Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til bedstefar

Fødselsdagsdigte til bedstefar

Fødselsdagsdigte til bedstefar: ønsker din bedstefar tillykke med fødselsdagen ved at skrive et sødt digt, der får den gamle mand til at smile trøstende.

Tag ideer fra dette indlæg til at skrive rim, der stinker af modenhed, visdom, og ømhed, der er på niveau med din bedstefars personlighed. Glem ikke at medtage sjove citater og vittige citater. Send det på Facebook og Pinterest, hvis din bedstefar er på sociale medier.

Hvis ikke, skriv det på et lykønskningskort og giv det personligt til dem. Gør ham stolt over at have et så tankevækkende og kærligt barnebarn eller barnebarn som dig.

I alle disse år har din bedstefar oversvømmet sin udødelige kærlighed til din far, mor og nu hans børnebørn; hans fødselsdag er din chance for at give den tilbage til ham.

Her er nogle fødselsdagsdigte til bedstefar

 • Siden du fortalte mig det
  Smukke sengetidshistorier
  Indtil det øjeblik du bukkede under
  Mine ønsker, da jeg sagde tak
  Fra det øjeblik du tog mig
  At lege i haven
  Indtil det øjeblik du lærte mig
  At jeg er en ud af en million
  Fra det øjeblik du placerede mig
  Og han gyngede mig i dit skød
  Indtil det øjeblik du gjorde ting
  For at mindske vores generationskløft
  Ved enhver lejlighed i livet
  I hvert øjeblik og oplevelse
  Du har været sammen med min bedstefar.
  Jeg takker dig i overflod
  Tillykke med fødselsdagen
Siden du fortalte mig det <br> Smukke sengetidshistorier <br> Indtil det øjeblik du bukkede under <br> Mine ønsker, da jeg sagde tak <br> Fra det øjeblik du tog mig <br> At lege i haven <br> Indtil det øjeblik du lærte mig <br> At jeg er en ud af en million <br> Fra det øjeblik du placerede mig <br> Og han gyngede mig i dit skød <br> Indtil det øjeblik du gjorde ting <br> For at mindske vores generationskløft <br> Ved enhver lejlighed i livet <br> I hvert øjeblik og oplevelse <br> Du har været sammen med min bedstefar. <br> Jeg takker dig i overflod <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Alle bedsteforældre er simpelthen de bedste.
  De er en sød og sød stamme.
  Kærlig, kærlig og yndig er kvaliteterne
  Fortjent til dem, som jeg tilskriver dem
  Men du tager alt dette til et helt nyt niveau.
  Med din ømhed og bedårbarhed
  Bedstefar, du er familiens superstjerne.
  Du er kilden til al vores lykke.
  Tillykke med fødselsdagen
Alle bedsteforældre er simpelthen de bedste. <br> De er en sød og sød stamme. <br> Kærlig, kærlig og yndig er kvaliteterne <br> Fortjent til dem, som jeg tilskriver dem <br> Men du tager alt dette til et helt nyt niveau. <br> Med din ømhed og bedårbarhed <br> Bedstefar, du er familiens superstjerne. <br> Du er kilden til al vores lykke. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Den mest trøstende følelse i verden.
  Det er når jeg holder din rynkede hånd
  Den mest kærlige følelse i verden.
  Det er når mit hoved lander i dit skød
  Den mest følelsesmæssige følelse i verden.
  Det er når du giver mig et kys på kinden
  Den smukkeste følelse i verden.
  Det er når du giver mig de svar, som jeg søger i livet
  Den mest modne følelse i verden.
  Det er, når du deler din visdom og synspunkter.
  Den varmeste følelse i verden.
  Det er at vide, at jeg har en bedstefar som dig
  Tillykke med fødselsdagen
Den mest trøstende følelse i verden. <br> Det er når jeg holder din rynkede hånd <br> Den mest kærlige følelse i verden. <br> Det er når mit hoved lander i dit skød <br> Den mest følelsesmæssige følelse i verden. <br> Det er når du giver mig et kys på kinden <br> Den smukkeste følelse i verden. <br> Det er når du giver mig de svar, som jeg søger i livet <br> Den mest modne følelse i verden. <br> Det er, når du deler din visdom og synspunkter. <br> Den varmeste følelse i verden. <br> Det er at vide, at jeg har en bedstefar som dig <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Mine weekender ville være kedelige
  Uden din virksomhed
  Min ferie ville være patetisk.
  Hvis du ikke brugte tid sammen med mig
  Min sommerferie ville være kedelig
  Hvis jeg ikke havde besøgt dit hus
  Min ferie ville ikke give mening
  Hvis jeg ikke så dit kærlige ansigt
  Nu kan du se, hvor meget jeg elsker dig
  Og hvor meget jeg elsker dig
  Bedstefar, uden dig
  Mit liv ville have været en farce
  Tillykke med fødselsdagen
Mine weekender ville være kedelige <br> Uden din virksomhed <br> Min ferie ville være patetisk. <br> Hvis du ikke brugte tid sammen med mig <br> Min sommerferie ville være kedelig <br> Hvis jeg ikke havde besøgt dit hus <br> Min ferie ville ikke give mening <br> Hvis jeg ikke så dit kærlige ansigt <br> Nu kan du se, hvor meget jeg elsker dig <br> Og hvor meget jeg elsker dig <br> Bedstefar, uden dig <br> Mit liv ville have været en farce <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Når jeg er deprimeret, ser jeg kun ind i dine øjne
  Og en pludselig ro invaderer mig
  Fordi dybden af din sjæl
  For mit hjerte er det en helbredende balsam.
  Hver gang jeg er bange, taler jeg til dig
  Din stemme er som en afslappende vuggevise.
  Selvom jeg ikke fortæller dig dette hver dag
  Bedstefar, dit firma løfter mit humør
  Tillykke med fødselsdagen
Når jeg er deprimeret, ser jeg kun ind i dine øjne <br> Og en pludselig ro invaderer mig <br> Fordi dybden af din sjæl <br> For mit hjerte er det en helbredende balsam. <br> Hver gang jeg er bange, taler jeg til dig <br> Din stemme er som en afslappende vuggevise. <br> Selvom jeg ikke fortæller dig dette hver dag <br> Bedstefar, dit firma løfter mit humør <br> Tillykke med fødselsdagen

