Hjem » Digte » Digte af tak til søsteren

Digte af tak til søsteren

Takkedigte til søsteren: Uanset om de er ældre eller yngre, spiller søstre altid en afgørende rolle i deres brødres barndom. Det meste af tiden forstås den uvurderlige værdi af det specielle venskab, som brødre og søstre deler, kun i bakspejlet.

Dyk ned i de sjove særegenheder og søde bånd i forholdet mellem dig og din søster. Saml dine tanker, sæt dem i ord, og skab dit eget rim.

Skriv det på et håndlavet lykønskningskort eller læg det på din søsters Facebook. I stedet for at vente på din søsters fødselsdag eller andre specielle lejligheder, gør det på en given dag.

Fortæl din søster, at du ønskede at vise en vis taknemmelighed for al den tid, hun har støttet dig og været der for dig. Din charmerende note bliver et minde, som din søster vil holde tæt på sit hjerte i livet.

Her er et par takdigte til søsteren

 • Tak fordi du støtter mig
  Selv når jeg tager fejl
  Tak fordi du beskyttede mig
  Og gør mig stærk
  Tak for at berolige mig
  Med kærlighed, når jeg er deprimeret
  Tak fordi du fik mig til at smile
  Og sletter mine bryn
  Tak fordi du er opmærksom
  Når tingene ikke ser rigtigt ud
  Tak fordi du løftede mig op
  Når jeg er offline
  Tak fordi du spillede perfekt
  Min søsters rolle
  Jeg vil altid elske dig
  Fra mit hjerte og min sjæl
Tak fordi du støtter mig <br> Selv når jeg tager fejl <br> Tak fordi du beskyttede mig <br> Og gør mig stærk <br> Tak for at berolige mig <br> Med kærlighed, når jeg er deprimeret <br> Tak fordi du fik mig til at smile <br> Og sletter mine bryn <br> Tak fordi du er opmærksom <br> Når tingene ikke ser rigtigt ud <br> Tak fordi du løftede mig op <br> Når jeg er offline <br> Tak fordi du spillede perfekt <br> Min søsters rolle <br> Jeg vil altid elske dig <br> Fra mit hjerte og min sjæl”/></figure>
  <script async src=
 • Livet bliver hårdere
  Ting kunne blive sværere
  Problemer kan virke mørkere
  Kærlighedslivet kan blive til en rædsel
  Ting ændrer sig muligvis ikke til det bedre
  Vi bruger måske ikke tid sammen.
  Men intet af dette vil betyde noget
  Så længe du er her
  Tak
Livet bliver hårdere <br> Ting kunne blive sværere <br> Problemer kan virke mørkere <br> Kærlighedslivet kan blive til en rædsel <br> Ting ændrer sig muligvis ikke til det bedre <br> Vi bruger måske ikke tid sammen. <br> Men intet af dette vil betyde noget <br> Så længe du er her <br> Tak”/></figure>
   <ul> <li> Hadede søster <br> Forelskede søstre <br> Jeg er glad for, at himlen sendte dig <br> For mig ovenfra <br> Søstre er glæde <br> Søstre i smerte <br> Det er godt at være sammen <br> Det er det, jeg vil have dig til at vide <br> Søstre i problemer <br> Søster i velstand <br> Ligegyldigt hvilken situation <br> Tak fordi du altid er med mig </li> </ul> 
<figure class=Hadede søster <br> Forelskede søstre <br> Jeg er glad for, at himlen sendte dig <br> For mig ovenfra <br> Søstre er glæde <br> Søstre i smerte <br> Det er godt at være sammen <br> Det er det, jeg vil have dig til at vide <br> Søstre i problemer <br> Søster i velstand <br> Ligegyldigt hvilken situation <br> Tak fordi du altid er med mig”/></figure>
  <script async src=
 • Du gør det lettere at gå
  Du gør stigningen glattere
  Du kører det hurtigste løb
  Du skubber mig op
  Du får mig til at føle mig så meget køligere
  Du gør livet til et eventyr
  Søster, tak fordi du var der.
  Mit hjerte vil altid elske dig
Du gør det lettere at gå <br> Du gør stigningen glattere <br> Du kører det hurtigste løb <br> Du skubber mig op <br> Du får mig til at føle mig så meget køligere <br> Du gør livet til et eventyr <br> Søster, tak fordi du var der. <br> Mit hjerte vil altid elske dig”/></figure>
   <ul> <li> Mine venner er jaloux <br> Mine kolleger er misundelige <br> Og resten af familien <br> Det bliver også grønt af misundelse <br> Når de ser os som søstre <br> De brænder i gløder <br> For ligesom os, et perfekt par. <br> de har ikke set nogen steder </li> </ul> 
<figure class=Mine venner er jaloux <br> Mine kolleger er misundelige <br> Og resten af familien <br> Det bliver også grønt af misundelse <br> Når de ser os som søstre <br> De brænder i gløder <br> For ligesom os, et perfekt par. <br> de har ikke set nogen steder”/></figure>
