Hjem » Beskeder » Jeg elsker dig Beskeder til kæreste: Citater til hende

Jeg elsker dig Beskeder til kæreste: Citater til hende

Jeg elsker dig beskeder til kæreste: Hvordan man siger disse smukke ord til hende? Send en romantisk sms, skub en sød håndskrevet note ind i din taske, tag den i en sød tweet, send et sjovt citat på din Facebook, send flirtende beskeder på Snapchat: mulighederne er uendelige, så længe du er villig til at åbne dit hjerte.

Forbind ikke at sige, at jeg elsker dig med forpligtelsesfobi eller en følelse af at tage dit forhold til det næste niveau. Dette er bare en speciel måde at lade dit forhold nyde de utrolige toner af tillid, håb og lykke ved at være sammen. Ægte kærlighed er uskyldig, og der er absolut ingen grund til at komplicere det.

Tænk på alle de minder og øjeblikke, du deler med hende, og skriv dem ned med ord, der berører dit hjerte og giver dig gåsehud. Fortsæt, giv din kærlighed de vinger, den fortjener.

Her er nogle Love You-beskeder til kæreste

 • For det, vi har været igennem, og hvad vi stadig kan være, lad os give vores kærlighed en chance mere. Jeg elsker dig.
 • Mit hjerte siger, at jeg ikke kan stoppe med at elske dig, og jeg beder dig om at lytte til dit hjerte også. Jeg elsker dig.
 • I kærlighedsretten er jeg skyldig i anklagerne. Men jeg vil ikke have kaution, jeg vil have fængsel i dit hjerte. kys og knus
 • Vores forhold har muligvis nået sin udløbsdato, men min kærlighed til dig har aldrig og aldrig vil. Jeg elsker dig.
 • Ensomhed er den rasende ild, midt i hvilken jeg er fanget. Hjertesorg er den mørke afgrund, hvor jeg drukner. Beklager er den tornado, der skaber kaos og ødelægger mit liv. Alligevel står jeg fast i at holde fast i den ene ting, der vil hjælpe mig med at overleve alt dette: min kærlighed til dig.
Ensomhed er den rasende ild, midt i hvilken jeg er fanget. Hjertesorg er den mørke afgrund, hvor jeg drukner. Beklager er den tornado, der skaber kaos og ødelægger mit liv. Alligevel står jeg fast i at holde fast i den ene ting, der vil hjælpe mig med at overleve alt dette: min kærlighed til dig.
 • Den største fejl i mit liv var at tænke, at jeg ville klare mig uden dig. Sandheden er, at jeg ikke er og aldrig vil være det. Jeg savner dig.
 • Vi brød op forleden, men jeg har ikke været i stand til at bryde med vores minder endnu. Jeg tror stadig, jeg elsker dig.
 • Jeg er ikke kommet over dig, fordi jeg ikke vil. At være tæt på dig er alt, hvad jeg kan se. kys og knus
 • Jeg vil bytte et helt liv med lykke med bare et langt kram med dig. Jeg elsker dig.
 • Jeg har ikke overvundet smerten ved at være væk fra dig, og jeg har ikke til hensigt at gøre det. Alt hvad jeg kan tænke på er, at jeg en dag vil tørre mine tårer væk og se dig.
Jeg har ikke overvundet smerten ved at være væk fra dig, og jeg har ikke til hensigt at gøre det. Alt hvad jeg kan tænke på er, at jeg en dag vil tørre mine tårer væk og se dig.
 • Skæbnen kan have revet os fra hinanden, men den kan aldrig stjæle de minder, vi skaber sammen. Jeg elsker dig.
 • Jeg kan ikke tro, at du besluttede at bryde mit hjerte og gå. Men jeg vil stadig have dig til at vide, at når du beslutter dig for at vende om og vende tilbage, vil jeg altid vente her med åbne arme. Jeg elsker dig.
 • Ligesom jeg ikke kan stoppe med at trække vejret, selvom jeg prøver, kan jeg ikke stoppe med at elske dig, uanset hvor meget du græder.
 • Smerten ved hjertesorg, jeg kan bare ikke bære det. Dit fravær får mig til at gispe efter luft. Knust og knust føler jeg mig uden dine knus. Hullerne i mit hjerte, vær venlig at dække dem op.
 • Selvom vores kampe adskilte os, fortryder jeg det ikke. Mit hjerte ved med sikkerhed, at vi finder en måde at være sammen igen. Jeg elsker dig.
Selvom vores kampe adskilte os, fortryder jeg det ikke. Mit hjerte ved med sikkerhed, at vi finder en måde at være sammen igen. Jeg elsker dig.
 • Jeg beder ikke om meget. Alt, hvad jeg vil, er, at du kigger ind i mine øjne og siger, at alt vil være i orden. Jeg elsker dig.
 • For alle de løfter, vi gav hinanden, for alle de drømme, vi så sammen… lad os give vores kærlighed endnu en chance for at vare evigt. Jeg elsker dig.
 • Når hvert øjeblik går, jo mere jeg tænker på fortiden, jo stærkere føler jeg, at vores kærlighed er beregnet til at vare. Jeg elsker dig, skat.
 • Vores opbrud burde have knust mig, men det har faktisk gjort mig stærkere, fået mig til at indse, at du er den, mit hjerte elsker. Pige, jeg elsker dig.
 • Du knuste mit hjerte, men jeg vil ikke samle brikkerne op. Jeg ved, at du en dag vil komme og hente dem selv. Jeg elsker dig.
Du knuste mit hjerte, men jeg vil ikke samle brikkerne op. Jeg ved, at du en dag vil komme og hente dem selv. Jeg elsker dig.

