Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til bedstefar: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til bedstefar: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til bedstefar: Ønsk din bedstefar tillykke med fødselsdagen ved at skrive en sød besked eller et sjovt citat på hans fødselsdagskort.

Det har muligvis ikke Facebook eller Snapchat, men det betyder ikke, at du går glip af det. Dette er tiden til at blive gammeldags med et håndlavet lykønskningskort efterfulgt af en sød gave, du kan bruge hver dag.

Besøg din bedstefar og giv ham fornøjelsen af at blive forkælet af sine børnebørn. Du siger det måske ikke højt, men hvert sekund, du tilbringer med dit barnebarn eller barnebarn, bringer glæde til din sjæl og får dig til at føle dig glad indeni.

Her er nogle fødselsdagscitater til bedstefar

 • Indbegrebet af visdom, personificeringen af tålmodighed. Et hav af viden, et hav af erfaring. Bedstefar, du er livets uberørte vision. Tillykke med fødselsdagen jeg elsker dig.
 • Jeg ville ønske, at jeg var din stok. Så kunne jeg være sammen med dig hele dagen. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Fra den sjoveste vittighed til det mest alvorlige problem kan jeg dele med dig næsten alt. Fra de varmeste knus til de sødeste grin, bedstefar, i mit liv er du alt. Tillykke med fødselsdagen.
 • En kop kaffe med dig hver weekend svarer til tusind timers visdom opnået gennem livserfaring. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Hvorfor skulle jeg gider læse inspirerende bøger for at motivere mig selv? Jeg vil hellere sidde sammen med dig for at høre historien om dit liv. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Da jeg var lille greb jeg din finger for at tage mine første skridt. Når du er gammel, kan du holde min hånd for at tage dine første vaklende skridt. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Fuld af visdom, fuld af sjov. Fuld af charme er min bedstefar uden sidestykke. Fuld af manerer, fuld af indsigt. Fuld af inspiration, min bedstefar har altid ret. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvad der ikke betyder noget er, at min bedstefar er gammel og skrøbelig. Det, der virkelig betyder noget, er, at du tror, du stadig er ung og smidig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ligesom det smukke fodur er stoltheden i vores stue, er du stoltheden i vores liv. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Vores forhold er virkelig gensidigt, fordi du forstår mig mere end mine forældre, og jeg forstår mere på grund af dine børn. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
Vores forhold er virkelig gensidigt, fordi du forstår mig mere end mine forældre, og jeg forstår mere på grund af dine børn. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.

fødselsdagscitater til en bedstefar

 • Majestætisk, storslået, pragtfuld, imponerende og slående er nogle synonymer til ordet Grand. Ikke underligt, jeg kalder dig bedstefar. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ved du, at jeg lærte af dig, bedstefar, kunsten at give? Du gav mig altid de slik, som min mor aldrig tillod mig at have. Tillykke med fødselsdagen.
 • Et mere storslået år er netop blevet tilføjet til dit liv. Din rejse er intet mindre end herlig, at passere gennem forhindringer og konflikter. Din inspirerende livshistorie er simpelthen uden sidestykke, fortsæt med at leve med din uovertrufne entusiasme og entusiasme. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du var en af de første til at kramme mig efter fødslen, og vores søde bånd har været intakt lige siden. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Din fødselsdagsgave er et lille tegn på taknemmelighed for at redde mig så mange gange fra at blive straffet. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
Din fødselsdagsgave er et lille tegn på taknemmelighed for at redde mig så mange gange fra at blive straffet. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Tillykke med fødselsdagen til min bedstefar, som er gammel, men meget ung, skrøbelig, men stærk og undertiden sur, men altid sød.
 • Da jeg var barn, lærte du mig at køre på en scooter. Da du gik på pension, lærte jeg dig at bruge din computer. Skål for vores vidunderlige forhold som barnebarn og bedstefar. Tillykke med fødselsdagen.
 • For dig var det aldrig en besværlig opgave at tage sig af mig selv. For mig var det aldrig kedeligt at tilbringe tid med dig. For dig er jeg dit smukke lille barnebarn. For mig er du min bedstefar: sjov og levende. Tillykke med fødselsdagen.
 • Kære bedstefar… du er måske ikke den hurtigste og stærkeste, men du vil altid være den sødeste og sødeste. Du er måske ikke den yngste eller den yngste, men du vil altid være den bedste og den sejeste. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du hjalp mig med at gå, da jeg næppe kunne tage et skridt som baby. Når du bliver gammel og skrøbelig, kan du stole på, at jeg gør det samme. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
Du hjalp mig med at gå, da jeg næppe kunne tage et skridt som baby. Når du bliver gammel og skrøbelig, kan du stole på, at jeg gør det samme. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.

