Hjem » Beskeder » Beskeder fra Jeg savner dig til far efter døden: sætninger til at huske en far

Beskeder fra Jeg savner dig til far efter døden: sætninger til at huske en far

Mangler beskeder til far efter døden: Det betyder ikke noget, om det har været uger, måneder eller år: smerten ved at miste en forælder vil påvirke din søn eller datter i livet. Du kan identificere dig med dette faktum, hvis du har mistet en forælder.

Læs disse hjerteskærende citater, og lad tårerne flyde. Død og begravelser er en af livets bitre sandheder, og der er ingen mening i at benægte det. Græd af hele dit hjerte og befri din sjæl. Dette er den eneste måde, du virkelig kan sørge på, komme videre og acceptere den virkelighed, at han døde.

Tænk på de smukke minder fra barndommen, tænk på, hvor meget han elskede dig, tænk på hans varme omfavnelser, tænk på, hvordan han plejede dig og vigtigst af alt, tænk på, hvordan han selv i dag tager sig af dig som den engel, han altid har været.

Her er nogle beskeder fra Jeg savner dig til far efter døden

 • Far… Jeg bliver ved med at tænke på dig, selvom det gør ondt. Jeg ville give alt for at genopleve disse minder igen. Jeg savner dig.
 • Jeg vidste aldrig, at det ikke at have en far ville få mig til at føle mig så målløs, værdiløs, magtesløs, hjerteløs og hjælpeløs. Jeg savner dig, far.
 • Det gør ondt at tro, at du ikke længere er her. Selvom jeg ikke kan lade være med at smile med tårer i øjnene, når jeg tænker på, hvordan vi værdsatte hvert eneste øjeblik i vores liv sammen, da du levede. Jeg savner dig, far.
 • Når jeg bliver ældre, uanset hvis kærlighed bringer mig lykke, vil jeg altid være min fars lille prinsesse. Jeg savner dig, far.
 • Jeg stoppede med at se på himlen om natten, fordi skæbnen har taget den lyseste stjerne i mit liv væk fra mig. Jeg savner dig.
Jeg stoppede med at se på himlen om natten, fordi skæbnen har taget den lyseste stjerne i mit liv væk fra mig. Jeg savner dig.
 • Jeg får stadig mange knus, men ingen så varme som dine. Jeg savner dig, far.
 • Far, uanset hvor du er, vil jeg bare have dig til at vide, at uanset hvor meget vi kæmpede og argumenterede, havde du ret, det var hvad mit hjerte altid vidste. Jeg savner dig.
 • Fra det øjeblik du holdt mig i dine arme til den dag, du fyrede mig på min første skoledag, bevarer jeg i dag de smukke minder, der har gjort mig til den person, jeg er i dag. Jeg savner dig, far.
 • Hver gang jeg lægger blomster på din grav, indser jeg, hvor duftende du skabte mit liv. Jeg savner dig, far.
 • Bare en sidste chance, jeg ville ønske, jeg kunne kramme dig. Så ville jeg holde dig fast og aldrig give slip på dig. Jeg savner dig, far.
Bare en sidste chance, jeg ville ønske, jeg kunne kramme dig. Så ville jeg holde dig fast og aldrig give slip på dig. Jeg savner dig, far.
 • Far, du lærte mig at være stærk, men jeg er ked af at skuffe dig… Jeg kan aldrig være stærk nok til at acceptere, at du ikke længere er her. Jeg savner dig.
 • Døden tror, at den har taget dig væk fra mig. Men han ved ikke, at han faktisk har bragt os tættere end nogensinde. Jeg savner dig, far.
 • Far… Hvor ironisk er det, at jeg har spildt alle disse år uden at lytte til dig. Men nu hvor du ikke er her, lever jeg livet nøjagtigt, som du fortalte mig.
 • Hver fars dag er en smertefuld påmindelse om dit fravær i mit liv. Far, jeg ville ønske, jeg kunne gå tilbage i tiden og leve hver dag i min barndom, som om det var en stor fars dag-fest. Jeg savner dig.
 • Vi har måske boet miles væk, men på en eller anden måde følte vi altid, at du altid var der. Måske fordi lige siden du holdt mine fingre, oversvømmede du mig med intet andet end kærlighed og omsorg. Far, jeg savner dig.
Vi har måske boet miles væk, men på en eller anden måde følte vi altid, at du altid var der. Måske fordi lige siden du holdt mine fingre, oversvømmede du mig med intet andet end kærlighed og omsorg. Far, jeg savner dig.
 • Far, lige så meget som en sorg, er din død en fest… fordi du gjorde mit liv til intet mindre end et.
 • Jeg savner dig far, nu er der ingen til at hjælpe mig, når jeg kæmper med mig selv.
 • Din død vil altid være en sløret hukommelse. Men dit liv vil altid være levende, indbegrebet af storhed og offer. Jeg savner dig, far.
 • Den dag, jeg mistede dig, mistede jeg en far, en ven og et idol, jeg beundrede. Jeg savner dig, far.
 • Det gjorde ikke noget, om vi så hinanden følge hinanden eller ej, hvad der betyder noget er, at dit råd hjalp mig med at forbinde prikkerne i mit liv. Det var ligegyldigt, om vi talte hver dag eller ej, hvad der betyder noget var, at du elskede mig meget. Far, jeg savner dig.
Det gjorde ikke noget, om vi så hinanden følge hinanden eller ej, hvad der betyder noget er, at dit råd hjalp mig med at forbinde prikkerne i mit liv. Det var ligegyldigt, om vi talte hver dag eller ej, hvad der betyder noget var, at du elskede mig meget. Far, jeg savner dig.

