Hjem » Blog » Fødselsdagscitater til ex-kæreste: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til ex-kæreste: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til en ex-kæreste: At skrive noget på et lykønskningskort til en eks er en hård nød at knække. Det vil utvivlsomt minde dem begge om de smukke øjeblikke i det forhold, de engang havde, og de smertefulde minder om sammenbruddet, der fulgte.

Til at begynde med, husk, at det ikke er den bedste idé at sende en sms til din eks på deres fødselsdag. Men hvis dit hjerte fortæller dig noget andet, tag ideer fra dette indlæg for at skrive noget, der hjælper dig med at udtrykke dig selv.

Uanset om du vil skrive noget sødt, fordi du savner ham, noget romantisk, fordi du stadig elsker ham, noget sarkastisk, fordi du hader ham, eller noget sjovt, fordi du begge er gået videre, sørg for, at dine hilsener formidler nøjagtigt, hvordan du har det med ham lige nu.

Forvirring er den sidste ting, du ønsker, fordi det at sende de forkerte signaler til en eks kan blive til et stressende mareridt.

Her er nogle fødselsdagscitater til ex-kæreste

 • Da vi voksede fra hinanden, gik min værste frygt i opfyldelse. Men dybt inde i mit hjerte gør jeg stadig, hvad der er bedst for dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi giver afkald på vores forhold, men lad os ikke opgive vores venskab. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg håber, at prikken over i’et på din fødselsdagskage viser sig at være lige så bitter som de minder, du gav mig. Tillykke med fødselsdagen til tidenes værste ex-kæreste.
 • Da jeg stadig savner dig hver dag, er din fødselsdag en smuk hukommelse, der aldrig vil forsvinde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi har haft en ejendommelig fortid, men lad os se det i øjnene… at have os som ekser er meget bedre end ikke at have os i vores liv! Tillykke med fødselsdagen.
Vi har haft en ejendommelig fortid, men lad os se det i øjnene... at have os som ekser er meget bedre end ikke at have os i vores liv! Tillykke med fødselsdagen.
 • Eks-kærester formodes at være arrogante og ubehagelige, irriterende og uhøflige. Tak fordi du ikke er sådan. Tillykke med fødselsdagen.
 • Der var en dag, hvor jeg troede, at du var den bedste ting, der nogensinde er sket med mig. Der var også en dag, hvor jeg troede, du var det værste, der nogensinde er sket med mig. I dag tror jeg, at du ikke var bestemt til at være den bedste eller den værste; VI var aldrig beregnet til at være det, og DU vil altid være min ven. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg tilgiver dig måske aldrig helt, men det faktum, at jeg vil have dig på din fødselsdag, viser, at jeg heller ikke helt glemmer dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi ved aldrig, hvorfor vi havde hjertesorg skrevet ind i vores skæbne, men jeg vil altid huske de smukke minder fra vores utrolige datoer. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • Jeg tror, at din fødselsdag er den bedste dag til at fortælle dig, at jeg savner dig, og at jeg stadig vil have dig til at komme tilbage til mit liv. Jeg håber, du tænker på mig, når du blæser lysene ud på din kage og fremsætter et ønske, der vil sætte en stopper for mit hjertes kamp. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg tror, at din fødselsdag er den bedste dag til at fortælle dig, at jeg savner dig, og at jeg stadig vil have dig til at komme tilbage til mit liv. Jeg håber, du tænker på mig, når du blæser lysene ud på din kage og fremsætter et ønske, der vil sætte en stopper for mit hjertes kamp. Tillykke med fødselsdagen.

Tillykke med fødselsdagen ex-kæreste

 • Nogle gange tror jeg, at jeg er gået videre, nogle gange tror jeg, at jeg stadig elsker dig. Tomheden i mit hjerte og tilstanden af forvirring i mit sind, jeg ville ønske, du vidste. Tillykke med fødselsdagen.
 • Efter al den kærlighed, jeg gav dig, hjertesorg er den gave, du gav mig. Men på din fødselsdag er tilgivelse den gave, jeg vil give dig. Tillykke med fødselsdagen til min ekskæreste.
 • Jeg har altid været ærlig over for dig, fordi der ikke er nogen mening i at være falsk. Jeg elsker dig stadig, og jeg ved ikke, hvad der skal til for at helbrede sårene i min kval. Jeg forventer ikke, at du føler det på samme måde, men det mindste du kan gøre er at tænke på mig, når du skærer din fødselsdagskage. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg kan ærgre mig for at bryde op med mig, men jeg værner stadig om de smukke minder, jeg deler med dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi blev aldrig gode elskere, men i det mindste blev vi gode venner. Jeg er glad for, at vi var i stand til at overvinde vores fortid og rette op på det. Tillykke med fødselsdagen.
Vi blev aldrig gode elskere, men i det mindste blev vi gode venner. Jeg er glad for, at vi var i stand til at overvinde vores fortid og rette op på det. Tillykke med fødselsdagen.
 • Måske er i dag den perfekte dag til at beslutte, at vi stadig kan være venner igen. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har altid ønsket dig det bedste, jeg ønsker dig stadig det bedste, og jeg vil fortsætte med at ønske dig det bedste også i fremtiden. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil aldrig være glad for, hvad der skete mellem os, men jeg er glad for, at vi i det mindste begge er gået videre. Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen.
 • Vores forhold kan være dødt, men vores venskab lever videre. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da vi var sammen troede jeg, at du var en kæreste, der ikke var værd at have. Men efter vores sammenbrud tror jeg, du er en ekskæreste værd at huske. Tillykke med fødselsdagen.
Da vi var sammen troede jeg, at du var en kæreste, der ikke var værd at have. Men efter vores sammenbrud tror jeg, du er en ekskæreste værd at huske. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagsønsker til ex-kæreste

