Hjem » Beskeder » Taknotater til chefen: beskeder og sætninger for at sige tak

Taknotater til chefen: beskeder og sætninger for at sige tak

Taknotater til chefen: Der er mange måder at takke din chef på. Du kan skrive et takkebrev, efterlade en inspirerende note på din chefs skrivebord eller værdsætte din chefs lederskab ved at skrive en motiverende sætning på et lykønskningskort. Du kan endda udtrykke din taknemmelighed ved at sige noget sjovt, men taknemmeligt under et holdmøde.

Uanset om det er bossdag eller din chefs fødselsdag, benyt enhver lejlighed til at takke ham for at vejlede og rådgive dig hele tiden.

Et par venlige ord er nok til at bygge broer. Husk altid, at chefer er grinete, irriterende, uhøflige, hårde og dominerende, men de gør det, fordi selv de har præstationsmål at opfylde og overlegne chefer at behage.

Her er nogle taknotater til chefen

 • Chef… intet, jeg kan sige, vil formidle den mængde taknemmelighed, jeg skylder dig for at vise mig, hvordan man har den rigtige holdning. Tak skal du have.
 • At arbejde for dig er en ære, at arbejde uden dig er en absolut rædsel. At arbejde sammen med dig er en fornøjelse, en oplevelse, som jeg virkelig vil værdsætte. Tak chef.
 • Tak fordi du forvandler vores fejl til lektioner, pres til produktivitet og færdigheder til styrker. Du ved virkelig, hvordan du får det bedste ud i os.
 • Jeg ved aldrig, hvordan det er at arbejde med en irriterende, sur, irriterende og altid vred chef. Men dette er en erhvervserfaring, jeg er glad for, at jeg ikke havde, alt takket være en chef som dig.
 • Kære chef… tak fordi du sætter dine medarbejderes behov foran virksomhedens og dine egne.
Kære chef... tak fordi du sætter dine medarbejderes behov foran virksomhedens og dine egne.
 • Jeg vil ikke sparke dig i røven ved at lyve og sige, at du er perfekt på alle måder. Men deres støtte er grunden til, at jeg ser frem til at arbejde hver dag. Tak chef.
 • Du er for os, hvad Warren Buffet ville være for en lærlinginvestor, Gordon Ramsay ville være for en håbefuld kok, David Beckham ville være for en håbefuld fodboldspiller og Brad Pitt ville være for en håbefuld skuespiller: Demigod. Tak chef.
 • En chef og en ven, to i en. Hvem troede, at arbejdslivet ville være så sjovt? Tak skal du have.
 • Bortset fra beslutningstagning, kommunikation og generel professionalisme er det vigtigste, jeg har lært af dig, hvordan man kan være et godt menneske. Tak chef.
 • Dine kommentarer om mine fiaskoer og din ros for min præstation motiverer og inspirerer mig til at gøre det bedre. Tak chef.
Dine kommentarer om mine fiaskoer og din ros for min præstation motiverer og inspirerer mig til at gøre det bedre. Tak chef.
 • Chef… på arbejdet er du svaret på alle vores problemer og spørgsmål. Tak fordi du er vores egen Google.
 • Tak fordi du pressede mig, var hård mod mig for mine fejl, der var tåbelige. Nogle gange er hård kærlighed nødvendig, hvilket er hvad jeg har lært undervejs i min karriere. Tak chef.
 • Oprindeligt var vurderinger tidligere synonyme med angst og frygt. Nu er de synonyme med følelser og glæde. Tak chef.
 • Chef… Jeg vil gerne takke dig for at promovere mig og give mig en lønforhøjelse. Men vigtigst af alt vil jeg takke dem for at identificere mine evner og give mig muligheden for at bevise mit værd i denne organisation.
 • Løn er en ting, men ægte jobtilfredshed kommer fra ros og feedback fra en chef, der er en ægte mentor. Tak skal du have.
Løn er en ting, men ægte jobtilfredshed kommer fra ros og feedback fra en chef, der er en ægte mentor. Tak skal du have.
 • Chef, du er piloten, der hjælper os med at overskride månedlige mål og evalueringer. Tak skal du have.
 • Ligesom alle træer har brug for vand for at vokse, og alle mennesker har brug for luft for at leve, har virksomheder brug for chefer som dig for at overleve og trives. Tak fordi du er vores livredder.
 • Vi mister ikke temperamentet, selv når vi laver fejl. I stedet motiverer det os til at løse dem, uanset hvor mange forsøg der er nødvendige. Tak chef.
 • Jeg siger ikke dette bare fordi jeg lige har fået en lønforhøjelse. Men jeg har altid troet, at du er en prisværdig chef. Tak skal du have.
 • Du leder dine medarbejdere og får dem til at følge din vision uden at være dominerende eller irriterende. Tak fordi du viste os, at respekt altid er fortjent, aldrig befalet eller forpligtet.
Du leder dine medarbejdere og får dem til at følge din vision uden at være dominerende eller irriterende. Tak fordi du viste os, at respekt altid er fortjent, aldrig befalet eller forpligtet.

