Hjem » Citater » Vil du gifte dig med mig Citater: Forslagsmeddelelser til ham

Vil du gifte dig med mig Citater: Forslagsmeddelelser til ham

Du vil gifte dig med citater: Spekulerer du på, hvordan du skal foreslå din kæreste? Eller tænk på, om du skal vente på, at han beder dig om at gifte dig med ham? Godt, det er et personligt valg, men glem ikke, at det er helt okay at bede hende om at gifte sig med dig. Det vil ikke gøre ham mindre af en mand eller en mindre af en dame.

Det er ikke 1950, for guds skyld! Håndskrevne noter, romantiske beskeder og gode ting at sige for at lade dit hjerte være blottet: fortsæt med at læse og bliv inspireret til at skabe noget af dit eget at sige for at mindes den mest specielle dag i dit liv! Det er OK, hvis du føler dig nervøs eller genert.

Hold det ægte, fortæl ham, hvordan du har det, og lad ham vide højt og tydeligt, at han er den bedste ting, der nogensinde er sket med dig… og du vil have ham til at være sådan for evigt. Åh, og forresten, vi er så glade for os begge!!

Her er nogle sætninger til Vil du gifte dig med mig?

 • Du er stjernen, der skinner om natten, brisen, der får tingene til at føles godt. Du er solen, der driver tristhed væk, hjerterytmen, der får mit hjerte til at slå hver dag. Vil du gifte dig med mig?
 • Hver fejl, jeg nogensinde har begået i mit liv, var værd at begå… simpelthen fordi de alle til sidst førte til dig. Jeg elsker dig skat, gift dig med mig, vil du?
 • Jeg vidste, at det var dig, da dine knus blev det eneste sted i verden, jeg hellere ville være. Vil du gifte dig med mig?
 • Kys, knus og knus vil være lange, kampene, argumenterne og rynkene vil være korte. Det er mere eller mindre resuméet af mit løfte til dig… Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg vidste, at du var den ene, da et enkelt smil på dit ansigt satte tusind i mit hjerte. Gift dig med mig, vil du?
Jeg vidste, at du var den ene, da et enkelt smil på dit ansigt satte tusind i mit hjerte. Gift dig med mig, vil du?
 • Intet at se tilbage, ingen fortrydelse i livet… fordi alt, hvad jeg gjorde, førte til sidst til dig. Jeg elsker dig skat, vil du gifte dig med mig?
 • Der vil være smil, der vil være rynker panden. Der vil være op- og nedture. Der vil være svar, der vil være spørgsmål. Der vil være mange, der vil ikke være nogen. Livet vil ikke være perfekt, ikke engang for en dag. Men sammen på denne rejse vil vi gå hele vejen. Jeg vil ikke give løfter, bortset fra at du er den eneste. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg vil ikke lyve, livet vil ikke være rosenrødt hele tiden. Det bliver ikke perfekt. Der vil være tidspunkter, hvor du har lyst til at holde op. Der vil komme en tid, hvor du vil stille spørgsmålstegn ved formålet… men på trods af alt er der en ting, som jeg lover aldrig vil ske: at tvivle på, hvem du begiver dig ud på denne rejse med. Jeg vil ikke bare være sammen med dig, jeg vil være den eneste konstante på livets skøre rejse. Baby, vil du gifte dig med mig?
