Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til lærer

Fødselsdagsdigte til lærer

Fødselsdagsdigte for lærere: Glem aldrig, at bag facaden på enhver irriterende, irriterende og krævende lærer er der en person, der brænder for at formidle viden.

Lærere er almindelige mænd og kvinder, der stræber efter at give unge mennesker magten til uddannelse. Din lærers fødselsdag er en mulighed for at anerkende dit udødelige engagement i at yde et bidrag, der vil ændre dit liv.

Disse korte digte er en sød kombination af perfekte rim til en lærers fødselsdagskort: sød, sød, sjov og inspirerende. Læs dem og lav din egen hilsen, som kan være din lille måde at takke din yndlingslærer på deres fødselsdag.

Her er nogle fødselsdagsdigte til lærere

 • Bare endnu en almindelig studerende
  Hvis det ikke var for dig, ville det have været
  Ignoreret, glemt, tabt i mængden
  Mit potentiale, hvis du ikke havde set det
  Mit studieliv ville være fyldt.
  Med ubetydelighed og middelmådighed
  Hvis du ikke fik mig til at indse min værdi
  Gør det bedste, jeg kan være
  Tillykke med fødselsdagen
Bare endnu en almindelig studerende <br> Hvis det ikke var for dig, ville det have været <br> Ignoreret, glemt, tabt i mængden <br> Mit potentiale, hvis du ikke havde set det <br> Mit studieliv ville være fyldt. <br> Med ubetydelighed og middelmådighed <br> Hvis du ikke fik mig til at indse min værdi <br> Gør det bedste, jeg kan være <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Det er ikke kun mig
  Hvem elsker dig meget
  Alle elever i skolen
  Han beundrer dig dybt
  Jeg er ikke den eneste
  Hvem tænker på dig som en helt?
  Andre idoliserer dig også
  Bare for at fortælle dig det
  Du er ikke bare min
  Men alles favorit
  Det er derfor din fødselsdag
  Vi kan ikke glemme
  Tillykke med fødselsdagen
 • Mine venner har berømtheder som idoler.
  Men du er den, jeg idoliserer
  Gennem mine skoleår
  Du var min særlige præmie
  Det er på grund af en lærer som dig.
  At det er værd at komme i skole
  Hver dag ville være så kedelig og håbløs.
  Hvis det ikke startede med dit strålende smil
  Tillykke med fødselsdagen
Mine venner har berømtheder som idoler. <br> Men du er den, jeg idoliserer <br> Gennem mine skoleår <br> Du var min særlige præmie <br> Det er på grund af en lærer som dig. <br> At det er værd at komme i skole <br> Hver dag ville være så kedelig og håbløs. <br> Hvis det ikke startede med dit strålende smil <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Nogle lærere prædiker bare
  Men gode mennesker som dig underviser.
  Nogle lærere tager simpelthen fejl
  Men vittige mennesker som dig får os til at grine.
  Nogle lærere vil bare kontrollere
  Du giver os friheden til at vælge vores mål.
  Nogle lærere tror kun på straf.
  Men du går aldrig på kompromis med nydelsen
  Nogle lærere er helt glemte.
  Men utrolige mennesker som dig er meget specielle.
  Tillykke med fødselsdagen
Nogle lærere prædiker bare <br> Men gode mennesker som dig underviser. <br> Nogle lærere tager simpelthen fejl <br> Men vittige mennesker som dig får os til at grine. <br> Nogle lærere vil bare kontrollere <br> Du giver os friheden til at vælge vores mål. <br> Nogle lærere tror kun på straf. <br> Men du går aldrig på kompromis med nydelsen <br> Nogle lærere er helt glemte. <br> Men utrolige mennesker som dig er meget specielle. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Mine venner i skolen
  Jeg værdsætter
  Men mere end det
  Jeg respekterer dig
  De gode tider i skolen.
  Jeg nyder
  Men tiden brugt på at lære
  Meget mere, jeg sætter pris på det
  Det er på grund af dig
  Kære lærer, at jeg
  Jeg har spredt mine vinger
  Og det svævede som en fugl på himlen
  Tillykke med fødselsdagen
Mine venner i skolen <br> Jeg værdsætter <br> Men mere end det <br> Jeg respekterer dig <br> De gode tider i skolen. <br> Jeg nyder <br> Men tiden brugt på at lære <br> Meget mere, jeg sætter pris på det <br> Det er på grund af dig <br> Kære lærer, at jeg <br> Jeg har spredt mine vinger <br> Og det svævede som en fugl på himlen <br> Tillykke med fødselsdagen

