Hjem » Digte » Jeg savner digte til far efter døden: Jeg savner digte for at huske en far

Jeg savner digte til far efter døden: Jeg savner digte for at huske en far

Jeg savner dig Digte til far efter døden: Uanset om det er forårsaget af sygdom, ulykke eller alder, døden er en smertefuld påmindelse om, at intet i livet er permanent. En forældres død skaber et vakuum, der ikke kan forklares med ord.

En dyb følelse af ensomhed, tristhed og sorg, alt sammen i en hjerteskærende følelse, siver ind og forbliver i hjertet i årevis. Hvis du kan identificere dig med denne følelse, vil dette indlæg være perfekt til at udlufte dine inddæmmede følelser.

Læs disse digte og kanaliser din kval over at miste din kære far til himlen. Reflekter over smukke barndomsminder og tænk på, hvor heldig du var at være søn eller datter af en sådan kærlig mand.

Her er nogle digte fra Jeg savner dig for far efter døden

 • Hvis gode ting
  Det sker virkelig for gode mennesker.
  Hvorfor undslap døden?
  Nogen på min side, så speciel.
  Hvis karma virkelig kommer
  Hvorfor gav skæbnen mig dette slag?
  Din død er stoppet
  Strømmen af hele mit liv
  Hvad gjorde jeg for at blive skubbet?
  På elendighedens galge
  Jeg kan bare ikke forstå hvorfor
  Du blev taget fra mig
  Jeg savner dig
 • Livet er en frugt
  At blive presset til sin sidste dråbe
  At elske og blive elsket
  Der er ingen grund til at stoppe
  Livet er en dessert.
  At blive værdsat til slutningen
  Jeg indså alt dette
  Først efter du døde
  Der er ingen tid at spilde
  I et liv så sødt og salt
  Det er en skam, at det var nødvendigt
  Din død for at lære mig dette.
  Jeg savner dig
Livet er en frugt <br> At blive presset til sin sidste dråbe <br> At elske og blive elsket <br> Der er ingen grund til at stoppe <br> Livet er en dessert. <br> At blive værdsat til slutningen <br> Jeg indså alt dette <br> Først efter du døde <br> Der er ingen tid at spilde <br> I et liv så sødt og salt <br> Det er en skam, at det var nødvendigt <br> Din død for at lære mig dette. <br> Jeg savner dig
 • ville have dig til at se
  Mine fremskridt hvert år.
  Men det er ikke muligt.
  Nu hvor du ikke er her
  Jeg ville have dig til at være vidne
  Min vækst og velstand
  Men nu hvor du er langt væk
  Det bliver det ikke
  Jeg ville have dig til at være en del
  Af alt, hvad jeg valgte at gøre
  Men nu hvor du er væk
  Jeg kan ikke gøre andet end at savne dig
ville have dig til at se <br> Mine fremskridt hvert år. <br> Men det er ikke muligt. <br> Nu hvor du ikke er her <br> Jeg ville have dig til at være vidne <br> Min vækst og velstand <br> Men nu hvor du er langt væk <br> Det bliver det ikke <br> Jeg ville have dig til at være en del <br> Af alt, hvad jeg valgte at gøre <br> Men nu hvor du er væk <br> Jeg kan ikke gøre andet end at savne dig
 • Jeg tænker på dig
  Med hvert hjerteslag
  Få dig ud af mit hoved
  Det bliver en vanskelig bedrift
  Jeg kan huske dig
  Hver gang jeg trækker vejret
  Det er hvor meget jeg savner dig
  Kære far, efter din død.
  Jeg reflekterer over dine minder
  Hver gang jeg blinker
  Så det bliver
  Indtil den dag jeg dør
Jeg tænker på dig <br> Med hvert hjerteslag <br> Få dig ud af mit hoved <br> Det bliver en vanskelig bedrift <br> Jeg kan huske dig <br> Hver gang jeg trækker vejret <br> Det er hvor meget jeg savner dig <br> Kære far, efter din død. <br> Jeg reflekterer over dine minder <br> Hver gang jeg blinker <br> Så det bliver <br> Indtil den dag jeg dør
 • Det værste chok
  Den hårdeste oplevelse
  En grusom livslektion
  Den hårdeste begivenhed
  Den mest forfærdelige begivenhed
  Din død har været
  Det hårdeste øjeblik
  Som jeg nogensinde har set
  En pose med tårer og sorg
  Det er det, de har reduceret mig til
  Du ved ikke meget
  Jeg har savnet dig
Det værste chok <br> Den hårdeste oplevelse <br> En grusom livslektion <br> Den hårdeste begivenhed <br> Den mest forfærdelige begivenhed <br> Din død har været <br> Det hårdeste øjeblik <br> Som jeg nogensinde har set <br> En pose med tårer og sorg <br> Det er det, de har reduceret mig til <br> Du ved ikke meget <br> Jeg har savnet dig

