Hjem » Digte » Jeg savner digte til mor efter døden: Jeg savner digte for at huske en mor

Jeg savner digte til mor efter døden: Jeg savner digte for at huske en mor

Jeg savner dig Digt til mor efter døden: Er livet sunket ned i tristhed og smerte efter din mors død? Det vil være svært at klare sig uden kærligheden til den mor, der plejede dig fra den dag, hun holdt dig i sine arme for første gang. Brug litteraturens kraft til at lette smerten ved dit tab.

Læs disse digte for at reflektere og huske dit eget forhold til din afdøde mor. Hold ikke dine tårer tilbage. Lad følelserne flyde. Uanset om din mors død var forårsaget af sygdom, kræft, alderdom eller en for tidlig ulykke, brug dine ord til at rense din sjæl for al tristhed, smerte og fortrydelse.

Skriv dine egne sætninger, og del dem med dine venner og familie. Dine beskeder og noter bliver permanente påmindelser om den smukke person, der prydede dine liv på en måde, som ingen andre kunne.

Her er nogle digte fra Jeg savner dig til mor efter døden

 • Kære mor…
  Jeg husker stadig
  Lyden af dit sidste åndedrag
  Jeg kan stadig høre ord, der
  Du sagde lige før din død
  Jeg kan stadig mærke dine hænder
  Varmt viklet ind i min
  Jeg kan stadig forestille mig dit smil
  Svag, men stadig så god
  Jeg husker det dog
  Det sidste løfte jeg gav dig
  Stopper min tåreflow
  Jeg kunne ikke
  Jeg savner dig
Kære mor... <br> Jeg husker stadig <br> Lyden af dit sidste åndedrag <br> Jeg kan stadig høre ord, der <br> Du sagde lige før din død <br> Jeg kan stadig mærke dine hænder <br> Varmt viklet ind i min <br> Jeg kan stadig forestille mig dit smil <br> Svag, men stadig så god <br> Jeg husker det dog <br> Det sidste løfte jeg gav dig <br> Stopper min tåreflow <br> Jeg kunne ikke <br> Jeg savner dig
 • Da jeg var teenager tænkte jeg altid
  At hænge ud med dig var ikke så godt
  Nogle gange ville jeg være flov, når du
  Kom for at hente mig fra skolen
  Jeg ser tilbage på disse tidspunkter og tænker
  Hvilket fjols jeg var at have tilbagevist
  Kærligheden til en mor, så kærlig.
  Hvis ofre aldrig kan bestrides
  Livet har sin egen hårde måde at undervise lektioner på.
  Jeg formoder, at det var meningen, at det skulle være sådan.
  Jeg græder efter dine knus nu hvor du er væk
  Mor, jeg vil savne dig indtil mine sidste dage.
Da jeg var teenager tænkte jeg altid <br> At hænge ud med dig var ikke så godt <br> Nogle gange ville jeg være flov, når du <br> Kom for at hente mig fra skolen <br> Jeg ser tilbage på disse tidspunkter og tænker <br> Hvilket fjols jeg var at have tilbagevist <br> Kærligheden til en mor, så kærlig. <br> Hvis ofre aldrig kan bestrides <br> Livet har sin egen hårde måde at undervise lektioner på. <br> Jeg formoder, at det var meningen, at det skulle være sådan. <br> Jeg græder efter dine knus nu hvor du er væk <br> Mor, jeg vil savne dig indtil mine sidste dage.
