Hjem » Digte » QEPD-digte til far: Begravelsesdigte til en fars død

QEPD-digte til far: Begravelsesdigte til en fars død

QEPD-digte til far: Vi kunne sige, at disse triste og hjerteskærende digte er passende til begravelsen af en farsfigur, men vi kan ikke være langt fra at tage fejl. Sandheden er, at intet kan udtrykke, hvordan nogen ville føle sig om tabet af den mand, de kærligt kaldte far.

Hvis du har fundet dig selv i denne situation, først og fremmest vores dybeste medfølelse. Jeg håber, du finder styrken til at møde tabet, i det mindste er det, hvad din far ville have ønsket.

Uanset om det er for dig eller for en ven, der skal holde en bevægende tale ved en begravelse, vil disse korte digte hjælpe dig med at identificere dig med de indre følelser, du altid havde for din far.

Kopier dem ikke, bare læs dem og reflekter over de følelser, der giver mening til det, der går gennem dit hoved. Bliv stærk og dedikér de smukkeste ord, der kommer direkte fra dit hjerte… til manden, der ofrede alt for dig. Gør ham stolt, han ville se fra himlen.

Her er nogle QEPD-digte til far

 • Bare endnu en gang, jeg ønsker
  Jeg kunne høre din stemme
  Desværre gør livet ikke
  Han gav mig den mulighed
  Jeg føler mig fortabt og bedøvet
  I minder søger jeg trøst
  På grund af dine knus vil det være for evigt.
  Vær mit lykkelige sted
  HVILE I FRED FAR
Bare endnu en gang, jeg ønsker <br> Jeg kunne høre din stemme <br> Desværre gør livet ikke <br> Han gav mig den mulighed <br> Jeg føler mig fortabt og bedøvet <br> I minder søger jeg trøst <br> På grund af dine knus vil det være for evigt. <br> Vær mit lykkelige sted <br> HVILE I FRED FAR
 • Far, jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte.
  En endeløs brønd, mit liv er blevet kastet
  Min ven, min guide, min helt.
  Jeg ved ikke, hvad jeg vil gøre uden dig
  Sikke et stort menneske du var
  Ikke kun mig, alle vil huske
  En svær vej forude, vil være forude
  Jeg kommer til at savne dig, nu og altid.
  Hvil i fred far
Far, jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte. <br> En endeløs brønd, mit liv er blevet kastet <br> Min ven, min guide, min helt. <br> Jeg ved ikke, hvad jeg vil gøre uden dig <br> Sikke et stort menneske du var <br> Ikke kun mig, alle vil huske <br> En svær vej forude, vil være forude <br> Jeg kommer til at savne dig, nu og altid. <br> Hvil i fred far
 • Jeg tror ikke engang mig
  Vil du nogensinde være i stand til at forstå
  Hvor dybt elskede du mig
  Indtil slutningen
  En velsignelse, af den sandeste slags.
  I din kærlighed har jeg set
  Ikke kun min far
  Men min bedste ven har været
  Hvil i fred far
Jeg tror ikke engang mig <br> Vil du nogensinde være i stand til at forstå <br> Hvor dybt elskede du mig <br> Indtil slutningen <br> En velsignelse, af den sandeste slags. <br> I din kærlighed har jeg set <br> Ikke kun min far <br> Men min bedste ven har været <br> Hvil i fred far
 • Aldrig nogensinde, ikke et eneste øjeblik i mit liv.
  Har jeg nogensinde forestillet mig, at jeg ville se denne dag?
  Der var vist aldrig et tidspunkt, hvor jeg tænkte
  Den skæbne ville tage dig
  Jeg har levet et mareridt, ikke et liv.
  Siden det skæbnesvangre øjeblik
  I mit hjerte og i min sjæl
  Dit fravær har efterladt en enorm bule
  Ikke bare en far
  Men en helt for mig hver dag.
  Min eneste bøn i livet er
  Med mig for evigt, jeg ville ønske, at du kunne blive
  Hvil i fred far
 • Ringede for tidligt
  For himlen ovenover
  QEPD, min far, min ven
  Min sande første kærlighed
  Rivet af skæbnen
  Dødeligt knust
  Adskilt af døden
  Men at elske dig evigt
Ringede for tidligt <br> For himlen ovenover <br> QEPD, min far, min ven <br> Min sande første kærlighed <br> Rivet af skæbnen <br> Dødeligt knust <br> Adskilt af døden <br> Men at elske dig evigt

