Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til nevø

Fødselsdagsdigte til nevø

Fødselsdagsdigte til en nevø: I en ideel situation deler onkler og tanter en særlig form for forhold til deres nevøer. I modsætning til båndet mellem forældre og børn handler dette forhold mere om forkælelse og forkælelse end det handler om at skælde ud og skælde ud. Derfor holder folk gode minder om deres teenagetanter og onkler.

Skriv et smukt digt på et fødselsdagskort for at lade din lille nevø vide, hvor speciel han er for dig. Fra gode citater til søde beskeder til sjove rim, sørg for, at din hilsen skiller sig ud fra alle andre i familien.

Glem ikke at følge dine ønsker med en gave, som han vil elske og gøre ham skør. Din nevøs fødselsdag er det perfekte tidspunkt at cementere din status som hans yndlingstante eller onkel. Lad det ikke gå.

Her er nogle fødselsdagsdigte til nevø

 • Sådan en sød nevø
  Sådan en sød nevø
  Dens yndige charme
  Du kan bare ikke tilbagevise
  Sådan en munter nevø
  Sådan en kærlig nevø
  Hans tilstedeværelse i mit liv
  Det betyder alt for mig
  Sådan en uskyldig nevø
  Sådan en charmerende nevø
  At se det vokse
  Det gør mig lykkeligt tårefuld
  Tillykke med fødselsdagen
Sådan en sød nevø <br>Sådan en sød nevø <br>Dens yndige charme <br>Du kan bare ikke tilbagevise <br>Sådan en munter nevø <br>Sådan en kærlig nevø <br>Hans tilstedeværelse i mit liv <br>Det betyder alt for mig <br>Sådan en uskyldig nevø <br>Sådan en charmerende nevø <br>At se det vokse <br>Det gør mig lykkeligt tårefuld <br>Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
 <script async src=
 • Uanset hvor mange stearinlys
  I dag spiller jeg din kage
  Det vil ikke matche lysstyrken.
  Du udstråler på nogen måde
  Ligegyldigt hvor mange dekorationer
  Jeg bruger det til at sætte liv i huset
  Det matcher ikke glæden
  I mit hjerte, at du vågner op
  Ligegyldigt hvor mange slik
  Jeg laver det til alle gæster i familien.
  Intet kan søde mit liv
  Som en nevø, der er den bedste.
  Tillykke med fødselsdagen
Uanset hvor mange stearinlys <br>I dag spiller jeg din kage <br>Det vil ikke matche lysstyrken. <br>Du udstråler på nogen måde <br>Ligegyldigt hvor mange dekorationer <br>Jeg bruger det til at sætte liv i huset <br>Det matcher ikke glæden <br>I mit hjerte, at du vågner op <br>Ligegyldigt hvor mange slik <br>Jeg laver det til alle gæster i familien. <br>Intet kan søde mit liv <br>Som en nevø, der er den bedste. <br>Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <ul> <li> Ligesom din tante <br> Jeg vil altid give råd <br> Som din mentor <br> Jeg vil altid lære dig at være venlig <br> Ligesom din bedste ven <br> Jeg vil altid støtte dig <br> Som din livscoach <br> Jeg vil altid lære dig at være en sport. <br> Ligesom din gudmor <br> Jeg vil altid bede for din glæde. <br> Her ønsker jeg tillykke med fødselsdagen. <br> Til min nevø fødselsdagsdrengen. </li> </ul> 
<figure class=Ligesom din tante <br> Jeg vil altid give råd <br> Som din mentor <br> Jeg vil altid lære dig at være venlig <br> Ligesom din bedste ven <br> Jeg vil altid støtte dig <br> Som din livscoach <br> Jeg vil altid lære dig at være en sport. <br> Ligesom din gudmor <br> Jeg vil altid bede for din glæde. <br> Her ønsker jeg tillykke med fødselsdagen. <br> Til min nevø fødselsdagsdrengen.”/></figure>
  <h3 class= fødselsdagsdigt til en nevø
 • I modsætning til alle disse år har jeg dig ikke
  En fantastisk gadget på din fødselsdag.
  Eller en anden utrolig gave
