Hjem » Digte » Jeg kan godt lide dig Digte til drenge: Digte til din crush

Jeg kan godt lide dig Digte til drenge: Digte til din crush

Jeg kan godt lide digte til fyre: Spekulerer du på, hvordan du beder din crush ud? Tag ideer fra disse søde digte til at skrive dit eget rim på et lykønskningskort til ham.

Det er svært at bede en fyr ud, fordi ingen pige vil se desperat ud. Tricket er at få dit forslag til at lyde sødt og sjovt på en meget uskyldig måde. Brug fjollede, men romantiske sætninger til subtilt at fortælle hende, hvor meget du elsker at se på hendes drømmende øjne.

Hvis det virker for dristigt at sende et kort, skal du sende dit korte digt på Facebook, Pinterest, sms, Twitter eller e-mail.

Her er nogle digte fra I like you for guys

 • Du kommer i mine drømme
  Du kommer i mine tanker
  Dit smukke ansigt og drømmende øjne.
  De har smeltet mit hjerte i knuder
  Uanset om morgenen eller ved middagstid
  Uanset om det er eftermiddag eller nat
  Det ser ud til, at jeg kan forstå dig
  Ude af mit sind eller syn
  Kom, rolig mit bankende hjerte
  Ja, jeg er forelsket i dig
  Giv mig et dejligt, varmt kram.
  Og sig, at du også kan lide mig
Du kommer i mine drømme <br> Du kommer i mine tanker <br> Dit smukke ansigt og drømmende øjne. <br> De har smeltet mit hjerte i knuder <br> Uanset om morgenen eller ved middagstid <br> Uanset om det er eftermiddag eller nat <br> Det ser ud til, at jeg kan forstå dig <br> Ude af mit sind eller syn <br> Kom, rolig mit bankende hjerte <br> Ja, jeg er forelsket i dig <br> Giv mig et dejligt, varmt kram. <br> Og sig, at du også kan lide mig”/></figure>
  <script async src=
 • Mit sind fortæller mig, at du
  Kunne være en hjerteskærer
  Mit hjerte fortæller mig, at du
  Det kunne være ankeret i mit liv
  Mit instinkt fortæller mig, at du
  Jeg kunne være manden i mine drømme.
  Den eneste måde at finde sandheden på.
  Det er for at invitere dig ud, ser det ud til
  Jeg kan godt lide dig
Mit sind fortæller mig, at du <br> Kunne være en hjerteskærer <br> Mit hjerte fortæller mig, at du <br> Det kunne være ankeret i mit liv <br> Mit instinkt fortæller mig, at du <br> Jeg kunne være manden i mine drømme. <br> Den eneste måde at finde sandheden på. <br> Det er for at invitere dig ud, ser det ud til <br> Jeg kan godt lide dig”/></figure>
   <ul> <li> Fra den dag vores øjne mødtes <br> Jeg kan bare ikke stoppe med at drømme <br> Siden den dag vi havde en snak <br> Mit hjerte holder ikke op med at synge <br> Nynnende sprudlende popmelodier <br> Det er blevet en vane for mig <br> Dine fotos på Facebook <br> Giv mig min daglige glød <br> Jeg var forelsket i dig fra starten. <br> Disse følelser er ikke noget nyt. <br> Jeg har ikke fortalt dig det før <br> Men jeg kan godt lide dig, jeg kan virkelig godt lide dig </li> </ul> 
<figure class=Fra den dag vores øjne mødtes <br> Jeg kan bare ikke stoppe med at drømme <br> Siden den dag vi havde en snak <br> Mit hjerte holder ikke op med at synge <br> Nynnende sprudlende popmelodier <br> Det er blevet en vane for mig <br> Dine fotos på Facebook <br> Giv mig min daglige glød <br> Jeg var forelsket i dig fra starten. <br> Disse følelser er ikke noget nyt. <br> Jeg har ikke fortalt dig det før <br> Men jeg kan godt lide dig, jeg kan virkelig godt lide dig”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg tror virkelig ikke det
  At alle drenge er ens
  Jeg tror, du er anderledes
  Af dem, der simpelthen er halte
  Gode fyre som dig er sjældne.
  Søde drenge som dig er få
  Min crush på dig bliver større
  Det er overflødigt at sige, at jeg kan lide dig
Jeg tror virkelig ikke det <br> At alle drenge er ens <br> Jeg tror, du er anderledes <br> Af dem, der simpelthen er halte <br> Gode fyre som dig er sjældne. <br> Søde drenge som dig er få <br> Min crush på dig bliver større <br> Det er overflødigt at sige, at jeg kan lide dig”/></figure>
