Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til søstre

Fødselsdagsdigte til søstre

Fødselsdagsdigte til søster: Der er ingen chance for, at du henter et elendigt lykønskningskort for at ønske din søster tillykke med fødselsdagen! Nej, det mindste du kan gøre er at grave dybt ned i din hukommelsesbank og skrive nogle søde ord.

Tænk på alle de sjove minder, du har delt. Tænk på, hvordan du har udviklet dig på trods af alle kampe og argumenter. En søsters kærlighed er uerstattelig, og du vil kun indse værdien af denne kærlighed, når du og din søster begynder at bo hver for sig. Uanset hvor du er, kræver det ikke meget at skrive noget pænt i en håndskrevet note.

Og nej, du behøver ikke at være digter for at rime. Giv slip og lad dine tanker slå sig ned i et kort digt. Sørg også for at købe en dejlig fødselsdagsgave!

Brødre og søstre er specielle og bliver dine bedste venner… en af livets største ironier er, at du kun indser dette i bakspejlet. Lad din søsters fødselsdag være en grund til at fejre dette bånd.

Tag dine barndomsbilleder ud og tag dem på Facebook og Instagram. Sørg for at gøre alt hvad du kan for at minde ham om, at uanset hvad der sker, vil du altid være der.

Her er nogle fødselsdagsdigte til en søster

 • Et stykke af mit hjerte
  En søjle i familien
  En del af mit liv
  Bogstaveligt talt et stykke af mig
  Ikke bare en søster
  Min bedste ven, min bedste ven
  Du har altid været
  Og det vil du altid være
  Tillykke med fødselsdagen
Et stykke af mit hjerte <br> En søjle i familien <br> En del af mit liv <br> Bogstaveligt talt et stykke af mig <br> Ikke bare en søster <br> Min bedste ven, min bedste ven <br> Du har altid været <br> Og det vil du altid være <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Åh, jeg husker, hvordan vi plejede at kæmpe uendeligt.
  Som om vi var bestemt til at være fjender
  Men i årenes løb deler jeg med dig
  Nogle af livets bedste minder.
  Vi kan kæmpe og skændes som katte og hunde.
  Men ingen kan holde mig sund som dig.
  Intet i hele verden, slet ikke noget.
  Det kan komme tættere på det bånd, jeg har med dig
  Gennemgå livets maniske faser
  Med ord kan jeg bare ikke beskrives.
  At se mig igennem alle de svære tider
  En søster som dig er, hvad skæbnen foreskrev.
Åh, jeg husker, hvordan vi plejede at kæmpe uendeligt. <br> Som om vi var bestemt til at være fjender <br> Men i årenes løb deler jeg med dig <br> Nogle af livets bedste minder. <br> Vi kan kæmpe og skændes som katte og hunde. <br> Men ingen kan holde mig sund som dig. <br> Intet i hele verden, slet ikke noget. <br> Det kan komme tættere på det bånd, jeg har med dig <br> Gennemgå livets maniske faser <br> Med ord kan jeg bare ikke beskrives. <br> At se mig igennem alle de svære tider <br> En søster som dig er, hvad skæbnen foreskrev.

tillykke med fødselsdagen digt søster

 • En person, der altid har været sammen med mig.
  En, der har set mig på mit værste
  En der altid har min ryg
  En, der ved det først, når de er triste.
  Nogen der ved, hvad der motiverer mig
  En, der kan føle, når jeg er i tvivl.
  En person, der tror på mig, uanset hvad.
  Nogen der kender mig indefra og ud
  En, jeg ofte tager for givet
  At nogen er en engel i forklædning.
  En ven, en mor og meget mere
  Hun er min søster, mit livs største præmie.
  Tillykke med fødselsdagen
En person, der altid har været sammen med mig. <br> En, der har set mig på mit værste <br> En der altid har min ryg <br> En, der ved det først, når de er triste. <br> Nogen der ved, hvad der motiverer mig <br> En, der kan føle, når jeg er i tvivl. <br> En person, der tror på mig, uanset hvad. <br> Nogen der kender mig indefra og ud <br> En, jeg ofte tager for givet <br> At nogen er en engel i forklædning. <br> En ven, en mor og meget mere <br> Hun er min søster, mit livs største præmie. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Selvom vi altid kæmper
  Og jeg må indrømme, at du nogle gange har helt ret.
  Ja, jeg vil ikke benægte det, vi argumenterer altid.
  Det meste af tiden er det mig imod dig
  Men hey, det betyder ikke noget, hvem der har ret, eller hvem der ikke har det.
  Jeg vil altid være der for at synge din fødselsdagssang.
  I gode tider og i dårlige tider, i op- og nedture
  Jeg lover, jeg vil aldrig lade nogen slukke for din glød
  Tillykke med fødselsdagen søster
Selvom vi altid kæmper <br> Og jeg må indrømme, at du nogle gange har helt ret. <br> Ja, jeg vil ikke benægte det, vi argumenterer altid. <br> Det meste af tiden er det mig imod dig <br> Men hey, det betyder ikke noget, hvem der har ret, eller hvem der ikke har det. <br> Jeg vil altid være der for at synge din fødselsdagssang. <br> I gode tider og i dårlige tider, i op- og nedture <br> Jeg lover, jeg vil aldrig lade nogen slukke for din glød <br> Tillykke med fødselsdagen søster