fødselsdagsdigte til bedstefar

 • Kære bedstefar
  Du er manden
  Hvad beundrer jeg
  Når jeg er ældre
  Jeg vil være som dig
  Du er typen af person
  Hvad stræber jeg efter at være
  Når jeg begynder at blive ældre
  Du er den, jeg vil kopiere
  Din sjæl er den slags skat
  Hvad vil jeg arve
  Jeg vil gøre hvad som helst
  Vær som dig, lidt efter lidt.
  Tillykke med fødselsdagen
Kære bedstefar <br> Du er manden <br> Hvad beundrer jeg <br> Når jeg er ældre <br> Jeg vil være som dig <br> Du er typen af person <br> Hvad stræber jeg efter at være <br> Når jeg begynder at blive ældre <br> Du er den, jeg vil kopiere <br> Din sjæl er den slags skat <br> Hvad vil jeg arve <br> Jeg vil gøre hvad som helst <br> Vær som dig, lidt efter lidt. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Hvem er den bedste i verden?
  Hvem er den perfekte person?
  Hvem er en god gentleman?
  Hvem jeg har haft det sjovt med
  Hvem er den bedste farfigur af alle?
  Hvem er den bedste guide?
  Det er min bedstefar
  Min families stolthed.
  Tillykke med fødselsdagen
 • Hver gang du greb min lillefinger
  Hver gang du løb din hånd gennem mit hår
  Hver gang du strøg min ryg
  Du gav mig kærlighed, og du forsikrede mig om, at livet er retfærdigt
  Hver gang du sætter dig ned med mig for at tale
  Hver gang skældte jeg mig ud for en fjollet fejltagelse.
  Hver gang du viste mig rigtigt fra forkert
  Fra min uskyldige drøm hjalp du mig med at vågne op
  For en bedstefar, der har været sammen med mig.
  Hvert skridt på vejen
  Organiser en fest og skær en kage.
  Det er det mindste, vi kan gøre for at opmuntre din dag.
  Tillykke med fødselsdagen
Hver gang du greb min lillefinger <br> Hver gang du løb din hånd gennem mit hår <br> Hver gang du strøg min ryg <br> Du gav mig kærlighed, og du forsikrede mig om, at livet er retfærdigt <br> Hver gang du sætter dig ned med mig for at tale <br> Hver gang skældte jeg mig ud for en fjollet fejltagelse. <br> Hver gang du viste mig rigtigt fra forkert <br> Fra min uskyldige drøm hjalp du mig med at vågne op <br> For en bedstefar, der har været sammen med mig. <br> Hvert skridt på vejen <br> Organiser en fest og skær en kage. <br> Det er det mindste, vi kan gøre for at opmuntre din dag. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Han er så sød
  Han er så sød
  Han er så blød
  Han er så sprudlende
  Han er så sød
  Han er så sød
  Til sjælen
  Han er en ren fornøjelse
  Jeg taler ikke
  Om min bamse
  Jeg taler om
  Min bedstefar, hvem bekymrer jeg mig om
  Tillykke med fødselsdagen
Han er så sød <br> Han er så sød <br> Han er så blød <br> Han er så sprudlende <br> Han er så sød <br> Han er så sød <br> Til sjælen <br> Han er en ren fornøjelse <br> Jeg taler ikke <br> Om min bamse <br> Jeg taler om <br> Min bedstefar, hvem bekymrer jeg mig om <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Ved du, hvorfor jeg er så smuk?
  Fordi jeg har dit DNA
  Dine gener er årsagen
  Jeg bliver smart dag for dag
  Ved du, hvorfor jeg er så intelligent?
  Det er fordi det er arveligt
  At opnå disse kvaliteter er naturligt.
  Fordi jeg har en bedstefar, der er legendarisk.
  Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Und skyld digte til min mand: undskyldningsdigte til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til bedstefar. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

1 thought on “Fødselsdagsdigte til bedstefar”

 1. Pingback: Poemas de cumpleaños para la abuela

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top