Hjem » Beskeder » Brudsmeddelelser til kæreste: citater til ham

Brudsmeddelelser til kæreste: citater til ham

Brudsmeddelelser til min kæreste: Spekulerer du på, hvordan du bryder op med ham? Tag ideer fra dette indlæg for at kanalisere dine følelser til citater, der opsummerer, hvordan dit hjerte føles.

Tweet dem, send dem på Facebook og del dem på Pinterest. Lad ham forstå din nød, før du nærmer dig ham, og endelig fortæl ham, hvorfor du vil afslutte forholdet.

Det er ikke let at forlade nogen, men hvis du har god samvittighed, er det bedre at være ærlig og direkte end at foregive at være forelsket.

Føl dig ikke skyldig, når dine grunde er rigtige. Hvis dit forhold er blevet plettet af giftige løgne, snyd og forræderi, kan en skarp sms være tilstrækkelig.

Her er nogle opbrudsmeddelelser til kæresten

 • Jeg ville aldrig knuse dit hjerte, men du gider aldrig forstå mit. Farvel.
 • Ikke at jeg er ligeglad med dine følelser, men tingene er ikke forblevet de samme. På grund af den måde, vi har distanceret os på, har vi begge skylden. Jeg er i tvivl om, hvor meget længere alt dette kan fortsætte. At bryde og gå hver for sig er den eneste vej ud.
 • Tiden er inde til at sige farvel, selvom det får mig til at græde. Jeg troede aldrig, det ville komme til dette, men dette er vores sidste kys.
 • Et brud er ikke noget, jeg havde i tankerne, men jeg vil stadig have det, ligesom kærlighed ikke var i dig, men du forfalskede det stadig.
 • Vores forhold var altid et forhold om at give og modtage… indtil du stoppede med at give, men aldrig stoppede med at modtage. Farvel.
Vores forhold var altid et forhold om at give og modtage... indtil du stoppede med at give, men aldrig stoppede med at modtage. Farvel.
 • Det, der virkelig gør ondt, er ikke, hvordan du får mig til at føle mig som en taber i dag, men minderne om, hvordan du fik mig til at føle mig speciel før.
 • Du fornærmede mit engagement med forræderi og ødelagde min kærlighed med løgne. Du var ligeglad med mine bønner og apatisk over for mit hjertes råb. Da du ikke har nogen karakter, lad mig fortælle dig dette: der er ingen vej ud nu, at bryde op er alt, hvad der er tilbage at gøre.
 • Jeg vidste, at jeg blev forelsket i dig den dag mit hjerte blev dit og nægtede at være mit. I dag er det tid til at gå væk, fordi dit hjerte nægter at være mit.
 • Så smertefuldt som det er, er det bedre at tolerere nød end at tolerere dine løgne. Farvel.
 • Jeg bryder op med dig… måske vil jeg fortryde dette, måske vil jeg ikke. Men det betyder ikke noget, for jeg ved, at du ikke gør det.
Jeg bryder op med dig... måske vil jeg fortryde dette, måske vil jeg ikke. Men det betyder ikke noget, for jeg ved, at du ikke gør det.
 • Jeg vil aldrig benægte, at jeg elskede dig. Men nogen har med rette sagt, at tingene ændrer sig over tid… og det gør du også. Farvel.
 • Hvert øjeblik, vi har tilbragt sammen, vil være et minde, som jeg vil holde tæt på mit hjerte. Men nu er det tid til at komme videre og starte forfra. Vi bryder op, men jeg fortryder ikke at være kæreste og kæreste. Vi har altid forstået hinanden, og jeg håber, at vores venskab aldrig vil ende.
 • Jeg vil bryde op med dig. Det er ikke, at jeg begyndte at hade dig, men at det er fordi mit hjerte er holdt op med at elske dig.
 • Min kærlighed kan være ubetinget, men der var en uudtalt betingelse, da jeg gav dig mit hjerte: det er kun dit, så længe du elsker det. Farvel.
 • Jeg bryder op med dig. Vores forhold vil dø, men vores kærlighed vil leve videre.
Jeg bryder op med dig. Vores forhold vil dø, men vores kærlighed vil leve videre.

