Hjem » Beskeder » Brudsmeddelelser til kæreste: citater til hende

Brudsmeddelelser til kæreste: citater til hende

Brudsmeddelelser til kæreste: Har du svært ved at afslutte dit forhold? Disse meddelelser og citater hjælper dig med at reflektere over dine følelser. At bryde op er aldrig let, og det vil helt sikkert gøre ondt. Men du kan gøre hjertesorg mindre smertefuld, hvis du gør det på den rigtige måde.

Forlad aldrig hende gennem tekstbeskeder, e-mails, eller Facebook-indlæg. Hvis du skal tale på sociale medier, gør det ved at dele citater om kærlighed på Pinterest, Instagram, og mere.

Forhold fortjener ordentlig lukning. Hvis hun ikke har snydt dig eller løjet for dig, er den eneste måde at bryde op med hende at være en mand og have modet til at sige det til hendes ansigt. Selvom det kan virke skræmmende, er det den rigtige ting at gøre.

Der kan være slagsmål og argumenter, men i det mindste vil din egen samvittighed være klar, når alt beroliger sig.

Her er nogle opbrudsmeddelelser til kæreste

 • Jeg bad aldrig om meget. Alt, hvad jeg nogensinde har ønsket, var, at jeg kunne lide dig for, hvad du var, og ikke for hvad du ville have mig til at være.
 • Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor det ikke fungerede mellem dig og mig. Måske var vores kærlighed for god til at være sand.
 • Problemet med vores forhold var, at du havde travlt med at prøve at forme det i henhold til lunerne og fantasierne hos alle omkring os, mens jeg havde travlt med at nyde det, som det var. Farvel.
 • Ting ville aldrig være kommet til det punkt, at de flyttede væk, hvis du ikke havde været ved med at bedrage mig med dine løgne hver dag. Farvel.
 • Jeg havde kun en vigtig prioritet i vores forhold: DIG. Problemet var, at vi begge havde den samme prioritet.
Jeg havde kun en vigtig prioritet i vores forhold: DIG. Problemet var, at vi begge havde den samme prioritet.
 • Du fortjener ikke min kærlighed, hvis du har brug for grunde til at finde mig værdig til din. Farvel.
 • Jeg elsker dig stadig, jeg benægter det ikke. Men du har udhulet min tillid, lidt efter lidt. Det ville have været fint, hvis du var stoppet med at lyve. Alt hvad du skulle gøre var at lytte til mit hjertes råb. Vi var et perfekt par, meget ubekymret og glad. Det er en skam, at du ikke kan se skønheden i vores kærlighed. Farvel.
 • Jeg bryder op med dig, fordi mit hjerte havde travlt med at danse til kærlighedens rytme, mens dit ødelagde festen ved at surre i hjørnerne af falskhed og jalousi.
 • Vores sammenbrud kan være bittert, men det efterlader ikke varige ar. Vores forhold har været en utrolig rejse hele tiden. Det er en skam, at tømmermænd efter hver fest er uundgåeligt.
 • At gå væk fra vores forhold er ikke noget, jeg vil gøre. Denne dag ville aldrig være kommet, hvis du elskede mig, som jeg altid har elsket dig.
At gå væk fra vores forhold er ikke noget, jeg vil gøre. Denne dag ville aldrig være kommet, hvis du elskede mig, som jeg altid har elsket dig.
 • Forhold er som utrolige bilture. Læn dig tilbage og nyd den smukke udsigt i stedet for at klage over huller og huller.
 • Du kunne have været ærlig i stedet for at foregive at elske mig. Ved at gå væk frigør jeg dit hjerte. Det vil gennembore mit hjerte med en dolk, men smerten vil være det værd, fordi du aldrig elskede mig fra starten.
 • At forvente at bryde op uden at skade nogen er som at vente på at blive forelsket uden at nogen kan lide dig.
 • Intet kan komme tæt på den intensitet, hvormed jeg elskede dig, undtagen måske den intensitet, hvormed du tog mig for givet.
 • Jeg bryder op med dig, fordi du altid ledte efter ting, der var forkert, men i virkeligheden var alt perfekt fra starten.
Jeg bryder op med dig, fordi du altid ledte efter ting, der var forkert, men i virkeligheden var alt perfekt fra starten.

