Hjem » Beskeder » Undskyld beskeder til min kæreste: undskyldningscitater til ham

Undskyld beskeder til min kæreste: undskyldningscitater til ham

Undskyld beskeder til min kæreste: Leder du efter måder at undskylde ham på? Søde håndskrevne noter, Facebook-indlæg, søde tweets, knus, lykønskningskort, tekstbeskeder og romantiske pins på Pinterest bringer et smil tilbage til dit ansigt. Kig ind i hans øjne, når du beder om tilgivelse, før du starter med de bløde vittigheder.

Selvfølgelig vil intet af dette hjælpe, hvis du undskylder for noget ubehageligt, såsom løgne, snyd, hjertesorg eller forræderi. At rette et brudt forhold er ikke let, men giv ikke op. Skriv et langt brev og fortæl ham, hvorfor han ikke skulle bryde op med dig. Åbn dit hjerte og giv det grunde til at acceptere dig tilbage.

Vis ham, hvordan hans kæreste beklager de fejl, hun lavede. At undskylde er ikke let, men husk altid, at det skrevne ord gør det meget lettere at sige “Tilgiv mig venligst.”

Her er nogle undskyldte beskeder til min kæreste

 • Mine løgne kan have været de mørke skyer, men din tilgivelse vil være strålen af håb. Undskyld.
 • Lige siden vi startede dating, du har gjort alt, hvad jeg bad dig om. Som en sidste tjeneste, tilgiv mig, så jeg kan begynde at gøre alt, hvad du vil have mig til at gøre. Undskyld.
 • Jeg har et dårligt temperament, men jeg er ikke stærkere end dig. Tilgiv mig.
 • Undskyld for at kontrollere din Facebook, e-mails og alle tekstbeskeder på din mobiltelefon. Men jalousi og besiddelse satte mig i et meget ubehageligt område. Til mit forsvar, hvad kan jeg gøre, hvis jeg har den smukkeste fyr som min kæreste? Hvordan forventer du, at denne jalousi slutter? Kys og kram
 • Jeg fortryder at have bombarderet dig med mit vredeudbrud. Fra nu af lover jeg først at tænke på vores forhold. Undskyld.
Jeg fortryder at have bombarderet dig med mit vredeudbrud. Fra nu af lover jeg først at tænke på vores forhold. Undskyld.
 • Hvis du ikke kan se tårer i mine øjne, beder jeg dig om at føle smerten i mit hjerte. Undskyld.
 • Da du er sådan en smuk, attraktiv og sexet herre, at tilgive mig er noget, du helt sikkert kan. Undskyld.
 • Det er ironisk, at din kærlighed, så venlig, er blevet plettet af mit egoistiske sind. Det er ironisk, at din kærlighed, så uselvisk, måtte stå over for alt dette rod. Det er ironisk, at min beklagelse og hjertesorg nu virker falsk.
 • Undskyld. Hvis du accepterer min undskyldning, kan vi stoppe med at være vrede og blive ondskabsfulde.
 • Jeg er virkelig ked af at tvivle på min kæreste for at snyde mig. Men problemet er, at det er varmere end ild og sødere end honning. Når andre piger besvimer på grund af ham, bliver jeg overvældet af jalousi. Men nu lover jeg dig, at jeg aldrig vil være ekstremt besiddende.
