Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til mor

Fødselsdagsdigte til mor

Fødselsdagsdigte til mor: Din mor har arbejdet utrætteligt hver dag, uge, måned og år i sit liv, efter at du blev født, bare for at sikre, at du har den barndom, du fortjener.

Gør op for det ved at være den kærlige søn eller datter, hun fortjener. Skriv en sød besked på hans fødselsdagskort for at ønske ham tillykke med fødselsdagen. Efterlad din hilsen på køkkenbænken natten før din mors fødselsdag, så det er den første ting, hun ser om morgenen.

Overrask hende ved at lave hendes morgenmad, og glem ikke at tage masser af søde og sjove fotos af hende. Send billederne på din Facebook og Instagram, så du kan vise, hvor gode og omsorgsfulde dine børn virkelig er. Forkæl hende hele dagen lang, så din mors fødselsdag bliver et minde, der forbliver i hendes hjerte for evigt.

Her er nogle fødselsdagsdigte til mor

 • Når jeg bliver ældre
  Når mine vinger vokser, og jeg flyver væk
  Jeg ser, hvad der er brug for
  Vær mor og red dagen.
  Når jeg modnes
  Når jeg lærer livets detaljer
  Jeg ser de ofre, du gør
  At være mor og kone
  Her er en
  Den vidunderlige kvinde, du er
  Du er ikke bare min mor
  Den lyseste stjerne i familien
  Tillykke med fødselsdagen
Når jeg bliver ældre <br> Når mine vinger vokser, og jeg flyver væk <br> Jeg ser, hvad der er brug for <br> Vær mor og red dagen. <br> Når jeg modnes <br> Når jeg lærer livets detaljer <br> Jeg ser de ofre, du gør <br> At være mor og kone <br> Her er en <br> Den vidunderlige kvinde, du er <br> Du er ikke bare min mor <br> Den lyseste stjerne i familien <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du ville være de stærke rødder
  Hvis jeg var et træ
  I horisonten af mit liv
  Du er det uendelige hav
  Mor, jeg ved ikke, hvordan jeg sender.
  Hvor meget betyder du for mig
  Der er ingen grænse for min kærlighed til dig
  Du er hele min verden, forstår du.
  Tillykke med fødselsdagen
Du ville være de stærke rødder <br> Hvis jeg var et træ <br> I horisonten af mit liv <br> Du er det uendelige hav <br> Mor, jeg ved ikke, hvordan jeg sender. <br> Hvor meget betyder du for mig <br> Der er ingen grænse for min kærlighed til dig <br> Du er hele min verden, forstår du. <br> Tillykke med fødselsdagen

fødselsdagsdigt til min mor

 • Jeg ved ikke, om du tjener mere end far
  Men jeg er sikker på, at du arbejder meget hårdere.
  Jonglere med dit arbejde og tage sig af din familie
  Jeg kan forestille mig, hvordan du i slutningen af dagen kan føle dig øm.
  Tror ikke, at din indsats går ubemærket
  Vi sætter alle pris på alt, hvad du gør.
  Vi er altid på udkig efter måder at vise vores kærlighed på.
  Så vi kan vende tilbage til dig lidt efter lidt
  Vi ved, at du ikke forventer noget til gengæld
  For alt det hårde arbejde, du gør for os og for far.
  Men vi er klar over, at overmenneskelig styrke er nødvendig.
  For at holde alle glade og tilfredse.
  Derfor fejrer vi dit liv i dag.
  En kvinde, der ikke kun er en kone og mor
  Men en kvinde, der er smuk og så omsorgsfuld
  At bare være tæt på hende er en af livets skatte.
  Tillykke med fødselsdagen mor
Jeg ved ikke, om du tjener mere end far <br> Men jeg er sikker på, at du arbejder meget hårdere. <br> Jonglere med dit arbejde og tage sig af din familie <br> Jeg kan forestille mig, hvordan du i slutningen af dagen kan føle dig øm. <br> Tror ikke, at din indsats går ubemærket <br> Vi sætter alle pris på alt, hvad du gør. <br> Vi er altid på udkig efter måder at vise vores kærlighed på. <br> Så vi kan vende tilbage til dig lidt efter lidt <br> Vi ved, at du ikke forventer noget til gengæld <br> For alt det hårde arbejde, du gør for os og for far. <br> Men vi er klar over, at overmenneskelig styrke er nødvendig. <br> For at holde alle glade og tilfredse. <br> Derfor fejrer vi dit liv i dag. <br> En kvinde, der ikke kun er en kone og mor <br> Men en kvinde, der er smuk og så omsorgsfuld <br> At bare være tæt på hende er en af livets skatte. <br> Tillykke med fødselsdagen mor
 • Den eneste form for sand, uselvisk kærlighed, jeg kender, eksisterer.
  Han er den, der har en mor til sin søn
  Jeg ved det, fordi de har krammet og omfavnet mig.
  Selv når jeg var ingenting og vild
  Mor, vi elsker dig så meget, og vi kan se det.
  Hvordan du tog dig af os, selv da vi skabte en skandale
  På din fødselsdag i dag, lad os tage et øjeblik til at fejre.
  De uendelige grin, du har givet os
  Tillykke med fødselsdagen
  Dejligt fødselsdagsdigt for mor at skrive på et lykønskningskort.
Den eneste form for sand, uselvisk kærlighed, jeg kender, eksisterer. <br> Han er den, der har en mor til sin søn <br> Jeg ved det, fordi de har krammet og omfavnet mig. <br> Selv når jeg var ingenting og vild <br> Mor, vi elsker dig så meget, og vi kan se det. <br> Hvordan du tog dig af os, selv da vi skabte en skandale <br> På din fødselsdag i dag, lad os tage et øjeblik til at fejre. <br> De uendelige grin, du har givet os <br> Tillykke med fødselsdagen <br> Dejligt fødselsdagsdigt for mor at skrive på et lykønskningskort.