Fødselsdagsdigte til lærer

 • Når jeg tænker tilbage
  I mine skoledage
  Når jeg reflekterer over
  Mine uskyldige måder
  Når jeg husker
  Mine minder om ungdommen
  Når jeg husker min første børste
  Med fuglene og bierne
  Ligegyldigt hvad jeg husker
  Fra skolen husker jeg
  Hvad jeg husker er, at
  Jeg har altid haft en bold
  Mit skoleliv har været
  Som en drøm, der går i opfyldelse
  Og det har været muligt.
  Kun af en lærer som dig
  Tillykke med fødselsdagen
Når jeg tænker tilbage <br> I mine skoledage <br> Når jeg reflekterer over <br> Mine uskyldige måder <br> Når jeg husker <br> Mine minder om ungdommen <br> Når jeg husker min første børste <br> Med fuglene og bierne <br> Ligegyldigt hvad jeg husker <br> Fra skolen husker jeg <br> Hvad jeg husker er, at <br> Jeg har altid haft en bold <br> Mit skoleliv har været <br> Som en drøm, der går i opfyldelse <br> Og det har været muligt. <br> Kun af en lærer som dig <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Hele denne tid
  Du fik os til at studere
  Nu er tiden inde for os
  For at vise dig, hvordan du fester
  Indtil videre har du givet os
  Alle vigtige lektioner
  Nu vil vi lære dig
  Sådan har du det sjovt
  Hver dag
  Du fik os til at arbejde hårdt
  Nu gør vi det for dig
  Fejr på en stor måde
  Tillykke med fødselsdagen
Hele denne tid <br> Du fik os til at studere <br> Nu er tiden inde for os <br> For at vise dig, hvordan du fester <br> Indtil videre har du givet os <br> Alle vigtige lektioner <br> Nu vil vi lære dig <br> Sådan har du det sjovt <br> Hver dag <br> Du fik os til at arbejde hårdt <br> Nu gør vi det for dig <br> Fejr på en stor måde <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Kære lærer…
  Vi giver det officielt til dig
  En ferie i dag
  Tidsplanen for dagen
  Det vil blive håndteret på vores måde
  Du vil gøre det i henhold til
  Vores ønsker og tilbud.
  Du åbner ikke en eneste bog.
  Fordi vi alle skal feste
  Tillykke med fødselsdagen
Kære lærer... <br> Vi giver det officielt til dig <br> En ferie i dag <br> Tidsplanen for dagen <br> Det vil blive håndteret på vores måde <br> Du vil gøre det i henhold til <br> Vores ønsker og tilbud. <br> Du åbner ikke en eneste bog. <br> Fordi vi alle skal feste <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Denne dag er en hyldest
  Til det enorme bidrag
  Du har gjort det i dine liv
  Af mange, ikke kun en
  Vi tilbyder dig en hyldest
  For at være lærer, så genialt.
  Du vil altid blive husket
  For hver eneste elev
  Tillykke med fødselsdagen
Denne dag er en hyldest <br> Til det enorme bidrag <br> Du har gjort det i dine liv <br> Af mange, ikke kun en <br> Vi tilbyder dig en hyldest <br> For at være lærer, så genialt. <br> Du vil altid blive husket <br> For hver eneste elev <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Læring er sjovt
  Tak til dig
  Kommer i skole
  Det gør mig ikke blå
  Din undervisning gør
  Hver dag virker ny
  Dette er ikke smiger
  Det er respekt, så sandt.
  Tillykke med fødselsdagen
Læring er sjovt <br> Tak til dig <br> Kommer i skole <br> Det gør mig ikke blå <br> Din undervisning gør <br> Hver dag virker ny <br> Dette er ikke smiger <br> Det er respekt, så sandt. <br> Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Jeg savner digte til ex-kæreste

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til lærere. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top