Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til ekskone: Ønsker og sætninger

Fødselsdagscitater til ekskone: Ønsker og sætninger

Fødselsdagsønsker til din ekskone: Det er en vanskelig opgave at ønske din ekskone tillykke med fødselsdagen, fordi din besked kan fortolkes på så mange forskellige måder.

Afhængigt af situationen for din skilsmisse, dine børn og hvordan I begge er gået videre, skriv noget sødt på et lykønskningskort eller på din Facebook for at vise, at du stadig respekterer det faktum, at du engang var gift.

Tag ideer fra disse inderlige ønsker, sjove citater og søde beskeder for at spille din rolle som en støttende eksmand.

Hvis det ikke er for dig selv, skal du gøre det for at være et eksempel for dine yndige børn. Vis dem, at uanset hvor bittert et ægteskab falder fra hinanden, kan mand og kone stadig forblive venlige venner for deres børns skyld.

Her er nogle fødselsdagsønsker til din ekskone

 • Der var en tid, hvor vi begge ønskede at tilbringe vores liv sammen, efterfulgt af en tid, hvor vi holdt op med hinanden. Der var en tid, hvor vi ikke kunne se hinandens lykke, men nu har vi indset, at vi bare ikke var beregnet til at være det. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • Jeg vil ikke lyve, jeg indrømmer det. Ja, Jeg er stadig ked af den måde, vi brød op på. Det er stadig smertefuldt at kalde dig min ekskone. Men jeg er stadig glad for, at du var en del af mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Kærlighed var årsagen til vores ægteskab. Had var årsagen til vores skilsmisse. Lad os glemme alle disse grunde og lade smilet være årsagen til vores venskab. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • Vores ægteskab brød sammen, men vi opførte os aldrig som ubehagelige tidligere fjender. Jeg er glad for, at vi har gjort vores minder retfærdighed. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke fortryder noget, men jeg kender også et klogt citat, der siger: De, der ikke glemmer, lider. Tillykke med fødselsdagen kære.
Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke fortryder noget, men jeg kender også et klogt citat, der siger: De, der ikke glemmer, lider. Tillykke med fødselsdagen kære.
 • Vores skilsmisse har bragt os begge i et fængsel af bitre minder. Din fødselsdag virker som den perfekte dag til at befri dig selv fra vores fortids bånd og se på en venlig fremtid. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ekser formodes at være slemme, uhøflige, og ubehagelige. Sådan er vi ikke, fordi vi respekterer det faktum, at vi engang var familie. Tillykke med fødselsdagen til min ekskone.
 • Jeg bliver vred, når jeg tror, at du er delvist ansvarlig for vores skilsmisse og alle andre bekymringer. Men jeg roer mig, når jeg indser, at du også er delvist ansvarlig for vores yndige børn og vores smukke minder. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • Da vi startede dating, troede jeg aldrig, at jeg ville kalde dig min ekskone. Kald det held eller skæbne, det er livet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Selv efter den bitre skilsmisse ønsker jeg, at min ekskone skal være lykkelig. Jeg er ikke skør, og jeg er heller ikke skør. I sidste ende var hun min familie. Tillykke med fødselsdagen.
Selv efter den bitre skilsmisse ønsker jeg, at min ekskone skal være lykkelig. Jeg er ikke skør, og jeg er heller ikke skør. I sidste ende var hun min familie. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagsønsker til sin ekskone