Jeg elsker dig beskeder til kæreste

 • Undskyld, det tog en pause for at få mig til at indse, at jeg ikke kan leve uden dig.
 • Jeg er villig til at tage al skylden. Jeg er villig til at acceptere, at det var min skyld. Jeg vil gøre alt, hvad der kræves for at overbevise dig om, at vores kærlighed er det værd.
 • Jeg troede, at jeg ville have det bedre alene, men jeg tog fejl. Jeg har indset, at kernen i min styrke ikke er i mig, men i hvordan du får mig til at føle. Jeg elsker dig.
 • Jeg bliver ved med at tænke på dig, og jeg ved, at du stadig tænker på mig. Lad os komme sammen igen og bare omfavne vores kærligheds skæbne. Jeg elsker dig.
 • Ting, der går i stykker, kan løses med lim, ligesom lidt forståelse kan bringe dig og mig sammen. Jeg elsker dig.
Ting, der går i stykker, kan løses med lim, ligesom lidt forståelse kan bringe dig og mig sammen. Jeg elsker dig.
 • Du er alt, hvad jeg vil have, alt hvad jeg har brug for, alt hvad jeg vil… alt hvad jeg elsker.
 • Jeg fik dig til at græde, men det var aldrig sådan, jeg ønskede, at tingene skulle være. Jeg kan ikke ændre fortiden, men jeg lover dig, at jeg altid vil være årsagen til dine smil, aldrig dine tårer. Jeg elsker dig.
 • Jeg vil ikke være din eks og blive årsagen til alle dine mareridt. Jeg vil være, grunden til dine sødeste drømme. Jeg elsker dig.
 • Mit hjerte er blevet knust, og min sjæl er blevet suget tom. Baby, jeg har brug for din kærlighed, kom tilbage til mig. Jeg elsker dig.
 • Kan du huske første gang, jeg spurgte dig ud? Jeg husker det, fordi det lykkeligste øjeblik i mit liv var, da du sagde JA. Jeg ved, at det er længe siden da, og jeg ved, at tingene ikke er de samme. Men jeg vil have dig til at tænke på alle de vidunderlige minder, vi har skabt sammen. Vær venlig, lad os lægge overfladiske forskelle til side og se på dybden af vores forhold, der engang eksisterede. Jeg elsker dig.
 • Jeg ved, at jeg forårsagede denne katastrofe. Jeg ved, at jeg har stjålet din lykke. Jeg ved, jeg har forvoldt dig stress. Men jeg beder virkelig om tilgivelse. Jeg elsker dig min prinsesse.
 • Jeg vil bare kramme dig, bære dig på ryggen, kramme dig, grine med dig, se ind i dine øjne og fortælle dig… at jeg elsker dig.
 • Du er hverken min eks, heller ikke y, eller z, du og jeg er simpelthen beregnet til at være det. Jeg elsker dig.
 • Det betyder ikke noget, hvis skyld det var, eller hvem der tager initiativ til at bede om tilgivelse. Det, der betyder noget, er, at jeg vil have dig tilbage, fordi jeg bare ikke kan stoppe med at elske dig.
 • Jeg vidste aldrig, at jeg kunne smile og græde på samme tid, indtil det øjeblik jeg så på vores selfies, da jeg græd mig selv i seng i går aftes. Jeg elsker dig.
Jeg vidste aldrig, at jeg kunne smile og græde på samme tid, indtil det øjeblik jeg så på vores selfies, da jeg græd mig selv i seng i går aftes. Jeg elsker dig.
 • Alle knus, alle kys, alle krammer, alle minderne… Jeg savner jer alle, virkelig. Kom tilbage, savner du dem ikke også? Jeg elsker dig.
 • Jeg vil ikke have, at du kommer over mig. Jeg vil være den fyr, du indgår i et rebound-forhold med. kys og knus
 • Jeg kan bare ikke sove, fordi jeg bliver ved med at tænke på dig hele natten lang. Tag mig tilbage og gør tingene rigtige. Jeg elsker dig.
 • Jeg er træt af at se på alle vores selfies på min iPhone. Jeg vil vende tilbage til dig, så jeg aldrig føler mig alene. Jeg elsker dig.
 • Mit liv er ødelagt. På den ene side er jeg bitter over, hvordan tingene skete, og på den anden side er mit hjerte i en tilstand af benægtelse og nægter at tro, at det skal stoppe med at slå for dig. Jeg elsker dig.
Mit liv er ødelagt. På den ene side er jeg bitter over, hvordan tingene skete, og på den anden side er mit hjerte i en tilstand af benægtelse og nægter at tro, at det skal stoppe med at slå for dig. Jeg elsker dig.

Flere sætninger som denne

Godnat beskeder til kæreste: citater til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker dig-beskeder til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top