Hjem » Blog » Godnat digte til kæreste: digte til hende

Godnat digte til kæreste: digte til hende

Godnatdigte til din kæreste: Tøv ikke med at sende romantiske citater og beskeder til din kæreste, inden du går i seng. En besked om god nat er et must, uanset hvor hård du er.

Med Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter og så mange andre måder at oprette forbindelse på, har du bogstaveligt talt ingen undskyldninger for ikke at sende hende de sødeste ønsker. Fortæl hende, hvor smuk hun er, udtryk hvor meget du elsker hende og flirt med hende uendeligt: muligvis den nemmeste måde at garantere de sødeste drømme på.

Disse blide udvekslinger vil gøre dit forhold spændende på en måde, du aldrig vidste. De vil begynde at savne hinanden endnu mere og længes efter andres kys og knus, når de lykkeligt drømmer i den stjerneklare nat.

Her er nogle godnatdigte til din kæreste

 • Som en digter uden ord.
  Som en musiker uden stemme
  Som en maler uden pensel
  Som et liv uden valg
  Som en blomst uden duft
  Sådan har jeg det nu
  At være langt væk stjæler alt fra mig
  Baby, jeg savner dig og hvordan
  Godnat
Som en digter uden ord. <br> Som en musiker uden stemme <br> Som en maler uden pensel <br> Som et liv uden valg <br> Som en blomst uden duft <br> Sådan har jeg det nu <br> At være langt væk stjæler alt fra mig <br> Baby, jeg savner dig og hvordan <br> Godnat
 • Jeg ved, at vi kan bruge Snapchat, jeg ved, at vi kan bruge FaceTime
  Men jeg ville ønske, at vi bare kunne omfavne det og være sublime.
  Jeg ved, at vi kan Facebook, jeg ved, at vi kan tweete
  Men jeg ville ønske, jeg kunne give dig kys, så søde
  Jeg ved, vi kan Instagram, jeg ved, at vi kan sende tekstbeskeder
  Men jeg ville ønske, at vi kunne gøre, hvad jeg siger næste gang.
  Gid vi kunne kramme, ville ønske vi kunne kramme
  Gid vi kunne lære hinanden at kende, hvis vi bare kunne kæle
  Indtil hvert eneste af mine ønsker går i opfyldelse
  Jeg vil ligge i min seng og tænke på dig.
  Godnat
Jeg ved, at vi kan bruge Snapchat, jeg ved, at vi kan bruge FaceTime <br> Men jeg ville ønske, at vi bare kunne omfavne det og være sublime. <br> Jeg ved, at vi kan Facebook, jeg ved, at vi kan tweete <br> Men jeg ville ønske, jeg kunne give dig kys, så søde <br> Jeg ved, vi kan Instagram, jeg ved, at vi kan sende tekstbeskeder <br> Men jeg ville ønske, at vi kunne gøre, hvad jeg siger næste gang. <br> Gid vi kunne kramme, ville ønske vi kunne kramme <br> Gid vi kunne lære hinanden at kende, hvis vi bare kunne kæle <br> Indtil hvert eneste af mine ønsker går i opfyldelse <br> Jeg vil ligge i min seng og tænke på dig. <br> Godnat

godnat kærlighedsdigt til min kæreste

 • Kan ikke lade være med at smile
  Mens jeg er her i min seng, vågen og rastløs
  Jeg er taknemmelig for, at du er min kæreste.
  Jeg føler mig heldig at kunne kalde dig min prinsesse.
  Jeg vil ikke give urealistiske løfter
  Men hvad jeg kan fortælle dig er dette.
  Uanset hvad der sker, stopper jeg aldrig
  Jeg sender dig godnatbeskeder med et kys
  Muah
Kan ikke lade være med at smile <br> Mens jeg er her i min seng, vågen og rastløs <br> Jeg er taknemmelig for, at du er min kæreste. <br> Jeg føler mig heldig at kunne kalde dig min prinsesse. <br> Jeg vil ikke give urealistiske løfter <br> Men hvad jeg kan fortælle dig er dette. <br> Uanset hvad der sker, stopper jeg aldrig <br> Jeg sender dig godnatbeskeder med et kys <br> Muah
 • Hvis jeg var dit tæppe
  Vi kunne kramme hinanden hele natten
  Hvis jeg var din pude
  Du kunne hvile hovedet på mig hele tiden
  Hvis jeg var din pyjamas
  Du kunne glide ind i mine arme for masser af knus.
  Hvis jeg var dine lagner
  Jeg kunne provokere dig med mine idioter
  Men da jeg ikke er en af disse
  Alt hvad jeg vil gøre er at drømme, om hvad hvis det var?
  Så indtil jeg vågner om morgenen
  Livet vil være på en lykkelig pause
  Godnat

