Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til svigerfar: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til svigerfar: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til svigerfar: Vis dine svigerforældre, at de betyder lige så meget for dig som dine egne forældre ved at skrive en rørende besked eller citat på din svigerfars fødselsdagskort.

Få ham til at føle sig heldig at have en svigersøn eller svigerdatter som du genforener din familie og hepper ham på hans fødselsdag. Ønsk din svigerfar tillykke med fødselsdagen og læs højt den smukke fødselsdagshilsen, han skrev til ham foran sin familie med en kort tale.

Sig noget sjovt, fortæl ham, hvor heldige hans børnebørn er at have ham som bedstefar, og ros den gamle mand for at opdrage så vidunderlige børn, som du er gift med.

Her er nogle fødselsdagscitater til svigerfar

 • Jeg vil være den bedste svigersøn, jeg kan, fordi du ikke har efterladt nogen sten uvendt for at bevise, at du er den bedste svigerfar, jeg nogensinde kunne have. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg var min fars yngste datter, før jeg blev gift. Ikke meget har ændret sig siden da, for nu er jeg din svigerfars lille pige for dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Rynker på din hud skjuler lag af visdom og viden. Det grå hår i dit hår viser dybden af dine oplevelser, og den lille vingling i din gåtur viser, hvor mange forhindringer du har overvundet i livet. Tillykke med fødselsdagen til min kloge svigerfar.
 • Din fødselsdag er den bedste dag til at foretage en lille ændring i vores forhold. Jeg ændrer din rolle i mit liv fra svigerfars komplicerede tilstand til farens enkle og kærlige tilstand. Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg ville ønske, at jeg havde giftet mig med din søn mange år tidligere. Det ville have givet mig mere tid og mulighed for at blive elsket og plejet af en vidunderlig svigerfar som dig. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg ville ønske, at jeg havde giftet mig med din søn mange år tidligere. Det ville have givet mig mere tid og mulighed for at blive elsket og plejet af en vidunderlig svigerfar som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ordene svigerfar og svigerdatter bør fjernes fra den engelske ordbog, fordi ideelt set alle svigerforældre og svigerdøtre ender med at blive fædre og døtre. Tillykke med fødselsdagen til min anden far.
 • Kan nogen forklare forskellen mellem far og svigerfar for mig? Jeg har været gift i mange år, men jeg kan stadig ikke forstå forskellen. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Kære far, du er præcis, hvad jeg vil være, når jeg når din alder: værdig, respekteret og vellykket. Tillykke med fødselsdagen til min svigerfar, som er en inspiration for os alle.
 • Jeg er lidt jaloux på dig, fordi mine børn elsker at tilbringe tid med deres bedstefar mere end at hænge ud med mig. Men jeg er ligeglad, fordi du er den bedste rollemodel for dem. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Jeg er slet ikke bekymret for fremtiden for mit gifte liv. Dette skyldes, at din søn har generne fra en engageret og dedikeret herre som dig. Tillykke med fødselsdagen til min venlige svigerfar.
Jeg er slet ikke bekymret for fremtiden for mit gifte liv. Dette skyldes, at din søn har generne fra en engageret og dedikeret herre som dig. Tillykke med fødselsdagen til min venlige svigerfar.

