Hjem » Digte » Jeg savner digte til min mand: Jeg savner digte til ham

Jeg savner digte til min mand: Jeg savner digte til ham

Jeg savner digte til mand: Savner du din mand for meget? Udtryk dit hjertes tilstand af ensomhed ved at skrive et romantisk digt.

Skriv det ned på et lykønskningskort, læg det på Facebook, del det på Pinterest, eller send det som en sms; gør hvad der kræves for at vise hende, at din kone savner dig så meget. Ægteskab handler om at værdsætte livets små fornøjelser.

Fra flirtende citater til søde beskeder, indarbejd essensen af hvalpekærlighed i dit rim.

Uanset om han rejser på forretningsrejse eller bruger lange timer på arbejde, vil dine smukke beskeder få ham til at forlade alt og komme tilbage for at holde dig i armene.

Brug ord til at udtrykke dine følelser og sørg for, at tid og afstand aldrig bliver barrierer i dit liv som et par.

Her er nogle digte fra Jeg savner dig til mand

 • Nætterne virker ikke normale
  Når du ikke er ved min side
  Dagene virker ikke almindelige
  Når du har for travlt
  Eftermiddagene er rådne
  Når du ikke svarer på telefonen
  Eftermiddagene bliver bitre
  Når jeg drikker vin alene
  Intet er perfekt
  Når din arm ikke er i min
  Uden dig skat
  Intet ser ud til at være rigtigt
  Jeg savner dig
Nætterne virker ikke normale <br> Når du ikke er ved min side <br> Dagene virker ikke almindelige <br> Når du har for travlt <br> Eftermiddagene er rådne <br> Når du ikke svarer på telefonen <br> Eftermiddagene bliver bitre <br> Når jeg drikker vin alene <br> Intet er perfekt <br> Når din arm ikke er i min <br> Uden dig skat <br> Intet ser ud til at være rigtigt <br> Jeg savner dig”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg savner dig når
  Er du sent hjemme
  Jeg savner dig, når
  Du går ud med dine venner
  Jeg savner dig, når
  Du har en fest efter arbejde
  Jeg savner dig, når
  Du er ikke hjemme hos mig
  Jeg savner dig, når
  Du skal arbejde langt ud på natten.
  Jeg savner dig, når
  Jeg har ingen at holde fast
  Kom snart tilbage
  Fordi jeg savner dig
  Uden dig skat
  Jeg kan bare ikke klare det
Jeg savner dig når <br> Er du sent hjemme <br> Jeg savner dig, når <br> Du går ud med dine venner <br> Jeg savner dig, når <br> Du har en fest efter arbejde <br> Jeg savner dig, når <br> Du er ikke hjemme hos mig <br> Jeg savner dig, når <br> Du skal arbejde langt ud på natten. <br> Jeg savner dig, når <br> Jeg har ingen at holde fast <br> Kom snart tilbage <br> Fordi jeg savner dig <br> Uden dig skat <br> Jeg kan bare ikke klare det”/></figure>
   <ul> <li> Mandag og tirsdag <br> De er døde <br> Onsdag og torsdag <br> De er på vej <br> Fredag og lørdag <br> Jeg går forbi uden dig <br> Bliver søndag <br> Åh, så kedeligt og blåt <br> Denne uge vil passere <br> Sammen med et par mere <br> Bruger så meget tid <br> Uden dig er det så kedeligt <br> Jeg savner dig </li> </ul> 
<figure class=Mandag og tirsdag <br> De er døde <br> Onsdag og torsdag <br> De er på vej <br> Fredag og lørdag <br> Jeg går forbi uden dig <br> Bliver søndag <br> Åh, så kedeligt og blåt <br> Denne uge vil passere <br> Sammen med et par mere <br> Bruger så meget tid <br> Uden dig er det så kedeligt <br> Jeg savner dig”/></figure>
  <script async src=
 • Når du rejser
  Huset bliver ensomt
  Det forbliver tavs
  Bliver meget foruroligende
  Det bliver uhyggeligt
  Uden din tilstedeværelse
  De giver mig kulderystelser
  I dit fravær
  Jeg savner dig
Når du rejser <br> Huset bliver ensomt <br> Det forbliver tavs <br> Bliver meget foruroligende <br> Det bliver uhyggeligt <br> Uden din tilstedeværelse <br> De giver mig kulderystelser <br> I dit fravær <br> Jeg savner dig”/></figure>
   <ul> <li> Jeg savner dig <br> Vågn op ved siden af mig <br> Jeg savner at drikke <br> I vores morgenkaffe <br> Jeg savner at hjælpe dig <br> At slippe af med dit slips <br> Jeg tror, jeg er <br> Gå og græd <br> Disse små øjeblikke <br> Det opsummerer livet <br> De bliver savnet <br> Til din elskede kone </li> </ul> 
