Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til svigerinde: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til svigerinde: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til svigerinde: På udkig efter måder at sige tillykke med fødselsdagen til din svigerinde? Dette indlæg deler ideer til søde beskeder, søde citater, og sjove hilsner, du kan skrive på din svigerindes fødselsdagskort.

Uanset om det er din mands søster, brors kone eller kones søster, omfavn hende som en del af din udvidede familie og deltag i fødselsdagsfesten. Del din kærlighed med alle i familien ved at tagge dem alle i din svigerindes fødselsdagshish på Facebook, Twitter og Pinterest.

Hun er måske ikke din sande blodsøster, men de næste par år kan bringe dig tættere på hende end til dine egne søskende.

Her er nogle fødselsdagscitater til svigerinde

 • Jeg føler mig jaloux på dig, fordi al familiens fokus og opmærksomhed er flyttet fra mig som datter af huset til dig som husets nye brud. Men dybt inde i mit hjerte ved jeg, at du fortjener det. Tillykke med fødselsdagen kære svigerinde.\
 • Gudskelov, jeg har en svigerinde som dig, der fortæller mig alle hendes brors mørke hemmeligheder. Ellers spekulerer jeg på, hvordan jeg kunne håne og håne min mand. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ved du, hvor meget min kone og jeg elsker dig? Hver gang jeg fortæller hende, at du er den mest yndige svigerinde i verden, er hun faktisk enig med mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da du var baby, gav du dine forældre en million grunde til at smile. Da du var barn, gav du din bror en million grunde til at smile. Da du blev gift, gav du din mand en million grunde til at smile. Og da jeg giftede mig med din bror, blev du min svigerinde og gav mig hundrede grunde til at smile. Tillykke med fødselsdagen til kvinden, der giver alle en million grunde til at smile.
 • Du giver mig, hvad mine forældre aldrig ville give mig, hvad min mand aldrig kan give mig, og hvad mine venner prøvede hårdt på at give mig, men ikke kunne: Broderskab. Tillykke med fødselsdagen til min svigerinde.
Du giver mig, hvad mine forældre aldrig ville give mig, hvad min mand aldrig kan give mig, og hvad mine venner prøvede hårdt på at give mig, men ikke kunne: Broderskab. Tillykke med fødselsdagen til min svigerinde.
 • Tillykke med fødselsdagen til en svigerinde, der er familiens elskede, æblet i hendes mors øje, dronningen af hendes mands hjerte og gnisten i hendes brors liv. Sidst men ikke mindst er du også min favorit.
 • Jeg kan godt lide din irriterende opførsel, jeg nyder dine fjollede raserianfald, og jeg morer mig af dine skøre narrestreger, alt sammen fordi du er min smukke svigerinde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Nu forstår jeg, hvorfor min mand er en gentleman og så respektfuld over for kvinder. Det er fordi han voksede op med en vidunderlig søster som dig. Tillykke med fødselsdagen svigerinde.
 • Du er måske min brors kone, men du er den, der hjælper mig med mine følelsesmæssige konflikter. Du er måske min svigerinde, men du er den, der hjælper mig med mine følelsesmæssige mangler. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ved du, hvorfor min mand elsker dig så meget? Fordi du frigjorde ham ved at ledsage mig på mine shoppingture, hjælpe mig med at organisere fester og tage mig af min søn. Og jeg elsker dig også af de samme grunde. Tillykke med fødselsdagen.