   <h3 class= Digte af tak til søsteren
 • Kære søster…
  Når jeg har brug for svar
  Du kommer til min opmærksomhed
  Du bliver min bandage
  Hvornår begynder jeg at bløde
  Når jeg har brug for sikkerhed
  Ud af intetsteds dukker du op
  Når jeg har brug for mod
  Du befrier mig fra al frygt
  Selvom jeg sagde tak
  Resten af mit liv for dig
  Jeg ved ikke, hvordan jeg skal udtrykke
  Al den taknemmelighed, der skal betales
Kære søster... <br> Når jeg har brug for svar <br> Du kommer til min opmærksomhed <br> Du bliver min bandage <br> Hvornår begynder jeg at bløde <br> Når jeg har brug for sikkerhed <br> Ud af intetsteds dukker du op <br> Når jeg har brug for mod <br> Du befrier mig fra al frygt <br> Selvom jeg sagde tak <br> Resten af mit liv for dig <br> Jeg ved ikke, hvordan jeg skal udtrykke <br> Al den taknemmelighed, der skal betales”/></figure>
   <ul> <li> Du er som en juvel <br> Det skinner og udstråler <br> Meget som en skinnende perle <br> Det bedøver og betager <br> Du er som en rubin <br> En lys crimson nuance <br> Uden hvem livet bliver <br> Kedeligt, uden sjov overhovedet. <br> Du er som en diamant <br> Det reflekterer lys overalt <br> Tak fordi du er søster <br> Hvem har altid været der? </li> </ul> 
<figure class=Du er som en juvel <br> Det skinner og udstråler <br> Meget som en skinnende perle <br> Det bedøver og betager <br> Du er som en rubin <br> En lys crimson nuance <br> Uden hvem livet bliver <br> Kedeligt, uden sjov overhovedet. <br> Du er som en diamant <br> Det reflekterer lys overalt <br> Tak fordi du er søster <br> Hvem har altid været der?”/></figure>
   <ul> <li> Du er som en smuk kamæleon <br> Hvem skifter farve <br> Viser mange nuancer af lykke. <br> Men bitterhed, aldrig <br> Du camouferer din <br> Bekymringer og sorger <br> Støt mig, når det sker <br> Gennem alle mine op- og nedture <br> Så svær som du er <br> At forstå og forstå <br> Du er uden tvivl <br> En søster, der er fantastisk <br> Tak </li> </ul> 
<figure class=Du er som en smuk kamæleon <br> Hvem skifter farve <br> Viser mange nuancer af lykke. <br> Men bitterhed, aldrig <br> Du camouferer din <br> Bekymringer og sorger <br> Støt mig, når det sker <br> Gennem alle mine op- og nedture <br> Så svær som du er <br> At forstå og forstå <br> Du er uden tvivl <br> En søster, der er fantastisk <br> Tak”/></figure>
   <ul> <li> Du er som den bløde pude <br> Som jeg hviler mit hoved på <br> Den der beroliger mig <br> Før jeg går i seng <br> Du er som den søde bøn <br> Det siger jeg hver morgen <br> Uden hvilken jeg simpelthen ikke kan <br> Begynd at gøre noget <br> Tak fordi du er alt det <br> Hvem jeg ikke kan leve uden <br> Du er den bedste søster af alle. <br> Det er jeg ikke i tvivl om </li> </ul> 
<figure class=Du er som den bløde pude <br> Som jeg hviler mit hoved på <br> Den der beroliger mig <br> Før jeg går i seng <br> Du er som den søde bøn <br> Det siger jeg hver morgen <br> Uden hvilken jeg simpelthen ikke kan <br> Begynd at gøre noget <br> Tak fordi du er alt det <br> Hvem jeg ikke kan leve uden <br> Du er den bedste søster af alle. <br> Det er jeg ikke i tvivl om”/></figure>
   <ul> <li> Den eneste grund <br> Min barndom er mindeværdig <br> Den eneste grund <br> Min ungdom var tålelig <br> Den eneste grund <br> Hvorfor intet virker umuligt <br> Den eneste grund <br> Mine præstationer er prisværdige <br> Den eneste grund <br> Min rejse er så speciel <br> Det er fordi en søster som dig <br> Gør mit liv utæmmeligt <br> Tak </li> </ul> 
<figure class=Den eneste grund <br> Min barndom er mindeværdig <br> Den eneste grund <br> Min ungdom var tålelig <br> Den eneste grund <br> Hvorfor intet virker umuligt <br> Den eneste grund <br> Mine præstationer er prisværdige <br> Den eneste grund <br> Min rejse er så speciel <br> Det er fordi en søster som dig <br> Gør mit liv utæmmeligt <br> Tak”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Sene fødselsdags digte til mand: sene fødselsdagsønsker til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takdigte til søstre. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top