Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til kone

Fødselsdagsdigte til kone

Fødselsdagsdigte til koner: Sig nej til osteagtige sætninger og glem de søde lykønskningskortbeskeder, der findes i supermarkedshylderne. Din kones fødselsdag er din chance for at gøre noget andet.

Tag ideer fra disse søde digte til at skrive et romantisk rim til hende. Giv din kone fornøjelsen af stolt at læse de dyrebare ord, du har skrevet foran familie og venner.

At skrive et digt kan virke lidt skræmmende, men rolig: det er indsatsen, der tæller og ikke dine litterære færdigheder. Gør dit bedste og behandl din kone som en dronning for at forløse dig selv for alle de gange, du har overset hendes uvurderlige bidrag til dit ægteskab.

Start dagen med et kys og kig ind i hendes øjne, mens du siger, at jeg elsker dig: hendes fødselsdag er din chance for at forkæle hende og få hende til at føle, at hun har den bedste mand, nogen nogensinde kunne have.

Her er nogle fødselsdagsdigte til kone

 • Din kærlighed til mig
  Det har altid været holdbart
  Jeg håber at kunne returnere det med
  Kære, det er evigt
  Din respekt for mig
  Det har altid været inspirerende
  Jeg håber at kunne returnere det med
  Urokkelig loyalitet
  Din forpligtelse over for mig
  Det har altid været uendeligt
  Jeg vil returnere det til dig med min kærlighed
  Hvad er sandt og udødeligt
  Tillykke med fødselsdagen
Din kærlighed til mig <br> Det har altid været holdbart <br> Jeg håber at kunne returnere det med <br> Kære, det er evigt <br> Din respekt for mig <br> Det har altid været inspirerende <br> Jeg håber at kunne returnere det med <br> Urokkelig loyalitet <br> Din forpligtelse over for mig <br> Det har altid været uendeligt <br> Jeg vil returnere det til dig med min kærlighed <br> Hvad er sandt og udødeligt <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Måske kan jeg aldrig blive
  Sådan en fantastisk og vidunderlig mand.
  Ligesom den kone, du har været for mig
  Og det ændrede kursen for min skæbne
  Hvis jeg kan være en ounce af hvad du er
  Jeg vil være i stand til at tage mit liv langt væk
  Indtil jeg når dig, skat
  Jeg vil have dig til at fortsætte med at inspirere mig
  Tillykke med fødselsdagen
Måske kan jeg aldrig blive <br> Sådan en fantastisk og vidunderlig mand. <br> Ligesom den kone, du har været for mig <br> Og det ændrede kursen for min skæbne <br> Hvis jeg kan være en ounce af hvad du er <br> Jeg vil være i stand til at tage mit liv langt væk <br> Indtil jeg når dig, skat <br> Jeg vil have dig til at fortsætte med at inspirere mig <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Jeg er glad for, at jeg blev gift <br> En smuk kvinde som dig <br> En ting jeg aldrig vil fortryde <br> Han siger, jeg gør det <br> Plus en smuk gave. <br> Jeg vil også kysse dig <br> Det vil vise dig, hvor meget <br> Du gør mit liv til en glæde <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Jeg er glad for, at jeg blev gift <br> En smuk kvinde som dig <br> En ting jeg aldrig vil fortryde <br> Han siger, jeg gør det <br> Plus en smuk gave. <br> Jeg vil også kysse dig <br> Det vil vise dig, hvor meget <br> Du gør mit liv til en glæde <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Min kone, min kærlighed…
  Uden din tilstedeværelse
  Mit liv ville ikke have nogen balance
  Uden din intelligens
  Mine beslutninger ville ikke være forsigtige.
  Uden din glans
  Mine handlinger ville ikke have tillid til
  Uden din velvilje
  Jeg ville ikke have god samvittighed
  Uden din indflydelse
  Mit liv ville ikke betyde noget.
  For din eksistens
  Mit liv får mening
  Tillykke med fødselsdagen
Min kone, min kærlighed... <br> Uden din tilstedeværelse <br> Mit liv ville ikke have nogen balance <br> Uden din intelligens <br> Mine beslutninger ville ikke være forsigtige. <br> Uden din glans <br> Mine handlinger ville ikke have tillid til <br> Uden din velvilje <br> Jeg ville ikke have god samvittighed <br> Uden din indflydelse <br> Mit liv ville ikke betyde noget. <br> For din eksistens <br> Mit liv får mening <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Hej smukke <br> Du gør livet rigeligt <br> Hej søde baby <br> Du gør mit liv lykkeligt <br> Hej sexet pige <br> Med glæde får du mig til at vende <br> Hej min dejlige kone <br> Mit liv drejer sig om dig. <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Hej smukke <br> Du gør livet rigeligt <br> Hej søde baby <br> Du gør mit liv lykkeligt <br> Hej sexet pige <br> Med glæde får du mig til at vende <br> Hej min dejlige kone <br> Mit liv drejer sig om dig. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h3 class= Fødselsdagsdigte til kone