Mangler beskeder til far efter døden

 • Døden har måske taget dig væk fra mig, men du vil altid være helten i mit liv. Jeg savner dig far.
 • Ligesom jeg var æblet i dit øje, var du balsam for min sjæl. Jeg savner dig, far.
 • Far… selvom du ikke er foran mine øjne lige nu, vil dit billede i mit hjerte forblive smukt uberørt for evigt. Jeg savner dig.
 • Døden tog ikke kun min far, men også en, der var min usungne helt. Jeg savner dig.
 • Hvordan forventer du, at jeg skal klare smerten ved din død, når du var den eneste person, der forstod mig for, hvad jeg var, og ikke for hvad jeg kunne være? Jeg savner dig, far.
 • Far… Jeg vil ikke udødeliggøre dig i stjernerne, fordi de falmer væk. Jeg vil ikke huske dig med et digt, for en dag vil du blive glemt. Jeg vil simpelthen holde dig i mit hjerte, så du er med mig på alle måder. Jeg savner dig.
 • Uanset om det er i det tomme sæde i en stol ved siden af mors eller i den uhyggeligt stille garage en søndag morgen, savner vi dig på alle måder, far. Jeg elsker dig.
 • Når jeg tænker på dig, ruller tårer spontant ned ad mine kinder, ligesom det regner i London. Jeg savner dig.
 • Far… da jeg var barn, havde jeg en million måder at irritere dig på. Da jeg var teenager, havde jeg en million grunde til at udfordre dig. Som voksen havde jeg en million muligheder for at gøre dig stolt. Jeg gjorde alt det, men jeg gik glip af det vigtigste: en million muligheder for at sige, at jeg elsker dig, mens du levede. Jeg savner dig.
 • At tale med din gravsten og omfavne dine fotografier: dette er blot nogle få af de ting, jeg gør for at overbevise mig selv om, at du stadig er her. Jeg savner dig, far.
At tale med din gravsten og omfavne dine fotografier: dette er blot nogle få af de ting, jeg gør for at overbevise mig selv om, at du stadig er her. Jeg savner dig, far.
 • Far… hvor sønderknust jeg er, og hvor meget jeg savner dig. Jeg kan ikke forklare det med ord, men mine tårer kan.
 • Folk siger, at uanset hvad der sker, vil det være det bedste. Men de smertefulde minder om din død kan jeg aldrig glemme. Jeg savner dig, far.
 • Hvordan kan himlen være smuk, når de har været ubehagelige nok til at tage min yndlingsperson væk fra mig? Jeg savner dig, far.
 • Far… Jeg har ikke været sammen med dig længe nok til at vide alt om dig, men jeg har været sammen med dig nok til at elske og savne dig så meget.
 • Far, døden ændrer ikke noget… fordi du altid har været englen i mit liv. Jeg savner dig.
Far, døden ændrer ikke noget... fordi du altid har været englen i mit liv. Jeg savner dig.
 • Far, dine minder er blevet mit hjerteslag, hvilket betyder, at jeg tænker på dig hele tiden bare for at holde mig i live. Jeg savner dig.
 • Dit liv er forbi, men din arv af visdom, integritet og mod vil fortsætte for evigt. Jeg savner dig, far.
 • Mit tab er Himlens gevinst. Jeg savner dig far.
 • En frisindet person som dig kan aldrig udråbes død. Du er måske ikke til stede personligt, men din ånd vil leve for evigt i vores hjerter. Jeg savner dig, far.
 • Den bedste far findes ikke i denne verden. Det er fordi han er i himlen lige nu. Jeg savner dig.
Den bedste far findes ikke i denne verden. Det er fordi han er i himlen lige nu. Jeg savner dig.

Flere sætninger som denne

Godmorgen beskeder til kæreste: citater og ønsker

Vi håber, du kan lide disse samlinger af beskeder fra Jeg savner dig til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top