Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til forlovede

Fødselsdagsdigte til forlovede

Fødselsdagsdigte til forlovede: Din forlovedes fødselsdag er en særlig fest, hvor hun fortjener at blive forkælet som en dronning. Opsummer din kærlighed til hende i et sødt digt og skriv det på et smukt lykønskningskort for at ønske hende tillykke med fødselsdagen.

Hav det sjovt, mens du fejrer din fremtidige kones fødselsdag. Giv hende en idé om, hvor godt livet vil være efter at have giftet sig med en vidunderlig mand som dig.

Forpligtelse er perioden mellem det tidspunkt, du knæler ned for at foreslå ægteskab, og det tidspunkt, du siger ja, det gør jeg. Det formodes at være den mest romantiske fase i dit liv sammen.

Søde knus, rampete slæbebåd, sjove øjeblikke og de mest dyrebare minder: Sørg for at opleve alt dette, når du tager de første skridt til at forene hjerte og sjæl evigt.

Her er nogle fødselsdagsdigte til forlovede

 • Til min kære forlovede…
  Jeg lover at tage dig med på aftaler
  Selv når vi er gamle og vaklende
  Jeg lover at have middage med levende lys.
  Selv når vi begge næppe kan se
  Jeg lover at tage dig med på indkøb
  Selv når der ikke er noget at købe
  Jeg lover at tælle stjerner med dig
  I den smukke stjernehimmel
  Et smukt liv uden klager.
  Jeg lover altid at give dig
  Derfor behøver jeg ikke vente
  Indtil vores bryllupsdag, når jeg siger, jeg vil
  Tillykke med fødselsdagen
Til min kære forlovede... <br> Jeg lover at tage dig med på aftaler <br> Selv når vi er gamle og vaklende <br> Jeg lover at have middage med levende lys. <br> Selv når vi begge næppe kan se <br> Jeg lover at tage dig med på indkøb <br> Selv når der ikke er noget at købe <br> Jeg lover at tælle stjerner med dig <br> I den smukke stjernehimmel <br> Et smukt liv uden klager. <br> Jeg lover altid at give dig <br> Derfor behøver jeg ikke vente <br> Indtil vores bryllupsdag, når jeg siger, jeg vil <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Vores kærlighedshistorie har været speciel
  Fordi det har været en tur
  Hvor kommer to personer
  Elsker hinanden uhyre
  Det har været en episk historie.
  Af union og romantik
  At begå fejl
  Giv hinanden en chance
  Forestil dig, hvad der venter dig
  Hvad skal der ellers komme?
  Selvom jeg ikke er en fortuneteller
  Jeg ved, det bliver utroligt
  Tillykke med fødselsdagen
 • Der er noget i luften
  Det er smukt og tåget
  Et elektrificerende miljø
  Du har gjort alt charmerende
  Når alt kommer til alt, er i dag dagen
  Hvornår blev min forlovede født
  At lade en engel komme ned til jorden
  Guderne må have været hjælpeløse.
  Heldigt for mig var vores skæbner sammenflettet
  På livets rejse krydser vi stier
  Lige siden jeg friede til dig
  Alt, hvad jeg har set, er smukke dage.
  Tillykke med fødselsdagen
Der er noget i luften <br> Det er smukt og tåget <br> Et elektrificerende miljø <br> Du har gjort alt charmerende <br> Når alt kommer til alt, er i dag dagen <br> Hvornår blev min forlovede født <br> At lade en engel komme ned til jorden <br> Guderne må have været hjælpeløse. <br> Heldigt for mig var vores skæbner sammenflettet <br> På livets rejse krydser vi stier <br> Lige siden jeg friede til dig <br> Alt, hvad jeg har set, er smukke dage. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Til min kære forlovede…
  Lever jeg en drøm?
  Eller er alt dette en realitet?
  Alt det samme
  tilsyneladende
  For at være sammen med dig
  Det er lige så godt som en fantasi
  Væk mig aldrig
  Om denne smukke drøm
  Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg blev forelsket
  Med din indre skønhed
  Jeg blev skør
  Til din muntre personlighed
  Jeg blev øjeblikkeligt forelsket
  Til dit lyse smil
  Jeg blev skør
  Din sensuelle stil
  Jeg kunne ikke modstå
  Din betagende charme
  Værdsætter følelsen
  At holde dig i mine arme
  Marker alle felterne
  At være en perfekt forlovede
  Her ønsker jeg tillykke med fødselsdagen.
  Til den smukke dame i mit liv
Jeg blev forelsket <br> Med din indre skønhed <br> Jeg blev skør <br> Til din muntre personlighed <br> Jeg blev øjeblikkeligt forelsket <br> Til dit lyse smil <br> Jeg blev skør <br> Din sensuelle stil <br> Jeg kunne ikke modstå <br> Din betagende charme <br> Værdsætter følelsen <br> At holde dig i mine arme <br> Marker alle felterne <br> At være en perfekt forlovede <br> Her ønsker jeg tillykke med fødselsdagen. <br> Til den smukke dame i mit liv

