Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til bedste venner

Fødselsdagsdigte til bedste venner

Fødselsdagsdigte til bedste venner: Glem kedelige sætninger: et lykønskningskort til din bedste vens fødselsdag skal være fuld af super søde rim og korte digte.

Tænk bare på alle de søde minder og sjove øjeblikke i dit venskab og skriv dem ned, linje efter linje, og væv dem til et rim. Tag en selfie med dit digt, og send det på Instagram, Facebook og Twitter.

Brug hele dagen på at genere din baby med ønsker og tekster, WhatsApp og så videre! Følg op med en dejlig gave, kæler, og en fest, som du begge vil huske for livet.

Her er nogle fødselsdagsdigte til bedste venner

 • Jeg kan ikke ændre fortiden
  Jeg vil heller ikke
  Hver dag er en ny begyndelse.
  Når jeg er ved med
  en smuk tur
  En endeløs sti
  Det er, hvad livet er, når
  Boede sammen med en sand ven
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg kan ikke ændre fortiden <br> Jeg vil heller ikke <br> Hver dag er en ny begyndelse. <br> Når jeg er ved med <br> en smuk tur <br> En endeløs sti <br> Det er, hvad livet er, når <br> Boede sammen med en sand ven <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg har fortalt en masse løgne
  Jeg har brudt mange løfter
  Jeg har samlet en masse kampe
  Jeg har givet dig dårlige minder
  Men gennem dette kaos
  Ved min side har du været stærk
  Støtter mig hele tiden
  Selv når du ved, at jeg tog fejl
  Hvad gjorde jeg for at fortjene det?
  Sådan en loyal ven, jeg aner ikke.
  Men én ting er sikkert, mit liv.
  Det er intet uden dig
  Tillykke med fødselsdagen
 • Der har været mange kampe
  Der har været massive diskussioner
  Der har været tidspunkter, hvor vi ikke taler
  Der har været mørke øjeblikke
  Fra smil til tårer
  Fra lykke til kamp
  Venskab er ikke en nem vej, men mig
  Jeg ville ikke bytte det for noget andet i livet.
  Kys og kram
Der har været mange kampe <br> Der har været massive diskussioner <br> Der har været tidspunkter, hvor vi ikke taler <br> Der har været mørke øjeblikke <br> Fra smil til tårer <br> Fra lykke til kamp <br> Venskab er ikke en nem vej, men mig <br> Jeg ville ikke bytte det for noget andet i livet. <br> Kys og kram
 • Hvad jeg er i dag er ikke
  Jeg gør det alene
  Der er en anden grund
  For den måde, jeg er vokset på
  Hvordan mit liv har taget form
  Det skyldes en masse ting
  En af dem er dig
  En bedste ven, der har givet mig vinger.
  Mit liv er ufuldstændigt
  Uden dit bidrag
  Det er min skål til dig
  Ved fejringen af din fødselsdag
  Tillykke med fødselsdagen
Hvad jeg er i dag er ikke <br> Jeg gør det alene <br> Der er en anden grund <br> For den måde, jeg er vokset på <br> Hvordan mit liv har taget form <br> Det skyldes en masse ting <br> En af dem er dig <br> En bedste ven, der har givet mig vinger. <br> Mit liv er ufuldstændigt <br> Uden dit bidrag <br> Det er min skål til dig <br> Ved fejringen af din fødselsdag <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Twitter, er hvor berømtheder hænger ud
  Facebook er det mest populære sociale netværk
  Reddit, er ansigtet på internettet
  Men du får mit liv til at fungere som et urværk.
  Instagram, er hvor selfies tager over
  Google er, hvor livets svar findes
  YouTube, er hvor morgendagens stjerner fødes
  Men du er det, der får min verden til at gå rundt
  Tillykke med fødselsdagen
Twitter, er hvor berømtheder hænger ud <br> Facebook er det mest populære sociale netværk <br> Reddit, er ansigtet på internettet <br> Men du får mit liv til at fungere som et urværk. <br> Instagram, er hvor selfies tager over <br> Google er, hvor livets svar findes <br> YouTube, er hvor morgendagens stjerner fødes <br> Men du er det, der får min verden til at gå rundt <br> Tillykke med fødselsdagen

