Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til bror

Fødselsdagsdigte til bror

Fødselsdagsdigte til bror: Alle din brors venner vil ønske ham tillykke med fødselsdagen ved at sende søde tekstbeskeder, søde Facebook-indlæg, sjove citater og WhatsApp-beskeder.

Hvordan vil dine ønsker til din bror adskille sig fra resten? Tag ideer fra dette indlæg til at skrive dit eget korte digt på et lille, charmerende håndlavet lykønskningskort. Det betyder ikke noget, om de ikke længere er det par muntre søskende, de engang var som børn.

Uanset hvor livet fører dig, eller hvem du er sammen med: den specielle forbindelse med din bror er et bånd, der aldrig vil falme med tidens sand.

Uanset hvor gammel du er, er din brors fødselsdag den perfekte mulighed for at værdsætte nogle af de smukke barndomsminder.

Her er nogle fødselsdagsdigte til bror

 • Vi er forbundet
  Ikke kun på grund af biologien
  På trods af at være brødre
  Der er en anden analogi
  I hinanden, begge
  Søg støtte og styrke
  At redde hinanden
  Vi går til enhver ekstrem
  Det er næsten som om vi havde
  Den samme tankegang
  Broder, jeg mener med stolthed
  At jeg elsker dig meget
  Tillykke med fødselsdagen
Vi er forbundet <br> Ikke kun på grund af biologien <br> På trods af at være brødre <br> Der er en anden analogi <br> I hinanden, begge <br> Søg støtte og styrke <br> At redde hinanden <br> Vi går til enhver ekstrem <br> Det er næsten som om vi havde <br> Den samme tankegang <br> Broder, jeg mener med stolthed <br> At jeg elsker dig meget <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du er måske bare én person
  Men mange enheder for mig.
  Fra en betroet rådgiver
  Til min bedste ven
  Du er et individ
  Men du omfatter mit univers
  Uden dig kære bror
  Mit liv ville være en forbandelse.
  Tillykke med fødselsdagen
Du er måske bare én person <br> Men mange enheder for mig. <br> Fra en betroet rådgiver <br> Til min bedste ven <br> Du er et individ <br> Men du omfatter mit univers <br> Uden dig kære bror <br> Mit liv ville være en forbandelse. <br> Tillykke med fødselsdagen

fødselsdagsdigt til min mor

 • Der er noget særligt i luften i dag.
  Noget ekstraordinært og uden sidestykke.
  Fordi i dag er min brors fødselsdag.
  Hvem er speciel for mig på alle måder?
  Hans tilstedeværelse i mit liv betyder meget for mig.
  Smerte eller lidelse i dit liv, jeg kan aldrig se
  Ligesom solens evige og udødelige stråler
  Jeg vil være der for ham, for evigt og altid.
  Tillykke med fødselsdagen
 • Kære bror…
  Ligegyldigt hvor meget andre bifalder
  Jeg vil aldrig være i stand til at føle mig glad, før jeg får din godkendelse.
  Det er ligegyldigt, hvor meget ros andre hælder ud
  Kun jeg kender den hemmelige kilde til min sande magt.
  Sådan har du altid støttet mig
  Og det banede vejen for mange glade dage
  Tak fordi du viste mig broderlig kærlighed.
  Du er en vinkel sendt fra himlen op
  Tillykke med fødselsdagen
Kære bror... <br> Ligegyldigt hvor meget andre bifalder <br> Jeg vil aldrig være i stand til at føle mig glad, før jeg får din godkendelse. <br> Det er ligegyldigt, hvor meget ros andre hælder ud <br> Kun jeg kender den hemmelige kilde til min sande magt. <br> Sådan har du altid støttet mig <br> Og det banede vejen for mange glade dage <br> Tak fordi du viste mig broderlig kærlighed. <br> Du er en vinkel sendt fra himlen op <br> Tillykke med fødselsdagen