digt til mor på hendes fødselsdag

 • Hjerter ville ikke længere være varme
  Livet, bliv begravet dybt i en storm
  Verden ville ikke være rund.
  Lykken ville ikke findes nogen steder.
  Forår ville ikke være forår.
  Kærlighed ville være en glemt ting.
  Himlen ville ikke være så blå
  Intet af dette, hvis det ikke var for dig
  Tillykke med fødselsdagen mor
Hjerter ville ikke længere være varme <br> Livet, bliv begravet dybt i en storm <br> Verden ville ikke være rund. <br> Lykken ville ikke findes nogen steder. <br> Forår ville ikke være forår. <br> Kærlighed ville være en glemt ting. <br> Himlen ville ikke være så blå <br> Intet af dette, hvis det ikke var for dig <br> Tillykke med fødselsdagen mor
 • Du er som et stearinlys, kære mor.
  Det brænder og smelter for at give lys til andre.
  I din varme har jeg altid følt mig tryg og sikker.
  For alle mine bekymringer har din kærlighed været den ultimative kur
  For al smerten i mit liv har du været den sidste balsam
  Tillykke med fødselsdagen til min bedste ven, der også er min mor.
Du er som et stearinlys, kære mor. <br> Det brænder og smelter for at give lys til andre. <br> I din varme har jeg altid følt mig tryg og sikker. <br> For alle mine bekymringer har din kærlighed været den ultimative kur <br> For al smerten i mit liv har du været den sidste balsam <br> Tillykke med fødselsdagen til min bedste ven, der også er min mor.

digte til mor på hendes fødselsdag

 • Tillykke med fødselsdagen…
  Til moderen, der aldrig bliver træt
  Til moderen, hvis kærlighed aldrig udløber
  Til moderen, der altid er så kærlig.
  Til moderen, hvis varme er uendelig
  Til moderen, der bor for sin familie.
  Til moderen, der altid holder os glade.
  Til moderen, der er bedre end resten.
  Til moderen, hvis knus er de bedste.
Tillykke med fødselsdagen... <br> Til moderen, der aldrig bliver træt <br> Til moderen, hvis kærlighed aldrig udløber <br> Til moderen, der altid er så kærlig. <br> Til moderen, hvis varme er uendelig <br> Til moderen, der bor for sin familie. <br> Til moderen, der altid holder os glade. <br> Til moderen, der er bedre end resten. <br> Til moderen, hvis knus er de bedste.
 • Dette er en særlig besked
  For en person med et stort hjerte og meget mod.
  Hvem tolererer mig og holder mig tæt på mig?
  Selvom jeg tager det for givet det meste af året
  Din nærmeste familie og bedste venner.
  De er alle her for at låne
  En hjælpende hånd med tilberedning, mad og vin.
  For at fejre fødselsdagen for en sådan fin mor.
  Der er ikke noget tilbage at gøre
  Men sig hej til en god mor som dig.
  Tillykke med fødselsdagen mor
  Smukt digt til mor mor du er en engel

digt til mor på hendes fødselsdag

 • Alle de svære ofre
  Alle de uønskede forpligtelser
  Alle de lange dage og nætter
  Tolererer alle mine fejl og rettigheder
  Alle års arbejde, så utaknemmelig.
  Alle problemer og uønsket stress.
  Alle de dagligdags, rutinemæssige ting i livet.
  At være ikke kun en mor, men også en kone
  Tak mor, men ord er ikke nok.
  For at være stærkere end hård
  Mor, du er en engel i forklædning.
  Du er mit livs største præmie.
  Tillykke med fødselsdagen
Alle de svære ofre <br> Alle de uønskede forpligtelser <br> Alle de lange dage og nætter <br> Tolererer alle mine fejl og rettigheder <br> Alle års arbejde, så utaknemmelig. <br> Alle problemer og uønsket stress. <br> Alle de dagligdags, rutinemæssige ting i livet. <br> At være ikke kun en mor, men også en kone <br> Tak mor, men ord er ikke nok. <br> For at være stærkere end hård <br> Mor, du er en engel i forklædning. <br> Du er mit livs største præmie. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg tror, at forældreskab har meget at gøre med det
  Med den slags mennesker, de bliver
  Jeg ved det, fordi jeg betragter mig selv som venlig og ærlig.
  Dyder, som jeg erhvervede ved at se min egen mor.
  Jeg er sikker på, at det ikke er let altid at være et godt eksempel.
  Det må have taget mange ofre og vanskelige beslutninger.
  Jeg er klar over, hvad det må have krævet for dig at give mig en fantastisk barndom.
  Tillykke med fødselsdagen mor, du er min største inspiration.
Jeg tror, at forældreskab har meget at gøre med det <br> Med den slags mennesker, de bliver <br> Jeg ved det, fordi jeg betragter mig selv som venlig og ærlig. <br> Dyder, som jeg erhvervede ved at se min egen mor. <br> Jeg er sikker på, at det ikke er let altid at være et godt eksempel. <br> Det må have taget mange ofre og vanskelige beslutninger. <br> Jeg er klar over, hvad det må have krævet for dig at give mig en fantastisk barndom. <br> Tillykke med fødselsdagen mor, du er min største inspiration.

Flere digte som dette

Jeg elsker dig te til kæreste: digte til ham (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til mor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top