Fødselsdagsdigte til bedste venner

 • Fødselsdagsønsker
  Altid gjort til virkelighed
  Det er derfor, jeg vil
  Det bedste for dig
  Jeg håber, at du lykkes
  Alt hvad du leder efter
  Der skal aldrig være en tid
  I dit liv, trist eller dyster.
  Jeg ønsker dig at stige til nye højder
  Og dyk ned i ukendt territorium
  Fordi du ved meget godt, at du kan
  Han vender sig altid mod mig
  Tillykke med fødselsdagen
Fødselsdagsønsker <br> Altid gjort til virkelighed <br> Det er derfor, jeg vil <br> Det bedste for dig <br> Jeg håber, at du lykkes <br> Alt hvad du leder efter <br> Der skal aldrig være en tid <br> I dit liv, trist eller dyster. <br> Jeg ønsker dig at stige til nye højder <br> Og dyk ned i ukendt territorium <br> Fordi du ved meget godt, at du kan <br> Han vender sig altid mod mig <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Vores venskab har ingen form.
  Det kan ikke måles med tape.
  Vores venskab flyder som vand.
  Det tilpasser sig efter situationen og emnet.
  Vores venskab smager som kage.
  Det er sødt, sødt og aldrig falsk.
  Vores venskab føles ægte og sandt.
  Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen.
Vores venskab har ingen form. <br> Det kan ikke måles med tape. <br> Vores venskab flyder som vand. <br> Det tilpasser sig efter situationen og emnet. <br> Vores venskab smager som kage. <br> Det er sødt, sødt og aldrig falsk. <br> Vores venskab føles ægte og sandt. <br> Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen.
 • På din fødselsdag vil jeg give dig et løfte.
  Enhver fejring af dit liv, jeg vil aldrig gå glip af det.
  Jeg vil også fortælle dig det
  I svære tider vil jeg aldrig give slip
  Jeg vil også udtrykke
  At jeg ikke ønsker dig andet end succes
  Og uanset hvor du er, uanset hvad
  Jeg kommer altid forbi for at sige tillykke med fødselsdagen til dig.
  Kys og kram
På din fødselsdag vil jeg give dig et løfte. <br> Enhver fejring af dit liv, jeg vil aldrig gå glip af det. <br> Jeg vil også fortælle dig det <br> I svære tider vil jeg aldrig give slip <br> Jeg vil også udtrykke <br> At jeg ikke ønsker dig andet end succes <br> Og uanset hvor du er, uanset hvad <br> Jeg kommer altid forbi for at sige tillykke med fødselsdagen til dig. <br> Kys og kram
 • Jeg har været igennem meget i mit liv.
  Vi har, sammen
  Jeg fortryder ikke en eneste
  Ikke nu, aldrig nogensinde
  Bedste venner, bestemt til at være
  Det er hvad vi virkelig er
  I gode og dårlige tider
  Du er den lyseste stjerne i mit liv
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg har været igennem meget i mit liv. <br> Vi har, sammen <br> Jeg fortryder ikke en eneste <br> Ikke nu, aldrig nogensinde <br> Bedste venner, bestemt til at være <br> Det er hvad vi virkelig er <br> I gode og dårlige tider <br> Du er den lyseste stjerne i mit liv <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Bedste venner hjælper hinanden med at skinne
  Og hør os klage til hinanden
  Bedste venner hjælper hinanden med at helbrede
  Og dele alt, hvad de føler.
  Bedste venner støtter hinanden
  At holde alles liv på sporet
  Bedste venner, de er et par ud af en million.
  I mit liv er du den udvalgte
  Tillykke med fødselsdagen
Bedste venner hjælper hinanden med at skinne <br> Og hør os klage til hinanden <br> Bedste venner hjælper hinanden med at helbrede <br> Og dele alt, hvad de føler. <br> Bedste venner støtter hinanden <br> At holde alles liv på sporet <br> Bedste venner, de er et par ud af en million. <br> I mit liv er du den udvalgte <br> Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til mor

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til bedste venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top