tillykke med fødselsdagen bror digt

 • Nogle gange skælder du ud på mig som en mor.
  Nogle gange kan jeg ikke lide din tale
  Nogle gange skælder du mig ud som en far
  Nogle gange kan jeg godt lide at gå ud sammen
  Nogle gange rådgiver du mig som en søster
  Nogle gange hader jeg, at du er så klog
  Nogle gange ser jeg dig som mit livs skat.
  Tillykke med fødselsdagen til min alt-i-en-bror.
Nogle gange skælder du ud på mig som en mor. <br> Nogle gange kan jeg ikke lide din tale <br> Nogle gange skælder du mig ud som en far <br> Nogle gange kan jeg godt lide at gå ud sammen <br> Nogle gange rådgiver du mig som en søster <br> Nogle gange hader jeg, at du er så klog <br> Nogle gange ser jeg dig som mit livs skat. <br> Tillykke med fødselsdagen til min alt-i-en-bror.
 • Vi er polære modsætninger som mennesker
  Men som brødre er vi de samme.
  Det er fordi vi har et særligt bånd.
  Ikke kun på grund af et fælles efternavn
  Vi kan have forskellige muligheder
  Men vores stemme er enstemmig
  Uanset vores forskelle
  Det handler aldrig om dig eller mig, altid om os.
  Ligegyldigt hvor strengt
  Jeg er ikke enig i mindre spørgsmål
  Når du har brug for mig
  Du ved, jeg vil være der for dig
  Tillykke med fødselsdagen
Vi er polære modsætninger som mennesker <br> Men som brødre er vi de samme. <br> Det er fordi vi har et særligt bånd. <br> Ikke kun på grund af et fælles efternavn <br> Vi kan have forskellige muligheder <br> Men vores stemme er enstemmig <br> Uanset vores forskelle <br> Det handler aldrig om dig eller mig, altid om os. <br> Ligegyldigt hvor strengt <br> Jeg er ikke enig i mindre spørgsmål <br> Når du har brug for mig <br> Du ved, jeg vil være der for dig <br> Tillykke med fødselsdagen

digt til min mor på hendes fødselsdag

 • Jeg har altid troet, at jeg
  Jeg bliver nødt til at tage mig af dig
  Da jeg er den ældre bror
  Jeg bliver også nødt til at forkæle dig
  Men da vi voksede op, indså jeg
  At det modsatte skete
  Du var den, det var
  Gør al forkælelsen
  Jeg føler en følelse af stolthed
  At se dem alle vokse op på denne måde
  At du overgår mig på alle måder
  Det er mit ønske på din fødselsdag
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg har altid troet, at jeg <br> Jeg bliver nødt til at tage mig af dig <br> Da jeg er den ældre bror <br> Jeg bliver også nødt til at forkæle dig <br> Men da vi voksede op, indså jeg <br> At det modsatte skete <br> Du var den, det var <br> Gør al forkælelsen <br> Jeg føler en følelse af stolthed <br> At se dem alle vokse op på denne måde <br> At du overgår mig på alle måder <br> Det er mit ønske på din fødselsdag <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg kunne ikke klare det
  Uden din vejledning
  Jeg kunne ikke se
  Hvad livet havde i vente for mig
  Hvis du ikke havde været i nærheden
  Mit liv ville ikke have været sundt
  Tak fordi du altid tager dig af mig
  Succesfuld, jeg vil altid have dig til at være
  Tillykke med fødselsdagen bror
Jeg kunne ikke klare det <br> Uden din vejledning <br> Jeg kunne ikke se <br> Hvad livet havde i vente for mig <br> Hvis du ikke havde været i nærheden <br> Mit liv ville ikke have været sundt <br> Tak fordi du altid tager dig af mig <br> Succesfuld, jeg vil altid have dig til at være <br> Tillykke med fødselsdagen bror

fødselsdagsdigt til min bror

 • Siden den dag jeg hjalp
  Mor skal skifte ble.
  Jeg vidste, at du ville
  Gør mig intet andet end glad
  Siden den dag, jeg underviste
  Du hvordan man går
  Jeg vidste, at du ville
  Gør mit liv til rock
  Jeg føler mig nostalgisk, mens vi
  Fejr din fødselsdag
  Jeg er meget stolt af dig bror
  Det er alt, hvad jeg vil sige
  Tillykke med fødselsdagen
Siden den dag jeg hjalp <br> Mor skal skifte ble. <br> Jeg vidste, at du ville <br> Gør mig intet andet end glad <br> Siden den dag, jeg underviste <br> Du hvordan man går <br> Jeg vidste, at du ville <br> Gør mit liv til rock <br> Jeg føler mig nostalgisk, mens vi <br> Fejr din fødselsdag <br> Jeg er meget stolt af dig bror <br> Det er alt, hvad jeg vil sige <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Er det mærkeligt, at jeg nogle gange hader dig?
  Fra bunden af mit hjerte
  Og nogle gange elsker jeg dig, som om
  Vi har været bedste venner siden starten.
  Tilgiv mig for alle tider
  Min vrede griber fat i mig
  Der er intet andet end broderlig kærlighed
  I mit hjerte for dig håber jeg, at du kan se
  Tillykke med fødselsdagen bror

Flere digte som dette

Jubilæums digte til forældre: tillykke med jubilæet mor og far

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til bror. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top