Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til kæreste

Fødselsdagsdigte til kæreste

Fødselsdagsdigte til din kæreste: At skrive et tillykke med fødselsdagen til din kæreste er lettere, end du tror. Tænk bare på al den kærlighed og sjove minder, du deler med ham, og de romantiske ting, du vil sige til ham. Pak det hele sammen i et sødt rim og skriv det på et kort.

Send det på Facebook, hvis du vil give det meget betydning ved at lade alle dine venner læse det. Et smukt digt er den perfekte måde at udtrykke dig selv på.

Når alt kommer til alt er der ingen mening i at have et forhold, hvis al den indsats, du vil lægge i for at gøre dit specielle, er et osteagtigt lykønskningskort, der er frisk fra supermarkedets hylder.

Her er nogle fødselsdagsdigte til din kæreste

 • Bare fordi vi
  Kæmp meget
  Det betyder ikke, at jeg
  Jeg finder dig mindre sexet
  Du er den ene
  For hvem mit hjerte slår
  Du er mit liv
  Den sødeste gave…
  Kys og kram
Bare fordi vi <br> Kæmp meget <br> Det betyder ikke, at jeg <br> Jeg finder dig mindre sexet <br> Du er den ene <br> For hvem mit hjerte slår <br> Du er mit liv <br> Den sødeste gave... <br> Kys og kram
 • For hvert lys
  At du blæser i dag
  Jeg vil gøre
  Et ønske og en bøn.
  Det er altid
  Det er stadig så sødt
  At din kærlighed til mig
  Løb aldrig tør
  At vi altid kan
  At være sammen og tæt
  Ønsker dig en meget
  Tillykke med fødselsdagen kære
For hvert lys <br> At du blæser i dag <br> Jeg vil gøre <br> Et ønske og en bøn. <br> Det er altid <br> Det er stadig så sødt <br> At din kærlighed til mig <br> Løb aldrig tør <br> At vi altid kan <br> At være sammen og tæt <br> Ønsker dig en meget <br> Tillykke med fødselsdagen kære

fødselsdagsdigt til min kæreste

 • Ingen anden dreng
  Hverken nu eller nogensinde
  Det kan være som dig
  Smuk og intelligent
  Ingen anden dreng
  Forstår eller ved du
  Livet, med alt det
  Højder og nedture
  Du er denne dreng
  En tilskuer, meget god.
  Jeg håber, at du
  Vær altid min
Ingen anden dreng <br> Hverken nu eller nogensinde <br> Det kan være som dig <br> Smuk og intelligent <br> Ingen anden dreng <br> Forstår eller ved du <br> Livet, med alt det <br> Højder og nedture <br> Du er denne dreng <br> En tilskuer, meget god. <br> Jeg håber, at du <br> Vær altid min
 • Der er ingen større tilfredshed
  Lad os nyde vores tiltrækning
  Der er ingen større lykke
  Hvad skal man se på dig og føle åndenød.
  Der er ingen større fornøjelse
  Lad os værdsætte skatten af vores kærlighed.
  Der er ingen større glæde
  At kalde dig min dreng
  Tillykke med fødselsdagen
Der er ingen større tilfredshed <br> Lad os nyde vores tiltrækning <br> Der er ingen større lykke <br> Hvad skal man se på dig og føle åndenød. <br> Der er ingen større fornøjelse <br> Lad os værdsætte skatten af vores kærlighed. <br> Der er ingen større glæde <br> At kalde dig min dreng <br> Tillykke med fødselsdagen

