Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til datter

Fødselsdagsdigte til datter

Fødselsdagsdigte til datter: hvis din kærlighed til din datter er speciel, så skulle din besked på hendes fødselsdag også. Glem de osteagtige sætninger på lykønskningskort på supermarkedshylder.

Skriv dit eget søde digt i et håndskrevet brev eller en dejlig note. Uanset om din datter er et uskyldigt barn, en munter præteen, en oprørsk teenager eller en moden ung kvinde, giv hende en grund til at tro, at hendes mor og far er mere end bare irriterende forældre, der altid presser hende til at lykkes i livet.

Send også dit korte rim på Facebook og Twitter, så du kan vise verden, hvor kærlig du er som mor eller far.

Her er nogle fødselsdagsdigte til datter

 • Min sjæls lys
  Gnisten på mit ansigt
  Glæden i mit liv.
  Essensen af min nåde.
  Fred i mit sind
  Glæden ved min opførsel
  Det er bare fordi
  Fra min kære datter
  Tillykke med fødselsdagen
Min sjæls lys <br> Gnisten på mit ansigt <br> Glæden i mit liv. <br> Essensen af min nåde. <br> Fred i mit sind <br> Glæden ved min opførsel <br> Det er bare fordi <br> Fra min kære datter <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Dagen med smukke minder
  Som vi vil værne om i livet
  Årsagen til, at vores liv
  Det er blevet en melodisk sang
  En dag til en stor fest
  Da en smuk pige blev født
  I vores liv, der markerede
  Slutningen af at være hjælpeløs
  Vi ønsker dig en tillykke med fødselsdagen
  Som vi husker endnu en gang
  Ligesom vores liv efter du blev født.
  Det er blevet helt perfekt
Dagen med smukke minder <br> Som vi vil værne om i livet <br> Årsagen til, at vores liv <br> Det er blevet en melodisk sang <br> En dag til en stor fest <br> Da en smuk pige blev født <br> I vores liv, der markerede <br> Slutningen af at være hjælpeløs <br> Vi ønsker dig en tillykke med fødselsdagen <br> Som vi husker endnu en gang <br> Ligesom vores liv efter du blev født. <br> Det er blevet helt perfekt”/></figure>
   <ul> <li> Selvom vi ikke er det <br> En kongelig familie <br> Vi er blevet velsignet <br> Med sådan en smuk prinsesse <br> Selvom vi ikke har gjort det <br> Han gav hende en tiara. <br> Af de lykkelige øjeblikke, du har <br> Det har givet os en overflod <br> Selvom vi ikke lever <br> I et stort palæ eller palads <br> Vores datter er vores ældste. <br> Lykke skattekiste <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Selvom vi ikke er det <br> En kongelig familie <br> Vi er blevet velsignet <br> Med sådan en smuk prinsesse <br> Selvom vi ikke har gjort det <br> Han gav hende en tiara. <br> Af de lykkelige øjeblikke, du har <br> Det har givet os en overflod <br> Selvom vi ikke lever <br> I et stort palæ eller palads <br> Vores datter er vores ældste. <br> Lykke skattekiste <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Gennem dine øjne
  Jeg ser alle de nye ting
  Det er din tilstedeværelse
  Utrolig glæde, som det bringer
  Gennem dine hænder
  En ny fremtid, som jeg vil forme
  Af al smerte og sorg
  Det vil hjælpe mig med at flygte
  Gennem dit hjerte vil jeg leve
  Selv efter min død
  Hvor meget jeg elsker dig kære
  I en nøddeskal kan jeg ikke sige
  Tillykke med fødselsdagen
Gennem dine øjne <br> Jeg ser alle de nye ting <br> Det er din tilstedeværelse <br> Utrolig glæde, som det bringer <br> Gennem dine hænder <br> En ny fremtid, som jeg vil forme <br> Af al smerte og sorg <br> Det vil hjælpe mig med at flygte <br> Gennem dit hjerte vil jeg leve <br> Selv efter min død <br> Hvor meget jeg elsker dig kære <br> I en nøddeskal kan jeg ikke sige <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h3 class= Fødselsdagsdigte til datter
 • At være klogere har aldrig været din ting
  Men du er klar til den udfordring, jeg kan se.
  At være ansvarlig har aldrig været på din radar
  Men indtil videre har du klaret dig ret godt.
  Jeg kan se, at du vokser dag for dag.
  Hvad gør det til det perfekte tidspunkt at streame
  At vi ved, at du altid vil gøre det rigtige
  Du vil altid være vores elskede.
  Tillykke med fødselsdagen
