Hjem » Digte » Godnat digte til venner

Godnat digte til venner

Godnatdigte til venner: At ønske dine venner godnat og søde drømme kan virke ikke overbevisende i starten. Men det er ikke så dumt, som det lyder.

Fra søde citater om venskab til inspirerende beskeder om, hvordan man ser frem til en ny dag: tag ideer fra dette indlæg for at kommunikere med dine bedste venner, før de går i seng og falder i søvn.

Send dem som tekst, del dem på Pinterest eller post dem på din Facebook. Venskab skal fejres så ofte som muligt… og et kort rim vil være præcis, hvad der er nødvendigt for at sprede ordet.

Her er nogle godnatdigte til venner

 • Morgen eller eftermiddag
  Det har ingen værdi
  Mens i mit liv
  Jeg har en ven som dig
  Dag eller nat
  Det er ligegyldigt
  Så længe vi bliver
  Venner for evigt
  Godnat
Morgen eller eftermiddag <br> Det har ingen værdi <br> Mens i mit liv <br> Jeg har en ven som dig <br> Dag eller nat <br> Det er ligegyldigt <br> Så længe vi bliver <br> Venner for evigt <br> Godnat”/></figure>
  <script async src=
 • Himlen kalder på dig
  At stige højere
  Stjernerne kalder på dig
  At skinne lysere
  Skyerne spørger dig
  At gå let og nemt
  At gøre livet fuldt af
  Evig skønhed
  Godnat
Himlen kalder på dig <br> At stige højere <br> Stjernerne kalder på dig <br> At skinne lysere <br> Skyerne spørger dig <br> At gå let og nemt <br> At gøre livet fuldt af <br> Evig skønhed <br> Godnat”/></figure>
   <h3 class= godnat digt ven
 • Jeg håber, du har de sødeste drømme.
  Sammen med genoprettende søvn
  Jeg håber, at dit tæppe holder dig varm.
  Og i dine tanker kryber mareridt ikke ind.
  Jeg håber, du vågner op pænt og forfrisket.
  Sov alle dine bekymringer væk
  At du læser denne besked og smiler.
  Og afslut din dag perfekt
  Godnat
Jeg håber, du har de sødeste drømme. <br> Sammen med genoprettende søvn <br> Jeg håber, at dit tæppe holder dig varm. <br> Og i dine tanker kryber mareridt ikke ind. <br> Jeg håber, du vågner op pænt og forfrisket. <br> Sov alle dine bekymringer væk <br> At du læser denne besked og smiler. <br> Og afslut din dag perfekt <br> Godnat”/></figure>
  <script async src=
 • Hånd i hånd
  Vi gik hurtigt gennem børnehaven
  Skøre ting, vi gjorde
  Vi havde en masse sjov
  Arm i arm
  Vi stoppede ved skolen
  Dumme ting vi har gjort
  Vi var så dumme tåber
  Alle disse minder
  Omgiv mig, mens jeg sover
  De rører mit hjerte på en måde
  Det får mig til at smile og græde
  Godnat
Hånd i hånd <br> Vi gik hurtigt gennem børnehaven <br> Skøre ting, vi gjorde <br> Vi havde en masse sjov <br> Arm i arm <br> Vi stoppede ved skolen <br> Dumme ting vi har gjort <br> Vi var så dumme tåber <br> Alle disse minder <br> Omgiv mig, mens jeg sover <br> De rører mit hjerte på en måde <br> Det får mig til at smile og græde <br> Godnat”/></figure>
   <h3 class= godnat digt til en ven
 • Mere end bare at se tv
  Eller en film om aftenen
  Mere end bare at tweete
  Eller send en sms til alle døgnet rundt
  Jeg finder mere lykke
  Ønsker dig en sød godnat
  Deling af disse to magiske ord
  I mit liv løser alt sig
Mere end bare at se tv <br> Eller en film om aftenen <br> Mere end bare at tweete <br> Eller send en sms til alle døgnet rundt <br> Jeg finder mere lykke <br> Ønsker dig en sød godnat <br> Deling af disse to magiske ord <br> I mit liv løser alt sig”/></figure>
  <script async src=
 • Der kan være mange grunde
  At sige godnat
  Men den jeg har
  Du har helt ret
  Det er en hurtig måde at sige
  Lige nu er jeg nødt til at gå
  Det er bare en tid
  Indtil jeg ser dig i morgen
  Godnat
Der kan være mange grunde <br> At sige godnat <br> Men den jeg har <br> Du har helt ret <br> Det er en hurtig måde at sige <br> Lige nu er jeg nødt til at gå <br> Det er bare en tid <br> Indtil jeg ser dig i morgen <br> Godnat”/></figure>
   <h3 class= godnat digte til venner
 • Et par timer indtil
  Vi mødtes
  Et par minutter indtil
  Vi ser hinanden
  Masser af sjov og grin.
  Læg dig kun et øjeblik væk
  Så med en sød godnat
  Lad mig hurtigt afslutte denne dag
Et par timer indtil <br> Vi mødtes <br> Et par minutter indtil <br> Vi ser hinanden <br> Masser af sjov og grin. <br> Læg dig kun et øjeblik væk <br> Så med en sød godnat <br> Lad mig hurtigt afslutte denne dag”/></figure>
   <ul> <li> Den anden side af i aften <br> De lyver en masse interessante ting <br> Lad os flyve i vores drømme <br> Med imaginære vinger <br> Et par timer væk <br> Han lyver en masse lykke <br> Indtil den tid kommer <br> Lad os sove og brænde lidt stress af. <br> Godnat </li> </ul> 
<figure class=Den anden side af i aften <br> De lyver en masse interessante ting <br> Lad os flyve i vores drømme <br> Med imaginære vinger <br> Et par timer væk <br> Han lyver en masse lykke <br> Indtil den tid kommer <br> Lad os sove og brænde lidt stress af. <br> Godnat”/></figure>
   <h3 class= godnat digte til en særlig ven
 • Vælg dine drømme i aften
  Vælg hvad du vil være
  En sportsstjerne, en rig forretningsmand.
  Eller en glamourøs berømthed
  Ligegyldigt hvor dumt
  Lige nu kan dine drømme drømme
  Når jeg når dem, er jeg sikker på
  Snart er du tilbage
  Godnat
Vælg dine drømme i aften <br> Vælg hvad du vil være <br> En sportsstjerne, en rig forretningsmand. <br> Eller en glamourøs berømthed <br> Ligegyldigt hvor dumt <br> Lige nu kan dine drømme drømme <br> Når jeg når dem, er jeg sikker på <br> Snart er du tilbage <br> Godnat”/></figure>
   <ul> <li> Venner forlader dig <br> Kærester knuser dit hjerte <br> Kun dine venner bliver hos dig <br> Fra starten <br> Forældre bliver ved med at skælde dig ud <br> Lærere giver råd. <br> Det er bedre at afslutte de dage. <br> Med en blød og behagelig søvn. <br> Godnat </li> </ul> 
<figure class=Venner forlader dig <br> Kærester knuser dit hjerte <br> Kun dine venner bliver hos dig <br> Fra starten <br> Forældre bliver ved med at skælde dig ud <br> Lærere giver råd. <br> Det er bedre at afslutte de dage. <br> Med en blød og behagelig søvn. <br> Godnat”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Sjove digte til bryllupskort: Tillykke med at blive gift (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Good Night Poems til en ven. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top