Hjem » Citater » Venlighedscitater og noter: Tak fordi du er så venlig

Venlighedscitater og noter: Tak fordi du er så venlig

Citater og noter om venlighed: Ikke sikker på, hvordan man takker nogen for at være flink? Tag ideer fra dette indlæg og skriv noget magisk på et lykønskningskort, uanset om du takker nogen for at låne dig penge, hjælpe dig gennem vanskelige tider, eller endda noget så godt som at give en generøs donation til en velgørenhedsorganisation. Lad dine ord formidle, hvor taknemmelig du er.

Du kan endda snakke om den inspirerende og motiverende effekt, deres venlighed har på dit liv. Send dine tanker på Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram for at sprede ordet.

Der er meget få gode mennesker i denne verden, så gør alt hvad du kan for at værdsætte nogens tilfældige handling af venlighed, uanset om det skete i vores eget liv, eller du har set det ske for en anden.

Menneskeheden har brug for at vide, at der er mennesker, der tror på magien ved venlighed og oprigtige bevægelser.

Her er nogle sætninger af venlighed

 • Venlighed er en stærk påmindelse om, at bag al negativitet og ondskab ligger venlighed, der har magten til at ændre verden.
 • Da jeg har set, hvor forpligtet og gældsfuld jeg føler mig over for dig lige nu, er jeg kommet til at indse, at venlighed faktisk er et af de bedste våben, nogen kan have. Tak skal du have.
 • Ved du, hvad fattigdom, ulighed og diskrimination har til fælles? Ingen af dem ville eksistere, hvis alle mennesker i verden var lige så venlige som dig. Tak fordi du er så venlig.
 • Gode mennesker som dig er en flygtig påmindelse om, at Gud eksisterer. Tak for din venlighed.
 • I dag indså jeg, at folk, der er venlige, faktisk er de rigeste, fordi de giver venlighed væk, noget der aldrig kan tages væk eller stjæles. Tak fordi du er venlig.
I dag indså jeg, at folk, der er venlige, faktisk er de rigeste, fordi de giver venlighed væk, noget der aldrig kan tages væk eller stjæles. Tak fordi du er venlig.
 • Venlighed er en investering. God karma vender tilbage.
 • Selvom du ikke kendte mig særlig godt, var du venlig mod mig, som en far er mod sin søn. Jeg vil respektere dig for evigt og altid, som en søn respekterer sin far. Tak fordi du er så venlig.
 • Nogle mennesker har venlighed i deres sind, andre har venlighed i deres hjerter. Nogle mennesker tænker på at være flinke, andre taler om at være pæne. Men meget få mennesker som dig gør venlige gerninger. Tak, indvirkningen af din venlighed på mit liv er intet mindre end medlidenhed.
 • Venlighed er som en viral YouTube-video. Hver person, der ser det, vil dele det med andre. Tak fordi du deler din venlighed med mig.
 • Gud besvarede mine bønner ved at sende mig en engel kaldet DIG, der velsignede mig med et mirakel kaldet GODHED. Mange tak.
Gud besvarede mine bønner ved at sende mig en engel kaldet DIG, der velsignede mig med et mirakel kaldet GODHED. Mange tak.

citater af venlighed og ydmyghed

 • Jeg kan ikke sætte ord på, hvordan du har ændret mit liv, men mit hjerte ved, at jeg altid vil være i gæld til dig for at hjælpe mig gennem mine mørkeste dage. Tak for din venlighed.
 • Før verdens regeringer investerer i infrastruktur og teknologi, bør de investere i at uddanne folk om vigtigheden af at være venlig, en lektion, jeg lærte førstehånds af dig. Tak fordi du er venlig.
 • Det vil være let at betale tilbage det nøjagtige beløb, jeg skylder dig. Men jeg ved ikke, om jeg nogensinde kan gengælde den venlighed, du viste mig. Tak fordi du er så venlig.
 • Forskere kan blive ved med at argumentere, men jeg er sikker på, at mirakler sker, fordi jeg har oplevet en: deres venlighed. Tak skal du have.
 • En handling af venlighed er enkel at forklare i regnskabsmæssige termer. Det er et aktiv for giveren, en livstidsgæld for modtageren og en kapitaludgift, der vil producere permanent indkomst i form af lykke. Tak fordi du var venlig og ændrede balancen i mit liv.
En handling af venlighed er enkel at forklare i regnskabsmæssige termer. Det er et aktiv for giveren, en livstidsgæld for modtageren og en kapitaludgift, der vil producere permanent indkomst i form af lykke. Tak fordi du var venlig og ændrede balancen i mit liv.
 • Vær venlig over for andre. Din tilfældige handling af venlighed kan blive den bedste hukommelse i nogens liv.
 • Nogle gange kan en enkelt tilfældig handling af venlighed blive gnisten, der antænder en revolution.
 • Den donation, du har givet til vores velgørenhed, er dyrebar, men venligheden i dit hjerte er uvurderlig. Tak fordi du er så venlig og generøs.
 • Jeg vil takke dig for din venlighed ved at sprede ordet på Twitter, Facebook og Pinterest. Jeg ser frem til at modtage masser af retweets, repins og shares, så flere mennesker kan følge i dine fodspor. Tak for alt, kammerat.
 • Værdien af penge realiseres kun, når du ikke har dem, og værdien af venlighed realiseres kun, når andre generøst griber ind for at hjælpe i tider med nød. Tak fordi du er så venlig.
Værdien af penge realiseres kun, når du ikke har dem, og værdien af venlighed realiseres kun, når andre generøst griber ind for at hjælpe i tider med nød. Tak fordi du er så venlig.

