Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til barnebarn

Fødselsdagsdigte til barnebarn

Fødselsdagsdigte til barnebarn: Skriv et dejligt rim for at vise dit barnebarn, hvor søde fødselsdagsønsker kan være.

Det vil være en god lektion at vise hende, at selv med Facebook, Twitter, WhatsApp, tekstbeskeder og så videre kan intet sammenlignes med et oprigtigt ønske skrevet på et lykønskningskort.

Hvis du kombinerer hans kort med en gave, han altid har ønsket, bliver bedstemor og bedstefar to af hans yndlingsfolk i verden.

Her er nogle fødselsdagsdigte til barnebarn

 • Dit smil er løsningen
  Ved alle vanskeligheder
  Dine knus er den eneste løsning
  Til enhver bekymring i livet
  Du er det utrolige barnebarn
  Hvilket skæbne kun giver til nogle få.
  I livet ønsker jeg dig alt det bedste.
  Tillykke med fødselsdagen
Dit smil er løsningen <br> Ved alle vanskeligheder <br> Dine knus er den eneste løsning <br> Til enhver bekymring i livet <br> Du er det utrolige barnebarn <br> Hvilket skæbne kun giver til nogle få. <br> I livet ønsker jeg dig alt det bedste. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Det virker som i går
  Da jeg så min søn vokse
  Nu tager jeg mig af mit lille barnebarn.
  At lære at spise fra en kop
  Nogle gange sidder jeg og undrer mig
  Hvor hurtigt tiden går
  Men jeg kan ikke klage
  Fordi du er mit livs præmie
  Tillykke med fødselsdagen
Det virker som i går <br> Da jeg så min søn vokse <br> Nu tager jeg mig af mit lille barnebarn. <br> At lære at spise fra en kop <br> Nogle gange sidder jeg og undrer mig <br> Hvor hurtigt tiden går <br> Men jeg kan ikke klage <br> Fordi du er mit livs præmie <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h3 class= fødselsdagsdigt til mit barnebarn
 • Til mit kære barnebarn…
  Da du blev født
  Min mave var bundet i en dejlig knude.
  I det øjeblik jeg så dig
  Jeg begyndte at elske dig meget
  Når du kiggede på mig
  En ny følelse, som jeg følte
  Da jeg krammede dig for første gang
  Mit hjerte begyndte at smelte
  Når du først kravlede
  Mit hjerte gik ud af glæde
  Tiden er fløjet forbi lige siden.
  Nu er du en smuk dreng
  Tillykke med fødselsdagen
Til mit kære barnebarn... <br> Da du blev født <br> Min mave var bundet i en dejlig knude. <br> I det øjeblik jeg så dig <br> Jeg begyndte at elske dig meget <br> Når du kiggede på mig <br> En ny følelse, som jeg følte <br> Da jeg krammede dig for første gang <br> Mit hjerte begyndte at smelte <br> Når du først kravlede <br> Mit hjerte gik ud af glæde <br> Tiden er fløjet forbi lige siden. <br> Nu er du en smuk dreng <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Mit kære barnebarn…
  Du er grunden til min glæde
  Årsagen til min lykke.
  Du har slettet enhver bekymring
  Og alt, hvad der fører til stress.
  Du er roden til min glæde
  Kilden til min glæde
  Du har fyldt vores liv
  Med så meget lys
  Tillykke med fødselsdagen
Mit kære barnebarn... <br> Du er grunden til min glæde <br> Årsagen til min lykke. <br> Du har slettet enhver bekymring <br> Og alt, hvad der fører til stress. <br> Du er roden til min glæde <br> Kilden til min glæde <br> Du har fyldt vores liv <br> Med så meget lys <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h3 class= digt til et barnebarn på hans fødselsdag
 • Intet hyggeligt legetøj er så sødt
  Ingen cookie er så sød
  Intet slik er så godt
  Intet kan overgå
  Mit barnebarns kærlighed.
  I mit hjerte, den måde det trækker på
  Bedstemor vil have dig i dag
  Med masser af kys og knus.
  Tillykke med fødselsdagen
Intet hyggeligt legetøj er så sødt <br> Ingen cookie er så sød <br> Intet slik er så godt <br> Intet kan overgå <br> Mit barnebarns kærlighed. <br> I mit hjerte, den måde det trækker på <br> Bedstemor vil have dig i dag <br> Med masser af kys og knus. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Vi er for gamle til at deltage
  Din fødselsdagsfest
  Men til stede i ånden
  Vi vil altid være
  Når du skærer kagen
  Mind os begge