digte til min kæreste til hans fødselsdag

 • Tillykke med fødselsdagen til drengen…
  Hvem har givet?
  Yo søde drømme
  Hvem giver mig
  En grund til at skinne
  Hvem er ansvarlig?
  For mine smil
  Hvem gør
  Livet er det værd
  Kys og kram
 • Alt virker så perfekt og smukt.
  Siden vi begyndte at gå ud, har jeg ikke set noget lavt.
  Mit liv virker nu som en lys, solrig himmel.
  Fremhævet med smukke nuancer og en smuk regnbue.
  Kærlighed er smuk, romantik kribler.
  Lidenskab brænder, årsagen er DIG
  Dette er alt, hvad jeg ville sige på din fødselsdag.
  Jeg håber, du også har det på samme måde.
  Tillykke med fødselsdagen
Alt virker så perfekt og smukt. <br> Siden vi begyndte at gå ud, har jeg ikke set noget lavt. <br> Mit liv virker nu som en lys, solrig himmel. <br> Fremhævet med smukke nuancer og en smuk regnbue. <br> Kærlighed er smuk, romantik kribler. <br> Lidenskab brænder, årsagen er DIG <br> Dette er alt, hvad jeg ville sige på din fødselsdag. <br> Jeg håber, du også har det på samme måde. <br> Tillykke med fødselsdagen

smukke fødselsdagsdigte til min kæreste

 • Jeg kunne ikke lade være med at rødme
  Den dag, du fortalte mig, at jeg var din crush.
  Jeg kunne ikke lade være med at bryde ud i en bevægelse
  Da du spurgte mig ud med et fnise
  Jeg kunne ikke lade være med at smile
  Da du holdt min hånd et stykke tid
  Alt hvad jeg vil fortælle dig på din fødselsdag.
  Det er bare det, at jeg rødmer, når jeg tænker på dig, selv i dag
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg kunne ikke lade være med at rødme <br> Den dag, du fortalte mig, at jeg var din crush. <br> Jeg kunne ikke lade være med at bryde ud i en bevægelse <br> Da du spurgte mig ud med et fnise <br> Jeg kunne ikke lade være med at smile <br> Da du holdt min hånd et stykke tid <br> Alt hvad jeg vil fortælle dig på din fødselsdag. <br> Det er bare det, at jeg rødmer, når jeg tænker på dig, selv i dag <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Fødselsdage kommer og går
  Men du vil altid være
  Drengen, der i mine drømme
  Jeg ser med tilbedelse
  Fødselsdage kommer og går
  Men min kærlighed til dig
  Det er for evigt, permanent
  Sød og sandt
  Tillykke med fødselsdagen
Fødselsdage kommer og går <br> Men du vil altid være <br> Drengen, der i mine drømme <br> Jeg ser med tilbedelse <br> Fødselsdage kommer og går <br> Men min kærlighed til dig <br> Det er for evigt, permanent <br> Sød og sandt <br> Tillykke med fødselsdagen

kærlighedsdigte til min kæreste til hans fødselsdag

 • Kærlighed har intet sprog
  Bortset fra bløde hvisker
  Kærlighed har ingen grænser
  Det varer evigt
  Kærlighed har ingen grænser
  Kan rejse vidt og bredt
  Ved at dele sådan kærlighed med dig
  Jeg føler mig meget stolt
  Tillykke med fødselsdagen
Kærlighed har intet sprog <br> Bortset fra bløde hvisker <br> Kærlighed har ingen grænser <br> Det varer evigt <br> Kærlighed har ingen grænser <br> Kan rejse vidt og bredt <br> Ved at dele sådan kærlighed med dig <br> Jeg føler mig meget stolt <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Tillykke med fødselsdagen til drengen.
  Hvem gav flyvning til mine drømme
  Måden du ændrede mit liv på
  Det er dybere end det ser ud til.
  Dag og nat føler jeg mig taknemmelig.
  For det faktum, at du er min og min alene
  Vores relationer er, hvad det bringer
  I mit liv, den perfekte glød.
Tillykke med fødselsdagen til drengen. <br> Hvem gav flyvning til mine drømme <br> Måden du ændrede mit liv på <br> Det er dybere end det ser ud til. <br> Dag og nat føler jeg mig taknemmelig. <br> For det faktum, at du er min og min alene <br> Vores relationer er, hvad det bringer <br> I mit liv, den perfekte glød.

Flere digte som dette

Jeg savner digte til kæreste: Jeg savner digte til hende (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

1 thought on “Fødselsdagsdigte til kæreste”

 1. Pingback: Poemas de cumpleaños para novio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top