  Det ville imponere dig på en eller anden måde.
  Jeg har ikke smidt dig væk
  En virkelig utrolig fest
  Eller de gav dig et gavekort
  For at finansiere dine køb
  Men der er visdomsperler.
  Hvad vil jeg dele med dig
  Et vidunderligt liv som dit.
  Gud giver kun til nogle få.
  Så få mest muligt ud af det, du har
  Gå dybere end det indlysende
  Lev et ekstraordinært liv
  At være venlig og generøs
  Tillykke med fødselsdagen
I modsætning til alle disse år har jeg dig ikke <br> En fantastisk gadget på din fødselsdag. <br> Eller en anden utrolig gave <br> Det ville imponere dig på en eller anden måde. <br> Jeg har ikke smidt dig væk <br> En virkelig utrolig fest <br> Eller de gav dig et gavekort <br> For at finansiere dine køb <br> Men der er visdomsperler. <br> Hvad vil jeg dele med dig <br> Et vidunderligt liv som dit. <br> Gud giver kun til nogle få. <br> Så få mest muligt ud af det, du har <br> Gå dybere end det indlysende <br> Lev et ekstraordinært liv <br> At være venlig og generøs <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <ul> <li> Til min kære nevø… <br> Fra dine forældres regler. <br> Jeg vil altid give dig en pause <br> Hvis det er nødvendigt, vil jeg gribe ind. <br> Når alle er i en grim kamp <br> Fra kedeligt skolearbejde <br> Jeg hjælper dig med at hvile dig <br> Når du er deprimeret og ude <br> Jeg bager dine yndlingsdelikatesser <br> Jeg hjælper dig med at rydde op <br> Dine bekymringer og stress <br> Midt i alle dine problemer <br> Jeg vil genskabe lykke <br> Husk, du har min plads. <br> Når du ikke har andre steder at gå <br> Jeg elsker dig meget <br> Det er hvad jeg vil have, du ved <br> Tillykke med fødselsdagen</li> </ul> 
<figure class=Til min kære nevø... <br> Fra dine forældres regler. <br> Jeg vil altid give dig en pause <br> Hvis det er nødvendigt, vil jeg gribe ind. <br> Når alle er i en grim kamp <br> Fra kedeligt skolearbejde <br> Jeg hjælper dig med at hvile dig <br> Når du er deprimeret og ude <br> Jeg bager dine yndlingsdelikatesser <br> Jeg hjælper dig med at rydde op <br> Dine bekymringer og stress <br> Midt i alle dine problemer <br> Jeg vil genskabe lykke <br> Husk, du har min plads. <br> Når du ikke har andre steder at gå <br> Jeg elsker dig meget <br> Det er hvad jeg vil have, du ved <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
 <script async src=
 • Til min kære nevø…
  Jeg vidste aldrig
  Hvad ville en ven finde i dig
  Jeg har aldrig bemærket
  At du ville blive så værdsat
  Jeg kunne aldrig se
  Hvad du ville betyde for mig
  Jeg har aldrig rigtig fundet ud af det
  Hvad handlede det om
  Indtil nu har tiden fløjet
  Uden at jeg ved meget om dig
  Men nu er vi på en rejse
  Lær hinanden dybt at kende
  Skål til vores dejlige par.
  Lad der være sjove øjeblikke at dele.
  Tillykke med fødselsdagen
Til min kære nevø... <br> Jeg vidste aldrig <br> Hvad ville en ven finde i dig <br> Jeg har aldrig bemærket <br> At du ville blive så værdsat <br> Jeg kunne aldrig se <br> Hvad du ville betyde for mig <br> Jeg har aldrig rigtig fundet ud af det <br> Hvad handlede det om <br> Indtil nu har tiden fløjet <br> Uden at jeg ved meget om dig <br> Men nu er vi på en rejse <br> Lær hinanden dybt at kende <br> Skål til vores dejlige par. <br> Lad der være sjove øjeblikke at dele. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <h3 class= fødselsdagsdigte til nevø
 • Jeg elsker virkelig rollen
  At være onkel
  Det gør mit liv så meget mere
  Det er det værd og specielt
  At være sammen med min nevø