 • Smerten er uforklarlig
  Tabet føles uudholdeligt.
  Duellen ser ikke ud til at have nogen ende
  Beklagelsen ser ikke ud til at gøre noget.
  Smerten er stærk og ubarmhjertig.
  Smerten har efterladt mig forsvarsløs
  Den forårsagede skade er permanent.
  Din død var det værste øjeblik i mit liv.
  Jeg savner dig, mor
Smerten er uforklarlig <br> Tabet føles uudholdeligt. <br> Duellen ser ikke ud til at have nogen ende <br> Beklagelsen ser ikke ud til at gøre noget. <br> Smerten er stærk og ubarmhjertig. <br> Smerten har efterladt mig forsvarsløs <br> Den forårsagede skade er permanent. <br> Din død var det værste øjeblik i mit liv. <br> Jeg savner dig, mor
 • Mens jeg sad fast og prøvede at køre
  Alle de forkerte prioriteter i livet.
  Jeg overså, hvordan den ubehagelige sygdom
  Det havde taget fat i din og forårsagede endeløse konflikter.
  En falsk sikkerhed, du plejede at give mig
  At du var et kort til
  Selv besøger dig på hospitalet
  Nogle gange betragtede jeg det som en opgave.
  Men nu hvor du er væk, indser jeg
  Hvilket fjols har jeg været
  Mor, jeg er ved at dø af skyld og fortrydelse.
  Jeg håber, du kan tilgive mine synder.
  Jeg savner dig
Mens jeg sad fast og prøvede at køre <br> Alle de forkerte prioriteter i livet. <br> Jeg overså, hvordan den ubehagelige sygdom <br> Det havde taget fat i din og forårsagede endeløse konflikter. <br> En falsk sikkerhed, du plejede at give mig <br> At du var et kort til <br> Selv besøger dig på hospitalet <br> Nogle gange betragtede jeg det som en opgave. <br> Men nu hvor du er væk, indser jeg <br> Hvilket fjols har jeg været <br> Mor, jeg er ved at dø af skyld og fortrydelse. <br> Jeg håber, du kan tilgive mine synder. <br> Jeg savner dig
 • Jeg ville ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage
  Ikke kun i årevis, men i årtier.
  Lige på det tidspunkt, da jeg var teenager
  Da du plejede at klage over mine karakterer
  Jeg ville gøre mange forskellige ting
  Jeg ville aldrig have misrespekteret
  Jeg ville ikke have forsøgt at ignorere dig
  Jeg ville have fulgt dit råd, så perfekt.
  Mor, jeg ved, det er for sent at sige det.
  Alle disse ting nu
  Men jeg håber, du lytter til alt dette.
  Fra himlen op
  Jeg savner dig
Jeg ville ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage <br> Ikke kun i årevis, men i årtier. <br> Lige på det tidspunkt, da jeg var teenager <br> Da du plejede at klage over mine karakterer <br> Jeg ville gøre mange forskellige ting <br> Jeg ville aldrig have misrespekteret <br> Jeg ville ikke have forsøgt at ignorere dig <br> Jeg ville have fulgt dit råd, så perfekt. <br> Mor, jeg ved, det er for sent at sige det. <br> Alle disse ting nu <br> Men jeg håber, du lytter til alt dette. <br> Fra himlen op <br> Jeg savner dig

