Hjem » Beskeder » Jeg savner dine beskeder til eksmand

Jeg savner dine beskeder til eksmand

Jeg savner dine beskeder til eksmand: Skilsmisse er en sjov ting. Det er resultatet af vrede og had, men dens konsekvenser minder dig om kærlighed igen. Underskrivelse af skilsmissepapirerne har muligvis officielt afsluttet dit ægteskab, men det vil ikke slette de smukke minder fra dit ægteskab.

Børn, hjem og fælles venner er nogle af de ting, der vil være en konstant påmindelse om fortiden. At komme videre er ikke let, og at glemme folk er næsten umuligt. Bliv ikke deprimeret, hvis du savner din eksmand, det er en menneskelig ting.

Dette indlæg er en hjerteskærende blanding af rørende citater og søde beskeder: læs dem og få ideer, hvis du planlægger at skrive en besked om Jeg savner din eks

Her er nogle beskeder fra dig Jeg savner dig for din eksmand

 • Jeg savner dig, selvom du er den eneste person i verden, som jeg hader mere end jeg elsker.
 • Det betyder ikke noget, hvor livet fører mig, uanset hvad jeg bliver. Jeg vil altid være taknemmelig for den mand, hvis børn kalder mig mor. Jeg savner dig.
 • Vi er begge gået videre i livet. Men lad os ikke glemme, hvor vi kommer fra. Jeg savner dig.
 • Det har været uger, måneder og år siden den dag, vi underskrev disse skilsmissepapirer. Men mindet om vores ægteskab dvæler stadig i mit sind som en duftende damp. Jeg savner dig.
 • Vi kan aldrig komme sammen igen, men for vores børns skyld lad os bygge broer, så vi ikke adskilles mere. Jeg savner dig.
Vi kan aldrig komme sammen igen, men for vores børns skyld lad os bygge broer, så vi ikke adskilles mere. Jeg savner dig.
 • I løbet af de år, der er gået siden vores skilsmisse, har jeg indset, at der i mit hjerte ikke er plads til mere had, men der er stadig plads til tilgivelse. Jeg savner dig.
 • Vores ægteskab var ikke den største fejl i mit liv. Det var en vidunderlig rejse, der kom til en brat ende på grund af dødelighed og skæbne. Jeg savner dig.
 • Der er intet, jeg kan sige eller gøre for at ændre vores bitre fortid, men der er en ting, jeg kan sige, der kan ændre vores bitre fremtid: Jeg savner dig.
 • Indtil nu har jeg altid troet, at det at leve dine drømme er den sværeste ting at gøre i livet. Men det er det ikke, at acceptere virkeligheden er. Jeg savner dig.
 • Jeg vil aldrig forsøge at få dig ud af mit liv helt, fordi jeg aldrig ville ønske det. Vores ægteskab var, er og vil altid være noget, jeg aldrig vil fortryde. Jeg savner dig.
Jeg vil aldrig forsøge at få dig ud af mit liv helt, fordi jeg aldrig ville ønske det. Vores ægteskab var, er og vil altid være noget, jeg aldrig vil fortryde. Jeg savner dig.
 • Vores ægteskab var ikke en fejltagelse. Det var noget, der bare ikke var beregnet til at være. Beklager hjælper mig ikke med at komme videre. At acceptere det faktum, at jeg stadig savner dig, bringer trøst til mit knuste hjerte; i det mindste var vores kærlighed ægte. Jeg savner dig.
 • At savne min eksmand er en følelse, der er i konflikt med min virkelighed. Faktisk er det en så stærk følelse, at det ofte får mig til at stille spørgsmålstegn ved min virkelighed.
 • Mit hjerte mener stadig, at vores ægteskab skal gives en ny chance, men mit sind ved, at det aldrig vil fungere. Mens mit hjerte og sind kæmper til mit sidste åndedrag, vil jeg bare fortælle dig, at jeg savner dig.
 • Vores ægteskab fungerede ikke, og vores bitre kampe har forårsaget meget smerte. På trods af skilsmissen vil jeg aldrig glemme dig, selvom jeg aldrig vil elske dig igen.
 • Ægteskab var let, skilsmisse var det ikke. Det var nemt at komme videre, men at savne dig er det ikke.
Ægteskab var let, skilsmisse var det ikke. Det var nemt at komme videre, men at savne dig er det ikke.

