Hjem » Digte » Undskyld digte til min kone: undskyldningsdigte til hende

Undskyld digte til min kone: undskyldningsdigte til hende

Undskyld, digte til kone: Uanset om du vil have din kones tilgivelse for at lyve, miste dit humør, råbe fornærmelser, fornærme, glemme dit jubilæum eller flirte med en anden kvinde, er en af de sødeste måder at undskylde på at skrive et dejligt digt på et lykønskningskort.

Men det er ikke nok. Undskyld til din kone foran alle ved at sende romantiske citater og sjove beskeder på hendes Facebook, Pinterest og Twitter.

Ægteskab har en ejendommelig side, fordi det afslører en persons mangler, raserianfald, fristelser, og usikkerhed. Disse ting får ofte ægtemænd og hustruer til at gøre fjollede ting, som de senere fortryder.

At overvinde vanskelige tider er ikke et spørgsmål om at ordne ting og komme videre på et splitsekund. Det tager dage og uger for hjertesår at heles.

Men uanset situationen starter undskyldning altid med et ømt kram og en dejlig note. Begynd at skrive din egen.

Her er nogle digte fra Jeg er ked af kone

 • Hvis du straffer mig
  Lad det være med et kys
  Hvis du irettesætter mig
  Hold mig og giv mig lykke
  Hvis du giver mig et ultimatum
  Lad det være et kærligt præg
  Jeg er ked af, at jeg sårede dig
  Jeg elsker dig så meget
Hvis du straffer mig <br> Lad det være med et kys <br> Hvis du irettesætter mig <br> Hold mig og giv mig lykke <br> Hvis du giver mig et ultimatum <br> Lad det være et kærligt præg <br> Jeg er ked af, at jeg sårede dig <br> Jeg elsker dig så meget”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg er villig til at forkæle dig
  Hele dagen
  Eller tage dig rundt i huset
  I mine arme så stærke
  Jeg er klar til at tage dig ud
  Hvor du vil
  Mens vores kærlighed
  Det er garanteret at stige
  Intet og alt
  Jeg er klar til at gøre
  Under forudsætning af, at min
  Undskyldningen accepteres af dig.
  Undskyld
Jeg er villig til at forkæle dig <br> Hele dagen <br> Eller tage dig rundt i huset <br> I mine arme så stærke <br> Jeg er klar til at tage dig ud <br> Hvor du vil <br> Mens vores kærlighed <br> Det er garanteret at stige <br> Intet og alt <br> Jeg er klar til at gøre <br> Under forudsætning af, at min <br> Undskyldningen accepteres af dig. <br> Undskyld”/></figure>
   <ul> <li> Jeg vil blive tilgivet <br> For dig på alle måder <br> By the Coosas Locas <br> Hvad har jeg gjort i disse dage <br> Jeg vil have dig til at smile <br> Ligesom du gjorde i sidste uge <br> Fordi din lykke <br> Det er alt, hvad jeg leder efter <br> Jeg kaster ikke et raserianfald <br> Så tilfældigt aldrig igen <br> Jeg er ked af at have <br> Jeg forårsagede dig så meget smerte </li> </ul> 
<figure class=Jeg vil blive tilgivet <br> For dig på alle måder <br> By the Coosas Locas <br> Hvad har jeg gjort i disse dage <br> Jeg vil have dig til at smile <br> Ligesom du gjorde i sidste uge <br> Fordi din lykke <br> Det er alt, hvad jeg leder efter <br> Jeg kaster ikke et raserianfald <br> Så tilfældigt aldrig igen <br> Jeg er ked af at have <br> Jeg forårsagede dig så meget smerte”/></figure>
  <script async src=
 • Irriterer dig
  Var det ikke mit mål?
  For at være så ubehagelig
  Jeg er synderen
  Sårer dig
  Det var ikke mit valg
  Jeg undskylder
  For at hæve min stemme
  Jeg er grunden
  For alt dette rod
  Undskyld, at jeg gav dig
  Alt dette stress

