Hjem » Beskeder » Takbeskeder til træneren: taknotater

Takbeskeder til træneren: taknotater

Budskaber om tak til træneren: På seniorniveau kan trænere anerkendes for deres bidrag, men i andre former for spil går de ofte ubemærket hen på sidelinjen. Det kræver ikke meget indsats at takke din træner for endeløse timer med opmuntring, vejledning, inspiration og motivation.

Skriv bare en sød note på et lykønskningskort for at udtrykke din taknemmelighed. Du kan endda sende dine beskeder og sætninger på Facebook eller Twitter. Disse venlige ord om anerkendelse af din træners bidrag til din karriere som spiller eller atlet vil betyde meget.

Nogle gange kan træning være meget utaknemmelig, fordi sejre tilskrives spillere, mens skylden for tab ofte tilskrives trænere, især i holdsport. Gør din del for at give tilbage til træneren, der dedikerer hver dag til at blive en vinder.

Her er nogle taknemeddelelser til træneren

 • Træner… selv da jeg sagde, at jeg IKKE KAN, sagde du, at jeg kunne. Selv da jeg sagde, at jeg ikke ville, sagde du, gør det. Selv da jeg sagde, at jeg vil tabe, sagde du, gå og vind. Selv når jeg sagde, at jeg mislykkedes, sagde du godt klaret. Selv når jeg sagde, at jeg ikke tror på mig, sagde du, at jeg tror på dig. Tak skal du have.
 • Mit hjerte er motoren i min krop, men din inspiration er brændstoffet. Tak træner.
 • Intet kan ødelægge min rejse til at være den bedste, så længe din inspiration fremmer min entusiasme. Ingen kan stå mellem at være og sejr, så længe jeg har en træner som dig, der træner mig. Tak skal du have.
 • Sved og blod er det, vi giver dig, sejre og trofæer er, hvad du giver os. Tak træner.
 • Træner… tak fordi du styrkede vores styrke og ødelagde vores dæmoner.
Træner... tak fordi du styrkede vores styrke og ødelagde vores dæmoner.
 • Kun en træner som dig kan hjælpe os med at vende den bitre smerte ved at ofre til den søde smag af sejr. Tak skal du have.
 • Tak fordi du troede på mig, da jeg var deprimeret. Tak fordi du stolede på mig, selv når jeg selv var i tvivl. Tak fordi du opmuntrede mig til at blive mester – træner, du er min største inspirationskilde.
 • Selv dine mest SUBTILE råd skaber de mest mærkbare virkninger på min præstation. Tak træner.
 • Du gjorde mig stærkere for hver dag, der gik. Du gjorde mig bedre på næsten alle måder. Du inspirerede mig til at blive en vinder, jeg vil huske dine ord for evigt. Tak træner.
 • Din motivation er som et fly: det fører os nøjagtigt, hvor vi vil være på kortest mulig tid. Tak træner.
Din motivation er som et fly: det fører os nøjagtigt, hvor vi vil være på kortest mulig tid. Tak træner.
 • Jeg hader det, når du kritiserer mig for at være svag, men inderst inde ved jeg, at det vil hjælpe mig med at forbedre det, jeg mangler. Det generer mig, når du prøver at skubbe mig ud over mine grænser, men inderst inde ved jeg, at det er den eneste måde at dyrke en vinderånd på. Tak træner.
 • Det er bare fantastisk, hvordan du villigt tager skylden for mine fiaskoer og giver mig æren for mine succeser. Tak træner.
 • Jeg har dedikeret mit liv til at være en bedre atlet, og du er min gudfar. Tak træner.
 • Træning på spildagen er en rejse, der går fra patetisk til euforisk takket være en træner, der simpelthen er fantastisk.
 • Jeg har altid vidst, hvordan man spiller, men du lærte mig at vinde. Tak træner.
Jeg har altid vidst, hvordan man spiller, men du lærte mig at vinde. Tak træner.
 • Kære træner… du er for os som brændstof til ild. Tak fordi du tændte den indre ild.
 • Jeg ville aldrig have været ambitiøs, hvis du ikke havde motiveret mig til at være modig og hård. Tak træner, du er strålende.
 • FÆRDIGHEDERNE og TALENTERNE hos alle spillerne på holdet er praktisk talt ubrugelige, indtil en træner som dig bringer det hele sammen og hjælper alle med at FOKUSERE på et fælles MÅL. Tak træner.
 • Mine øjne er måske mine, men det syn, jeg ser, er dit. Tak træner.
 • Nogle gange hader vi dig, fordi dine øvelser er intet mindre end tortur, men vi elsker dig stadig, fordi du forbereder os på en strålende fremtid. Tak træner.
Nogle gange hader vi dig, fordi dine øvelser er intet mindre end tortur, men vi elsker dig stadig, fordi du forbereder os på en strålende fremtid. Tak træner.