At være klogere har aldrig været din ting <br> Men du er klar til den udfordring, jeg kan se. <br> At være ansvarlig har aldrig været på din radar <br> Men indtil videre har du klaret dig ret godt. <br> Jeg kan se, at du vokser dag for dag. <br> Hvad gør det til det perfekte tidspunkt at streame <br> At vi ved, at du altid vil gøre det rigtige <br> Du vil altid være vores elskede. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Dit liv er nu
  Passerer for hurtigt
  Det er tid til at jage drømme
  Og slip fortiden
  Nu flyver du
  I et rigtigt vanvid
  At se det bedste i livet
  Og afslør din skæbne
  Selv når du øger hastigheden
  Og begynde at gå væk
  Husk, at hvordan vil vi gøre det
  At være der for dig hver dag
  Tillykke med fødselsdagen
Dit liv er nu <br> Passerer for hurtigt <br> Det er tid til at jage drømme <br> Og slip fortiden <br> Nu flyver du <br> I et rigtigt vanvid <br> At se det bedste i livet <br> Og afslør din skæbne <br> Selv når du øger hastigheden <br> Og begynde at gå væk <br> Husk, at hvordan vil vi gøre det <br> At være der for dig hver dag <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Når jeg ser på din yndlingsdukke og bamse <br> Sid i din seng uden bekymringer <br> Jeg kan huske den tid, hvor du var ung. <br> Og alle rimene til dig, som jeg sang <br> Nu har de dejlige dage været <br> Erstattet af lykkeligere dage, aldrig set før <br> Når vi ser dig vokse så hurtigt <br> Vi ønsker dig en tillykke med fødselsdagen med en masse kærlighed </li> </ul> 
<figure class=Når jeg ser på din yndlingsdukke og bamse <br> Sid i din seng uden bekymringer <br> Jeg kan huske den tid, hvor du var ung. <br> Og alle rimene til dig, som jeg sang <br> Nu har de dejlige dage været <br> Erstattet af lykkeligere dage, aldrig set før <br> Når vi ser dig vokse så hurtigt <br> Vi ønsker dig en tillykke med fødselsdagen med en masse kærlighed”/></figure>
   <ul> <li> Alt dette mens jeg tænkte <br> At jeg var den, der lærte dig <br> Men så indså jeg, at <br> Din barndom lærte mig sådanne sande ting. <br> Alt dette mens jeg tænkte <br> At jeg var en vidunderlig mor <br> Men så indså jeg, hvad der gør det muligt. <br> Sagen er, at du er en vidunderlig datter <br> Tillykke med fødselsdagen Gud vælger specielle mennesker <br> At give sine døtre <br> Jeg føler mig heldig at have <br> Muligheden for at føde <br> Dem, der har denne mulighed <br> Der er kun få <br> Hvor meget jeg elsker dig skat <br> Du har ingen idé <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Alt dette mens jeg tænkte <br> At jeg var den, der lærte dig <br> Men så indså jeg, at <br> Din barndom lærte mig sådanne sande ting. <br> Alt dette mens jeg tænkte <br> At jeg var en vidunderlig mor <br> Men så indså jeg, hvad der gør det muligt. <br> Sagen er, at du er en vidunderlig datter <br> Tillykke med fødselsdagen Gud vælger specielle mennesker <br> At give sine døtre <br> Jeg føler mig heldig at have <br> Muligheden for at føde <br> Dem, der har denne mulighed <br> Der er kun få <br> Hvor meget jeg elsker dig skat <br> Du har ingen idé <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Det betyder ikke noget, hvilket stjernetegn du er <br> Du vil altid være ved siden af vores lyse stjerne. <br> Ligegyldigt hvor du går hen i livet <br> Frø af kærlighed, du vil altid så <br> Det er ligegyldigt hvor gammel du er <br> Du vil altid være vores lille. <br> Uanset hvor meget du opnår i livet <br> At du opnår mere, er det, vi altid vil ønske. <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Det betyder ikke noget, hvilket stjernetegn du er <br> Du vil altid være ved siden af vores lyse stjerne. <br> Ligegyldigt hvor du går hen i livet <br> Frø af kærlighed, du vil altid så <br> Det er ligegyldigt hvor gammel du er <br> Du vil altid være vores lille. <br> Uanset hvor meget du opnår i livet <br> At du opnår mere, er det, vi altid vil ønske. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Fødselsdags digte til venner

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til datter. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top