Hjem » Blog » Fødselsdagscitater til eks-kæreste: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til eks-kæreste: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til din ekskæreste: At ønske en eks på hans fødselsdag vil sandsynligvis gøre meget ståhej. Det kan få hende til at tro, at du savner hende meget. Måske endda få hende til at tro, at du stadig elsker hende, og at du ikke er kommet over dit brud endnu.

Ja, det kan sende blandede signaler, men hvis det formuleres på den rigtige måde, kan en sød besked bygge broer og bane vejen for et platonisk venskab. Afhængigt af din situation, tag ideer fra dette indlæg for at skrive en sød håndskrevet note eller et sjovt citat på et lykønskningskort til din eks. Hvis du virkelig ønsker at opbygge et varigt venskab med din eks, er hans fødselsdag en fantastisk mulighed for at gøre det. Vær ikke bange for at sende det via DM eller sms.

Bare vær sikker på, hvad du laver, fordi fejlfortolkninger kan forværre smerten ved din nød. Du vil ikke leve det mareridt igen, vel?

Her er nogle fødselsdagscitater til ex-kæreste

 • Det er bedre at acceptere, at jeg stadig savner dig end at lyve for mig selv og lade som om andet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ved ikke, om du stadig savner mig, som jeg savner dig, men jeg håber, du nu indser, at min kærlighed altid var sand. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi er måske ikke længere elskere, men vi behøver ikke at hade. Vi er måske ikke længere de bedste venner, men vi behøver ikke at være de værste fjender. Tillykke med fødselsdagen.
 • Måske havde skæbnen andre planer for os. Måske var det meningen, at vi skulle være venner… venner, der er modne nok til at stoppe med at være elskere. Ønsker dig det bedste, tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til pigen, der engang var prinsessen i min verden.
Tillykke med fødselsdagen til pigen, der engang var prinsessen i min verden.
 • Den, der sagde, at du ikke kan være venner med din eks, har åbenbart aldrig mødt os begge! Tillykke med fødselsdagen!
 • Jeg følte mig bitter, efter at vi brød op og ønskede, at vores forhold skulle være en oplevelse, jeg aldrig havde haft. Men efter at have gået videre, indså jeg, at de minder, vi deler, gør vores forhold til en oplevelse, som jeg er heldig at have haft. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hjerter kan være brudt, men minderne varer evigt… tillykke med fødselsdagen!
 • Du kender mig bedre end nogen anden, så der er ingen mening i at foregive at glemme din fødselsdag, efter at vi gik hver for sig. Sandheden er, at jeg ikke har gjort det, og det vil jeg aldrig gøre. Tillykke med fødselsdagen pige.
 • Du er min ekskæreste, og jeg er din ekskæreste. Lad os bruge din fødselsdag som en mulighed for at fjerne disse tunge etiketter og bare kalde hinanden venner. Tillykke med fødselsdagen.
Du er min ekskæreste, og jeg er din ekskæreste. Lad os bruge din fødselsdag som en mulighed for at fjerne disse tunge etiketter og bare kalde hinanden venner. Tillykke med fødselsdagen.

Tillykke med fødselsdagen ex-kæreste

 • Har jeg stadig følelser for dig? Måske måske ikke. Jeg vil ikke lade som om. Tror jeg, vi stadig har en chance? Nej, måske er nogle ting bare ikke beregnet til at være sådan. Men forhindrer det os i at være venner? Bestemt ikke. Jeg er gået videre, du er gået videre, livet fortsætter… kun minder er tilbage. Tillykke med fødselsdagen!
 • Skæbnen havde en hjertesorg i vente for os, men jeg vil aldrig bruge det som en undskyldning for at forbande. Fordi jeg stadig husker den dag, du sagde ja, da jeg inviterede dig ud. Det vil uden tvivl være en af de mest uvurderlige minder. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke savnede dig. Hvordan kan vi ikke gøre det efter alt, hvad vi har været igennem? Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har måske kæmpet med dig og fornærmet dig, men mine intentioner var altid sande. Vi har siden brudt op, men jeg vil stadig ikke stoppe med at ønske dig det bedste. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er ligeglad med, hvad andre siger. Jeg er stadig venner med min eks og ville ikke gøre det på nogen anden måde! Tillykke med fødselsdagen.
Jeg er ligeglad med, hvad andre siger. Jeg er stadig venner med min eks og ville ikke gøre det på nogen anden måde! Tillykke med fødselsdagen.
 • Ting har måske ikke fungeret mellem os, men uanset hvad, vil du altid have en plads i mit hjerte… som en ven. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den eneste måde at skabe fred med din fortid er at acceptere den som den er… det er hvad jeg har indset, og det første skridt, jeg vil tage, er at genkende alle de vidunderlige minder, vi har delt. Tillykke med fødselsdagen til min eks.
 • Jeg vil bare have dig til at vide, at mit hjerte fra tid til anden springer et slag for at minde mig om, at jeg savner dig, ligesom det plejede at slå rundt for at minde mig om, da han engang elskede dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg hader at kalde dig min ekskæreste. Jeg vil hellere kalde dig den smukke pige, som jeg har delt de smukkeste minder med. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du smiler måske ikke til mig mere, men i det mindste kan du smile til din telefon, når du læser dette. Tillykke med fødselsdagen pige, jeg savner dig.
Du smiler måske ikke til mig mere, men i det mindste kan du smile til din telefon, når du læser dette. Tillykke med fødselsdagen pige, jeg savner dig.

