Hjem » Blog » De 45 bedste grusomme sætninger, der hjælper dig med at blive en hård person

De 45 bedste grusomme sætninger, der hjælper dig med at blive en hård person

Vild er et ord, der kan være negativt, hvis du vil have det til at være negativt, men det kan også være positivt, hvis du vil have det til at være positivt. En intens følelse af vrede eller jalousi kan være skadelig for den person, der føler dem, og også for deres forhold til omverdenen. Men en hård vilje eller en dedikation til noget, vi ønsker i livet, kan føre os ned på den rigtige vej til lykke.

Og for at kaste lys over vigtigheden af korrekt hårdhed i livet, gør vi det, vi gør bedst. Her er de bedste hårde citater og ordsprog til den ild af venlighed, du har brug for i dit liv.

En stille person kan opnå mere i livet end en person, der simpelthen laver støj. Men en stille person med voldsomme intentioner om at gøre noget godt med deres liv og noget godt for verden går længere end andre.

Livet handler om at afbalancere følelser og reaktioner. Der er en fin linje mellem at være en hård kriger og at være en højlydt person. Kend linjen og kryds aldrig den, fordi du er den sidste, fordi den første vil altid slå den anden.

Her er nogle voldsomme sætninger

 • “Jeg føler mig ikke altid hård og modig, men jeg føler mig som en rockstjerne for at være menneske.” – Tracee Ellis Ross
 • “Jeg håber, du er en kriger og en hård kæmper for forandring, så alle kan leve.” – Meridel Le Sueur
 • “Det var skønhed og glæde, voldsom glæde, der betagede hende, og disse ser ud til at være meget bedre kategorier af sandhed, end fornuften nogensinde har eksisteret.” -Alex Joyner
 • “Og så ville de være som de burde være, venlige over for deres venner og hårde mod deres fjender.” – Socrates
 • Jeg er dragens blod. Jeg må være stærk. Jeg burde have ild i mine øjne, når jeg står over for dem, ikke tårer. — George R. R. Martin
Jeg er dragens blod. Jeg må være stærk. Jeg burde have ild i mine øjne, når jeg står over for dem, ikke tårer. — George R. R. Martin
 • “Jeg formoder, at det er en rigtig god og god ting at være hård. Men mere end hård tror jeg, at jeg er en stærk person og et stærkt individ. Og det er det, jeg bærer med mig hver dag.” -Johnny Weir
 • “Ulve rejser i flokke, men de hårdeste rejser alene.” – Matshona Dhliwayo
 • “Verden har brug for, at vi er hårde nok til at se udfordringer som gaver, udtrykke vores unikke personlighed og skubbe grænserne for, hvad der er muligt.” – Susie Caldwell Rinehart
 • “At være hård er et kompliment! Det er ikke en fornærmelse.” – Rosanna Arquette
 • Du vil begå alle mulige fejl; men så længe du er generøs og oprigtig og også hård, kan du ikke skade verden eller endda alvorligt plage den. —Winston Churchill
Du vil begå alle mulige fejl; men så længe du er generøs og oprigtig og også hård, kan du ikke skade verden eller endda alvorligt plage den. —Winston Churchill