fødselsdagscitater til svigerfar

 • Få mænd som mig er heldige nok til ikke at have en, men to farfigurer i deres liv. Den ene er min egen far, og den anden er min svigerfar, hvem er dig. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Som min svigermors mand har du været fantastisk. Som min mands far har du været fantastisk. Som bedstefar til mine børn har du været vidunderlig. Som svigerfar for mig har du været den bedste. Er der noget i livet, som du ikke er god til? Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis nogen så, hvor godt vi kom overens, ville de aldrig vide, at du ikke er min rigtige far. Tillykke med fødselsdagen, svigerfar.
 • Gudskelov giftede jeg mig med din søn, ellers ville jeg aldrig have fundet en fantastisk svigerfar som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din søn, børnebørn og jeg konkurrerer altid om at beslutte, hvem der elsker dig mest. Din søn siger, at han elsker dig mere, fordi du er hans far. Dine børnebørn siger, at de elsker dig mere, fordi du er deres kærlige bedstefar. Men jeg fastholder, at jeg elsker dig mere, fordi du er min ven og min svigerfar. Tillykke med fødselsdagen.
Din søn, børnebørn og jeg konkurrerer altid om at beslutte, hvem der elsker dig mest. Din søn siger, at han elsker dig mere, fordi du er hans far. Dine børnebørn siger, at de elsker dig mere, fordi du er deres kærlige bedstefar. Men jeg fastholder, at jeg elsker dig mere, fordi du er min ven og min svigerfar. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg elsker det, når mine børn tilbringer tid sammen med dig, fordi de lærer ting, som ingen skoleplan kunne lære dem. Tillykke med fødselsdagen til en klog og kyndig svigerfar.
 • Kære svigerfar, du har forkælet mig mere end min rigtige far. Du har forkælet mig mere end min rigtige far. Du har passet mig mere, end du plejede min rigtige far. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Din søn fortæller mig mange gange, at han er den heldigste mand i verden, der har en kone som mig i sit liv. Men jeg retter ham og fortæller ham, at han er den heldigste mand i verden, der har en far som dig i sit liv. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Hvis du ikke var født på denne dato for flere år siden, ville jeg have været single resten af mit liv, fordi jeg ikke ville have nogen at gifte mig med. Tak og tillykke med fødselsdagen svigerfar.
 • Siden den første dag, jeg giftede mig med din søn, har du aldrig opført dig som en svigerfar for mig. Tak fordi du behandlede mig som dit eget blod. Tillykke med fødselsdagen far.
Siden den første dag, jeg giftede mig med din søn, har du aldrig opført dig som en svigerfar for mig. Tak fordi du behandlede mig som dit eget blod. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Jeg har altid fortalt min mand, at jeg vil have, at han skal være nøjagtigt som dig, når han bliver voksen. Tillykke med fødselsdagen svigerfar.
 • Du er den bedste svigerfar i verden, fordi du aldrig lader orden”svigerfar”komme i vejen for vores forhold. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du har ikke bare lært dit barn, hvordan man kan være en god søn. Du har også lært ham at være en god mand, en god far, en stor svigersøn og en stor svoger. Tak fordi du lærte dit barn, hvordan man smukt udfører alle livets roller. Jeg betragter mig selv som en meget heldig kone. Tillykke med fødselsdagen.
 • Med hver fødselsdag, der går, kommer du tættere på pensionering, hvilket vil være den bedste periode i dit liv, hvor du kan hvile og tilbringe så meget tid, som du vil med dine børnebørn. Vi ser alle frem til det. Tillykke med fødselsdagen.
 • Før jeg blev gift, spekulerede jeg altid på, hvordan min nye familie ville være. Men efter at have mødt dig vidste jeg helt sikkert, at det ville være intet mindre end utroligt. Tillykke med fødselsdagen til min svigerfar.
Før jeg blev gift, spekulerede jeg altid på, hvordan min nye familie ville være. Men efter at have mødt dig vidste jeg helt sikkert, at det ville være intet mindre end utroligt. Tillykke med fødselsdagen til min svigerfar.
 • Populærkultur og medier er kendt for at fremstille svigerforældre som spændte, fjerne og formelle. Men du har vist, at de også kan være varme, kærlige og omsorgsfulde. Tillykke med fødselsdagen til en svigerfar, der burde være et eksempel for andre.
 • Som din svigersøn er der noget, jeg vil have, at du arver til mig: din visdom, din tålmodighed og din forståelse. Tillykke med fødselsdagen far.
 • Hvis alle svigerforældre var som dig, der ville ikke være nogen svigerforældre tilbage i verden. Kærlige forældre, det er alt, hvad der ville være. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg må indrømme, at min far er lidt besiddende over for mig og jaloux på dig, fordi jeg altid roser din rolle som anden far i mit liv. Tillykke med fødselsdagen til min svigerfar.
 • Der er to typer svigerforældre. Den første type er dem, der opfører sig som rigtige svigerforældre. Den anden type er dem, der opfører sig som rigtige forældre. Tillykke med fødselsdagen til den anden type svigerfar.
Der er to typer svigerforældre. Den første type er dem, der opfører sig som rigtige svigerforældre. Den anden type er dem, der opfører sig som rigtige forældre. Tillykke med fødselsdagen til den anden type svigerfar.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til far: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til svigerfar. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top