Brudsmeddelelser til kæreste

 • Nogle gange er det lige så umuligt at retfærdiggøre et brud som at retfærdiggøre kærlighed.
 • Hele denne tid var du fast besluttet på at tælle antallet af gange, jeg forsøgte at gøre dig glad, mens jeg fokuserede på at tælle antallet af gange, jeg forhindrede dig i at føle dig trist. Farvel.
 • Selvom vi bryder sammen, vil jeg aldrig hade den kærlighed, vi engang havde. Det er trods alt ikke kærlighedens skyld, at du aldrig har accepteret det gode, og at du altid har opdaget det dårlige.
 • Hele denne tid elskede mit hjerte dig med al sin styrke, uden at vide, at ondskaben i dit ville reducere det til en beklagelig situation.
 • Denne dag ville ikke være kommet, hvis du var stoppet med at finde fejl og kigget på mine styrker. Denne dag ville ikke være kommet, hvis du var stoppet med at skændes om de ting, jeg ikke havde gjort, og værdsat de ting, jeg gjorde. Denne dag ville ikke være kommet, hvis du var stoppet med at lytte til, hvad andre sagde til dig og lyttet til, hvad mit hjerte havde at sige.
Denne dag ville ikke være kommet, hvis du var stoppet med at finde fejl og kigget på mine styrker. Denne dag ville ikke være kommet, hvis du var stoppet med at skændes om de ting, jeg ikke havde gjort, og værdsat de ting, jeg gjorde. Denne dag ville ikke være kommet, hvis du var stoppet med at lytte til, hvad andre sagde til dig og lyttet til, hvad mit hjerte havde at sige.
 • Nogle gange er sammenbrud de bitre piller, der helbreder dig fra giftige forhold.
 • Problemet med vores forhold var, at du blev ved med at tænke på de kampe, vi havde tidligere, mens jeg blev ved med at tænke på de smil, vi ville dele i fremtiden.
 • Du forsøgte konstant at gøre vores forhold perfekt, mens jeg konstant troede, at det allerede var perfekt. Farvel.
 • Giv mig ikke skylden for at lade dig gå nu, fordi du forlod det for længe siden.
 • Forvent ikke, at jeg fortæller dig, hvorfor jeg bryder op med dig. Ligesom du aldrig fortalte mig, hvorfor du aldrig formåede at acceptere mig, som jeg er. Farvel.
Forvent ikke, at jeg fortæller dig, hvorfor jeg bryder op med dig. Ligesom du aldrig fortalte mig, hvorfor du aldrig formåede at acceptere mig, som jeg er. Farvel.
 • Mens du forsøger at retfærdiggøre dine handlinger ved at kalde dem fromme og harmløse løgne, vil jeg have dig til at lægge din hånd på mit hjerte og føle, hvordan du fik mig til at græde. Du har aldrig gidet at føle min smerte og tørre tårerne fra mine øjne, nu har jeg intet andet valg end at gå videre og sige farvel.
 • Jeg fortryder ikke, at jeg inviterede dig ud. Det eneste, jeg fortryder, er at tro, at du vil kunne lide mig lige så meget, som jeg kunne lide dig.
 • Da jeg elskede dig, elskede jeg dig så meget, at jeg aldrig tænkte på at hade dig. Men nu hvor jeg hader dig, hader jeg dig så meget, at jeg ikke kan tænke på at elske dig igen. Farvel.
 • Hele denne tid var mit liv og vores forhold fokuseret på DIG og KUN DIG. Jeg har fået nok, og det er tid til, at jeg begynder at fokusere på Mig og KUN MIG.
 • Ægte kærlighed kommer i alle former og størrelser undtagen en: din egen. Farvel.
Ægte kærlighed kommer i alle former og størrelser undtagen en: din egen. Farvel.
 • I stedet for at indrømme, at du tog fejl, forventede du, at jeg skulle følge spillet. I stedet for at værdsætte det forhold, vi havde, valgte du at lade ubetydelige ting gøre dig skør. I stedet for at nyde kærlighed og være glad, havde du travlt med at prøve at finde fejl i mig. I stedet for at lade mit hjerte rådne helt, vil jeg bryde op med dig.
 • Det var let for dig at lade som om du var forelsket i mig. Men det vil ikke være let for mig at foregive, at jeg ikke er sønderknust.
 • Vær ikke ked af det… bare fordi jeg bryder op med dig, betyder det ikke, at jeg hader dig. Meget lig hvordan det faktum, at du havde et forhold til mig, ikke betød, at du også elskede mig.
 • Da jeg blev forelsket i dig, havde jeg sommerfugle i maven. Jeg vidste ikke, at de snart ville forvandle sig til grimme bier, der ville nå mit hjerte og stikke mig på de mest smertefulde måder. Jeg bryder op med dig.
 • Dumme argumenter vil komme og gå, men ondskaben i dit hjerte vil aldrig stoppe med at vokse. Det vil være svært at bryde op med pigen i mine drømme, men nu tror jeg, jeg har fået nok.
Dumme argumenter vil komme og gå, men ondskaben i dit hjerte vil aldrig stoppe med at vokse. Det vil være svært at bryde op med pigen i mine drømme, men nu tror jeg, jeg har fået nok.
 • Vores kærlighed fik mig til at føle mig levende og befriede mig. Det nærede mig, ligesom rødder gør med et træ. Men dine dårlige vaner immobiliserede mig i elendighed, jeg begyndte at føle mig som om jeg var låst i fangenskab. Jeg ville aldrig have, at vores forhold skulle ende, men desværre kan jeg ikke foregive mere. Farvel.
 • I stedet for at pleje vores forhold med ærlighed, smurte du det med løgne. I stedet for at bruge din kærlighed til at male en regnbue, gav du en mørk skygge til himlen i mit liv.
 • Jeg troede altid, at vores forhold var immun over for alle de storme, som livet kunne kaste på os. Men jeg tænkte ikke på den vigtigste: DIG. Farvel.
 • Jeg vil aldrig forstå, hvad der fik dig til at lyve, snyde og forråde, men jeg er sikker på, at jeg ikke vil vente med at finde ud af det. Farvel.
 • Problemet med vores forhold var, at du konstant forsøgte at finde ting, som vi kunne gøre sammen, så vi kunne vise verden, at vi var glade. Mens jeg altid fandt lykke bare ved at være sammen med dig.
Problemet med vores forhold var, at du konstant forsøgte at finde ting, som vi kunne gøre sammen, så vi kunne vise verden, at vi var glade. Mens jeg altid fandt lykke bare ved at være sammen med dig.

Flere sætninger som denne

Brud smeddelelser til kæreste: citater til ham

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af opbrudsmeddelelser til veninder. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top