  Det er det, jeg elsker meget
  Det lindrer stress og spændinger.
  Hvad mit liv er fyldt med
  Af alle bekymringerne i verden
  Han får mig til at føle mig ubekymret
  Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen
  Til min bedste ven
Jeg elsker virkelig rollen <br> At være onkel <br> Det gør mit liv så meget mere <br> Det er det værd og specielt <br> At være sammen med min nevø <br> Det er det, jeg elsker meget <br> Det lindrer stress og spændinger. <br> Hvad mit liv er fyldt med <br> Af alle bekymringerne i verden <br> Han får mig til at føle mig ubekymret <br> Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen <br> Til min bedste ven”/></figure>
  <ul> <li> Jeg har privilegiet <br> At leve min ungdom to gange <br> Jeg er heldig <br> At genopleve de smukke tider <br> Fordi skæbnen har givet mig <br> En vidunderlig nevø <br> At dele, hvis liv jeg har været <br> En af de få heldige <br> Gennem ham har jeg levet <br> Hver drøm jeg ikke kunne opnå <br> Gennem ham, livets godhed <br> Jeg er kommet til at tro <br> Kald ham min søn eller bedste ven. <br> Han er alt for mig <br> Jeg ønsker dig alt det bedste på din fødselsdag <br> Må du altid være glad </li> </ul> 
<figure class=Jeg har privilegiet <br> At leve min ungdom to gange <br> Jeg er heldig <br> At genopleve de smukke tider <br> Fordi skæbnen har givet mig <br> En vidunderlig nevø <br> At dele, hvis liv jeg har været <br> En af de få heldige <br> Gennem ham har jeg levet <br> Hver drøm jeg ikke kunne opnå <br> Gennem ham, livets godhed <br> Jeg er kommet til at tro <br> Kald ham min søn eller bedste ven. <br> Han er alt for mig <br> Jeg ønsker dig alt det bedste på din fødselsdag <br> Må du altid være glad”/></figure>
  <ul> <li> De bedste fotos i mit fotoalbum. <br> De tilhører dig og mig <br> De er mine mest dyrebare <br> Blandt hele familien <br> Fordi de er de oprigtige. <br> At de udstråler kærlighed og omsorg <br> Beviser, at vi begge er <br> Det perfekte par af tante og nevø <br> Tillykke med fødselsdagen</li> </ul> 
<figure class=De bedste fotos i mit fotoalbum. <br> De tilhører dig og mig <br> De er mine mest dyrebare <br> Blandt hele familien <br> Fordi de er de oprigtige. <br> At de udstråler kærlighed og omsorg <br> Beviser, at vi begge er <br> Det perfekte par af tante og nevø <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <ul> <li> Der er tanter, og så er der super tanter <br> Jeg falder ind i den anden kategori <br> Fordi jeg har en super nevø <br> Hvem får det bedste frem i mig <br> Der er nevøer, og der er supernevøer <br> Du falder også ind i den anden kategori. <br> Fordi der ikke ville være nogen måde at <br> Jeg kunne blive en super tante uden dig <br> Tillykke med fødselsdagen</li> </ul> 
<figure class=Der er tanter, og så er der super tanter <br> Jeg falder ind i den anden kategori <br> Fordi jeg har en super nevø <br> Hvem får det bedste frem i mig <br> Der er nevøer, og der er supernevøer <br> Du falder også ind i den anden kategori. <br> Fordi der ikke ville være nogen måde at <br> Jeg kunne blive en super tante uden dig <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <h4 class=Flere digte som dette

Sene fødselsdags digte til mand: sene fødselsdagsønsker til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til en nevø. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

1 thought on “Fødselsdagsdigte til nevø”

 1. Pingback: Poemas de cumpleaños para sobrino

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top