 • For mig har ordet for evigt ingen betydning, hvis det ikke inkluderer dig. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg ved, at vi er beregnet til at være det, ikke på grund af alle de smil, vi har delt, men fordi vi har opnået det på trods af de tårer, vi har fældet. Vil du gifte dig med mig?
Jeg ved, at vi er beregnet til at være det, ikke på grund af alle de smil, vi har delt, men fordi vi har opnået det på trods af de tårer, vi har fældet. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg elsker dig for hvad du er, for hvad du har været og for alt hvad du vil være… gift dig med mig, ikke?
 • Jeg er bare en almindelig pige, der står foran dig og spørger, om du vil afslutte hendes eventyr… vil du gifte dig med mig?
 • Hvis bare ord var nok til at fortælle dig, hvordan jeg føler mig som et nervøst barn, hver gang du holder mig i dine arme. Jeg ville ønske, jeg kunne forklare, hvordan selv i dag giver mig indre ro at være sammen med dig. Hvis der kun var en måde at udtrykke, hvordan du ikke kun får mig til at føle mig komplet, men du også får det bedste frem i mig… skat, ville du gifte dig med mig?
 • Jeg skammer mig ikke over at indrømme, at selv i dag griner jeg som en idiot, når jeg tænker på at kysse dig. Hver gang er det som første gang, og det vil være sådan for evigt. Vil du gifte dig med mig?
 • Du har givet mig alt, hvad jeg ikke fortjente, nu vil jeg bruge resten af mit liv på at sørge for at give dig alt, hvad du altid har. Vil du gifte dig med mig?
Du har givet mig alt, hvad jeg ikke fortjente, nu vil jeg bruge resten af mit liv på at sørge for at give dig alt, hvad du altid har. Vil du gifte dig med mig?
 • Hvad er livet? For mig er det et ord på tre bogstaver, der starter med Y og slutter med dig… vil du gifte dig med mig?
 • I godt og ondt, i glad og trist, i op- og nedture, i smil og rynker… Jeg vil tilbringe mit liv med dig, og jeg håber, at du også har det sådan! Vil du gifte dig med mig?
 • Verden er et stort sted, men min lykke ligger i det lille hjørne af din skulder, hvor jeg kan hvile mit hoved og føle mig som den heldigste pige i verden… ville du gifte dig med mig?
 • Jeg vil bruge hver dag i mit liv på at minde dig om, hvor fantastisk du er som person. Til gengæld kan du gøre det samme. Vil du gifte dig med mig, skat?
 • For mig kan Happily Ever After opsummeres med kun tre bogstaver… DIG! Vær min for evigt, ikke?
 • Jeg tænker på, hvordan vi mødtes, og hvor”vi” blev til. Jeg kan ikke lade være med at smile, fordi jeg virkelig tror, at jeg lever en drøm. Jeg vil takke skæbnen for at bringe os sammen, men først har jeg et spørgsmål… Vil du gifte dig med mig?