 • Jeg har besluttet at have en selektiv hukommelse af vores fortid. Jeg har bekvemt glemt de bitre kampe ved vores skilsmisse og husker kun de søde minder fra vores bryllupsrejse. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • Vores forhold sluttede, da vi blev gift. Vores ægteskab sluttede, da vi blev skilt. På din fødselsdag håber jeg, at uanset hvad der sker, vil vores venskab aldrig ende. Tillykke med fødselsdagen til min ekskone.
 • Uanset hvordan vi bevæger os fremad, og med hvem vi bevæger os fremad, vil vores ægteskab altid være et unikt forhold, der vil definere vores fremtid. Tillykke med fødselsdagen kære.
 • De sidste par år var hårde, vores skilsmisse var hård. Men jeg vil efterlade det bag mig, fordi jeg har vores typer i tankerne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores ægteskab gav os kærlighed og lykke. Vores skilsmisse bragte os smerte og bitterhed. På din fødselsdag ønsker jeg, at vi begge kommer ud af det her rod. Tillykke med fødselsdagen.
Vores ægteskab gav os kærlighed og lykke. Vores skilsmisse bragte os smerte og bitterhed. På din fødselsdag ønsker jeg, at vi begge kommer ud af det her rod. Tillykke med fødselsdagen.
 • Lad os ikke se vores skilsmisse som et mislykket ægteskab mellem dig og mig, men snarere som et forhold, der simpelthen ikke var i vores skæbne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er din eksmand, og du er min ekskone, vi kan aldrig ændre den kendsgerning. Men at stoppe med at ønske dig på din fødselsdag er ikke den måde, jeg vil handle på. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det gør mig jaloux at se, hvor let du er gået videre med dit liv, men det får mig ikke til at stoppe med at ønske dig på din fødselsdag, fordi du stadig er min ekskone. Tillykke med fødselsdagen kære.
 • Lad os ikke afvise vores ægteskab som et mørkt sted, lad os acceptere det som en varm tanke. På den vidunderlige note vil jeg ønske dig på din fødselsdag med dette citat. Tillykke med fødselsdagen.
 • Som ekser har vi måske kæmpet mod hinanden som monstre. Men som forældre har vi mødt os, når det betyder noget. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
Som ekser har vi måske kæmpet mod hinanden som monstre. Men som forældre har vi mødt os, når det betyder noget. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • En af mine venner spurgte mig, om jeg ville gifte mig igen, selv efter at mit første ægteskab faldt fra hinanden. Jeg sagde ja, for selvom min ekskone og jeg tog forskellige veje, husker vi kærligt vores gyldne dage. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det er længe siden vi mødtes, men jeg glemmer aldrig din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er glad for, at vi fiksede vores blodige skilsmisse med venskabets bandage, så vi kan støtte hinanden og give vores børn den gode uddannelse, de fortjener. Tillykke med fødselsdagen.
 • Selvom vi ikke længere deler vores liv, ønsker jeg dig lykke i dit. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores ægteskab sluttede, men vores liv er det ikke. Vi kunne få vores fortid til at fungere, men i det mindste blev vi ikke til grimme idioter. Tillykke med fødselsdagen.
Vores ægteskab sluttede, men vores liv er det ikke. Vi kunne få vores fortid til at fungere, men i det mindste blev vi ikke til grimme idioter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis vi formår at blive forelsket, blive gift og derefter knuse vores hjerter, er jeg sikker på, at vi af hensyn til vores børn kan komme videre uafhængigt og starte forfra. Tillykke med fødselsdagen.
 • Nogle gange fungerer tingene bare ikke mellem mand og kone. Men hver gang har de stadig en chance for at forblive venner for livet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du kunne have taget alle mine penge, da du rejste, men du valgte ikke at gøre det. For det vil jeg altid være dig taknemmelig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis jeg havde magten til at gå tilbage i tiden, ville jeg ændre mange ting undtagen en: det faktum, at mine børn har en kærlig mor som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi vil aldrig være et par igen, og minderne om vores skilsmisse vil også give os smerte. Men på trods af den bitre fortid er du stadig mor til mine børn, og jeg håber, at din fødselsdag bliver glad og sjov. Hav en god en.
Vi vil aldrig være et par igen, og minderne om vores skilsmisse vil også give os smerte. Men på trods af den bitre fortid er du stadig mor til mine børn, og jeg håber, at din fødselsdag bliver glad og sjov. Hav en god en.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til mor: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til eks-kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top