 • Jeg har efterladt mange ting fra vores fortid, men hej, jeg har ikke glemt din fødselsdag endnu. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er ikke den eneste eks, jeg har, men du er bestemt den eneste eks, som jeg ikke fortryder at have. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har muligvis ikke ret til at kysse eller kramme dig. Men jeg håber, at jeg stadig har ret til at ønske dig på din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores forhold har haft mange navne. Der var en tid, hvor vi kaldte det venskab. Så var der en tid, hvor vi kaldte det tiltrækning, hvorefter vi kaldte det kærlighed. Nu vil jeg ikke give det noget navn. Tillykke med fødselsdagen.
 • I dag på din fødselsdag vil jeg give dig en gave, som jeg aldrig har givet til nogen før. Det er tilgivelsens gave. Tillykke med fødselsdagen.
I dag på din fødselsdag vil jeg give dig en gave, som jeg aldrig har givet til nogen før. Det er tilgivelsens gave. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vidste ikke, om jeg ville have dig på din fødselsdag eller ej, men det gjorde jeg stadig, ligesom mit hjerte ikke ved, om jeg skulle elske dig eller ej, men det gør det stadig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tænk på vores kærlighed, når du blæser lysene ud, husk at det var lige så smukt som kronbladene på en rose. Tænk på os, når du åbner dine fødselsdagsgaver, tag dig tid til at tænke på alle vores smukke øjeblikke. Tænk på mig, selv for en dag, fordi jeg savner dig hver dag og ikke kun på din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi kalder måske ikke længere hinanden elskere, men jeg tror, vi stadig kan kalde hinanden venner. Ønsker du en fantastisk fødselsdag.
 • Dette fødselsdagsønske er at minde dig om, at vi har efterladt vores fortid og har valgt at være gode venner snarere end hævngerrige elskere. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da vi startede dating, mistede jeg en ven i dig, men fik en kæreste. Da vi brød op, mistede jeg en kæreste i dig, men jeg fik en ven igen. Jeg formoder, at vi nu er tilbage til start. Tillykke med fødselsdagen.
Da vi startede dating, mistede jeg en ven i dig, men fik en kæreste. Da vi brød op, mistede jeg en kæreste i dig, men jeg fik en ven igen. Jeg formoder, at vi nu er tilbage til start. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ville elske at indrømme, at jeg hader dig, men sandheden er, og jeg hader at indrømme det, at jeg stadig ELSKER dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag kræver at fejre vores modne forhold som eks-kæreste og eks-kæreste. Jeg er stolt over at sige, at vi er et eksempel på, hvordan et par kan forblive venner, selv efter at have brudt op. Tillykke med fødselsdagen.
 • I dag kan vi foregive at hade hinanden, men jeg håber, at min kærlighed vil fjerne al fjendskab. Selvom vi ikke længere går sammen, elsker jeg dig stadig, som jeg gjorde før. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har ønsket dig en fødselsdag i mange år, og vores opbrud vil ikke ændre det. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis jeg havde vidst fra starten, at du er så god en ven, ville jeg aldrig være forelsket i dig. Tillykke med fødselsdagen.
Hvis jeg havde vidst fra starten, at du er så god en ven, ville jeg aldrig være forelsket i dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da jeg begyndte at gå ud med dig, vidste jeg, at du var speciel. Men jeg vidste ikke, at du var så speciel, at vi ville holde kontakten, selv efter vi brød sammen. Tillykke med fødselsdagen til en særlig eks.
 • Jeg stresser ikke over minder fra fortiden, men jeg er glad for, at vi brød op. Jeg taler ikke om bekymringer om fremtiden, men jeg tror, vi får gode venner. Tillykke med fødselsdagen.
 • Lad mig komme med et ønske i dag på din fødselsdag. Jeg håber og håber, at vi en dag igen vil krydse veje. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi holder måske ikke hænder på din fødselsdag, men jeg håber ikke, at det fortsætter med at være tilfældet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag kræver fest, fordi vi stadig taler med hinanden og ikke kaster beskidt sladder eller had på hinanden. Tillykke med fødselsdagen.
Din fødselsdag kræver fest, fordi vi stadig taler med hinanden og ikke kaster beskidt sladder eller had på hinanden. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdag scitater til eks-kæreste: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til ex-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top