citater fra Vil du gifte dig med mig

 • Jeg vil være ærlig over for dig. Jeg har ikke mit liv kortlagt. Jeg har ingen store planer. Jeg har ikke fundet ud af alt. Og sandheden er, at jeg ikke engang vil have det på den måde. Jeg vil udforske enhver overraskelse, som livet har i vente, og jeg vil gøre det med dig… nu og altid! Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg fortryder kun én ting i livet… Gid vi havde mødtes før! Vil du gifte dig med mig?
 • Intet andet behov i livet kommer tæt på mit behov for at være i dine arme. Kys dig, kram dig, kram dig… og uanset hvor meget du modtager, vil dette liv ikke være nok! Jeg vil tilbringe ikke bare evigt med dig, men mere… vil du gifte dig med mig, skat?
 • Jeg skammer mig ikke over at acceptere, at jeg er afhængig af dig! Jeg kan ikke og vil ikke forestille mig en eneste dag i mit liv uden dig! Gift dig med mig, vil du?
 • Jeg vidste, at det var dig, da hver sang handlede om os. Gift dig med mig, vil du?
Jeg vidste, at det var dig, da hver sang handlede om os. Gift dig med mig, vil du?
 • Det eneste smil, der gør mig glad indeni, er det, der klæber til mit ansigt, når jeg ser dig. Vil du gifte dig med mig?
 • Alle disse år levede jeg et liv, men jeg følte mig aldrig rigtig levende, indtil det øjeblik, vi kyssede for første gang. Jeg er forelsket i dig lige siden, og jeg vil aldrig stå op. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg har været igennem hjertesorg, jeg har håndteret smerter. Jeg har været deprimeret, gang på gang. Livet har givet mig meget at tænke på… men siden den dag, jeg mødte dig, har der ikke været nogen tvivl. Skæbnen er, hvad alt er kommet til. Gift dig med mig, skat, vil du?
 • DU og jeg mener ikke noget, hvis de ikke bruges i sammenhæng med USA. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg er bare en simpel pige, der siger noget, der kommer fra dybden af min sjæl… Jeg elsker dig mere end jeg elsker mig selv, og alt hvad jeg vil i livet er at være sammen med dig indtil tidens ende! Vil du gifte dig med mig?
Jeg er bare en simpel pige, der siger noget, der kommer fra dybden af min sjæl... Jeg elsker dig mere end jeg elsker mig selv, og alt hvad jeg vil i livet er at være sammen med dig indtil tidens ende! Vil du gifte dig med mig?
 • Selv i dag vil jeg ikke give slip efter et knus. Selv i dag smiler jeg uendeligt efter et kys. Selv i dag løber en rysten ned ad ryggen, når jeg tænker på at blive gammel sammen. Vil du gifte dig med mig?
 • Uanset hvad der sker, uanset hvor vi er, vil vi altid være sammen, og vi vil altid få tingene til at fungere. Det er ikke bare et løfte, men en simpel sandhed, som jeg har baseret mit liv på… og jeg vil ikke have, at det skal være på nogen anden måde. Vil du gifte dig med mig?
 • For i sidste ende, uanset hvor rig eller fattig, hvor glad eller trist jeg er… er der ingen anden måde, jeg ønsker at tilbringe en eneste dag i mit liv på anden måde end med dig. Vil du gifte dig med mig?
 • Lige siden vi startede dating har jeg aldrig stoppet med at tænke på”hvad nu hvis vi tilbragte resten af vores liv sammen? ‘I dag synes jeg, det er tid til at tage’ ja ‘ud af spørgsmålet og give det direkte til dig… Vil du tilbringe resten af dit liv sammen med mig?
 • Jeg vidste, at du var den for mig, da jeg indså, at alt hvad jeg har brug for i livet var min hånd i din og din i min. Vil du gifte dig med mig baby?
Jeg vidste, at du var den for mig, da jeg indså, at alt hvad jeg har brug for i livet var min hånd i din og din i min. Vil du gifte dig med mig baby?
 • Jeg vil gøre det officielt og fjerne et ord fra vores ordbøger… farvel, fordi jeg vil have dig til at være min og jeg din… for evigt og altid, for evigt og altid. Vil du gifte dig med mig?
 • Livet kan have mange betydninger, men for mig er alt, hvad der betyder noget, tre ord… Dig, mig og altid! Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg siger ikke, at livet vil være perfekt… men jeg lover, at uanset hvad livet kaster på os, vil vi kæmpe som krigere og fejre som elskere. Jeg vil være ved din side, og du er ved min, nu og altid! Jeg elsker dig skat, vil du gifte dig med mig?
 • Nej, vores vil ikke være et perfekt ægteskab, simpelthen fordi det ikke eksisterer. Jalousi, argumenter, kampe… vi vil ikke være immune over for dem, men jeg lover, at vi vil overvinde dem med tillid, tålmodighed og vigtigst af alt kærlighed! Vil du gifte dig med mig?
Nej, vores vil ikke være et perfekt ægteskab, simpelthen fordi det ikke eksisterer. Jalousi, argumenter, kampe... vi vil ikke være immune over for dem, men jeg lover, at vi vil overvinde dem med tillid, tålmodighed og vigtigst af alt kærlighed! Vil du gifte dig med mig?

Flere sætninger som denne

Kondolence beskeder til kæledyr: kondolencesætninger til hunde, katte og mere

Vi håber, du kan lide disse samlinger af citater fra You Want to Marry Me. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top