Hjem » Blog » De 33 bedste citater om at gå sammen for dine kære

De 33 bedste citater om at gå sammen for dine kære

På udkig efter Walking Together-citater? Så er du på det rigtige websted, vi har samlet 33 bedste Walking Together-citater, som du kan dele med din partner.

Her er nogle citater fra at gå sammen

 • Og selvom de ikke finder det, de leder efter, er det ikke nok bare at gå sammen i sollyset?
 • Tak fordi du hjalp mig med at huske, hvor jeg skal hen i livet. Jeg er sikker på, at du har bemærket, nogle gange har jeg en tendens til at fare vild. Du er meget tålmodig med mig. Jeg håber, at jeg kan vise dig den samme kærlighed til gengæld. Stien er ikke altid let, men den er bedre med dig, min ven.
 • Lyt til”lyden af et håndbifald” næste gang du ser et par forenet i visdom og kærlighed gå hånd i hånd.
 • Jeg så dig (og ham) gå i regnen/Du holdt hænder, og jeg bliver aldrig den samme.
 • Nogle gange går venner side om side, andre gange den ene efter den anden og skiftes til at lede, når du bliver træt. Vi er venner, der bevæger sig mod det samme mål i livet, og vi giver hinanden den styrke og motivation, vi har brug for. Det er en meget værdifuld gave fra Gud, som jeg er så taknemmelig for.
Nogle gange går venner side om side, andre gange den ene efter den anden og skiftes til at lede, når du bliver træt. Vi er venner, der bevæger sig mod det samme mål i livet, og vi giver hinanden den styrke og motivation, vi har brug for. Det er en meget værdifuld gave fra Gud, som jeg er så taknemmelig for.
 • Jeg er glad for at gå livets vej med dig, min ven. Vi er gode rejsekammerater. For os handler det ikke om at komme til en destination. At tilbringe tid med dig er alt, hvad jeg har brug for for at føle mig glad i livet.
 • Det er nyttigt i livet at have en ven som dig at gå hjem med. Kærligheden i vores venskab leder hjertet til himlen, fordi Gud er i midten. Jeg håber du velsigner os, så vi kan forblive venner for evigt. Vores skytsengle skal også være venner.
 • Hvis jeg kunne have en person til at ledsage mig gennem livet, ville jeg vælge dig. Han er velforberedt, praktisk, medfølende, og let at tale med. Du har en visdom, der blidt inspirerer mig. Jeg ved, at jeg ikke fortæller dig nok, men tak fordi du er i mit liv.
 • Dette er, hvad ægteskabet handler om: en mand og en kvinde, der går sammen, hvor manden hjælper sin kone til at blive mere og mere en kvinde, og hvor hustruen har til opgave at hjælpe sin mand til at blive mere og mere en mand.
 • Ægte kærlighed kommer ikke med det samme; det er en konstant voksende proces. Det udvikler sig efter at have gennemgået mange op- og nedture, når du har lidt sammen, grædt sammen, grinet sammen.
Ægte kærlighed kommer ikke med det samme; det er en konstant voksende proces. Det udvikler sig efter at have gennemgået mange op- og nedture, når du har lidt sammen, grædt sammen, grinet sammen.

