Hjem » Digte » Må du snart blive bedre digte til kæreste

Må du snart blive bedre digte til kæreste

Bliv snart bedre digte til en kæreste: Hjælp dit barn med at komme sig hurtigt ved at give hende en daglig dosis knus og kys.

Skriv et romantisk digt på et håndlavet lykønskningskort. Send det til hende sammen med en gave og nogle blomster. Føj til denne romantiske charme ved at sende søde citater på din Facebook. Tweet de sjoveste ting, så du kan grine, mens du kommer dig i hospitalssengen.

Du vil blive overrasket over, hvordan lidt pleje kan bringe et smukt smil til dit ansigt. Al denne forkælelse kan virke fjollet i starten, men det er de søde små ting, der skaber de mest dyrebare minder.

Fortsæt, giv hende en grund til at smile og inspiration til at føle sig bedre indefra. Der er få bedre måder at få hende til at føle sig bedre end at minde hende om, at hendes kæreste venter på hende… med åbne arme.

Her er nogle digte, der snart bliver bedre for din kæreste

 • Jeg ville ønske, at jeg også gjorde det
  Jeg kunne blive syg af dig
  Så ville vi begge kæle
  I sengen ville vi krølle op
  Vi har ikke brug for medicin
  Vi ville nøjes med kys i stedet
  Genopretningen ville være hurtig.
  Vi får hinanden til at arbejde
  Men da det ikke bliver
  Jeg ønsker dig en hurtig bedring
  Må du blive bedre snart
Jeg ville ønske, at jeg også gjorde det <br> Jeg kunne blive syg af dig <br> Så ville vi begge kæle <br> I sengen ville vi krølle op <br> Vi har ikke brug for medicin <br> Vi ville nøjes med kys i stedet <br> Genopretningen ville være hurtig. <br> Vi får hinanden til at arbejde <br> Men da det ikke bliver <br> Jeg ønsker dig en hurtig bedring <br> Må du blive bedre snart
 • Facabook føles så alene
  Twitter laver ingen støj
  Nul tekstbeskeder på min telefon
  Det fik ham til at miste stemmen.
  Instagram er også ødelagt
  For ingen aktivitet
  Alt fordi min kærlighed
  Han har ikke været i godt humør på det seneste.
  Men alt kommer til at være i orden igen
  På Facebook, Insta og Twitter
  Fordi det kun er et spørgsmål om tid
  Indtil du bliver bedre
  Må du blive bedre snart
Facabook føles så alene <br> Twitter laver ingen støj <br> Nul tekstbeskeder på min telefon <br> Det fik ham til at miste stemmen. <br> Instagram er også ødelagt <br> For ingen aktivitet <br> Alt fordi min kærlighed <br> Han har ikke været i godt humør på det seneste. <br> Men alt kommer til at være i orden igen <br> På Facebook, Insta og Twitter <br> Fordi det kun er et spørgsmål om tid <br> Indtil du bliver bedre <br> Må du blive bedre snart
 • Rockstjernen i min verden.
  Det er ude af drift
  Mit livs diva
  Du har at gøre med en lidelse
  En almindelig forkølelse er ankommet
  Det bedste ved hende
  Af al denne lidelse
  Hun har brug for en pause
  Prins Charming kommer ind i mig selv.
  Hvem kommer for at redde hende?
  Og med din kærlighed og omsorg
  Befri hende fra hendes influenza
  Må du blive bedre snart
 • Jeg vil være din trøster
  Hvor du kan kæle dig komfortabelt
  Jeg vil være din kyllingesuppe
  Hvad kan du spise fortærende
  Jeg vil være din mors hånd
  Det kærtegner din rolige pande
  Jeg vil give dig min varme
  At være din fars håndflade
  Jeg vil være din medicin
  Det holder din sygdom væk
  Lad dig aldrig blive set
  En anden svag eller skrøbelig dag
  Må du blive bedre snart
Jeg vil være din trøster <br> Hvor du kan kæle dig komfortabelt <br> Jeg vil være din kyllingesuppe <br> Hvad kan du spise fortærende <br> Jeg vil være din mors hånd <br> Det kærtegner din rolige pande <br> Jeg vil give dig min varme <br> At være din fars håndflade <br> Jeg vil være din medicin <br> Det holder din sygdom væk <br> Lad dig aldrig blive set <br> En anden svag eller skrøbelig dag <br> Må du blive bedre snart
 • Skolens korridorer
  De er kedelige som helvede
  Det eneste jeg håber på
  Det er den sidste klokke
  Parkeringspladsen også
  Det har mistet al sin betydning
  Uden dig er der
  Det er ikke sjovt at hænge op
  Bliv rask snart, kærlighed
  At genvinde noget liv i mig
  Intet uden dig
  I det mindste virker det værdigt
Skolens korridorer <br> De er kedelige som helvede <br> Det eneste jeg håber på <br> Det er den sidste klokke <br> Parkeringspladsen også <br> Det har mistet al sin betydning <br> Uden dig er der <br> Det er ikke sjovt at hænge op <br> Bliv rask snart, kærlighed <br> At genvinde noget liv i mig <br> Intet uden dig <br> I det mindste virker det værdigt

