Hjem » Beskeder » Stranger Te beskeder til kæreste: Fremmede citater til ham

Stranger Te beskeder til kæreste: Fremmede citater til ham

Mangler beskeder til din kæreste: søde tekstbeskeder, romantiske vittigheder på Facebook, søde pins på Pinterest og citater om kærlighed er de bedste måder at fortælle din kæreste, hvor meget du savner ham. Vis ham, hvor alene hans kæreste føler sig, og hvor meget hun længes efter dine kys og knus. Hold ikke tilbage med at antage, at din fyr ikke kan lide blød snak.

Gør det nemt, hvis du ikke synes, det er for udtryksfuldt. Brug ord til at få ham til at forstå, hvordan dit hjerte går rundt, hver gang du tænker på ham. Hvis jer to har været adskilt i lang tid, skriv et par sætninger ned i en håndskrevet note, brev, e-mail eller lykønskningskort.

Forhold handler om at sige nej til barrierer og sige ja til ubegrænsede udtryk. Udtryk dig selv og nyd de varme toner af hvalpekærlighed.

Her er nogle beskeder fra Jeg savner dig til din kæreste

 • At drukne i din kærlighed… er en smukkere død end et liv uden den. Jeg savner dig.
 • Jeg savner dig er en eufemisme for, hvordan jeg har det nu. Selv mine tårer kan ikke formidle, at jeg savner dig og hvordan.
 • Jeg er ligeglad med Facebook eller Twitter, fordi kun du kan få mit hjerte til at slå. Jeg er ligeglad med Instagram eller Pinterest, fordi din kærlighed er min eneste interesse. Jeg er ligeglad med WhatsApp eller Google Plus, for kun du kan berolige uroen i mit hjerte. Jeg savner dig.
 • Der er et hul i mit hjerte, og den eneste blikkenslager, der kan dække det, er dig. Glem ikke at medbringe de vigtigste værktøjer, der hjælper med at løse denne lækage: dine knus og kys. Jeg savner dig.
 • Hvor sårbar en skildpadde føler sig uden sin skal, sådan føler jeg mig uden dine knus. Jeg savner dig.
Hvor sårbar en skildpadde føler sig uden sin skal, sådan føler jeg mig uden dine knus. Jeg savner dig.
 • Afstanden mellem os har frarøvet mig lykke, alt i livet virker kedeligt og ubrugeligt for mig. Jeg har brug for, at du kommer tilbage og løfter mig op i dine arme, skat. Jeg er desperat efter at bukke under for din charme. Jeg savner dig.
 • Jeg har aldrig følt mig så ude af kontrol før. På mig selv har jeg aldrig været så sikker. Ikke kun mine nætter, selv mine dage er blevet mørke og blå. Det hele er fordi jeg savner dig.
 • En nattehimmel uden måne eller stjerner er, hvordan jeg føler mig tom, når du er langt væk. Jeg savner dig.
 • Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare mit hjertes tilstand. Jeg ville være målløs og kunne ikke engang starte. Bare kig ind i mine øjne, så kan du se den smerte, jeg går igennem. Alt jeg vil… er at være sammen med dig. kys og knus
 • Savner dig selv… det er en let følelse at opnå, men svært at håndtere.
Savner dig selv... det er en let følelse at opnå, men svært at håndtere.
 • Jeg kender YOLO, men jeg kan ikke lade være med at føle mig deprimeret. At være forelsket i dig får mit hjerte til at slå min Gud, men at savne dig sætter mig i absolut elendighed. kys og knus
 • Hver detalje i vores forhold er blevet ætset i mit hjerte… og nu sidder hver gravering fast som en torn, fordi jeg savner dig.
 • At være sammen med dig selv i et enkelt sekund føles som at opleve et helt liv med at være lykkelig. At være væk fra dig, selv i et enkelt sekund, får dig til at føle dig i bur i et helt liv i elendighed. kys og kram
 • At tilbringe endda en dag uden at se dig er som at leve hele dit liv uden at føle sig glad. Jeg savner dig.
 • Din kæreste er designet til kun at fungere korrekt, hvis hun får regelmæssige doser af dine knus og kys. En forsinkelse i en sådan vedligeholdelse vil føre til et sammenbrud, der vil koste dig en masse penge i form af dyre gaver. Det første tegn på et potentielt brud er de tre ord: Jeg savner dig.
Din kæreste er designet til kun at fungere korrekt, hvis hun får regelmæssige doser af dine knus og kys. En forsinkelse i en sådan vedligeholdelse vil føre til et sammenbrud, der vil koste dig en masse penge i form af dyre gaver. Det første tegn på et potentielt brud er de tre ord: Jeg savner dig.
 • Intet vand, ingen luft, ingen mad… alt hvad jeg har brug for er dine knus. Jeg savner dig.
 • Ikke kun savner jeg dig, jeg savner varmen i dit åndedrag, dybden af dine øjne, berøringen af dine fingre og følelsen af dine hænder på min talje. Jeg savner dig virkelig.
 • Det eneste alfabet, der mangler i mit liv, er U.
 • Selv de værste mareridt virker søde, når du er sammen med mig… og selv de sødeste drømme virker mørke, når du ikke er her. Jeg savner dig.
 • Den dag, du spurgte mig ud, skulle jeg have udarbejdet en kæresteaftale, der ville have krævet, at du mødte mig mindst en gang om dagen. Jeg savner dig dreng.
Den dag, du spurgte mig ud, skulle jeg have udarbejdet en kæresteaftale, der ville have krævet, at du mødte mig mindst en gang om dagen. Jeg savner dig dreng.