At gå sammen citater

 • Når vi går sammen som venner på livets vej, har jeg en følelse i mit hjerte, at alt er i orden. Jeg er så glad for at have dit venskab. Det hjælper mig med at give slip på så mange frygt, når du er ved min side.
 • Jeg vil føle din hånd i min, når vi går gennem livet sammen.
 • Hvis der var en chance for at vælge en livslang rejsekammerat, ville jeg vælge dig. Hver gang du er konstant, og det giver mig mulighed for at stole på dig. Du har aldrig svigtet mig under vores tur som venner sammen. Jeg håber du ved, hvor meget det betyder for mig.
 • Intet i denne verden kan sammenlignes med komforten og sikkerheden ved at have nogen, der simpelthen holder din hånd. -Richelle E.Goodrich
 • Jeg kunne erobre verden med den ene hånd, mens du holder den anden. -Lauren Alaina
Jeg kunne erobre verden med den ene hånd, mens du holder den anden. -Lauren Alaina
 • Du holder hendes hånd, og hun tager din, og det er det perfekte tegn på, at hun er din Wootsey Woolsey i den gode sommer. -Ron Skjolde
 • Hvis du vil gå hurtigt, gå alene, men hvis du vil gå langt, gå sammen.
 • Du er den slags ven, der ville følge mig hjem og vente på, at jeg åbner døren. Tak for alle de små ting, du gør for at vise, at du bryr dig. Jeg sætter pris på de små ting, du gør.
 • Vi holder hænder, når vi går rundt i byen. Hvis nogen bemærker det, er der ingen, der bekymrer sig. Jeg ved, at vi alle kan lide at tro, at hjertet er kroppens centrum, men lige nu er enhver bevidst del af mig i den hånd, han holder. Det er gennem den hånd, den følelse, at jeg oplever alt andet.
 • At holde hendes hånd offentligt er bare en anden måde at sige, at du er stolt over at have hende. -Ande
At holde hendes hånd offentligt er bare en anden måde at sige, at du er stolt over at have hende. -Ande

Sætninger, der går sammen hånd i hånd

 • I dag lover jeg at holde din hånd, vugge dit hjerte og guide dig på vejen til alt, hvad der er godt og sandt i denne verden. -Lori Eberhards
 • Jeg er en stærk person, men fra tid til anden har jeg brug for nogen til at holde min hånd og fortælle mig, at alt vil være fint.
 • Der er noget meget virkeligt ved at holde hænder, en slags kompleks enkelhed, at sige så meget ved at gøre så lidt. Jeg elsker det.
 • Tag min hånd og slip aldrig den… fordi min kærlighed til dig vil være for evigt og vil vare indtil tidens uendelige…
 • Forny broderskabets ed omkring ilden. Forny forpligtelsen til broderskab omkring ilden. Hold hænderne i en cirkel, og hver afgiver det hellige løfte og løfte. -Phil Cousineau
Forny broderskabets ed omkring ilden. Forny forpligtelsen til broderskab omkring ilden. Hold hænderne i en cirkel, og hver afgiver det hellige løfte og løfte. -Phil Cousineau
 • Da jeg elskede første gang for længe siden, /Og jeg holdt din hånd, mens jeg fortalte dig – /Jeg trykkede på den, kærtegnede den og kyssede den/Og jeg sagde: ‘Jeg kunne dø for en hånd som denne! -James Whitcomb Riley
 • Og jeg vil være ved din side, uanset hvor du falder/I nattens mørke hver gang du ringer/ Og kæmp ikke mod disse hænder, der holder dig/Mine hænder holder dig. -Philip Larue
 • Dansen hedder Sardana, unge mænd og kvinder i en cirkel med hævede hænder, der springer rundt med rolig kraft til musikens rytme med smagen af en brødfløjte. -Anthony Burgess
 • Bare hold nogens hånd på en bestemt måde, se endda ind i deres øjne på en bestemt måde, og verden vil ændre sig for evigt. -Iris Murdoch
 • Et forhold handler ikke kun om at holde hænder, mens du forstår hinanden. Det handler også om at have mange misforståelser og stadig ikke give slip på dine hænder. -Ryan Ferreras
 • Jeg har lært, at intet bringer dig til nutiden som at holde hænder. Fortiden virkede irrelevant; fremtiden, unødvendig. -Catherine Lowell
Jeg har lært, at intet bringer dig til nutiden som at holde hænder. Fortiden virkede irrelevant; fremtiden, unødvendig. -Catherine Lowell

Hvad er dit yndlingscitat om at gå sammen?

Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor, hvad er dine yndlingscitater om at gå sammen?

Læs også | De 50 bedste citater om jalousi, der hjælper dig med at overvinde din jalousi (#12)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top