Hjem » Digte » QEPD mor digte: begravelsesdigte til en mors død

QEPD mor digte: begravelsesdigte til en mors død

QEPD-moderdigte: Døden er smertefuld, og der er ikke sådan noget som et perfekt farvel, især når det kommer til en mor, kvinden, der fødte dig. Der er ingen måde, du kan udtrykke dig selv på hverken ved en begravelse eller med dig selv, tristhed er for dyb til at udtrykke med ord.

Vi oprettede dette indlæg for at hjælpe dig med at sørge… for at hjælpe dig med at forstå dine følelser og hjælpe dig med at huske, hvor smuk, stærk og fantastisk hun var.

Fortsæt med at læse og dyk ned i alle minderne, fra de gange hun ofrede alt til det øjeblik, hun dækkede din ryg. Til alle sønner og døtre, der var der: Hun var ikke bare deres mor, hun var deres bedste ven.

Det kan være væk, men alt, hvad du har gjort, vil være en kilde til inspiration og motivation for resten af dit liv. I livet vil mange mennesker komme og gå… men ingen som hende. QEPD mor

Her er nogle digte fra mor, der QEPD

 • Jeg har ikke assimileret det endnu
  Nej, jeg kan ikke tro, at du er væk
  I en fuldstændig benægtelsestilstand er jeg
  Jeg ville ønske, at jeg aldrig var vågnet op for at se denne solopgang
  Men jeg ved, jeg bliver nødt til at fortsætte
  Jeg ved, jeg bliver nødt til at give slip på smerten
  Og med god grund fortjener dit liv at være
  Fejret, gang på gang.
  QEPD mor
Jeg har ikke assimileret det endnu <br> Nej, jeg kan ikke tro, at du er væk <br> I en fuldstændig benægtelsestilstand er jeg <br> Jeg ville ønske, at jeg aldrig var vågnet op for at se denne solopgang <br> Men jeg ved, jeg bliver nødt til at fortsætte <br> Jeg ved, jeg bliver nødt til at give slip på smerten <br> Og med god grund fortjener dit liv at være <br> Fejret, gang på gang. <br> QEPD mor
 • Ofre, der ikke havde nogen ende i syne
  Det gjorde du uden at blinke et øjenlåg
  Selv når jeg gik ud over vores midler
  Mine smil og lykke, forbyd det aldrig.
  Åh, de ting, du har gjort for mig
  Hvor fandt du energien til
  Hvis jeg skulle leve mit liv igen
  Jeg vil ikke have andre end dig
  QEPD mor
Ofre, der ikke havde nogen ende i syne <br> Det gjorde du uden at blinke et øjenlåg <br> Selv når jeg gik ud over vores midler <br> Mine smil og lykke, forbyd det aldrig. <br> Åh, de ting, du har gjort for mig <br> Hvor fandt du energien til <br> Hvis jeg skulle leve mit liv igen <br> Jeg vil ikke have andre end dig <br> QEPD mor
 • Du pressede mig til at være den bedste, jeg kunne være
  Selv når livet faldt på dig
  Hvor fandt du denne styrke?
  Ikke kun for at fortsætte med at kæmpe, men også for at motivere mig selv.
  Jubel, glæde, smil og knus.
  Det er bare et par ting, der aldrig var mangelvare
  Sikke en inspirerende arv, du har efterladt, mor.
  Jeg smiler bredt i dag, mens jeg ser på dig i himlen
  QEPD mor
 • Du følte min vrede, du hørte mig lyve
  Du så mig skuffe dig
  Du tillod mig at gå ud over dine midler.
  Selvom dine smil forsvandt i rynker
  Mor, jeg fortjener ikke at være den ene.
  At give dig det sidste farvel
  Men her er jeg og fortryder alle disse år.
  At jeg fik dig til at sukke
  Alt er ikke tabt, jeg ved, du vil se
  Så jeg samler brikkerne op, startende i dag.
  Jeg vil leve et liv værdigt til en mor som dig.
  Jeg vil gøre dig stolt mor, på alle måder.
Du følte min vrede, du hørte mig lyve <br> Du så mig skuffe dig <br> Du tillod mig at gå ud over dine midler. <br> Selvom dine smil forsvandt i rynker <br> Mor, jeg fortjener ikke at være den ene. <br> At give dig det sidste farvel <br> Men her er jeg og fortryder alle disse år. <br> At jeg fik dig til at sukke <br> Alt er ikke tabt, jeg ved, du vil se <br> Så jeg samler brikkerne op, startende i dag. <br> Jeg vil leve et liv værdigt til en mor som dig. <br> Jeg vil gøre dig stolt mor, på alle måder.
 • Sig, at jeg føler mig trist
  Det ville være for overfladisk
  Ord kan bare ikke forklare
  Hvordan jeg har det, så deprimeret
  Livet har taget mig
  Nogen så kære
  Det er bare ikke muligt at forestille sig
  At du ikke vil være i nærheden
  Mor, dette farvel går
  At være smertefuldt hård og lang.
  Men som du altid sagde
  Jeg vil prøve at være stærk
Sig, at jeg føler mig trist <br> Det ville være for overfladisk <br> Ord kan bare ikke forklare <br> Hvordan jeg har det, så deprimeret <br> Livet har taget mig <br> Nogen så kære <br> Det er bare ikke muligt at forestille sig <br> At du ikke vil være i nærheden <br> Mor, dette farvel går <br> At være smertefuldt hård og lang. <br> Men som du altid sagde <br> Jeg vil prøve at være stærk