Jeg er virkelig ked af at tvivle på min kæreste for at snyde mig. Men problemet er, at det er varmere end ild og sødere end honning. Når andre piger besvimer på grund af ham, bliver jeg overvældet af jalousi. Men nu lover jeg dig, at jeg aldrig vil være ekstremt besiddende.
 • Jeg længes efter at se smilet på dit ansigt. Jeg længes efter at være i dine arme, mit yndlingssted. Jeg ved, hvad jeg gjorde var helt forkert. Men tilgiv mig skat, det er alt for længe siden. Undskyld.
 • Jeg råber mine undskyldninger til alle mine venner og familie ved at sende I’M UNDSKYLD på Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram. Nu ved du, hvor ked af det virkelig er.
 • Jeg er ked af, at jeg opførte mig som en gal forleden dag. Jeg sværger, at det ikke var mig… bebrejder mine hormonelle ændringer og humørsvingninger for at irritere dig på enhver mulig måde.
 • Mit ustabile sind har måske begået den fejl at lyve for dig, men mit hjerte og sjæl er for evigt forpligtet til at elske dig. Undskyld.
 • Det generer mig virkelig, når smukke piger prøver at flirte med dig. Da jeg er din kæreste, kan jeg ikke lade være med at føle mig trist. Men jeg lover dig, at næste gang mister jeg ikke roen, når pigerne ser dig og savler. Undskyld.
Det generer mig virkelig, når smukke piger prøver at flirte med dig. Da jeg er din kæreste, kan jeg ikke lade være med at føle mig trist. Men jeg lover dig, at næste gang mister jeg ikke roen, når pigerne ser dig og savler. Undskyld.
 • Jeg ved, at du vil bryde op, Jeg ved, du er træt af mig. Men jeg giver ikke op, før du endelig ser det, min elskede. Jeg ved, at du ønsker at blive adskilt, jeg ved, du er træt af at skændes. Men jeg vil ikke hvile, før jeg gør alt rigtigt. kys og knus
 • Jeg græd, indtil mine tårer prøvede. Jeg har hulket, indtil mit hoved banker. Jeg stønnede, indtil min stemme svigtede. Jeg har været sønderknust, fordi vi ikke har talt. Jeg har bedt om tilgivelse, skat, vær venlig… accepter min undskyldning.
 • Før jeg overhovedet beder om tilgivelse, vil jeg have dig til at kramme mig og lægge din hånd på mit hjerte, så jeg føler, at det banker for dig. Du vil høre ordene “Jeg er ked af det” med hvert hjerteslag.
 • At bryde op med dig er noget, jeg aldrig forestillede mig selv i mine vildeste drømme. Men det ser ud til, at du er fast besluttet på at skille veje. Jeg forventer ikke, at du accepterer mig tilbage, men jeg beder dig om at give dette rod lidt tid. Lad mig vinde dit hjerte igen for at vise dig, at jeg er din, og du er min. Undskyld.
 • Tilgivelse er en integreret del af at være i et forhold så sexet som vores. Accepter venligst min undskyldning og sæt en stopper for disse smertefulde timer. Undskyld.
Tilgivelse er en integreret del af at være i et forhold så sexet som vores. Accepter venligst min undskyldning og sæt en stopper for disse smertefulde timer. Undskyld.