Må du snart blive bedre digte til kæreste

 • Jeg vil få dig til at smile
  For at lette din smerte lidt
  Jeg vil få dig til at grine
  Med min humor og opfindsomhed.
  Jeg vil have dig til at få dig til at grine
  Så du glemmer din smerte
  Jeg vil få dig til at smile
  Så du bliver ikke skør
  Jeg vil holde dig trøstet
  Indtil du kommer dig
  Jeg vil gøre alt
  For at gøre dig bedre
  Må du blive bedre snart
Jeg vil få dig til at smile <br> For at lette din smerte lidt <br> Jeg vil få dig til at grine <br> Med min humor og opfindsomhed. <br> Jeg vil have dig til at få dig til at grine <br> Så du glemmer din smerte <br> Jeg vil få dig til at smile <br> Så du bliver ikke skør <br> Jeg vil holde dig trøstet <br> Indtil du kommer dig <br> Jeg vil gøre alt <br> For at gøre dig bedre <br> Må du blive bedre snart
 • Når du er deprimeret
  Kedeligt er ordet i byen
  Når du er helt ude
  Der er ikke noget, jeg skal gøre grin med
  Når du er i problemer
  Mit liv bliver en stor katastrofe
  Hvornår lider du
  Det gør mig skør og sindssyg
  Når du er syg
  Mit liv holder bare op med at arbejde
  Må du blive bedre snart
Når du er deprimeret <br> Kedeligt er ordet i byen <br> Når du er helt ude <br> Der er ikke noget, jeg skal gøre grin med <br> Når du er i problemer <br> Mit liv bliver en stor katastrofe <br> Hvornår lider du <br> Det gør mig skør og sindssyg <br> Når du er syg <br> Mit liv holder bare op med at arbejde <br> Må du blive bedre snart
 • Tilbringer dage alene
  Uden at se dig smukke smil
  En god pris sker for mig
  At leve livet ser ikke ud til at være det værd
  Jeg ved, at du lider
  Selv jeg er træt af din sygdom
  Jeg glæder mig til din bedring
  Må du blive bedre snart min prinsesse
Tilbringer dage alene <br> Uden at se dig smukke smil <br> En god pris sker for mig <br> At leve livet ser ikke ud til at være det værd <br> Jeg ved, at du lider <br> Selv jeg er træt af din sygdom <br> Jeg glæder mig til din bedring <br> Må du blive bedre snart min prinsesse
 • Jeg ville ønske, at jeg kunne fylde min kærlighed
  I en sprøjte og lad den flyde.
  I din blodstrøm, så
  Du kan stoppe med at føle dig deprimeret
  Jeg ville ønske jeg kunne pakke mine kys
  På en lille tablet
  Så kunne du sluge det
  Og har det godt, jeg vædder på
  Jeg ville ønske jeg kunne væve mine knus
  I en varm og hyggelig sweater.
  Brug det bestemt
  Det får dig til at føle dig meget bedre
  Må du blive bedre snart
Jeg ville ønske, at jeg kunne fylde min kærlighed <br> I en sprøjte og lad den flyde. <br> I din blodstrøm, så <br> Du kan stoppe med at føle dig deprimeret <br> Jeg ville ønske jeg kunne pakke mine kys <br> På en lille tablet <br> Så kunne du sluge det <br> Og har det godt, jeg vædder på <br> Jeg ville ønske jeg kunne væve mine knus <br> I en varm og hyggelig sweater. <br> Brug det bestemt <br> Det får dig til at føle dig meget bedre <br> Må du blive bedre snart
 • Jeg vil have tid til at flyve
  Jeg vil have det til at ske
  Jeg vil have det til at flyde glat
  Og få din sygdom til at forsvinde
  Jeg vil have dig til at blive bedre
  Jeg vil ikke have denne smerte til at dø
  Jeg vil have dig til at være fri
  Fra denne overvældende smerte
  Må du blive bedre snart
Jeg vil have tid til at flyve <br> Jeg vil have det til at ske <br> Jeg vil have det til at flyde glat <br> Og få din sygdom til at forsvinde <br> Jeg vil have dig til at blive bedre <br> Jeg vil ikke have denne smerte til at dø <br> Jeg vil have dig til at være fri <br> Fra denne overvældende smerte <br> Må du blive bedre snart

Flere digte som dette

Jeg savner digte til far efter døden: Jeg savner digte for at huske en far (#12)

Vi håber, at du snart kan lide disse samlinger af genoprettelsesmeddelelser til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

2 thoughts on “Må du snart blive bedre digte til kæreste”

 1. Pingback: Que te mejores pronto poemas para novia

 2. Pingback: Que te mejores pronto poemas para tu novio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top