QEPD mor digte

 • En fighter, fra første dag.
  En overlevende, til det sidste.
  Ikke bare en mor, du
  Du var mit livs bedste ven.
  Mine behov før dine.
  Det syntes altid at være
  Ord kan ikke være nok
  For hvad du har været for mig
  QEPD mor
En fighter, fra første dag. <br> En overlevende, til det sidste. <br> Ikke bare en mor, du <br> Du var mit livs bedste ven. <br> Mine behov før dine. <br> Det syntes altid at være <br> Ord kan ikke være nok <br> For hvad du har været for mig <br> QEPD mor
 • Jeg ved ikke hvorfor
  Men jeg kan ikke stoppe med at græde
  Jeg kunne lade som om, at se stærk ud
  Men så ville jeg bare lyve
  Jeg har aldrig nogensinde været igennem
  En smerte i mit hjerte, så stærk.
  Er det retfærdigt? , Jeg spekulerer på.
  Hvorfor mig? Det her er så slemt.
  Men efterhånden som kakofonien i mit sind mindskes
  At tage skridtet for at indse, at du er
  På et bedre sted nu, væk fra lidelse.
  Med mig i ånden, tæt men så langt
  Måske er du her, ikke længere
  Men du lytter, det ved jeg.
  Jeg ryster, mens mine tanker hersker
  Aldrig, nogensinde har jeg været så deprimeret
  Jeg elsker dig mor, QEPD
 • Jeg burde være trist og sønderknust
  Men ærligt talt er jeg ikke
  Ja, de tog dig
  Men det ville være egoistisk, hvis det var min mening.
  De ting, du har været igennem
  Du har udholdt lidelse og smerte.
  Uanset hvad du føler, er der ingen måde
  Jeg vil gerne have, at du gennemgår det igen.
  Himlen har talt
  Englene besluttede, at det var tid til at gå.
  Jeg er ked af det, mit hjerte er knust… men på et bedre sted.
  Nu er du det, det ved jeg
  QEPD mor
Jeg burde være trist og sønderknust <br> Men ærligt talt er jeg ikke <br> Ja, de tog dig <br> Men det ville være egoistisk, hvis det var min mening. <br> De ting, du har været igennem <br> Du har udholdt lidelse og smerte. <br> Uanset hvad du føler, er der ingen måde <br> Jeg vil gerne have, at du gennemgår det igen. <br> Himlen har talt <br> Englene besluttede, at det var tid til at gå. <br> Jeg er ked af det, mit hjerte er knust... men på et bedre sted. <br> Nu er du det, det ved jeg <br> QEPD mor
 • Fra himlen ovenfor,
  Jeg ved, du kigger på mig
  Jeg ved, du er tæt
  Jeg ved, du vil altid være
  Åh, hvad jeg ikke ville give
  Til det sidste farvel
  Et kram så langt, at det aldrig ville ende.
  Mor, for evigt, glimtet i mine øjne.
  PAUSE
Fra himlen ovenfor, <br> Jeg ved, du kigger på mig <br> Jeg ved, du er tæt <br> Jeg ved, du vil altid være <br> Åh, hvad jeg ikke ville give <br> Til det sidste farvel <br> Et kram så langt, at det aldrig ville ende. <br> Mor, for evigt, glimtet i mine øjne. <br> PAUSE
 • På den ene side føler jeg mig knust
  Mistet, som en forladt hvalp
  Men på den anden side føler jeg mig i fred
  Ved, at du hviler væk fra elendighed
  Så meget som jeg kvæles i dette chok
  Inderst inde ved jeg, at du er på et bedre sted
  Livet uden dig, jeg kan bare ikke forestille mig det.
  Men i det mindste er der ingen smerter i dit ansigt.
  Hvil i fred mor
På den ene side føler jeg mig knust <br> Mistet, som en forladt hvalp <br> Men på den anden side føler jeg mig i fred <br> Ved, at du hviler væk fra elendighed <br> Så meget som jeg kvæles i dette chok <br> Inderst inde ved jeg, at du er på et bedre sted <br> Livet uden dig, jeg kan bare ikke forestille mig det. <br> Men i det mindste er der ingen smerter i dit ansigt. <br> Hvil i fred mor

Flere digte som dette

Tak digte til far (#12)

Vi håber, du kan lide disse Rip Mom Poems-samlinger. Hvis vi finder det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top