Fødselsdagsønsker til ex-kæreste

 • Fra venner til ekser og derefter til venner igen, livet tager en fuldstændig drejning. Tillykke med fødselsdagen pige.
 • Nogle gange falder forhold fra hinanden, så venskaber kan begynde. Tillykke med fødselsdagen!
 • At savne dig får mig nogle gange til at græde. Men jeg indså, at ingen af os var beregnet til at være det. Efter al denne tid kan jeg endelig se et lys i slutningen af hjertesorgens mørke. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg elsker dig stadig, det er en kendsgerning, jeg ikke vil forsøge at skjule. Men jeg er kommet til at indse, at vi begge bare ikke var beregnet til at være det… det er også en kendsgerning, som jeg nu kan se. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg håber, du smiler, jeg håber, du griner. Ja, vi deler en kompliceret fortid, men på din fødselsdag ville jeg bare fortælle dig, at jeg ønsker dig alt godt. Tillykke med fødselsdagen!
Jeg håber, du smiler, jeg håber, du griner. Ja, vi deler en kompliceret fortid, men på din fødselsdag ville jeg bare fortælle dig, at jeg ønsker dig alt godt. Tillykke med fødselsdagen!
 • Ingen hjertesorg kan ændre det faktum, at du engang var den pige, hvis kys jeg længtes efter, og jeg var den dreng, hvis omfavnelse du længtes efter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag er det perfekte tidspunkt at sige, at jeg elskede dig dengang, og jeg elsker dig nu. Uanset nøden forbløffer det altid mit hjerte at tænke på minder. Jeg tilgiver dig pige, tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har måske glemt dig som en elsker, men jeg vil altid huske dig som en ven. Tillykke med fødselsdagen.
 • Selvom det virker lidt mærkeligt at ønske min ekskæreste et ønske på hendes fødselsdag, husker jeg ikke, at jeg havde ondsindede intentioner over for dig, som aldrig vil ændre sig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil aldrig kalde dig min eks og afskrive dig fra mit liv. Du var, er og vil altid være min ven. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg vil aldrig kalde dig min eks og afskrive dig fra mit liv. Du var, er og vil altid være min ven. Tillykke med fødselsdagen.
 • At ønske en ekskæreste på hendes fødselsdag er noget, jeg aldrig troede, jeg ville gøre, men jeg kunne ikke hjælpe mig selv, da jeg var sådan en sød person som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil ikke have dig i dag, bare fordi jeg modtog en påmindelse på Facebook. Jeg vil have dig, fordi jeg er glad for, at du engang var en del af mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis fødselsdage handler om at starte en ny og indbydende ændring, siger vi her farvel til minder om et bittert forhold og byder et nyt venskab velkommen. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores forhold var som en romantisk film, bortset fra at vi havde et dårligt manuskript. Det forhindrer os ikke i at være venner, ikke? Tillykke med fødselsdagen!
 • Hvis jeg ikke ønskede dig på din fødselsdag, ville det være en fornærmelse mod alle de dyrebare øjeblikke, vi har delt i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
Hvis jeg ikke ønskede dig på din fødselsdag, ville det være en fornærmelse mod alle de dyrebare øjeblikke, vi har delt i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har aldrig været igennem så meget i mit liv. Jeg havde aldrig oplevet sådan hjertesorg. Aldrig i mit liv har jeg haft så meget smerte. Jeg prøvede at fortsætte, men jeg blev ved med at falde igen og igen. Men gennem alt dette fandt jeg endelig viljestyrken til at indse, at intet varer evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hver gang jeg ser dine opdateringer på Facebook, kan jeg ikke lade være med at kigge igen. Hver gang jeg læser dine ranser på Twitter, får det mig til at smile og føle mig bedre. Hver gang jeg ser dine selfies på Instagram, er vibrationerne sødere end syltetøj. Som du kan se, er jeg stadig afhængig af dig, fordi min kærlighed altid var så sand. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du kan være min ekskæreste, men det betyder ikke, at jeg har mistet retten til at sende en sms til dig på din specielle dag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Er det vanvittigt, at vi stadig er venner? Nej. Vi er modne nok til at indse, at vi aldrig skulle have været det. Tillykke med fødselsdagen pige.
 • Hele denne tid forsøgte jeg at fortsætte, kun for at indse, at jeg stadig ville være venner med nogen, som jeg havde lukket min sjæl for. Tillykke med fødselsdagen.
Hele denne tid forsøgte jeg at fortsætte, kun for at indse, at jeg stadig ville være venner med nogen, som jeg havde lukket min sjæl for. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdag scitater til bedstemor: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til eks-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top