Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til svoger: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til svoger: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til svoger: Dette indlæg giver dig ideer til varme beskeder og sjove citater, som du kan skrive på din svogers fødselsdagskort.

Per definition er en svoger din søsters mand, din kones bror eller din mands bror. Men hvis du behandler ham som en rigtig bror, vil ordet svigerfar aldrig komme i tankerne.

Uanset om det er din svoger eller svigerinde, fejr din fødselsdag, som om du var en del af din første familie for at skabe livslange bånd og et bånd, der varer generationer.

Her er nogle fødselsdagscitater til svoger

 • Alle kan være en bror til deres søskende. Men det kræver en mand med karakter og generøsitet at være en kærlig bror til sine svigerforældre. Tillykke med fødselsdagen til en af disse svogere.
 • Da jeg daterede din søster, hun fortalte mig altid, at du var en vidunderlig bror. Da jeg blev gift, opdagede jeg det selv. Tillykke med fødselsdagen til min kære svoger.
 • Tillykke med fødselsdagen til manden, der er mindre af en svoger og mere af en blodbror.
 • Jeg synes, vi bør kæmpe for at fjerne ordet svoger fra alle sprog i verden, så det forbliver simpelthen “bror”. Så ville alle udvidede familieforhold være lige så søde som vores. Tillykke med fødselsdagen til min søsters mand.
 • Du er mand til min kones søster, men det forhindrer mig ikke i at kalde dig min bror. Tillykke med fødselsdagen.
Du er mand til min kones søster, men det forhindrer mig ikke i at kalde dig min bror. Tillykke med fødselsdagen.
 • Min kære svoger, så længe du bliver ved med at tage min side, når jeg har et skænderi med din søster, vil du blive ved med at få gode gaver på din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen.
 • At have en fantastisk svoger gør det værd at have en irriterende søster som min. Tillykke med fødselsdagen kammerat.
 • Min søster har lavet mange fejl i sit liv. Men hun kompenserede for dem alle ved at skaffe mig en svoger som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi relaterer ikke kun ved ordet svigermor, men også ved beundring, forståelse og respekt. Tillykke med fødselsdagen til en svoger, som jeg er meget glad for.
 • Det er kun takket være deres sjove selskab, at alle vores høje, støjende familiesammenkomster er umagen værd og tolerable. Ellers ville jeg være blevet skør nu. Tillykke med fødselsdagen til min kære svoger.
Det er kun takket være deres sjove selskab, at alle vores høje, støjende familiesammenkomster er umagen værd og tolerable. Ellers ville jeg være blevet skør nu. Tillykke med fødselsdagen til min kære svoger.

tillykke med fødselsdagen sjov svoger

 • Din kærlige natur og rolige holdning gør det til en fornøjelse at have dig i familien. Tillykke med fødselsdagen til min svoger.
 • Min søn siger, at du er en stor onkel, min mand siger, at du er en god bror, og min svigerinde siger, at du er en god mand. Og jeg tror, du overvinder alle disse roller, og du er den bedste svoger. Tillykke med fødselsdagen.
 • På din fødselsdag vil jeg lykønske dig med din største præstation, som er at tolerere min søster i så mange år. Det er virkelig en stor bedrift. Tillykke og tillykke med fødselsdagen
 • Gud giver vidunderlige svogere til mennesker, der ikke har rigtige søskende. Og Gud gjorde også præcis det mod mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg fortæller ofte spøgtigt min rigtige bror, at jeg skulle lære af dig at vide, hvordan en bror virkelig skal være. Hvor fantastisk synes jeg, du er. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg fortæller ofte spøgtigt min rigtige bror, at jeg skulle lære af dig at vide, hvordan en bror virkelig skal være. Hvor fantastisk synes jeg, du er. Tillykke med fødselsdagen.

tillykke med fødselsdagen billeder svoger

 • Du fejrede endnu et år af dit liv som bror til den smukkeste dreng i denne verden, min mand. Bare rolig, det er også et kompliment til dig, fordi gener kører i familier. Tillykke med fødselsdagen.
 • Min søster er fantastisk, ekstraordinær, smuk, fantastisk, utrolig, yndig og beundringsværdig. Ved du hvorfor? Fordi hun skaffede mig en vidunderlig svoger som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • I krisetider tænker jeg altid på dig som min bror og ikke min svoger. Jeg håber, du tænker på mig på samme måde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er heldig at have to brødre. Den ene, som min mor gav mig, og den anden, som min søster gav mig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • En svoger er en genial pakke, der inkluderer en ven, en partner, en rådgiver, en ølkammerat, og en legekammerat. Jeg er glad for at have dig i mit liv. Tillykke med fødselsdagen kammerat.
En svoger er en genial pakke, der inkluderer en ven, en partner, en rådgiver, en ølkammerat, og en legekammerat. Jeg er glad for at have dig i mit liv. Tillykke med fødselsdagen kammerat.
 • Du er ikke den bedste svoger i verden, du er den næstbedste. Du er et sted under mig, fordi jeg er en bedre svoger for dig, end du er for mig. Vittigheder til side, tillykke med fødselsdagen.
 • Ligesom du får vand ved at kombinere brint og ilt, får du en svoger, der kombinerer en partner og en bror. Tillykke med fødselsdagen til min svoger.
 • Kun et par heldige mænd som mig formår at gifte sig med en smuk kvinde som din søster. Men endnu færre heldigere mænd som mig har en varm og indbydende familie som dig. Tillykke med fødselsdagen til min svoger.
 • Du burde fortjene medaljen for mod for at tolerere temperamentet hos din søster og min kone i alle disse år. Hvad er din hemmelighed? Tillykke med fødselsdagen.
 • Måske er jeg bekymret for hundrede ting i verden. Men en ting, jeg aldrig kan bekymre mig om, er min søster, fordi jeg har en fantastisk svoger, der beskytter hende. Tillykke med fødselsdagen.
Måske er jeg bekymret for hundrede ting i verden. Men en ting, jeg aldrig kan bekymre mig om, er min søster, fordi jeg har en fantastisk svoger, der beskytter hende. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagskort til min svoger

 • Du blandede dig ind i vores store familie som salt i vand. Tak fordi du altid opfører dig som en bror for os alle og aldrig som en svoger. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er jaloux på dig, fordi min mor betragter dig som sit andet barn, min kone betragter dig som sin anden bror, og min søster betragter dig som den bedste mand i verden. Jeg føler mig lidt ignoreret, men jeg indrømmer stadig, at jeg også er meget glad for dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er den sidste manglende blok i vores families puslespil, fordi du passer lige ind og fuldender vores familie. Tillykke med fødselsdagen kære svoger.
 • Jeg vidste aldrig, at svigerforældre kunne være så gode, før jeg mødte dig. Tillykke med fødselsdagen til den sejeste svoger i verden.
 • Fra det øjeblik du begyndte at gå ud med min søster, forventede jeg i hemmelighed, at du skulle blive min svoger. Og Gud opfyldte mit ønske. Tillykke med fødselsdagen til min yndlingsperson i familien.
Fra det øjeblik du begyndte at gå ud med min søster, forventede jeg i hemmelighed, at du skulle blive min svoger. Og Gud opfyldte mit ønske. Tillykke med fødselsdagen til min yndlingsperson i familien.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til chef: ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til svoger. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top