Takbeskeder til træneren

 • Hver kamp, jeg spiller, er drevet af to ting: motivationen til at blive en mester og forpligtelsen til at gøre retfærdighed over for en enestående træner. Tak for alt
 • Vi hader at træne med sådan en hensynsløs træner som dig, men inderst inde ved vi, at det vil hjælpe os med at komme videre. Tak træner.
 • På facaden er du hård og ond, men et højdepunkt i din sande personlighed afslører, at du er et af de bedste mennesker, vi nogensinde har set. Tak for alt træner.
 • Mine muskler giver mig kraft, mit hjerte giver kraft til mine muskler, mit sind giver kraft til mit hjerte, og din inspiration giver magt til mit sind. Tak træner.
 • Ligesom der ikke er nogen erstatning for hårdt arbejde, er der ingen erstatning for en træner som dig. Tak for alt
Ligesom der ikke er nogen erstatning for hårdt arbejde, er der ingen erstatning for en træner som dig. Tak for alt
 • For os er forskellen mellem det gode og det bedste en træner som dig. Tak skal du have.
 • Træner, du stoler på mine evner, og jeg stoler på dit råd. Det er ikke underligt, at det fortsætter med at klatre nye højder. Tak skal du have.
 • Alt fra dine øvelser til dine strategier har hjulpet mig med at decimere mine fjender. Alt fra deres nyttige tip til deres elegante tricks har hjulpet med at få mine sportsdrømme til at fungere. Tak træner.
 • Inspiration kommer i mange former og fra forskellige kilder, men i mit liv er det et ord på fem bogstaver, COACH. Tak fordi du er min inspiration.
 • Vi hader dig, når du udsætter os for de hensynsløse øvelser. Men det er det værd, når vi oplever spændingen ved sejr. Tak træner.
Vi hader dig, når du udsætter os for de hensynsløse øvelser. Men det er det værd, når vi oplever spændingen ved sejr. Tak træner.
 • Kære træner… du tager mig ud af min komfortzone. Du træner mig, indtil jeg stønner. Du gør det obligatorisk at stå op tidligt om morgenen. Dine øvelser får mig til at skrige i smerte. I sidste ende passer alt sammen: det gør mig bedre og stærkere. Tak fordi du tog mig ud over mine grænser. For alt giver jeg dig al æren.
 • Ligesom rødderne til min styrke er i hårdt arbejde, er rødderne til min succes i din vejledning. Tak træner.
 • Jeg er måske den, der gør alt det hårde arbejde, men du er den, der motiverer mig til at gøre det. Tak træner.
 • Træner, din motivation tilsidesætter mine bekymringer, din ros betyder mere for mig end trofæer. Tak skal du have.
 • Vores er et stærkt forhold, fordi det er baseret på fokus og tillid. Der er kun én ting, vi begge ønsker, og det er at komme først. Tak for alt træner.
Vores er et stærkt forhold, fordi det er baseret på fokus og tillid. Der er kun én ting, vi begge ønsker, og det er at komme først. Tak for alt træner.

Flere sætninger som denne

Tak notater til chefen: beskeder og sætninger for at sige tak

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Coach Thank You Messages. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top