citater af venlighed og respekt

 • Hvis hele verden var fyldt med venlige mennesker som dig, ville der være meget få grunde til vold og anarki. Hvis alle stræbte efter at være ansvarlige og venlige, ville øje for øje ikke efterlade verden blind. Tak fordi du er personificeringen af et godt menneske.
 • Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor tilfældige handlinger af venlighed bliver virale på YouTube? Det er fordi alle ønsker at gøre det, men få har hjertet til at gøre det.
 • Et koldt rum med stålvægge er, hvordan mit liv ville have været uden din hjælp. En smuk eng om foråret er, hvad mit liv er blevet takket være din venlighed og generøsitet. Tak skal du have.
 • Jeg kan eller måske ikke være i stand til at returnere din venlighedsgave. Men jeg lover at dele det med andre, så flere mennesker kan give den magiske gave af venlighed for at gøre verden til et bedre sted. Tak skal du have.
 • Din venlighed har haft en meget beregnet effekt på mit liv. Det har tilføjet lykke, trukket tristhed fra, delt problemer og multipliceret min tro. Tak fordi du er venlig.
Din venlighed har haft en meget beregnet effekt på mit liv. Det har tilføjet lykke, trukket tristhed fra, delt problemer og multipliceret min tro. Tak fordi du er venlig.
 • Penge gør dig rig. Venlighed gør dig fantastisk.
 • Vær sød mod mennesker. Nogle gange er et smil nok til at starte en kæde af venlighed.
 • I dag indså jeg, at en rigtig mands sejhed ikke ses i en dårlig holdning og store muskler. Du kan se, om du kan vise respekt, taknemmelighed og venlighed. Dine handlinger har lært mig denne vigtige livslektion, tak skal du have.
 • Jeg har været vred på dig hele mit liv, men din venlighed har fået mig til at indse, at min livslange vrede har været forgæves og spildende. Tak fordi du er så venlig mod mig.
 • Alt, hvad du har gjort for mig, er uvurderligt. Intet, jeg kan gøre, vil nogensinde være nok til at returnere den lykke, der er blevet tilført mit liv. Men der er en ting, jeg vil gøre lige nu, og det er at sige tak.
Alt, hvad du har gjort for mig, er uvurderligt. Intet, jeg kan gøre, vil nogensinde være nok til at returnere den lykke, der er blevet tilført mit liv. Men der er en ting, jeg vil gøre lige nu, og det er at sige tak.

sætninger af venlighed og taknemmelighed

 • Vær venlig over for andre uden at forvente noget til gengæld. Karma holder styr på.
 • Venlighed kan være blind, men det er den mest afslørende følelse, man kan have. Tak fordi du er venlig.
 • Hvis venlighed som din var et personlighedstræk for enhver præsident, premierminister og leder af verdens lande, ville vi ikke have nogen krig, og menneskeheden ville trives med lykke. Tak skal du have.
 • Folk er nødt til at forstå, at uanset om det er en dollar eller hundrede tusind dollars, er en handling af venlighed alene uvurderlig. I dag forstod jeg det. Tak fordi du er så venlig.
 • For dig, dette kan have været en lille handling af venlighed. Men for mig har det været en stor hjælp, der har ændret mit liv. Tak fordi du er venlig.
For dig, dette kan have været en lille handling af venlighed. Men for mig har det været en stor hjælp, der har ændret mit liv. Tak fordi du er venlig.
 • Jeg er kommet til at indse, at bankkontosaldoer ikke betyder noget uden tilstedeværelsen af venlige mennesker som dig i mit liv. Fra nu af vil jeg stræbe efter at være rig, men jeg vil prøve hårdere at være venlig. Tak fordi du er der for mig.
 • Du kan afvise din lille venlighed som en rutine, men dens store indflydelse har givet mit liv en bedre rutine. Tak skal du have.
 • Når en person som dig beslutter at vise venlighed over for de mindre heldige, inviterer de en bedre formue i form af respekt, god vilje og god karma for livet. Tak fordi du er så venlig.
 • At være på modtagersiden af din venlighed har fået mig til at føle mig så ydmyg, at jeg ville ønske, at jeg en dag kunne være den side, der giver venlighed til andre. Tak fordi du er så venlig.
 • Hvis verdens top 100 milliardærer havde hjerter, der var halvt så venlige som dine, ville Jorden være et venligere og grønnere sted. Tak fordi du donerede til denne sag.
Hvis verdens top 100 milliardærer havde hjerter, der var halvt så venlige som dine, ville Jorden være et venligere og grønnere sted. Tak fordi du donerede til denne sag.

Flere sætninger som denne

Enkelte citater: Inspiration til at være single og glad (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af venlighedscitater. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top