   <ul> <li> Hver gang jeg modtager en Facebook-meddelelse <br> Hver gang jeg ser et nyt tweet <br> Jeg håber, det er fra dig <br> Fordi jeg finder dig for sød <br> Hver gang jeg kigger på dig <br> Hver gang vi er i samme rum <br> Jeg kan bare ikke stoppe med at se på dig <br> Og mit hjerte går bare BOOM <br> Jeg kan godt lide dig </li> </ul> 
<figure class=Hver gang jeg modtager en Facebook-meddelelse <br> Hver gang jeg ser et nyt tweet <br> Jeg håber, det er fra dig <br> Fordi jeg finder dig for sød <br> Hver gang jeg kigger på dig <br> Hver gang vi er i samme rum <br> Jeg kan bare ikke stoppe med at se på dig <br> Og mit hjerte går bare BOOM <br> Jeg kan godt lide dig”/></figure>
   <h3 class= Jeg kan godt lide digte til drenge
 • Selvom vi kender hinanden
  I bare et par uger
  At være tæt på dig hele tiden
  Det har fået mit hjerte til at skrige
  Jeg synes, vi skal ud og drikke kaffe.
  Bare os to alene
  Så du kan have noget privatliv
  Og gør mine følelser kendt
  Jeg håber, det ikke er ubehageligt
  Jeg håber, du ikke er overrasket
  Jeg er forelsket i dig
  Mit hjerte, du er blevet fuldstændig rystet.
Selvom vi kender hinanden <br> I bare et par uger <br> At være tæt på dig hele tiden <br> Det har fået mit hjerte til at skrige <br> Jeg synes, vi skal ud og drikke kaffe. <br> Bare os to alene <br> Så du kan have noget privatliv <br> Og gør mine følelser kendt <br> Jeg håber, det ikke er ubehageligt <br> Jeg håber, du ikke er overrasket <br> Jeg er forelsket i dig <br> Mit hjerte, du er blevet fuldstændig rystet.”/></figure>
   <ul> <li> Jeg er syg og træt <br> At være en af dine venner <br> Jeg vil afslutte dette kedelige venskab <br> Og start et nyt forhold <br> I dag vil jeg tilstå min crush <br> Jeg vil ikke foregive mere <br> At jeg ikke synes, du er smuk <br> Kan vi være mere end bare venner? </li> </ul> 
<figure class=Jeg er syg og træt <br> At være en af dine venner <br> Jeg vil afslutte dette kedelige venskab <br> Og start et nyt forhold <br> I dag vil jeg tilstå min crush <br> Jeg vil ikke foregive mere <br> At jeg ikke synes, du er smuk <br> Kan vi være mere end bare venner?”/></figure>
   <ul> <li> Jeg har stjålet øjeblikke <br> Her og der <br> Jeg har kastet mine øjne <br> Overalt <br> Jeg har værdsat <br> Hver eneste chance jeg har <br> At se på dig stirrede <br> Og se meget <br> Jeg har noget til dig <br> Det er jeg sikker på <br> Jeg er forelsket i dig <br> Hvilket er uskyldigt og rent <br> Jeg kan godt lide dig </li> </ul> 
<figure class=Jeg har stjålet øjeblikke <br> Her og der <br> Jeg har kastet mine øjne <br> Overalt <br> Jeg har værdsat <br> Hver eneste chance jeg har <br> At se på dig stirrede <br> Og se meget <br> Jeg har noget til dig <br> Det er jeg sikker på <br> Jeg er forelsket i dig <br> Hvilket er uskyldigt og rent <br> Jeg kan godt lide dig”/></figure>
   <ul> <li> Jeg kan ikke tænke på nogen grund <br> At jeg ikke skulle invitere dig ud <br> Jeg har været nervøs hele tiden <br> Men i dag skal jeg råbe det <br> Dreng, du fangede min opmærksomhed <br> Du er smuk og sexet. <br> Du ser ud til at være en god dreng <br> Derfor kan jeg godt lide dig meget </li> </ul> 
<figure class=Jeg kan ikke tænke på nogen grund <br> At jeg ikke skulle invitere dig ud <br> Jeg har været nervøs hele tiden <br> Men i dag skal jeg råbe det <br> Dreng, du fangede min opmærksomhed <br> Du er smuk og sexet. <br> Du ser ud til at være en god dreng <br> Derfor kan jeg godt lide dig meget”/></figure>
   <ul> <li> Du ved aldrig <br> Hvordan det er at flyve på en sky <br> Du vil aldrig forstå <br> Hvad sker der, når Cupid angriber? <br> Du vil aldrig bemærke <br> Hvad betyder sommerfugle i maven? <br> Du vil aldrig forstå <br> Hvordan føles det at være dronning? <br> Fordi jeg føler disse ting <br> Siden den dag har jeg set dig <br> Dette er ikke bare en spinkel crush <br> Mine følelser er ægte og sande. <br> Jeg kan godt lide dig </li> </ul>   <h4 class=Flere digte som dette

Tak digte til mor (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger Jeg kan lide dig til drenge. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top