Jeg savner digte til far efter døden

 • Nogle gange sidder jeg på trappen.
  Hvilken tog du mig til
  Nogle gange går jeg rundt i gården
  Hvor vi talte langsomt
  Nogle gange bruger jeg dit studie.
  Bare for at indånde din duft
  Nogle gange bærer jeg dit tøj
  Og græd i overflod
  Nogle gange ser jeg tv
  Selvom det laver hvid støj
  Forestiller mig dig ved min side
  Det er nok til at gøre mig glad
  Kære far, jeg tænker på dig.
  I løbet af dagen
  Jeg har savnet dig så meget
  Jeg kan ikke engang begynde at sige
Nogle gange sidder jeg på trappen. <br> Hvilken tog du mig til <br> Nogle gange går jeg rundt i gården <br> Hvor vi talte langsomt <br> Nogle gange bruger jeg dit studie. <br> Bare for at indånde din duft <br> Nogle gange bærer jeg dit tøj <br> Og græd i overflod <br> Nogle gange ser jeg tv <br> Selvom det laver hvid støj <br> Forestiller mig dig ved min side <br> Det er nok til at gøre mig glad <br> Kære far, jeg tænker på dig. <br> I løbet af dagen <br> Jeg har savnet dig så meget <br> Jeg kan ikke engang begynde at sige
 • Far…
  Hver person
  Det forsøger at erstatte
  Kærlighed og omsorg i mit liv.
  At dække en trist fase
  Alle omkring mig
  Det hjælper og er venlig
  Gør en indsats for at erstatte
  Ægte råd fra en far
  De har gode intentioner
  For at hjælpe med at lette min smerte
  Men de ved ikke, hvordan det er.
  At aldrig se dig igen
  Jeg savner dig
Far... <br> Hver person <br> Det forsøger at erstatte <br> Kærlighed og omsorg i mit liv. <br> At dække en trist fase <br> Alle omkring mig <br> Det hjælper og er venlig <br> Gør en indsats for at erstatte <br> Ægte råd fra en far <br> De har gode intentioner <br> For at hjælpe med at lette min smerte <br> Men de ved ikke, hvordan det er. <br> At aldrig se dig igen <br> Jeg savner dig
 • Jeg ville ønske, at jeg ikke havde gjort det
  Jeg kæmpede med dig hver dag
  Jeg ville ønske, at jeg ikke havde
  Opfører sig ondsindet
  Hvad jeg skulle have tænkt
  Og gjort i stedet
  Det er at være opmærksom
  Til det, du havde sagt
  Men jeg havde for travlt
  Det hele handlede om mig
  Jeg ville ønske, at jeg var
  Ikke så egoistisk, far.
  Jeg savner dig
Jeg ville ønske, at jeg ikke havde gjort det <br> Jeg kæmpede med dig hver dag <br> Jeg ville ønske, at jeg ikke havde <br> Opfører sig ondsindet <br> Hvad jeg skulle have tænkt <br> Og gjort i stedet <br> Det er at være opmærksom <br> Til det, du havde sagt <br> Men jeg havde for travlt <br> Det hele handlede om mig <br> Jeg ville ønske, at jeg var <br> Ikke så egoistisk, far. <br> Jeg savner dig
 • Den bedste far i verden.
  Han er gået til himlen
  Det ser ud til, at Gud også elskede ham.
  Jeg var ikke den eneste
  Hvis jeg bare havde brugt
  Lidt mere tid sammen med ham.
  Jeg ville have forsøgt at tilfredsstille
  Mig til randen
  Hvis jeg bare havde vidst
  Om hans død på forhånd
  Omfavn ham og vær ved hans side.
  Jeg ville ikke have gået glip af en eneste mulighed.
  Jeg savner dig
Den bedste far i verden. <br> Han er gået til himlen <br> Det ser ud til, at Gud også elskede ham. <br> Jeg var ikke den eneste <br> Hvis jeg bare havde brugt <br> Lidt mere tid sammen med ham. <br> Jeg ville have forsøgt at tilfredsstille <br> Mig til randen <br> Hvis jeg bare havde vidst <br> Om hans død på forhånd <br> Omfavn ham og vær ved hans side. <br> Jeg ville ikke have gået glip af en eneste mulighed. <br> Jeg savner dig
 • Dine minder
  Det er alt, hvad jeg har
  Hvis det ikke var for dem
  Jeg ville rådne
  Dine velsignelser
  De er alt, hvad jeg har brug for
  For et liv som dit
  Jeg vil lede
  Du er alt
  Som jeg havde
  Du var den
  den bedste far
Dine minder <br> Det er alt, hvad jeg har <br> Hvis det ikke var for dem <br> Jeg ville rådne <br> Dine velsignelser <br> De er alt, hvad jeg har brug for <br> For et liv som dit <br> Jeg vil lede <br> Du er alt <br> Som jeg havde <br> Du var den <br> den bedste far

Flere digte som dette

Jeg savner digte til mor efter døden: Jeg savner digte for at huske en mor (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger. Jeg savner dig for far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top