  Forestil dig, at vi krammer dig
  Gør al slags ståhej
  Når man får alles ønsker
  Tænk på, at vi også giver dig en
  Vi ønsker dig en tillykke med fødselsdagen
  Må alle dine drømme gå i opfyldelse
Vi er for gamle til at deltage <br> Din fødselsdagsfest <br> Men til stede i ånden <br> Vi vil altid være <br> Når du skærer kagen <br> Mind os begge <br> Forestil dig, at vi krammer dig <br> Gør al slags ståhej <br> Når man får alles ønsker <br> Tænk på, at vi også giver dig en <br> Vi ønsker dig en tillykke med fødselsdagen <br> Må alle dine drømme gå i opfyldelse”/></figure>
   <h3 class= fødselsdagsdigt til et barnebarn
 • Der er noget ved børnebørn
  Det er så roligt
  Det får dig til at se en side af livet.
  Som du aldrig har set
  Der er noget i din kærlighed
  Det går igennem som en pil
  Det bringer lykke til sjælen.
  Ikke kun hjertet
  Tillykke med fødselsdagen
Der er noget ved børnebørn <br> Det er så roligt <br> Det får dig til at se en side af livet. <br> Som du aldrig har set <br> Der er noget i din kærlighed <br> Det går igennem som en pil <br> Det bringer lykke til sjælen. <br> Ikke kun hjertet <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> tillykke med fødselsdagen <br> Til mit kære barnebarn <br> Jeg husker stadig tiden <br> Da du var lille <br> Løber rundt i huset <br> Kravler i mit skød <br> Vækker mig op til at lege <br> Hver gang jeg ville have en lur <br> Men nu er du vokset <br> På store fremskridt <br> Jeg er så glad for at have <br> Et barnebarn som dig her omkring </li> </ul> 
<figure class=tillykke med fødselsdagen <br> Til mit kære barnebarn <br> Jeg husker stadig tiden <br> Da du var lille <br> Løber rundt i huset <br> Kravler i mit skød <br> Vækker mig op til at lege <br> Hver gang jeg ville have en lur <br> Men nu er du vokset <br> På store fremskridt <br> Jeg er så glad for at have <br> Et barnebarn som dig her omkring”/></figure>
   <h3 class= tillykke med fødselsdagen digt til mit barnebarn
 • Til vores barnebarn…
  Uanset om vi er 60, 70 eller 80
  Vores knæ vil altid vingle
  Når du løber ind i vores arme
  At kvæle os med din uimodståelige charme
  Hvis vi finder os trætte og åndedrættet
  At løbe efter dig vil altid bringe os lykke.
  Hvis vores ryg gør ondt eller vores ben er svage
  Vi vil være der for at ønske dig tillykke med fødselsdagen.
Til vores barnebarn... <br> Uanset om vi er 60, 70 eller 80 <br> Vores knæ vil altid vingle <br> Når du løber ind i vores arme <br> At kvæle os med din uimodståelige charme <br> Hvis vi finder os trætte og åndedrættet <br> At løbe efter dig vil altid bringe os lykke. <br> Hvis vores ryg gør ondt eller vores ben er svage <br> Vi vil være der for at ønske dig tillykke med fødselsdagen.”/></figure>
   <ul> <li> Af alle glæderne i mit liv <br> Du, mit barnebarn, er min mest dyrebare <br> Du har skabt lykke <br> I mit liv så fantastisk <br> Af alle mine ejendele <br> Du er den, jeg er besat af <br> Jeg elsker dig mere end noget andet <br> Det er jeg ikke i tvivl om <br> Af alle øjeblikke i mit liv <br> Dem, der skete med dig, er dem, jeg sætter mest pris på <br> Hav et godt år foran dig. <br> På din fødselsdag, det er mit ønske. <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Af alle glæderne i mit liv <br> Du, mit barnebarn, er min mest dyrebare <br> Du har skabt lykke <br> I mit liv så fantastisk <br> Af alle mine ejendele <br> Du er den, jeg er besat af <br> Jeg elsker dig mere end noget andet <br> Det er jeg ikke i tvivl om <br> Af alle øjeblikke i mit liv <br> Dem, der skete med dig, er dem, jeg sætter mest pris på <br> Hav et godt år foran dig. <br> På din fødselsdag, det er mit ønske. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Farvel digte til kæreste (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til børnebørn. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

1 thought on “Fødselsdagsdigte til barnebarn”

 1. Pingback: Poemas de cumpleaños para prometida

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top