Taknotater til chefen

 • Som vores chef er du meget motiverende. Som menneske er du virkelig inspirerende. Tak skal du have.
 • Du får mig til at føle mig som en million dollars hver gang du beder om min mening om noget vigtigt, selvom jeg ved, at du nogle gange gør det bare for at få mig til at føle mig godt. Tak fordi du er sådan en vidunderlig chef.
 • Chef… de fleste ledere bekymrer sig kun om virksomhedens rentabilitet. Tak fordi du også holder dine medarbejdere glade.
 • Det er dig, der gør det værd at vente på præstationsanmeldelser og KPI’er i slutningen af måneden. Tak chef.
 • Du ville ikke opnå noget ved at presse mig til at være en enestående medarbejder, men du investerede stadig din tid i mig. Tak fordi du guider mig hvert skridt på vejen.
Du ville ikke opnå noget ved at presse mig til at være en enestående medarbejder, men du investerede stadig din tid i mig. Tak fordi du guider mig hvert skridt på vejen.
 • Kære chef… ubegrænset tålmodighed, meget tolerance. Tilbyder støtte, altid en sport. Smitsom holdning, aldrig vred eller uhøflig. Inspirerende personlighed, næsten som en berømthed. Derfor er du stjernen på vores kontor. Tak skal du have.
 • Tak fordi du ved nøjagtigt, hvornår du skal give os en pause, og hvornår vi skal slå ned på os. Er du en synsk i forklædning?
 • Lad mig indrømme, at jeg nogle gange har svært ved at håndtere dine særegenheder. Men det får mig til at undre mig over, hvordan han formår at håndtere særegenhederne hos snesevis af medarbejdere som os. Tak fordi du har meget høje toleranceniveauer, chef.
 • Så længe jeg er nødt til at tilbringe tid med en chef som dig på kontoret, er jeg ligeglad, selvom 9 til 5 bliver til 9 til 9. Tak fordi du gjorde arbejdet behageligt.
 • Fra at være intet til noget er jeg kommet langt under din vejledning. Tak chef.
Fra at være intet til noget er jeg kommet langt under din vejledning. Tak chef.
 • Fra rådgivning af nye teammedlemmer til rådgivning om medarbejdernes personlige problemer. Fra ubetinget støtte til kolleger til at hjælpe dem, der står over for tristhed på arbejdspladsen: tak fordi du viser, at uanset hvor hårdt chefer pisker, skal de have en stærk menneskelig side i deres ledelse.
 • Du motiverer dine medarbejdere, du træffer vanskelige beslutninger. Du støtter dine kolleger, du er en sand inspiration. Tak chef.
 • Efter at have arbejdet med en upåklagelig chef som dig, begyndte jeg at føle mig lidt udeladt, når jeg er sammen med mine venner. Hver gang de siger dårlige ting om deres chefer, har jeg ikke rigtig noget at sige. Tak fordi du fik mig til at føle mig som en udstødt.
 • Mit kabinet føles som mit andet hjem: behageligt og afslappet, men alligevel produktivt og effektivt. Alt takket være en stille chef som dig.
 • Historierne om, hvilken utrolig chef du er, er blevet virale i min familie. Tak fordi du er en god chef.
Historierne om, hvilken utrolig chef du er, er blevet virale i min familie. Tak fordi du er en god chef.
 • Mine evner og talent ville være gået i graven med mig, hvis du ikke havde opdaget dem og inspireret mig til at fortsætte og være modig. Tak chef.
 • Mine månedlige mål kommer ikke i form af tal og grafer, men snarere i ros fra min chef. Tak skal du have.
 • Det er en ting at være chef, en anden at være mentor, og en helt anden at være leder. Vi er stolte af at blive ledet af en chef, mentor og manager som dig. Tak for alt
 • Det største problem med at have en ekstraordinær chef som dig er, at jeg aldrig vil være glad for at arbejde for nogen anden. Tak, men du har virkelig begrænset mine professionelle muligheder, fordi jeg ikke har nogen anden mulighed end at følge dig, uanset hvor du går.
 • Der er to ting, vi aldrig behøver at håndtere: chikane på arbejdspladsen og kontorpolitik. Simpelthen fordi vi har en chef, der er fantastisk. Tak skal du have.
Der er to ting, vi aldrig behøver at håndtere: chikane på arbejdspladsen og kontorpolitik. Simpelthen fordi vi har en chef, der er fantastisk. Tak skal du have.

Flere sætninger som denne

Had beskeder til din eksmand: Hadbeskeder til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takkenoter til Boss. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top