Hjem » Citater » Vil du gifte dig med mig Citater til hende: Forslagsmeddelelser til hende

Vil du gifte dig med mig Citater til hende: Forslagsmeddelelser til hende

Citater fra You Will Marry Me: Sådan foreslår du din kæreste? Godt, til at begynde med, stop med at google dette spørgsmål og begynde at søge dit hjerte efter svaret.

De bedste ord at bruge, mens du knæler, er dem, der faktisk har en vis mening i dit liv.

Se ind i hendes øjne, mens du giver hende ringen, som symboliserer noget større end livet. Dette indlæg er fuld af beskeder, vittigheder, søde sætninger og romantiske ting, der passer til sådanne
et specielt øjeblik.

Men kopier dem IKKE. Læs videre for inspiration, og sørg for, at dit er det mest rørende ægteskabsforslag, der nogensinde er hørt. Og tillykke til jer begge på forhånd!

Her er nogle citater fra Vil du gifte dig med mig for hende

 • Vi kommer ud som bedste venner, vi elsker som sjælskammerater, vi kæmper som fjender, og vi holder sammen som en familie. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg vidste, at du var min for evigt, da din lykke blev vigtigere end min. Gift dig med mig, vil du?
 • Jeg beder dig om at gifte dig med mig, ikke kun fordi jeg ved, at vi er skabt til hinanden, men vigtigere, fordi jeg ved, at jeg ikke kan leve en eneste dag i mit liv uden at du er ved min side. Vil du gifte dig med mig?
 • Gnistrene på denne forlovelsesring symboliserer ikke kun de smukke øjeblikke, vi har haft, men dem foran os. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg kan ikke love, at livet vil være himmelsk hele tiden. Der vil være tidspunkter, hvor livet vil være helvede… men jeg lover, at vi kommer igennem det sammen, altid. Vil du gifte dig med mig?
Jeg kan ikke love, at livet vil være himmelsk hele tiden. Der vil være tidspunkter, hvor livet vil være helvede... men jeg lover, at vi kommer igennem det sammen, altid. Vil du gifte dig med mig?
 • Det største problem i mit liv er, at jeg kun har et liv at være sammen med dig… vil du være min for evigt?
 • Fra den dag, vi mødtes, vidste jeg, at det skulle være dit indtil tidens ende. Vil du være min for evigt?
 • Jeg vidste, at du var den for mig i det øjeblik, jeg indså, at min lykke lå i dine smil, ikke mine. Vil du gifte dig med mig.
 • Jeg vil ikke give store løfter. Det eneste, jeg vil sige, er, at det bedste endnu ikke kommer. Du vil gifte dig med mig!
 • I livet vil mange mennesker holde din hånd. Men ingen vil holde dit hjerte som mig. Vil du gifte dig med mig?
I livet vil mange mennesker holde din hånd. Men ingen vil holde dit hjerte som mig. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg kan ikke love, at noget vil gå galt i vores liv. Men jeg kan love, at vi vil stå side om side, stå over for alle livets udfordringer og gribe hvert øjeblik, vi lever. Vil du gifte dig med mig?
 • Denne ring er mere end bare en juvel. Det er et stykke af mit hjerte, et stykke af min sjæl… givet til dig, fordi det ikke tilhører andre end dig. Vil du gifte dig med mig?
 • Ikke engang tusind liv er værd at tilbringe et enkelt liv med dig. Være min for evigt baby?
 • Jeg har aldrig kendt lykke som den, du har bragt til mit liv… og jeg vil bruge resten af mit liv på at få dig til at føle det på samme måde. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg er i dette på en lang tur. Jeg er her for at få dig til at grine og smile. Jeg er her for at støtte dig i hvert hjørne. Jeg er her for at gå på livets rejse med dig, til slutningen. Jeg er her nu, jeg er her for evigt… vil du gifte dig med mig?
Jeg er i dette på en lang tur. Jeg er her for at få dig til at grine og smile. Jeg er her for at støtte dig i hvert hjørne. Jeg er her for at gå på livets rejse med dig, til slutningen. Jeg er her nu, jeg er her for evigt... vil du gifte dig med mig?
 • Med alle dets op- og nedture ville jeg leve mit liv med ingen andre end dig… nu og indtil tidens ende. Vil du gifte dig med mig?
 • Vidste du, at der er næsten 8 milliarder mennesker på denne jord? Og ud af dem alle valgte jeg dig… fordi du er perfekt! Vil du gifte dig med mig?
 • Ægte kærlighed sker kun én gang, siger de, men de tager fejl. Jeg forelsker mig hver dag, når jeg kigger ind i dine øjne. Vil du gifte dig med mig?
 • Glem smerten, glem fortidens smerte… Glem alt og alle, der har fået dig til at føle dig trist. Jeg kan ikke love at slette bitre minder, men jeg lover, at jeg aldrig nogensinde vil være årsagen til en rynke… nogensinde! Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg kan ikke love, at alt vil være perfekt. Men jeg lover, at vi får det til at fungere, uanset hvor svært det er. Vær min for evigt, vil du?
Jeg kan ikke love, at alt vil være perfekt. Men jeg lover, at vi får det til at fungere, uanset hvor svært det er. Vær min for evigt, vil du?