Undskyld beskeder til min kæreste

 • Jeg fortryder mine fejl og græder af smerte. Men hvis du ikke tilgiver mig, vil alt være forgæves. Undskyld.
 • Jeg kan huske, at du engang sagde, at du ville gøre alt for mig. Alt, hvad jeg beder dig om i dag, er, at du accepterer min undskyldning. Jeg begik en fejl, men jeg lover dig, at det ikke var min hensigt, der er ingen andre, jeg elsker end dig. Undskyld.
 • Jeg havde aldrig til hensigt at skade dig, men det ser ud til, at skæbnen ønskede at få dig til at føle, som jeg gjorde. Tilgiv mig for at have forårsaget dig smerte og alle mine handlinger, der er usunde. Undskyld.
 • Jeg ved, at jeg sårede dit ego, da jeg talte uhøfligt og oversvømmede dig med fornærmelser. Men jeg vil gøre mit bedste for at gøre dette rod mindre vanskeligt. Sid med mig og lyt til min undskyldning. Jeg er sikker på, at når du ser, hvor ked af det, jeg er, vil du holde mig fast. Undskyld.
 • Jeg sårede dig med mine handlinger. Og du gør mig ondt ved ikke at tilgive mig. Betyder det ikke, at vi allerede er uafgjort? Kys og kram
 • Tag mig tilbage i dine arme, hold mig fast. Føl min vejrtrækning tung, mens jeg undskylder. Hold mine hænder, nervøs og svedig. Kig mig ind i øjnene, mens jeg siger undskyld. Giv mig et kram, giv mig et kys. Lad os endnu en gang omfavne glæden ved vores kærlighed.
 • Jeg er ked af, at jeg skældte dig så meget ud, men jeg ville aldrig såre dine følelser. Jeg lavede utilsigtet nogle fejl undervejs, men kærlighed er alt, hvad jeg har haft for dig fra starten.
 • At sige, at jeg aldrig vil kæmpe mod dig igen, ville være et falsk løfte. Men jeg forsikrer dig om, at jeg aldrig vil bedrøve dig ved at være så uagtsom. Tilgiv mig og accepter min undskyldning, du betyder mere for mig end noget andet, skat. Undskyld.
 • Jeg ved, at jeg ikke har været den kæreste, du fortjener, men jeg lover, at jeg aldrig holder op med at prøve. Undskyld skat, tilgiv mig venligst.
 • Undskyld, og jeg ser frem til at hvile mit hoved på dine stærke skuldre igen. Jeg er ked af det, og jeg venter på, at dine kærlige arme omfavner mig igen. Jeg er ked af det og håber at blive elsket igen af din smukke sjæl. Undskyld… Jeg vil bare have dig til at få mig til at smile igen.
Undskyld, og jeg ser frem til at hvile mit hoved på dine stærke skuldre igen. Jeg er ked af det, og jeg venter på, at dine kærlige arme omfavner mig igen. Jeg er ked af det og håber at blive elsket igen af din smukke sjæl. Undskyld... Jeg vil bare have dig til at få mig til at smile igen.
 • Jeg har det dårligt, for at gøre dig trist. Jeg føler mig skyldig for at få dig til at føle dig tvivlsom. Undskyld skat, tilgiv mig venligst.
 • Jeg var lidt fuld, da jeg sagde alle de ubehagelige ord. Undskyld, men min vurdering var fuldstændig forvirret. Jeg håber, du kan tilgive mit meningsløse udbrud, jeg ville aldrig vise dig det værste. Undskyld.
 • Jeg ser grim ud, når jeg græder og hyler af smerte. Nu er det i dine hænder at tilgive mig og få mig til at se smuk ud igen. Undskyld.
 • Jeg ville aldrig være ligeglad, jeg ville aldrig være fjern. Jeg er ked af, at du føler, at vi vokser fra hinanden, min kærlighed til dig er den største test.
 • Uanset hvad der sker, vil du altid være min nummer et. Kan du tilgive mig fra min side for det, jeg har gjort? Undskyld.
 • Hvis du ikke kan give mig endnu en chance, del i det mindste en sidste dans med mig. Hold mig rundt om taljen og bevæg dig med mig. Føl smerten i mit hjerte, føl min sjæls smerte. Jeg vil gerne undskylde for det, jeg har gjort, og minde dig om, at du er den eneste.
 • Mit hjerte ved, at du aldrig ville bedrage mig, men besiddelse tog fat i mig. Undskyld.
 • Jeg undskylder og lover, at jeg fra nu af ikke vil være ekstremt besiddende. Men det betyder ikke, at hvis en anden pige prøver at flirte med dig, vil hun ikke være hjælpeløs. Undskyld.
 • Min undskyldning til dig er som en selfie: brutalt ærlig og direkte. Tilgiv mig og hold op med at blive vred… Jeg savner den rigtige dig.
 • Jeg forventer ikke, at alt bliver normaliseret med det samme. Men indtil det sker, vil jeg fortsætte med at prøve hver dag. Undskyld.
Jeg forventer ikke, at alt bliver normaliseret med det samme. Men indtil det sker, vil jeg fortsætte med at prøve hver dag. Undskyld.

Flere sætninger som denne

Godnat beskeder til kæreste: citater til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af tilgivelsesbeskeder til kæresten. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top