tillykke med fødselsdagen svigerinde gud velsigne dig

 • Da min bror bragte sin kæreste hjem, hvem vidste, at hun ville blive familiens stolthed? Tillykke med fødselsdagen til min svigerinde, som vi alle er meget stolte af.
 • Svigerinde som dig bør dannes i massevis, så hver familie har en kvinde, der holder alle sammen og aldrig tillader dem at falde fra hinanden. Tillykke med fødselsdagen til min kære svigerinde.
 • Jeg kan godt lide at have dig i nærheden så meget, at min mand nogle gange spekulerer på, om du er mere en søster for ham eller for mig. Tillykke med fødselsdagen til min kære svigerinde.
 • Jeg klagede altid til mine forældre, fordi de ikke ville give mig en søster. Men efter at jeg blev gift, stoppede jeg med at klage, fordi jeg fandt en rigtig søster i dig. Tillykke med fødselsdagen til min kære svigerinde.
 • Jeg har altid kritiseret min bror, forbandet ham, kæmpet med ham og dømt ham negativt for alt, hvad han gjorde. Den eneste gang, jeg ikke gjorde det, var da han giftede sig med en vidunderlig kvinde som dig. Tillykke med fødselsdagen til min svigerinde.
Jeg har altid kritiseret min bror, forbandet ham, kæmpet med ham og dømt ham negativt for alt, hvad han gjorde. Den eneste gang, jeg ikke gjorde det, var da han giftede sig med en vidunderlig kvinde som dig. Tillykke med fødselsdagen til min svigerinde.
 • At få støtte og kærlighed fra en rigtig søster er ikke en stor ting, fordi hun er relateret af blod. Men at få støtte og kærlighed fra en svigerinde som dig er meget vigtigt, fordi du virkelig ikke har nogen grund til at gøre det samme. Tillykke med fødselsdagen til min kære svigerinde.
 • Tror ikke, at din mand er den eneste, der ser frem til din fødselsdag, fordi du er hans yndlingsperson. Jeg glæder mig også til din fødselsdag, fordi du også er min yndlingsperson. Tillykke med fødselsdagen.
 • Efter at have mødt dig indså jeg, hvorfor min kone var så moden, intelligent, talentfuld og charmerende. Han fik alt fra sin ældre søster. Tillykke med fødselsdagen kære svigerinde.
 • En svigerinde som dig viser, at selvom du er relateret til nogen ved lov, kan din opførsel vise, at du elsker dem, som om du var beslægtet af blod. Tillykke med fødselsdagen søster.
 • Jeg har mange svigerforældre, men den eneste, jeg kan gå til for ægte kærlighed og råd, er dig. Tillykke med fødselsdagen til min smukke svigerinde.
Jeg har mange svigerforældre, men den eneste, jeg kan gå til for ægte kærlighed og råd, er dig. Tillykke med fødselsdagen til min smukke svigerinde.

tillykke med fødselsdagen kære svigerinde

 • Når du og min bror har et barn, vil han eller hun være den heldigste person i verden, der har en perfekt mor. Nævnte jeg, at selv jeg er den heldigste person i verden, der har en perfekt svigerinde? Tillykke med fødselsdagen.
 • Svigerinde er kendt for at have et bittersødt, kærligheds-had-forhold til deres svigerforældre. Men jeg har et sødt, sødt, kærligheds-kærlighedsforhold til dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Nogle gange spekulerer min mand på, om du er mere en søster for ham eller for mig. Og med god grund siger jeg, at du er mere en søster for mig. Tillykke med fødselsdagen til min kære svigerinde.
 • Jeg var altid jaloux, da min mand fortalte mig, hvor meget han elskede dig. Men jeg indså endelig, at hans følelser for dig slet ikke var dårlige. Tillykke med fødselsdagen til min dejlige svigerinde.
 • En brors bånd med sin søster efter ægteskabet afhænger meget af hans kone. Og mit bånd med min bror efter hans ægteskab er blevet stærkere end nogensinde. Tillykke med fødselsdagen til den bedste svigerinde i verden.
En brors bånd med sin søster efter ægteskabet afhænger meget af hans kone. Og mit bånd med min bror efter hans ægteskab er blevet stærkere end nogensinde. Tillykke med fødselsdagen til den bedste svigerinde i verden.

sjov tillykke med fødselsdagen til min svigerinde

 • Gudskelov fik jeg endelig en medskyldig til at irritere min bror, gøre narr af ham og få ham til at give os ekstra penge til shopping. Og den ledsager er dig, kære svigerinde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Nu ved jeg, hvorfor Gud ikke gav mig lykken ved at have en søster i min barndom. Det er fordi jeg ville få den lykke efter mit ægteskab gennem en svigerinde som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Mine forældre siger, at du er en fantastisk svigerdatter, mine niecer siger, at du er en fantastisk tante, og min bror siger, at du er en fantastisk kone. Er der noget i livet, du ikke er god til? Tillykke med fødselsdagen til min utrolige svigerinde.
 • Gudskelov, jeg har en svigerinde som dig, der opfører sig som min ældre søster og guider mig gennem hvert trin i livet. Tillykke med fødselsdagen søster.
 • Jeg skulle kalde dig min svigerinde i stedet for min svigerinde. Det er fordi du har påtaget dig at forkæle mig og forkæle mig med din kærlighed og hengivenhed. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg skulle kalde dig min svigerinde i stedet for min svigerinde. Det er fordi du har påtaget dig at forkæle mig og forkæle mig med din kærlighed og hengivenhed. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Tillyk ke med fødselsdagen på forhånd: tidlige fødselsdagscitater (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til svigerinde. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top