Fødselsdagsdigte til forlovede

 • Blomster og chokolade
  Gaver og vin
  Søde lykønskningskort
  Gaver, der er så gode.
  Forvent ikke dette
  at afbryde
  Selv efter ægteskabet
  Jeg bliver ved med at friere dig
  Tillykke med fødselsdagen
Blomster og chokolade <br> Gaver og vin <br> Søde lykønskningskort <br> Gaver, der er så gode. <br> Forvent ikke dette <br> at afbryde <br> Selv efter ægteskabet <br> Jeg bliver ved med at friere dig <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Dette er din sidste fødselsdag
  At have det sjovt med dine venner
  For efter vi bliver gift
  Du bliver nødt til at glemme piger.
  Og tilbring tid med mig
  Hele dagen og hele natten
  Med mig som den eneste
  At synge din fødselsdagssang
  Før du bliver bange
  Og han beslutter sig for at flygte
  Lad mig afsløre for dig, at jeg bare spøger
  En skål til min smukke forlovede.
  Tillykke med fødselsdagen
Dette er din sidste fødselsdag <br> At have det sjovt med dine venner <br> For efter vi bliver gift <br> Du bliver nødt til at glemme piger. <br> Og tilbring tid med mig <br> Hele dagen og hele natten <br> Med mig som den eneste <br> At synge din fødselsdagssang <br> Før du bliver bange <br> Og han beslutter sig for at flygte <br> Lad mig afsløre for dig, at jeg bare spøger <br> En skål til min smukke forlovede. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Min fødselsdagsgave til dig i år.
  For en gave i æske er det ikke engang tæt på
  Det er et oprigtigt og sandt løfte.
  Som jeg vil pakke med et kram og et kys.
  Forpligtelse, Integritet og lidenskab.
  Et liv fuld af glæde, glæde og sjov.
  Det er det, jeg vil give dig i dag
  Wow for at holde dig glad på alle måder.
  Tillykke med fødselsdagen
Min fødselsdagsgave til dig i år. <br> For en gave i æske er det ikke engang tæt på <br> Det er et oprigtigt og sandt løfte. <br> Som jeg vil pakke med et kram og et kys. <br> Forpligtelse, Integritet og lidenskab. <br> Et liv fuld af glæde, glæde og sjov. <br> Det er det, jeg vil give dig i dag <br> Wow for at holde dig glad på alle måder. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Efter at have haft en forlovede så charmerende som dig
  Der er ikke mere, jeg vil
  For din tilstedeværelse i mit liv
  Det giver mig alt, hvad jeg gerne vil prale af
  Efter at have været forpligtet til dig
  Der er intet andet end længsel
  Mere end at se frem til vores ægteskab
  På intet, jeg har nogensinde været så sikker
  Tillykke med fødselsdagen til en, der er
  Meget mere end min forlovede eller kommende kone.
  Hun er min ledsager og min sande ledsager.
  På livets smukke rejse.
Efter at have haft en forlovede så charmerende som dig <br> Der er ikke mere, jeg vil <br> For din tilstedeværelse i mit liv <br> Det giver mig alt, hvad jeg gerne vil prale af <br> Efter at have været forpligtet til dig <br> Der er intet andet end længsel <br> Mere end at se frem til vores ægteskab <br> På intet, jeg har nogensinde været så sikker <br> Tillykke med fødselsdagen til en, der er <br> Meget mere end min forlovede eller kommende kone. <br> Hun er min ledsager og min sande ledsager. <br> På livets smukke rejse.
 • Jeg vil altid se dig smile
  For evigt, ikke bare for et stykke tid
  Jeg vil altid se dig grine
  Det er ligegyldigt, hvad det handler om
  Jeg vil altid se dig legesyg
  Nyd livets rigelige fornøjelser.
  Jeg er sikker på, at du har resuméet.
  Dybest set vil jeg altid have, at min forlovede skal være lykkelig.
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg vil altid se dig smile <br> For evigt, ikke bare for et stykke tid <br> Jeg vil altid se dig grine <br> Det er ligegyldigt, hvad det handler om <br> Jeg vil altid se dig legesyg <br> Nyd livets rigelige fornøjelser. <br> Jeg er sikker på, at du har resuméet. <br> Dybest set vil jeg altid have, at min forlovede skal være lykkelig. <br> Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Und skyld digte til far

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til forlovede. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top