citater til en bedstefar på hans fødselsdag

 • Mor satte mig aldrig i børnehaven, fordi du altid var der. Jeg havde en lykkelig barndom, fordi vi var det sjoveste par. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Jeg tror, vi begge har det perfekte match. Som bedsteforælder elsker du at forkæle dine børnebørn, og som barnebarn elsker jeg at blive forkælet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Kære bedstefar… din fødselsdag må være en stor fest, for hvis du ikke blev født, ville min mor ikke blive født, og hvis mor ikke blev født, ville jeg ikke blive født. Tillykke med fødselsdagen ved roden af min eksistens.
 • Den bedste ældede vin i verden kan ældes, modnes og have den perfekte tekstur, men det er min bedstefar også. Tillykke med fødselsdagen.
 • At have dig i mit liv er som at have en bedste ven, en onkel, en far, en rådgiver, og en bedstefar, alt sammen samlet i en. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
At have dig i mit liv er som at have en bedste ven, en onkel, en far, en rådgiver, og en bedstefar, alt sammen samlet i en. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Hvis de bad mig om at gå tilbage i tiden og leve livet for en person i min familie, ville jeg vælge dig, fordi du inspirerer mig mest. Tillykke med fødselsdagen gamle mand.
 • Kære bedstefar… du er blevet udødeliggjort ved at være et permanent element i mine barndomsminder. De vidunderlige øjeblikke, vi har haft og fortsætter med at have, er nogle af de bedste øjeblikke, jeg vil værdsætte, når jeg er så gammel som du er. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til min tankelæser, min livscoach og min go-to-person for alt i livet. Jeg elsker dig bedstefar.
 • Min største arv fra dig vil være al den kærlighed, du har oversvømmet mig hele mit liv. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Jeg håber, jeg kan have den samme energi og entusiasme for livet, som du har nu. Tillykke med fødselsdagen til den mest aktive bedstefar i verden.
Jeg håber, jeg kan have den samme energi og entusiasme for livet, som du har nu. Tillykke med fødselsdagen til den mest aktive bedstefar i verden.

fødselsdagscitater til en særlig bedstefar

 • Det ligger i mit blod at være ydmyg og venlig, for det har altid været min bedstefars råd. Tillykke med fødselsdagen.
 • Fra at hjælpe mig med lektier til at hjælpe mig med at komme ud af straf: vi er de bedste medskyldige nogensinde. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Hvis det var for mig i huset, ville du være min værelseskammerat. Tillykke med fødselsdagen til den sjoveste bedstefar nogensinde.
 • Gudskelov, jeg blev født i denne familie, ellers hvordan ville jeg have arvet dine vidunderlige gener? Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Du har taget mine forældres plads hver gang de ikke har været der. Dette gør dig til min anden far, ikke min bedstefar. Tillykke med fødselsdagen.
Du har taget mine forældres plads hver gang de ikke har været der. Dette gør dig til min anden far, ikke min bedstefar. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har altid troet, at en bedstefar er en far, der aldrig straffer mig, aldrig råber på mig, aldrig straffer mig og altid oversvømmer mig med gaver. Tillykke med fødselsdagen bedstefar.
 • Din STORE tilstedeværelse og GODE råd har gjort en STOR forskel i mit liv. Tillykke med fødselsdagen til bedstefar, der har stor indflydelse på alt, hvad han rører ved.
 • Min bedstefar debunker myten om, at ældre mennesker formodes at være langsomme og grinete. Tillykke med fødselsdagen.
 • Bedstefar, bedstefar, bedstefar, bedstefar og bedstefar. Jeg har kaldt dig ved mange navne gennem årene, men din tilstedeværelse i mit liv som anden forælder har konstant været den samme: kærlig og omsorgsfuld. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare, hvor meget du betyder for mig. Du får måske en idé, hvis jeg fortæller dig, at i mit livs komplicerede jungle er du som et beskyttende træ, som jeg altid kan hvile under. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare, hvor meget du betyder for mig. Du får måske en idé, hvis jeg fortæller dig, at i mit livs komplicerede jungle er du som et beskyttende træ, som jeg altid kan hvile under. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til mand: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til bedstefar. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top