<figure class=Jeg savner dig <br> Vågn op ved siden af mig <br> Jeg savner at drikke <br> I vores morgenkaffe <br> Jeg savner at hjælpe dig <br> At slippe af med dit slips <br> Jeg tror, jeg er <br> Gå og græd <br> Disse små øjeblikke <br> Det opsummerer livet <br> De bliver savnet <br> Til din elskede kone”/></figure>
   <h3 class= Jeg savner digte til min mand
 • Du er med
  Et andet land
  Så langt væk
  Du er fra mig
  Jeg er desorienteret
  I en anden tidszone
  Alt på egen hånd
  Jeg er alene hjemme
  Kom snart hjem
  At ordne alt
  Jeg savner dig så meget
  Al min styrke?
Du er med <br> Et andet land <br> Så langt væk <br> Du er fra mig <br> Jeg er desorienteret <br> I en anden tidszone <br> Alt på egen hånd <br> Jeg er alene hjemme <br> Kom snart hjem <br> At ordne alt <br> Jeg savner dig så meget <br> Al min styrke?”/></figure>
   <ul> <li> Du virker altid travl <br> Selv i weekenderne <br> Nogle gange ude på arbejde <br> Andre gange er du sammen med venner. <br> Og når du er hjemme <br> Vi kæmper altid <br> Om vores liv er vi <br> Klager altid <br> Jeg savner alle de tidspunkter, hvor <br> Vi var glade og ubekymrede. <br> Lad os gå tilbage til at være <br> Det lykkelige par, vi er bestemt til at være <br> Jeg savner dig </li> </ul> 
<figure class=Du virker altid travl <br> Selv i weekenderne <br> Nogle gange ude på arbejde <br> Andre gange er du sammen med venner. <br> Og når du er hjemme <br> Vi kæmper altid <br> Om vores liv er vi <br> Klager altid <br> Jeg savner alle de tidspunkter, hvor <br> Vi var glade og ubekymrede. <br> Lad os gå tilbage til at være <br> Det lykkelige par, vi er bestemt til at være <br> Jeg savner dig”/></figure>
   <ul> <li> Savner min mand <br> Det er blevet min hobby <br> I disse dage har han aldrig <br> Tilbring enhver tid med mig <br> Jeg prøver at dræbe tiden <br> Mens han er på arbejde, travlt. <br> Jeg vil have ham til at vide <br> At jeg savner ham så meget </li> </ul> 
<figure class=Savner min mand <br> Det er blevet min hobby <br> I disse dage har han aldrig <br> Tilbring enhver tid med mig <br> Jeg prøver at dræbe tiden <br> Mens han er på arbejde, travlt. <br> Jeg vil have ham til at vide <br> At jeg savner ham så meget”/></figure>
   <ul> <li> Jeg savner dig ikke bare <br> Når du er på kontoret <br> Jeg savner dig selv når <br> Jeg vil have et sødt kys <br> Jeg savner dig ikke bare <br> Når jeg ikke har noget at gøre <br> Af dig husker jeg <br> Når jeg er blå <br> Jeg savner dig uden <br> At have en grund <br> Jeg savner dig i </li> </ul> 
<figure class=Jeg savner dig ikke bare <br> Når du er på kontoret <br> Jeg savner dig selv når <br> Jeg vil have et sødt kys <br> Jeg savner dig ikke bare <br> Når jeg ikke har noget at gøre <br> Af dig husker jeg <br> Når jeg er blå <br> Jeg savner dig uden <br> At have en grund <br> Jeg savner dig i”/></figure>
   <ul> <li> Hvis det var en hobby at savne dig <br> Jeg ville være ekspert <br> Hvis du savner dig, var en religion <br> Jeg ville blive en konvertit <br> Hvis savnet dig var et projekt <br> Ved det ville jeg udmærke mig <br> Hvis det at savne dig var en mission <br> Jeg ville gøre det godt <br> Hvis savnet dig var et job <br> Jeg ville være professionel <br> Kort sagt, jeg savner dig meget. <br> Det er alt, hvad jeg vil have dig til at vide </li> </ul> 
<figure class=Hvis det var en hobby at savne dig <br> Jeg ville være ekspert <br> Hvis du savner dig, var en religion <br> Jeg ville blive en konvertit <br> Hvis savnet dig var et projekt <br> Ved det ville jeg udmærke mig <br> Hvis det at savne dig var en mission <br> Jeg ville gøre det godt <br> Hvis savnet dig var et job <br> Jeg ville være professionel <br> Kort sagt, jeg savner dig meget. <br> Det er alt, hvad jeg vil have dig til at vide”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Farvel digte til læreren: farveldigte til læreren

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger. Jeg savner dig som mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top