Mangler dig beskeder til kæreste

 • Mine tårer er tørret op, mine følelser er blevet følelsesløse. Mit smil er forsvundet, mit liv er blevet dystert. Mød mig snart, fjern mine sorger. Hold mig fast skat, få mig ud af det onde. Jeg savner dig.
 • Min pude kan ikke længere kompensere for, at din skulder hviler på mit hoved og dine arme, der vikler sig tæt rundt om mig. Jeg savner dig.
 • Jeg er i bur i verdens dødeligste fængsel, og det hedder Missing You. Kom og slip mig skat.
 • Ved du, hvad Facebook, Twitter, WhatsApp, Snapchat og e-mail har til fælles? Jeg hader dem alle, fordi jeg er blevet træt af at tale virtuelt med dig. Kom tilbage skat, jeg savner dig.
 • Jeg savner dig så meget, at hvis det at synge dit navn blev betragtet som en bøn, ville min plads i himlen allerede være sikret.
Jeg savner dig så meget, at hvis det at synge dit navn blev betragtet som en bøn, ville min plads i himlen allerede være sikret.
 • Jeg bladrer gennem alle vores selfies, jeg husker med glæde de ondskabsfulde minder. Jeg tænker på alle de romantiske datoer, jeg spekulerer på, hvor smukt sammenflettet vores skæbner er. Men at være væk fra dig udmatter mig, skat, jeg har brug for dine kys til at tørre mine rynker væk. Jeg savner dig.
 • Følelsen af at savne dig er som at spise min yndlingschokolade: Jeg kan aldrig spise for meget. kys og knus
 • Denne sms er en advarsel om, at du er ved at få hundredvis af tilbageslag, fordi jeg savner dig så meget.
 • Jeg ser i spejlet og ser en stikkende rose uden kronblade. Jeg kigger ud af vinduet på den klare blå himmel og føler mig som en vingeløs fugl. Kom og giv mig et kram for at føle mig som en smuk rose og en fri fugl igen. Jeg savner dig.
 • Din kæreste er sød, sød og smuk det meste af tiden. Men hvis du ikke ser hende ofte, bliver hun bitter, ubehagelig og irriterende. Jeg savner dig.
Din kæreste er sød, sød og smuk det meste af tiden. Men hvis du ikke ser hende ofte, bliver hun bitter, ubehagelig og irriterende. Jeg savner dig.
 • Når vi husker minder om os sammen, ser tiden ud til at stå stille for evigt. Intet ser ud til at gå min vej, siden du gik. Jeg har gispet efter, at du skal kramme mig… hvordan jeg halter, kun mit hjerte ved. Jeg savner dig.
 • Hvordan ville du have det, hvis nogen skar en af dine arme eller et af dine ben af? Sådan har jeg det uden dig.
 • At savne dig er en tilstand i mit sind, som jeg elsker og hader. Jeg hader… fordi du ikke er her. Kærlighed… fordi det minder mig om alle de romantiske minder, vi delte. kys og knus
 • Hvor meget savner jeg dig? Multiplicer de virale synspunkter af Gangnam Style med dem fra Harlem Shake… og du vil stadig ikke være tæt nok på svaret.
 • En prinsesse er, hvordan jeg har det, når jeg er sammen med dig, og en engel, hvis vinger er skåret af, er, hvordan jeg har det, når jeg savner dig.
En prinsesse er, hvordan jeg har det, når jeg er sammen med dig, og en engel, hvis vinger er skåret af, er, hvordan jeg har det, når jeg savner dig.
 • Mit liv uden dig er som en smuk vase, der venter på at blive fyldt med en blomst kaldet DIG. Jeg savner dig.
 • Mit liv føles som en smuk solopgang, når du er sammen med mig. Men når du er udenfor, føles det som en skræmmende storm. Kom og bring sollyset tilbage i mit liv. Jeg savner dig.
 • Tilfældige trang er ikke begrænset til chokolade og is. Nogle gange er de også til dine knus og kys. Jeg savner dig.
 • Jeg ved præcis, hvor alle revnerne i loftet på mit værelse er… fordi jeg bliver ved med at kigge på det hele dagen, tænker på dig og savner dig.
 • Den eneste måde for dig at indse, hvor knust jeg er uden dig… er at lægge din hånd på mit hjerte og føle det halte af smerte. Jeg savner dig.
Den eneste måde for dig at indse, hvor knust jeg er uden dig... er at lægge din hånd på mit hjerte og føle det halte af smerte. Jeg savner dig.

Flere sætninger som denne

Jeg elsker dig beskeder til kæreste: Citater til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af beskeder fra Jeg savner dig til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top