citater fra Vil du gifte dig med mig

 • Jeg beder dig ikke bare om at gifte dig med mig. Jeg beder dig om at holde min hånd, når vi begynder et nyt kapitel i vores liv… det, der hedder Forever… vil du?
 • Jeg ved, at vi er beregnet til at være det, fordi vi har været igennem alt, hvad der forsøgte at få os til at tro noget andet. Jeg elsker dig, vil du gifte dig med mig?
 • Jeg vidste, at vi var skabt til hinanden, da jeg indså, at selv at gøre INTET med dig betød ALT for mig. Vil du gifte dig med mig?
 • Mine behov i livet er ret enkle: DIG. Vær min for evigt, ikke?
 • Kærlig, følelsesladet, skør, loyal, trofast, troværdig, støttende, støttende, forstående, fleksibel, irriterende, cool og undertiden meget irriterende… det er alle de ting, jeg lover at være! Vil du gifte dig med mig?
Kærlig, følelsesladet, skør, loyal, trofast, troværdig, støttende, støttende, forstående, fleksibel, irriterende, cool og undertiden meget irriterende... det er alle de ting, jeg lover at være! Vil du gifte dig med mig?
 • Alt, hvad jeg har brug for i livet, er alt hvad du er. Jeg elsker dig mere, end du kan forestille dig… at gifte dig med mig?
 • Fra tiltrækning til tillid til skæbne er vores kærlighed kommet langt. Du kan give mange navne til de følelser, vi har følt undervejs, men jeg vil opsummere det med bare et par ord og sige… vi er virkelig beregnet til at være det. Vil du gifte dig med mig?
 • Siden den dag, vi mødtes, har jeg følt en følelse af lykke i mit liv som aldrig før. Vil du gifte dig med mig og gøre mig til den lykkeligste mand nogensinde?
 • Du er grunden til smilet på mit ansigt. I dag beder jeg dig om at lade det være der for evigt. Vil du gifte dig med mig.
 • Jeg vil være der for dig, når du er deprimeret. Jeg vil gerne dele med dig de lykkeligste øjeblikke i livet. Jeg vil forkæle dig, når jeg kan. Jeg vil hjælpe dig med at nå dine drømme. Jeg vil have dig til at støtte mig. Jeg vil have dig tæt nu og for evigt. Vil du gifte dig med mig?
Jeg vil være der for dig, når du er deprimeret. Jeg vil gerne dele med dig de lykkeligste øjeblikke i livet. Jeg vil forkæle dig, når jeg kan. Jeg vil hjælpe dig med at nå dine drømme. Jeg vil have dig til at støtte mig. Jeg vil have dig tæt nu og for evigt. Vil du gifte dig med mig?
 • I livet vil mange mennesker sige og gøre ting, der får dig til at smile. Men jeg lover, at jeg kun vil gøre de ting, der får sjælen til at smile. Vær min for evigt, vil du?
 • Fra positivitet om morgenen til et smil om natten – Du er grunden til mine smil, grunden til min lykke. Kraften bag mine mål, søjlen i mit liv… det er dig og kun dig, skat. Vil du gifte dig med mig?
 • Tårer strømmer ned ad mine kinder, når jeg tænker på alt, hvad vi har været igennem. Op- og nedture kommer og går, men vores kærlighed vil vokse for evigt. Vil du gifte dig med mig?
 • Mit liv er værdiløst uden den person, der giver det mening. Vil du gifte dig med mig?
 • Alt, hvad jeg har gjort, har ført mig til dig… og alt, hvad jeg ikke har gjort endnu i livet, vil jeg gøre det med dig. Vil du gifte dig med mig?
Alt, hvad jeg har gjort, har ført mig til dig... og alt, hvad jeg ikke har gjort endnu i livet, vil jeg gøre det med dig. Vil du gifte dig med mig?
 • Kærlighed er kærlighed, fordi det for mig betyder DIG. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg elsker dig på dit bedste, og jeg elsker dig mere på dit værste… nu og altid. Vil du gifte dig med mig?
 • Denne ring symboliserer ikke kun vores kærlighed, men også min forpligtelse til at være din soulmate. Ikke kun nu, ikke kun for dette liv, men for evigheden. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg er bekymret. Jeg er loyal. Jeg er ambitiøs. Jeg er ikke en idiot. Jeg er troværdig. Jeg er en god mand… men alt dette blekner i lyset af en simpel grund til, at jeg vil have dig til at være min for evigt… og det er det faktum, at mit liv aldrig kan være komplet uden dig. Vil du gifte dig med mig?
 • Der er mange måder at være lykkelig på i livet. Men jeg kender kun en person i hele universet, som jeg gerne vil dele min lykke med… Det er dig! Vil du gifte dig med mig?
Der er mange måder at være lykkelig på i livet. Men jeg kender kun en person i hele universet, som jeg gerne vil dele min lykke med... Det er dig! Vil du gifte dig med mig?

Flere sætninger som denne

Had beskeder til ex-kæreste: Hadbeskeder til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af citater fra You Want to Marry Me For Her. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top