 • Din fødselsdag er den perfekte mulighed
  Så jeg forkæler dig hele dagen
  Forkæl dig selv med gaver og slik
  Måske endda synge nogle sange.
  I dag kære
  Din mand står til din tjeneste.
  Lad os starte dagen
  Med det mest romantiske kys
  Kys og kram
Din fødselsdag er den perfekte mulighed <br> Så jeg forkæler dig hele dagen <br> Forkæl dig selv med gaver og slik <br> Måske endda synge nogle sange. <br> I dag kære <br> Din mand står til din tjeneste. <br> Lad os starte dagen <br> Med det mest romantiske kys <br> Kys og kram”/></figure>
   <ul> <li> Det dyrebare ord <br> Han er for beskeden <br> At personificere din kærlighed <br> Hvilket jeg er så sikker på <br> Ordet fortryllende <br> Det er et for blødt kompliment. <br> Fordi baby du er <br> Den perfekte inkarnation af skønhed <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Det dyrebare ord <br> Han er for beskeden <br> At personificere din kærlighed <br> Hvilket jeg er så sikker på <br> Ordet fortryllende <br> Det er et for blødt kompliment. <br> Fordi baby du er <br> Den perfekte inkarnation af skønhed <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Når det kommer til dig <br> Jeg er skør <br> Når det kommer til dig <br> Jeg føler mig svimmel <br> Når du er bekymret <br> Jeg føler, at det er mit ansvar <br> Hvornår er du på billedet <br> Som standard involverer det mig. <br> Alt i dit liv <br> Jeg vil gøre dig glad <br> Det er det eneste formål med mit liv <br> Intet andet betyder mere for mig <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Når det kommer til dig <br> Jeg er skør <br> Når det kommer til dig <br> Jeg føler mig svimmel <br> Når du er bekymret <br> Jeg føler, at det er mit ansvar <br> Hvornår er du på billedet <br> Som standard involverer det mig. <br> Alt i dit liv <br> Jeg vil gøre dig glad <br> Det er det eneste formål med mit liv <br> Intet andet betyder mere for mig <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Til min kære kone… <br> Jeg vidste, at du ville være den pige, jeg ville gifte mig med <br> Fra den dag jeg gav dig et første kig <br> Den dag, vi officielt blev gift. <br> Jeg var stolt over at ændre min forholdsstatus på Facebook. <br> Der går ikke en eneste dag i mit liv <br> Når dine søde narrestreger ikke får mit hjerte til at løbe <br> Vil du indse, hvor meget jeg savner dig <br> Når jeg er på arbejde, hvis du har set min Twitter <br> Jeg bekymrer mig ikke om, hvad andre mennesker synes. <br> Jeg er ligeglad med, om de gør grin med mig <br> Jeg vil bare blive ved med at råbe på verden <br> Så min kærlighed til dig, alle kan se <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Til min kære kone... <br> Jeg vidste, at du ville være den pige, jeg ville gifte mig med <br> Fra den dag jeg gav dig et første kig <br> Den dag, vi officielt blev gift. <br> Jeg var stolt over at ændre min forholdsstatus på Facebook. <br> Der går ikke en eneste dag i mit liv <br> Når dine søde narrestreger ikke får mit hjerte til at løbe <br> Vil du indse, hvor meget jeg savner dig <br> Når jeg er på arbejde, hvis du har set min Twitter <br> Jeg bekymrer mig ikke om, hvad andre mennesker synes. <br> Jeg er ligeglad med, om de gør grin med mig <br> Jeg vil bare blive ved med at råbe på verden <br> Så min kærlighed til dig, alle kan se <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Jeg forventede dig aldrig <br> At være upåklagelig <br> Jeg ville kun have dig <br> At give mig lykke <br> Men du har gjort begge dele. <br> Med en masse succes <br> Tak skat for at være <br> Sådan en utrolig kone <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Jeg forventede dig aldrig <br> At være upåklagelig <br> Jeg ville kun have dig <br> At give mig lykke <br> Men du har gjort begge dele. <br> Med en masse succes <br> Tak skat for at være <br> Sådan en utrolig kone <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Jeg elsker dig digte til søn

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til koner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top