Hårde sætninger

 • “Hvis du nogensinde føler dig som et dyr blandt mennesker, vær en løve.” -Criss Jami
 • “Det var beklageligt at se den stærke mands kampe midt i smerte, som hans voldsomme stolthed ikke tillod nogen at observere.” —Julia Luisa Dumont
 • “Vi kan lære kunsten med hård medfølelse: omdefinere styrke, dekonstruere isolation og forny en følelse af fællesskab, øve på at give slip på stiv tænkning af os mod dem, mens vi dyrker magt og klarhed som reaktion på vanskelige situationer.” – Sharon Salzberg
 • “Bjergene, skoven og havet gør mennesker vilde; de udvikler det hårde, men de ødelægger ikke mennesket.” – Victor Hugo
 • I dag bliver jeg hård! Jeg vil gøre krav på min sejr. Jeg vil overvinde min frygt. Jeg vil gøre min stemme hørt. I dag vil jeg være hård! Jeg vil vise vejen. – Bea fuglesang
I dag bliver jeg hård! Jeg vil gøre krav på min sejr. Jeg vil overvinde min frygt. Jeg vil gøre min stemme hørt. I dag vil jeg være hård! Jeg vil vise vejen. - Bea fuglesang
 • “Hvad kvinder endnu ikke har lært er, at ingen giver dig magt. Bare tag det.” – Roseann Barr
 • “Du er hård. I en tilstand af frygt lever du i tvivl, usikkerhed og knaphed. Frygt overdøver stemmerne i dit hjerte og sjæl, så du kan ikke leve i overensstemmelse med dens vejledning. -Koya Webb
 • “Hvis du kan være sjælløs som den første mand, der besøger rummet, så vil der ikke være noget umuligt at opnå.” -Michael Bassey Johnson
 • “Jeg er ikke en snefnug. Jeg er ikke et sødt, infantiliserende symbol på skrøbelighed og liv. Jeg er en stærk, hård og mangelfuld voksen kvinde. Jeg planlægger at fortsætte sådan, i livet og i døden.” – Estela Joven
 • Vær hård! Vær ustoppelig; Når forhindringer opstår, prøv ikke at lade dem stoppe dig! – Bridgette Murphy
Vær hård! Vær ustoppelig; Når forhindringer opstår, prøv ikke at lade dem stoppe dig! - Bridgette Murphy
 • “Smerten dør hurtigt og slipper sine trætte fanger; hårdere kvaler har en kortere regeringstid.” -William Cullen Bryant
 • “Hun var hård i nærværelse af døden, endda heroisk, som hun aldrig var på noget andet tidspunkt. Hans trussel gav ham retning, klarhed og dristighed.” -Toni Morrison
 • “Jeg føler ikke, at jeg skal være flink og undskylde hele tiden. Jeg prøver at være stærk og hård.” -Emma Mackey
 • “Jeg elsker min have, jeg elsker mit privatliv. Jeg er meget hård over det. Jeg prøver ikke at lade for mange mennesker komme ind i mit hus. Det er mit private sted.” -Julie Andrews
 • I midten er der en voldsom lidelse; af alle de ting, der eksisterede, var det det ængstelige ønske om at flyve, der gav guderne deres vinger. – Don Marqués
I midten er der en voldsom lidelse; af alle de ting, der eksisterede, var det det ængstelige ønske om at flyve, der gav guderne deres vinger. - Don Marqués
 • “Jeg tror ikke på at bruge kvinder i kamp, fordi kvinder er for hårde.” -Margaret Mead
 • “Min holdning er god, fordi jeg er en hård konkurrent, og jeg har al tillid til verden, at jeg kan slå alle andre. Det er min holdning.” —Justin Thomas
 • “Følelser kan være som vilde dyrs: vi undervurderer, hvor vilde de er, indtil vi åbner deres bur.” -Richard Paul Evans
 • “Du skal altid være stolt over beskyttelsen af kærlighed, og kærlighed er loyalitet. Og det er derfor, jeg er stolt over at være hård, og jeg er modig til at beskytte min hårdhed.” – Brian Thomas Etheredge
 • Men du er hård, du er ukuelig, du skal ikke blive rørt i disse stemninger, ligesom du ikke kan røre ild. – Georgiana Marion Craik
Men du er hård, du er ukuelig, du skal ikke blive rørt i disse stemninger, ligesom du ikke kan røre ild. - Georgiana Marion Craik