Brudsmeddelelser til min kæreste

 • At bryde op vil skade mig mere, end det vil skade dig, ligesom det at være sammen bragte mig mere glæde, end det gjorde for dig.
 • At bryde op med dig er ikke mit valg, men jeg har ikke noget andet valg, ligesom at elske mig var et valg, men du gjorde det, som om du ikke havde noget andet valg.
 • Jeg troede aldrig, at mine følelser for dig ville ændre sig, men jeg troede heller ikke, at du ville ændre dig. Farvel.
 • Jeg er den samme pige, der gav dig mit hjerte til at elske. I stedet valgte du at spise af det med ondskab, lidt efter lidt. Farvel.
 • Vores opbrud vil skade mig lige så meget som det vil skade dig, men det er noget, vi skal gøre. Vores kampe og argumenter har knust vores kærlighed, der er ingen mening i at forsøge at genoplive noget, der allerede er dødt.
Vores opbrud vil skade mig lige så meget som det vil skade dig, men det er noget, vi skal gøre. Vores kampe og argumenter har knust vores kærlighed, der er ingen mening i at forsøge at genoplive noget, der allerede er dødt.
 • Jeg gik væk, fordi du havde travlt med at finde fejl i mig, mens jeg havde travlt med at ignorere din.
 • Vores opbrud vil skade mig meget, men jeg vil hellere reparere et knust hjerte end at kvæle mig selv i et giftigt forhold. Farvel.
 • Jeg bryder op med dig, fordi jeg er træt af at være en anden prioritet for den person, der altid har været min første prioritet.
 • Du behandlede vores forhold som en Facebook-statusopdatering, som du nemt kunne ændre hver dag. Undskyld, men jeg nægter at blive behandlet på den måde. Farvel.
 • ALT er den ene ting, jeg fortryder at være sammen med dig. Farvel.
ALT er den ene ting, jeg fortryder at være sammen med dig. Farvel.
 • Du vil aldrig være den dreng, mit hjerte ser, og jeg vil aldrig være den pige, du vil have mig til at være. Farvel.
 • Hjertesorg er noget, jeg aldrig ville give dig. Min beslutning om at forlade dig vil også skade mig. Men jeg forventer ikke, at du forstår noget af dette, din bekymring for vores forhold har altid været uagtsom.
 • Det er et stykke tid siden du vidste, at jeg vil bryde op med dig. I dag er den skæbnesvangre dag, hvor jeg er fast i min beslutning, jeg håber, at vi kan skille os uden komplikationer.
 • Jeg havde aldrig forestillet mig, at drengen i mine drømme også ville give mig mareridt. Den måde, du har ændret dig på, er grunden til, at jeg bryder op med dig.
 • Som min kæreste havde du ret til at bede mig om at være din, og det var jeg. Siden din kæreste havde jeg ret til at bede dig om at være min, hvilket du ikke gjorde. Jeg tror ikke, der er noget tilbage at sige, det er bedre, hvis vi går hver for sig.
Som min kæreste havde du ret til at bede mig om at være din, og det var jeg. Siden din kæreste havde jeg ret til at bede dig om at være min, hvilket du ikke gjorde. Jeg tror ikke, der er noget tilbage at sige, det er bedre, hvis vi går hver for sig.
 • De koldeste knus og hjerteløse kys, overfladiske løgne og en spærring af falske løfter. Total mangel på respekt og åbenbar mangel på pleje, fravær af kærlighed og praktisk talt intet at dele. Du har ikke efterladt mig andet valg end at holde mine tårer tilbage og bryde op med dig.
 • Vi vidste begge, hvad det ville kræve for vores forhold at fungere. Den eneste forskel er, at jeg forventer at gøre disse ting, mens du ser den anden vej. Farvel.
 • Nu indser jeg, at du ikke har ændret dig. Det er bare det, at du først lod som om du var en anden. Farvel.
 • Der var en tid, hvor jeg elskede dig som en skør, og det vil aldrig ændre sig, i modsætning til DIG. Farvel.
 • Vores forhold var hele min verden, mens din var ude af det. Farvel.
Vores forhold var hele min verden, mens din var ude af det. Farvel.
 • Før du spørger mig, hvorfor jeg vil bryde op med dig, spørg dit hjerte, hvorfor det ikke elskede mig, som det skulle.
 • At bryde op med dig er det eneste i mit liv, der lyder frygtelig dårligt, men føles dybt godt. Farvel.
 • Jeg ville aldrig bryde op med dig, men skæbnen havde noget mere i vente. Al jalousi og besiddelse har gjort vores forbindelse smertefuld. Jeg har ikke dårlige følelser for dig i mit hjerte, men jeg tror, det er tid til at starte forfra.
 • Det er ikke, at jeg ikke fortjener nogens kærlighed. Det er bare, at du ikke fortjener min.
 • Vores forhold var ikke en fejltagelse, men det er bestemt noget, jeg ikke ønsker at gøre igen. Vi er så forskellige, at det at være forelsket forårsager os begge så meget smerte. Farvel.
Vores forhold var ikke en fejltagelse, men det er bestemt noget, jeg ikke ønsker at gøre igen. Vi er så forskellige, at det at være forelsket forårsager os begge så meget smerte. Farvel.

Flere sætninger som denne

Bon voyage- beskeder: rejsecitater for at sige farvel og farvel (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af opbrudsmeddelelser til kæresten. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top