Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til søn: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til søn: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til børn: Det er ikke nok at købe et standard lykønskningskort for at ønske dit barn tillykke med fødselsdagen. Skriv en sød personlig besked eller en rørende sætning for at vise dem, hvor meget mor og far sætter pris på deres tilstedeværelse i deres liv.

Uanset om dit barn er en yndig præteenager, en oprørsk teenager eller en ung voksen, der prøver at skabe deres egen vej i livet, skal du holde dig væk fra kliché-rim. Vær kreativ og skriv noget fra dit eget hjerte. Du vil blive overrasket over, hvordan dit barn følelsesmæssigt kan identificere sig med de ord, du har skrevet.

Følg op på dine ønsker med et Facebook-indlæg, søde tweets, og måske endda en sjov tekst. Hvis dit barn bare er et lille barn, skal du opbevare dit kort som en souvenir i en separat skuffe. Giv det til ham, når han bliver voksen. Hun vil have glade tårer, når hun læser de smukke ord og reflekterer over sin barndom.

Her er nogle fødselsdagscitater til dit barn

 • Hele vores verden kan opsummeres med kun tre bogstaver: SØN. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi tror altid, at mirakler sker for en ud af en milliard. Vi havde aldrig forestillet os, at vi ville være de heldige, der blev valgt, før vi havde dig som vores kære søn. Tillykke med fødselsdagen.
 • Når du blæser lyset på din kage, skal du huske, at din kærlighed er det lys, der vil skinne for evigt i vores hjerter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det hele – det er det eneste sted, du har i mit hjerte. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Uanset om du er en ældre person eller en ung teenager, vil du altid forblive vores lille bundt af glæde. Tillykke med fødselsdagen søn.
Uanset om du er en ældre person eller en ung teenager, vil du altid forblive vores lille bundt af glæde. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Min søn… dine øjne får mig til at ønske at kæmpe, selv når alt går på afveje. Dine knus giver mig en grund til at smile, selvom problemer hober sig op. Din kærlighed er det, der holder mig i gang, det er det, der får mit hjerte til at slå. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den dag, vi blev gift, var vores liv lykkelige. Den dag du blev født, synkroniserede vi os med vores skæbne. Nu hvor du vokser op, har vores liv fået mening. Du er grunden til, at alt er så smukt. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Når livet gør det svært for dig, kom og giv os et kram. Uanset hvad du laver, eller hvor gammel du er, for os vil du altid være vores lille søn. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da du var barn, ville jeg aldrig slippe dig ud af mine arme. Selvom du var lille, bukkede alle under for din charme. Da du begyndte at vokse op, ville jeg aldrig slippe dig ud af syne. Selvom du hadede det, krammede jeg dig mange gange med al min styrke. Da du blev teenager, ville jeg aldrig se dig gå. Men når du bliver atten, gør jeg mig klar til at se den skæbnesvangre dag. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Kære søn, du er den eneste grund til, at vi ser frem til livet med et smil, og du vil være den eneste grund til, at vi ser tilbage på livet med et smil. Tillykke med fødselsdagen.
Kære søn, du er den eneste grund til, at vi ser frem til livet med et smil, og du vil være den eneste grund til, at vi ser tilbage på livet med et smil. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdag citater til søn

 • De mest dyrebare minder og lykkeligste øjeblikke i mit liv drejer sig om smil og latter fra kun en person: min søn. Tillykke med fødselsdagen.
 • Børn som dig skal kaldes sole, fordi du bogstaveligt talt er dagens lyse lys i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • På din fødselsdag ønsker vi dig intet andet end held og lykke. Vi håber, at du vil opfylde alle dine drømme og bevæge dig mod succes. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Vi er old school, så vi krammer dig på din fødselsdag i stedet for at trykke på Synes godt om knappen på din Facebook og synge Tillykke med fødselsdagen til dig i stedet for at tagge dig i tweets på Twitter. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Vores lille, du vil altid være. Et stykke af vores hjerte, du vil altid være. Vores øjnes æble, du vil altid være. Formålet med vores liv, vil du altid være. Tillykke med fødselsdagen, søn.
Vores lille, du vil altid være. Et stykke af vores hjerte, du vil altid være. Vores øjnes æble, du vil altid være. Formålet med vores liv, vil du altid være. Tillykke med fødselsdagen, søn.
 • Uanset hvor meget vi skælder dig ud, husk altid, at bag de midlertidige dråber af vrede er et hav af evig kærlighed, der venter på at omfavne dig. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Jeg troede altid, at jeg ville være en rollemodel for min egen søn. Men jeg havde aldrig forestillet mig, at min søn en dag ville være en rollemodel for mig. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Kære søn, du er det mest vidunderlige home run i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Uanset hvor gammel du er, vil vores kærlighed til dig altid vise sig. Uanset hvor du er, vil vores være langt de bedste ønsker. Uanset hvor rig du bliver, vil du altid forblive vores lille søn. Tillykke med fødselsdagen.
 • Søn… du får hver dag i mit liv til at føles som mors dag. Tillykke med fødselsdagen.
Søn... du får hver dag i mit liv til at føles som mors dag. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagsbeskeder til en søn