Jeg savner dine beskeder til eksmand

 • Håb er blevet erstattet af desperation, mit liv kan aldrig blive det samme igen. Uanset hvor hårdt du prøver, vil lykke blive erstattet af smerte. Jeg er så forvirret lige nu, at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre. Jeg vil ikke have dig tilbage i mit liv, men nogle gange savner jeg dig stadig.
 • Vi elsker hinanden, vi argumenterer, vi græder, vi kæmper, vi bliver skilt… Det ville ikke ændre noget. Jeg savner dig.
 • Det er aldrig et ord, som jeg fjernede fra mit ordforråd den dag, jeg indså, at det ikke var muligt at tænke på dig igen. Jeg savner dig.
 • Måske kan vi ikke FORTRYDE kampene i vores fortid, men lad os sørge for, at vi heller IKKE GENTAGER DEM. Jeg savner dig.
 • Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan manden, som jeg opgav alt for, blev grunden til, at jeg var villig til at opgive alt. I denne tilstand af mental forvirring er alt, hvad jeg vil sige, at jeg savner dig.
Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan manden, som jeg opgav alt for, blev grunden til, at jeg var villig til at opgive alt. I denne tilstand af mental forvirring er alt, hvad jeg vil sige, at jeg savner dig.
 • Før vi blev gift, havde jeg mange grunde til at elske dig. Mens vi var gift, havde jeg al mulig grund til at være sur på dig. Efter vi blev skilt, havde jeg mange grunde til at hade dig. Men efter alle disse år har jeg mange grunde til at savne dig.
 • Skilsmisse brød mit hjerte, livet har adskilt os. Nu er jeg din ekskone, men nogle gange savner jeg dig, fordi du engang var hele mit liv.
 • Det gør ondt at tro, at vores ægteskab ikke fungerede. Men det gør mere ondt at indse, at jeg ikke kan stoppe med at savne dig.
 • Jeg tvivlede aldrig på min kærlighed, da vi giftede os. Selv i dag gør jeg det ikke. Jeg savner dig.
 • Vores ægteskab fungerede ikke som forventet, men jeg vil ikke bebrejde dig for det for evigt. Jeg er en stærk kvinde, der er kommet foran i livet. Jeg har ingen betænkeligheder ved at acceptere, at der stadig er tidspunkter, hvor jeg savner dig.
Vores ægteskab fungerede ikke som forventet, men jeg vil ikke bebrejde dig for det for evigt. Jeg er en stærk kvinde, der er kommet foran i livet. Jeg har ingen betænkeligheder ved at acceptere, at der stadig er tidspunkter, hvor jeg savner dig.
 • Jeg vidste aldrig, at jeg ville sige, at jeg hader dig, og jeg savner dig til den samme person, der engang var min mand.
 • Vores børn fortjener at vide, at deres forældre er forpligtet til deres roller på trods af skilsmissen. Og selvom livet er forbedret, fortjener du at vide, at jeg stadig savner dig og vil fortsætte med at savne dig, fordi intet kan ændre det faktum, at du er far til mit barn.
 • Ting bliver aldrig det samme igen. At tænke på dig giver mig altid smerte. Jeg vil ikke komme sammen igen, men ingen andre kan tage din plads i mine minder. Jeg savner dig.
 • Vores skilsmisse er som et spøgelse, der hjemsøger mig hver aften. Jeg savner dig.
 • Nogle gange sidder jeg og undrer mig, når jeg kigger ud af vinduet, hvordan mit ægteskab med en vidunderlig mand sluttede. Nogle gange kan livet være så fantastisk og nogle gange så grusomt. Men det er, hvad det er, og vi skal alle fortsætte. Jeg savner dig.
Nogle gange sidder jeg og undrer mig, når jeg kigger ud af vinduet, hvordan mit ægteskab med en vidunderlig mand sluttede. Nogle gange kan livet være så fantastisk og nogle gange så grusomt. Men det er, hvad det er, og vi skal alle fortsætte. Jeg savner dig.
 • At sende dig denne besked kan være den største fejl i mit liv efter vores skilsmisse. Men hvis jeg ikke gør det, ved du aldrig, hvordan jeg har det: Jeg savner dig.
 • Minder om vores ægteskab er et anker, der ikke forhindrer mig i at komme videre, men det stopper mig, når jeg går i den forkerte retning. Jeg savner dig.
 • Der er nogle mennesker, der kommer ind i dit liv og river det fra hinanden. Selv da savner du dem, fordi kærligheden var mere intens end murbrokkerne. I mit liv er den person dig. Jeg savner dig.
 • Vores ægteskab: det smukkeste minde i mit liv og det værste mareridt på samme tid. Jeg savner dig.
 • Vores børn fortjener at se deres forældre give et samlet show af kærlighed, engagement og støtte. For det vidunderlige mand og kone-par, vi engang var, og for vores smukke børn, lad os glemme vores forskelle og omfavne virkeligheden. Jeg savner dig.
Vores børn fortjener at se deres forældre give et samlet show af kærlighed, engagement og støtte. For det vidunderlige mand og kone-par, vi engang var, og for vores smukke børn, lad os glemme vores forskelle og omfavne virkeligheden. Jeg savner dig.

Flere sætninger som denne

Tak beskeder til søster: Taknotater til søster (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af beskeder fra Jeg savner dig til eksmand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top