 • “Det er under alle omstændigheder sandt, at uvidenhed, forbundet med magt, er den hårdeste fjende, som retfærdighed kan have.” – James A. Baldwin
 • “Nogle bjælker kun med munden hård og åben, men de bider ikke; nogle bjælker og bider, men de grusomste gøer enten slet ikke eller bider, før de bjælker og er derfor mere bange end nogen af de andre. – Rester
 • “Vi vil aldrig gøre nogen tjeneste ved at tilbageholde vores gaver fra verden. Det er skræmmende at være hård, men du kan ikke give efter for det af frygt for at miste dem omkring dig. —Idina Menzel
 • “Hårdt sprog og prætentiøse fremskridt er tegn på, at fjenden er ved at trække sig tilbage.” —Sun Tzu
 • Du er hård. Du er en løvinde. Du vovede dig, hvor få ville gå, og dukkede op for at lede og tage ansvaret. – Tabi H. Melhorn
Du er hård. Du er en løvinde. Du vovede dig, hvor få ville gå, og dukkede op for at lede og tage ansvaret. - Tabi H. Melhorn
 • “Du er nødt til at konkurrere med andre på banen. Nogle gange bliver konkurrencen ret hård, fordi du konkurrerer om midler eller tilskud til at udføre dit job, det økonomiske arbejde. -Clyde Tombaugh
 • “Hvis drivkraften for dristighed og mod er for hård og voldelig, så fortsæt med vejledning og instruktion.” -Xun Zi
 • “Jeg ser mig selv i stand til arrogance og brutalitet… Det er en hård ting, at opdage i dig selv, hvad du mest foragter hos andre.” -George Stevens
 • “Der er mange mennesker, der vil fortælle dig, at jeg er meget hensynsløs. Jeg er meget hård. Hvis jeg føler, at jeg har ret, hvis jeg føler, at jeg er blevet voldtaget, så er jeg som en kriger fra helvede! – George C.Wolfe
 • Der er intet dyr så vildt, der ikke kender et strejf af medlidenhed. Men jeg kender ingen, og derfor er jeg ikke et dyr. – William Shakespeare
Der er intet dyr så vildt, der ikke kender et strejf af medlidenhed. Men jeg kender ingen, og derfor er jeg ikke et dyr. - William Shakespeare
 • “I slutningen af dagen, bogstaveligt og ordsproget, ligger svaret på vanskelighederne ved at opretholde mit kreative liv i min hårde motivation til at gøre det.” -Sharon Louden
 • “Når voldsomme, brændende vinde blæser over vores liv, og vi ikke kan hjælpe dem, lad os også acceptere det uundgåelige. Og så kom i gang med at arbejde og samle brikkerne op.” – Dale Carnegie
 • “Krig er et brutalt og vildt middel til pacificering; det betyder undertrykkelse af modstand gennem ødelæggelse eller slaveri af de erobrede.” – Henri Frédéric Amiel
 • “Vær fast og ordnet i dit liv, så du kan være hård og original i dit arbejde.” -Gustave Flaubert
 • Du er nødt til at gøre krav på begivenhederne i dit liv for at gøre dig selv til din egen. Når du virkelig ejer alt, hvad du nogensinde har været og gjort, hvilket kan tage lidt tid, er du hård med virkeligheden. – Florida Scott-Maxwell
Du er nødt til at gøre krav på begivenhederne i dit liv for at gøre dig selv til din egen. Når du virkelig ejer alt, hvad du nogensinde har været og gjort, hvilket kan tage lidt tid, er du hård med virkeligheden. - Florida Scott-Maxwell

Hvad er din yndlings grusomme sætning?

Hærdighed behøver ikke nødvendigvis at være voldelig; den kan være mildt intens, hvilket kan hjælpe dig med at nå højder og dybder i livet, som ellers ville synes vanskelige at nå. Så vær en hård og dedikeret kriger i livets kamp, og du vil erobre alt hver gang med dit sværd af ren beslutsomhed. Hav en god dag.

Læs også | De 50 bedste feriecitater til at inspirere din rejseånd (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Fierce Quotes. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top