 • Et rum i vores hjem og et rum i vores hjerter vil blive fyldt med et tomrum, når dit universitet begynder. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Du bliver højere og højere med hver fødselsdag. Gudskelov, at du i det mindste viser nogle tegn på vækst. Tillykke med fødselsdagen.
 • Når du står over for livets storme, husk vores omfavnelser, der var varme. Når du står over for vanskeligheder, skal du tænke på din families kærlighed. Når du står over for forhindringer, skal du huske din barndom, som er så speciel. Når du føler dig alene, tænk på mor og far. Vi elsker dig, tillykke med fødselsdagen søn.
 • Situationskomedien i vores liv blev en box office-succes, efter at du tog en birolle og derefter tog hovedrollen. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Vi vidste, at vores besked ville gå tabt i de masser af fødselsdagsønsker, du ville modtage på Facebook. Så her har du et simpelt og pålideligt håndlavet kort fra dine forældre, gammelt og troværdigt. Tillykke med fødselsdagen.
Vi vidste, at vores besked ville gå tabt i de masser af fødselsdagsønsker, du ville modtage på Facebook. Så her har du et simpelt og pålideligt håndlavet kort fra dine forældre, gammelt og troværdigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Evig kærlighed, ubegrænset opmærksomhed, ubegrænset forkælelse, uendelig kærlighed. Evig omsorg, evig bekymring, uendelig støtte – til dig, kære søn. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag er en påmindelse om, at du er vokset op og er klar til at begynde at betale alle dine personlige regninger fra nu af. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Den søde smag af din kage repræsenterer den sødme, du har tilført vores liv, og dens glasur repræsenterer, hvordan du er blevet toppen af vores lykke. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Måske har jeg lært dig at være en god studerende, en god borger, en god atlet og en god partner. Men du, min søn, har lært mig det vigtigste af alt: hvordan man bliver en utrolig far. Tillykke med fødselsdagen.
 • Et barn er det bedste aktiv, enhver forælder kan have til at kompensere for livets ansvar. Fra dig fortsætter vi med at høste fordelene og fordelene ved den reneste kærlighed, der nogensinde har eksisteret. Tillykke med fødselsdagen.
Et barn er det bedste aktiv, enhver forælder kan have til at kompensere for livets ansvar. Fra dig fortsætter vi med at høste fordelene og fordelene ved den reneste kærlighed, der nogensinde har eksisteret. Tillykke med fødselsdagen.

Tillykke med fødselsdagen søn jeg elsker dig

 • Det bedste ved at have et fantastisk barn er, at alle livets mangler bliver til intet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da din mor var gravid, bad vi Gud om at give os et barn, der ville vokse op til at være ærlig, hårdtarbejdende og succesrig. Du er et levende bevis på, at Gud besvarer bønner. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Tør du ikke bede os om at stoppe med at bringe dig fødselsdagskage bare fordi du er ældre. Du er aldrig for gammel til, at dine forældre behandler dig som et lille barn. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Hver forælder ønsker i hemmelighed, at deres barn skal blive højere og klogere end ham. Tillykke, i det mindste er du vokset op. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det eneste problem, som din mor og jeg har kæmpet uendeligt, er at beslutte, hvem der elsker dig mest, og vi kæmper stadig, fordi vi begge elsker dig fra bunden af vores hjerter. Tillykke med fødselsdagen søn.
Det eneste problem, som din mor og jeg har kæmpet uendeligt, er at beslutte, hvem der elsker dig mest, og vi kæmper stadig, fordi vi begge elsker dig fra bunden af vores hjerter. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Jeg var begejstret, da du klemte mine fingre for første gang. Jeg smilede, fordi jeg indså, at jeg endelig blev far. Jeg lo, da du begyndte at vokse op til at være et lille barn. I dag er jeg meget glad, fordi du fylder mit liv med glæde. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Det er dejligt at have et barn, du kan elske. Men det er den bedste følelse i verden, når dit barn elsker dig uendeligt. Tillykke med fødselsdagen til et af disse børn.
 • Før du blev født, kunne vi aldrig forestille os vores liv som forældre. Nu kan vi aldrig forestille os at leve vores liv uden at være forældre til et barn så yndigt som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Som mand og kone vidste vi aldrig, at adskilt fra hinanden var der nogen anden, der kunne komme ind i vores liv, stjæle vores hjerter, og alligevel ville vi have det godt med det. Tillykke med fødselsdagen søn.
 • Nu hvor du vokser op, og du kræver, at vi behandler dig som en ung voksen, kan du lige så godt begynde at påtage dig ansvar rundt omkring i huset, synes du ikke? Klip nu græsplænen, tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til den bedste ven: ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til søn. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top