tillykke med fødselsdagen søster digt

 • Jeg er flov, når jeg tænker
  Om alle vores barndomsminder.
  Om hvor skør jeg har været
  Næsten som en sygdom, der er svær at slippe af med.
  Fræk, som barn var jeg
  Den værste del af det, du har været nødt til at udholde
  Men hvordan har du udholdt det
  Vis, hvor meget du virkelig bryr dig
  Tak for alt, virkelig.
  Han ville ikke have tolereret mig.
  Det er ikke underligt, at den bedste søster i verden
  Du er kommet til at være
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg er flov, når jeg tænker <br> Om alle vores barndomsminder. <br> Om hvor skør jeg har været <br> Næsten som en sygdom, der er svær at slippe af med. <br> Fræk, som barn var jeg <br> Den værste del af det, du har været nødt til at udholde <br> Men hvordan har du udholdt det <br> Vis, hvor meget du virkelig bryr dig <br> Tak for alt, virkelig. <br> Han ville ikke have tolereret mig. <br> Det er ikke underligt, at den bedste søster i verden <br> Du er kommet til at være <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Sammen deler vi et værelse.
  Sammen lader vi sladder blomstre.
  Sammen kiggede vi på stjernerne på himlen.
  Sammen lo og græd vi
  Sammen studerer og leger vi.
  Sammen holder vi fjender i skak
  Sammen lærer vi og vokser
  Sammen, i lykke og sorg.
  Tillykke med fødselsdagen søster
Sammen deler vi et værelse. <br> Sammen lader vi sladder blomstre. <br> Sammen kiggede vi på stjernerne på himlen. <br> Sammen lo og græd vi <br> Sammen studerer og leger vi. <br> Sammen holder vi fjender i skak <br> Sammen lærer vi og vokser <br> Sammen, i lykke og sorg. <br> Tillykke med fødselsdagen søster

digt til min søster på hendes fødselsdag

 • Jeg tænker på alle de minder, vi deler.
  Efterhånden som der går et år mere i dit liv
  Ser tilbage på det utrolige bånd, vi har
  Jeg kan ikke lade være med at bryde ud i et smil og græde.
  Jeg er taknemmelig for alt, hvad vi er.
  Du er ikke bare en søster, men en sand ven.
  Jeg er her, ved din side
  Ikke i dag eller i morgen, men indtil slutningen.
  Tillykke med fødselsdagen søster
Jeg tænker på alle de minder, vi deler. <br> Efterhånden som der går et år mere i dit liv <br> Ser tilbage på det utrolige bånd, vi har <br> Jeg kan ikke lade være med at bryde ud i et smil og græde. <br> Jeg er taknemmelig for alt, hvad vi er. <br> Du er ikke bare en søster, men en sand ven. <br> Jeg er her, ved din side <br> Ikke i dag eller i morgen, men indtil slutningen. <br> Tillykke med fødselsdagen søster
 • Du har altid været
  Min inspiration
  Stop aldrig med at give mig
  En daglig dosis motivation
  Jeg falder fladt på mit ansigt
  Når jeg prøver at være som dig
  Måske skulle jeg indse
  Seje katte som dig er få.
  Tillykke med fødselsdagen søster
Du har altid været <br> Min inspiration <br> Stop aldrig med at give mig <br> En daglig dosis motivation <br> Jeg falder fladt på mit ansigt <br> Når jeg prøver at være som dig <br> Måske skulle jeg indse <br> Seje katte som dig er få. <br> Tillykke med fødselsdagen søster

digt til en søster på hendes fødselsdag

 • Kære søster,
  Når du bliver ældre
  Når du modnes
  Forskellige oplevelser
  Så længe du holder fast
  Når du bliver voksen
  Og tag større skridt
  For dig vil jeg have
  Intet andet end stolthed
  Ind i den ukendte fremtid
  Gå dristigt, have det sjovt.
  En vinder i livet
  Jeg vil have dig til at være nummer et
  Tillykke med fødselsdagen
Kære søster, <br> Når du bliver ældre <br> Når du modnes <br> Forskellige oplevelser <br> Så længe du holder fast <br> Når du bliver voksen <br> Og tag større skridt <br> For dig vil jeg have <br> Intet andet end stolthed <br> Ind i den ukendte fremtid <br> Gå dristigt, have det sjovt. <br> En vinder i livet <br> Jeg vil have dig til at være nummer et <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Tillykke med fødselsdagen til søsteren.
  Hvem er nu teenager?
  Åh, og det gør verden også.
  Dronningen af det største drama
  Kedeligt, livet ville være uden dig.
  Som kedelig maling.
  Tak fordi du deltog
  Mit livs lykkemaskine.

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til stedatter

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til søster. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top