Jeg er ked af digte til min kone

 • Jeg tog fejl i dag
  Jeg er så ked af det
  Vær venlig ikke at holde dette
  Mod mig i evigheden
  Jeg tog meget fejl
  Jeg kan ikke undskylde nok
  Vær sød ikke at gøre det værre.
  Alt er allerede svært
  Jeg lover, at tingene
  Bliv meget bedre
  Og jeg vil fortryde det
  Min fejl for evigt
  Undskyld
Jeg tog fejl i dag <br> Jeg er så ked af det <br> Vær venlig ikke at holde dette <br> Mod mig i evigheden <br> Jeg tog meget fejl <br> Jeg kan ikke undskylde nok <br> Vær sød ikke at gøre det værre. <br> Alt er allerede svært <br> Jeg lover, at tingene <br> Bliv meget bedre <br> Og jeg vil fortryde det <br> Min fejl for evigt <br> Undskyld”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg kunne ikke kontrollere
  Hvad jeg sagde
  beklager
  Hvis jeg generer dig skat
  Jeg var i dårligt humør
  At jeg ikke er normalt
  Tilgiv mig venligst
  Jeg elsker dig meget
Jeg kunne ikke kontrollere <br> Hvad jeg sagde <br> beklager <br> Hvis jeg generer dig skat <br> Jeg var i dårligt humør <br> At jeg ikke er normalt <br> Tilgiv mig venligst <br> Jeg elsker dig meget”/></figure>
   <ul> <li> Hvor tåbelig jeg er <br> At ikke kunne se <br> Det af min kære kone <br> Smerte og smerte <br> Hvor dum er jeg <br> At blive overset <br> Al stress og smerte <br> Hvad tog du <br> beklager <br> For at være uvidende <br> Når jeg glemmer noget <br> Meget vigtigt </li> </ul> 
<figure class=Hvor tåbelig jeg er <br> At ikke kunne se <br> Det af min kære kone <br> Smerte og smerte <br> Hvor dum er jeg <br> At blive overset <br> Al stress og smerte <br> Hvad tog du <br> beklager <br> For at være uvidende <br> Når jeg glemmer noget <br> Meget vigtigt”/></figure>
   <ul> <li> Den kvinde er bare en kollega <br> Ikke engang min ven <br> Så lad alle dine bekymringer være bag <br> Indtil den fulde ende <br> Du er den eneste for mig <br> Mine øjne er alt for dig <br> Få hende ud af dit sind <br> Skat, vær ikke så trist <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Den kvinde er bare en kollega <br> Ikke engang min ven <br> Så lad alle dine bekymringer være bag <br> Indtil den fulde ende <br> Du er den eneste for mig <br> Mine øjne er alt for dig <br> Få hende ud af dit sind <br> Skat, vær ikke så trist <br> Undskyld”/></figure>
   <ul> <li> Jeg savner min glade kone <br> Hvem plejede at smile hele dagen? <br> Jeg savner min muntre partner <br> Med hvem mit bånd var stærkt <br> Jeg savner min smukke pige <br> Hvis grin lyste min dag <br> Undskyld for at lave en fejl <br> Det er alt, hvad jeg vil sige </li> </ul>   <ul> <li> Jeg har brug for at beholde <br> Min arbejdsrelaterede stress <br> Ud af mit personlige liv <br> For at undgå at lave rod <br> Jeg er nødt til at gå <br> Bekymringer relateret til min klient <br> Tilbage på mit kontor <br> Skat, tilgiv mig. <br> Jeg tager ikke mit arbejde hjem <br> Jeg vil heller ikke være uvidende <br> Mere end noget andet <br> Din lykke er vigtig <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Jeg har brug for at beholde <br> Min arbejdsrelaterede stress <br> Ud af mit personlige liv <br> For at undgå at lave rod <br> Jeg er nødt til at gå <br> Bekymringer relateret til min klient <br> Tilbage på mit kontor <br> Skat, tilgiv mig. <br> Jeg tager ikke mit arbejde hjem <br> Jeg vil heller ikke være uvidende <br> Mere end noget andet <br> Din lykke er vigtig <br> Undskyld”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Jeg kan godt lide digte til drenge: Digte til din crush (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Sorry digte til kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top