godnat digt til min kæreste

 • Den glødende måne
  De blinkende stjerner
  De er symbolske for
  Hvor smuk du er
  Jeg siger ikke dette
  Bare for at gøre dig glad
  Jeg mener det alvorligt
  Baby, du gør mig skør
  Godnat
Den glødende måne <br> De blinkende stjerner <br> De er symbolske for <br> Hvor smuk du er <br> Jeg siger ikke dette <br> Bare for at gøre dig glad <br> Jeg mener det alvorligt <br> Baby, du gør mig skør <br> Godnat
 • Jeg ved, at jeg ikke udtrykker mine følelser særlig godt
  Jeg kunne være skyldig i at være den typiske fyr
  Men det betyder ikke, at jeg ikke værdsætter vores forhold.
  Sandheden er, at du lyser himlen op i mit liv.
  Jeg føler mig heldig at kalde mig din kæreste.
  Jeg ved ikke, om jeg fortjener sådan en smuk og sød pige
  Før du går i seng vil jeg have dig til at vide
  At du er den pige, mit hjerte banker for
  Godnat
Jeg ved, at jeg ikke udtrykker mine følelser særlig godt <br> Jeg kunne være skyldig i at være den typiske fyr <br> Men det betyder ikke, at jeg ikke værdsætter vores forhold. <br> Sandheden er, at du lyser himlen op i mit liv. <br> Jeg føler mig heldig at kalde mig din kæreste. <br> Jeg ved ikke, om jeg fortjener sådan en smuk og sød pige <br> Før du går i seng vil jeg have dig til at vide <br> At du er den pige, mit hjerte banker for <br> Godnat

digt for at sige godnat til min kæreste

 • Fuglene er holdt op med at gøe
  Solen går endelig ned
  Månen skinner lyst
  Stjernerne skinner magisk
  Himlen mørkner romantisk
  Mit hjerte slår vanvittigt
  Vores kærlighed bobler vanvittigt
  Jeg savner dig så meget, skat
  Godnat
Fuglene er holdt op med at gøe <br> Solen går endelig ned <br> Månen skinner lyst <br> Stjernerne skinner magisk <br> Himlen mørkner romantisk <br> Mit hjerte slår vanvittigt <br> Vores kærlighed bobler vanvittigt <br> Jeg savner dig så meget, skat <br> Godnat
 • Når mørk himmel viger for en stjerneklar nat
  Det er blevet et smukt og romantisk syn.
  Tænker på dig, jeg kigger ud af mit vindue
  Når jeg ikke er sammen med dig, føler jeg mig lidt deprimeret.
  Men månens lyse glød er min trøst
  Fra håbet om, at jeg snart vil se dit smukke ansigt.
  Stjernernes glimt beroliger mig langsomt
  Minder mig om, hvordan dit smil får mine bekymringer til at stoppe
  Den kølige brise bringer frisk luft ind.
  Husk, hvordan vi begge er det perfekte par.
  Den mørke himmel, der vikler sig rundt om natten som et tæppe.
  Det betyder, at for din kærlighed vil jeg altid være i gæld.
  Godnat
Når mørk himmel viger for en stjerneklar nat <br> Det er blevet et smukt og romantisk syn. <br> Tænker på dig, jeg kigger ud af mit vindue <br> Når jeg ikke er sammen med dig, føler jeg mig lidt deprimeret. <br> Men månens lyse glød er min trøst <br> Fra håbet om, at jeg snart vil se dit smukke ansigt. <br> Stjernernes glimt beroliger mig langsomt <br> Minder mig om, hvordan dit smil får mine bekymringer til at stoppe <br> Den kølige brise bringer frisk luft ind. <br> Husk, hvordan vi begge er det perfekte par. <br> Den mørke himmel, der vikler sig rundt om natten som et tæppe. <br> Det betyder, at for din kærlighed vil jeg altid være i gæld. <br> Godnat

digt for at få min kæreste til at sove

 • Hvordan vores kærlighed opstod
  Ingen ved
  Ingen af os bemærkede
  Hvordan det fortsatte med at vokse
  Det er kommet til denne dag
  Når vores hjerter er synkroniseret
  Baby, alt hvad du beder mig om
  Jeg gør det på et øjeblik
  Jeg elsker dig
Hvordan vores kærlighed opstod <br> Ingen ved <br> Ingen af os bemærkede <br> Hvordan det fortsatte med at vokse <br> Det er kommet til denne dag <br> Når vores hjerter er synkroniseret <br> Baby, alt hvad du beder mig om <br> Jeg gør det på et øjeblik <br> Jeg elsker dig
 • Min vejrtrækning bliver tung
  Mine øjne er lidt ophidsede
  Mit hjerte slår underligt
  Jeg føler mig meget alene
  Mine fingre er for nervøse
  Mit sind er tomt og tomt.
  Inde i føler jeg mig rystende
  Jeg savner dig baby
  Godnat
Min vejrtrækning bliver tung <br> Mine øjne er lidt ophidsede <br> Mit hjerte slår underligt <br> Jeg føler mig meget alene <br> Mine fingre er for nervøse <br> Mit sind er tomt og tomt. <br> Inde i føler jeg mig rystende <br> Jeg savner dig baby <br> Godnat

Flere digte som dette

Godmorgen digte til venner

Vi håber, du kan lide disse samlinger af godnatdigte til veninder. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top