QEPD-digte til far

 • Jeg ville lyve, hvis jeg sagde
  At du bare var min far
  En ven, en tilhænger, en mentor, en træner.
  Alt dette kombineret, som ingen anden.
  Storhjertet og altid der.
  Det er hvad du har været for mig
  Døden kan have taget dig
  Men i mit hjerte vil du altid være
  PAUSE
Jeg ville lyve, hvis jeg sagde <br> At du bare var min far <br> En ven, en tilhænger, en mentor, en træner. <br> Alt dette kombineret, som ingen anden. <br> Storhjertet og altid der. <br> Det er hvad du har været for mig <br> Døden kan have taget dig <br> Men i mit hjerte vil du altid være <br> PAUSE
 • Nu er jeg klar over
  Hvad du lærte mig at være stærk
  Uanset hvad jeg tænkte om dit råd
  Det viste sig at være forkert
  Det var for denne skæbnesvangre dag.
  Når du ikke ville være der
  At jeg kunne gøre det selv
  Forsvar og pas på dig selv
  Tilgiv min manglende forståelse
  Al din hårde kærlighed, far.
  Dine ord var det bedste råd.
  Jeg kunne nogensinde have haft
  PAUSE
Nu er jeg klar over <br> Hvad du lærte mig at være stærk <br> Uanset hvad jeg tænkte om dit råd <br> Det viste sig at være forkert <br> Det var for denne skæbnesvangre dag. <br> Når du ikke ville være der <br> At jeg kunne gøre det selv <br> Forsvar og pas på dig selv <br> Tilgiv min manglende forståelse <br> Al din hårde kærlighed, far. <br> Dine ord var det bedste råd. <br> Jeg kunne nogensinde have haft <br> PAUSE
 • Ingen vil nogensinde forstå
  Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte
  Siden den dag du rejste
  Jeg har været følelsesløs indeni
  Far, du var mere end en far.
  Du var, hvad ingen andre kunne være.
  Det kan gå i dage og år.
  Men min helt, du vil altid være
  Hvil i fred far
Ingen vil nogensinde forstå <br> Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte <br> Siden den dag du rejste <br> Jeg har været følelsesløs indeni <br> Far, du var mere end en far. <br> Du var, hvad ingen andre kunne være. <br> Det kan gå i dage og år. <br> Men min helt, du vil altid være <br> Hvil i fred far
 • Ofre alt, lev altid for os
  Giv og beskyt, på alle måder.
  Det er taget for givet, alle disse år
  Men du tændte, dag efter dag
  På trods af smerten, kun smukke minder.
  Flash, når du kommer til mit sind
  Dette er livets skønhed
  Og arven, du efterlader dig
  Hvil i fred far
Ofre alt, lev altid for os <br> Giv og beskyt, på alle måder. <br> Det er taget for givet, alle disse år <br> Men du tændte, dag efter dag <br> På trods af smerten, kun smukke minder. <br> Flash, når du kommer til mit sind <br> Dette er livets skønhed <br> Og arven, du efterlader dig <br> Hvil i fred far
 • Jeg er fortabt og bedøvet
  Når livet bliver hårdere
  Far, jeg savner dig nu
  Mere end nogensinde
  Smerten indeni mig
  Det er ved at eksplodere
  Far, jeg ville ønske, at alt dette var
  Bare en dårlig drøm
  PAUSE
Jeg er fortabt og bedøvet <br> Når livet bliver hårdere <br> Far, jeg savner dig nu <br> Mere end nogensinde <br> Smerten indeni mig <br> Det er ved at eksplodere <br> Far, jeg ville ønske, at alt dette var <br> Bare en dårlig drøm <br> PAUSE

Flere digte som dette

QEPD mor digte: begravelsesdigte til en mors død

Vi håber, du kan lide disse QEPD Poems for Dad-samlinger. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top