Jeg savner digte til mor efter døden

 • Mor…
  Hver dag er den samme for mig
  Fuld af mareridt og dagdrømme
  Når jeg drømmer om dig ved min side
  Kærter mit hoved med et så bredt smil
  Sved, hjertebanken og frygt.
  Pak mig ind og begynd at snige dig ind på dig.
  Minder mig om alle de dage
  Fortid midt i dine kærlige stier
  Når natten falder igen
  Jeg begynder at ryste fra bunden
  Fordi jeg ved, hvad det vil bringe
  Minder, der får mig til at vride mig
  Jeg savner dig
Mor... <br> Hver dag er den samme for mig <br> Fuld af mareridt og dagdrømme <br> Når jeg drømmer om dig ved min side <br> Kærter mit hoved med et så bredt smil <br> Sved, hjertebanken og frygt. <br> Pak mig ind og begynd at snige dig ind på dig. <br> Minder mig om alle de dage <br> Fortid midt i dine kærlige stier <br> Når natten falder igen <br> Jeg begynder at ryste fra bunden <br> Fordi jeg ved, hvad det vil bringe <br> Minder, der får mig til at vride mig <br> Jeg savner dig
 • Kære mor…
  Du eksisterer ikke længere i denne verden.
  Men det vil du altid, i min hukommelse.
  Du er ikke længere til stede i huset.
  Men i mit hjerte vil du altid være
  Du er der ikke for at ønske mig godnat.
  Men fra himlen ved jeg, at du vil sige
  Du vil sørge for, at jeg aldrig føler mig alene
  Ser på mig ovenfra hver dag
  Selvom din eksistens
  Det er nu personificeret af en gravsten.
  Jeg ved, at hvis din kærlighed er med mig
  Jeg vil aldrig føle mig alene
  Jeg savner dig
Kære mor... <br> Du eksisterer ikke længere i denne verden. <br> Men det vil du altid, i min hukommelse. <br> Du er ikke længere til stede i huset. <br> Men i mit hjerte vil du altid være <br> Du er der ikke for at ønske mig godnat. <br> Men fra himlen ved jeg, at du vil sige <br> Du vil sørge for, at jeg aldrig føler mig alene <br> Ser på mig ovenfra hver dag <br> Selvom din eksistens <br> Det er nu personificeret af en gravsten. <br> Jeg ved, at hvis din kærlighed er med mig <br> Jeg vil aldrig føle mig alene <br> Jeg savner dig
 • Jeg tager mine egne beslutninger
  Jeg gør, hvad jeg synes er rigtigt
  Jeg bruger min diskretion til at handle
  Jeg går gennem min vanskelige situation
  Men hver gang jeg gør noget
  Jeg tænker over, hvordan det ville være
  Hvis du var der i mit liv
  At rådgive og overvåge mig
  Mor, jeg sender dig en masse kærlighed.
  Uanset hvor du er
  Du er blevet udødeliggjort
  At være den lyseste stjerne på himlen
  Jeg savner dig
Jeg tager mine egne beslutninger <br> Jeg gør, hvad jeg synes er rigtigt <br> Jeg bruger min diskretion til at handle <br> Jeg går gennem min vanskelige situation <br> Men hver gang jeg gør noget <br> Jeg tænker over, hvordan det ville være <br> Hvis du var der i mit liv <br> At rådgive og overvåge mig <br> Mor, jeg sender dig en masse kærlighed. <br> Uanset hvor du er <br> Du er blevet udødeliggjort <br> At være den lyseste stjerne på himlen <br> Jeg savner dig
 • Jeg kan ikke håndtere tabet
  Det er for grusomt for mig at bære.
  Så jeg skriver dette digt.
  At forlade mit hjerte ude i det åbne
  Min mor var ikke bare min mor
  Hun var min bedste ven
  Hun var min skytsengel.
  Åh, hvorfor skulle det her ende?
  Hun var min sande støtte
  Hun var mit hjertes slag
  Intet og ingen kan være
  Ligesom hende, så kærlig og så sød.
  Dit fravær fra mit liv
  Det har ændret mig som person
  Ligesom det ville være en morgen
  Uden solens stråler
  Jeg savner dig
 • Som en kniv
  Hvad går rundt og rundt
  Som en kamp
  Det brænder kraftigt
  Som et sværd
  Det skærer dybt og hårdt
  Som et sår
  Lavet af et fragment af glas
  Mit hjerte har holdt ud
  Smerter af alle slags
  Efter din død, mor
  Og han efterlod mig
  Jeg savner dig
Som en kniv <br> Hvad går rundt og rundt <br> Som en kamp <br> Det brænder kraftigt <br> Som et sværd <br> Det skærer dybt og hårdt <br> Som et sår <br> Lavet af et fragment af glas <br> Mit hjerte har holdt ud <br> Smerter af alle slags <br> Efter din død, mor <br> Og han efterlod mig <br> Jeg savner dig

Flere digte som dette

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger. Jeg savner dig til mor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top