi deler noget, der er større
  Af alle de ting, jeg kan kalde nogen
  Ordet datter er forbeholdt dig alene.
  Tillykke med fødselsdagen
Skæbnen reserverede et særligt bånd til os <br> Du har måske ikke mit kød eller ben <br> Men det bedste skete i mit liv. <br> Den dag jeg kaldte dig min <br> Vi deler muligvis ikke de samme gener <br> Hvis vi deler noget, der er større <br> Af alle de ting, jeg kan kalde nogen <br> Ordet datter er forbeholdt dig alene. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Alle ved, hvordan det er <br> Elsker din <br> Men vores kærlighed er stærkere. <br> For evigt, skrevet i sten <br> Held og skæbne <br> Det kan have bragt os sammen <br> Men ved valg, vores kærlighed <br> Det er for evigt <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Alle ved, hvordan det er <br> Elsker din <br> Men vores kærlighed er stærkere. <br> For evigt, skrevet i sten <br> Held og skæbne <br> Det kan have bragt os sammen <br> Men ved valg, vores kærlighed <br> Det er for evigt <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Der går ikke en dag <br> Når jeg ikke takker mine stjerner <br> For at give mig et link <br> Lige så dyrebar som vores <br> Hvem ville have troet det <br> At vores liv ville være sammenflettet <br> Men nu hvor de har <br> Jeg er glad for at kalde dig min <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Der går ikke en dag <br> Når jeg ikke takker mine stjerner <br> For at give mig et link <br> Lige så dyrebar som vores <br> Hvem ville have troet det <br> At vores liv ville være sammenflettet <br> Men nu hvor de har <br> Jeg er glad for at kalde dig min <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Stedpiger er <br> Mere end bare mennesker, der <br> Du ringer til din <br> Fordi de blev født til dig <br> De er vinkler, hvem vælger du <br> At være en del af dit liv <br> At være det bedste, der nogensinde er sket <br> I dit livs arkiver <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Stedpiger er <br> Mere end bare mennesker, der <br> Du ringer til din <br> Fordi de blev født til dig <br> De er vinkler, hvem vælger du <br> At være en del af dit liv <br> At være det bedste, der nogensinde er sket <br> I dit livs arkiver <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Godnat digte til kæreste: digte til ham (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til steddatter. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top