Hjem » Digte » Undskyldningsdigte til min kæreste: undskyldningsdigte til hende

Undskyldningsdigte til min kæreste: undskyldningsdigte til hende

Undskyld digte til kæreste: At undskylde for dine fejl behøver ikke altid at være så simpelt som at udtale de tre ord, jeg er ked af det.

Skriv et smukt digt på et kort og giv din pige den sødeste og mest romantiske undskyldning, der nogensinde har eksisteret. Uanset om du vil undskylde for at opføre dig uhøfligt, kæmpe med dem, flirte med en anden eller gøre noget, som en kæreste ikke burde gøre, grave dybt ned i din sjæl og opsøge de mest rørende tanker. Din pige har intet andet valg end at tilgive dig, hvis din undskyldning er stærk nok til at bevæge hendes hjerte.

Fortsæt din undskyldning med smukke citater i håndskrevne noter, Facebook-indlæg, pins, tweets, tekster og sjove beskeder på WhatsApp. Glem ikke de vigtigste ingredienser i opskriften på en perfekt undskyldning: varme knus og ømme kys.

Her er nogle digte fra Jeg er ked af kæreste

 • En masse undskyldninger
  Masser af kys
  For meget kærlighed til dig
  Masser af smukke løfter
  Masser af knus
  Ømme følelser så sande
  Jeg vil gøre hvad som helst
  For at kompensere dig
  Undskyld
En masse undskyldninger <br> Masser af kys <br> For meget kærlighed til dig <br> Masser af smukke løfter <br> Masser af knus <br> Ømme følelser så sande <br> Jeg vil gøre hvad som helst <br> For at kompensere dig <br> Undskyld”/></figure>
 <script async src=
 • Jeg gjorde dig ondt
  Men det var ikke forsætligt.
  Jeg løj for dig
  Men det var tilfældigt
  Jeg svigtede dig
  Men det var ikke forsætligt
  Jeg snydte dig
  Men det var ikke hævngerrig
  Baby, vær sød
  Tilgiv min skødesløshed
  Du er min
  Den eneste lykke i livet.
Jeg gjorde dig ondt <br> Men det var ikke forsætligt. <br> Jeg løj for dig <br> Men det var tilfældigt <br> Jeg svigtede dig <br> Men det var ikke forsætligt <br> Jeg snydte dig <br> Men det var ikke hævngerrig <br> Baby, vær sød <br> Tilgiv min skødesløshed <br> Du er min <br> Den eneste lykke i livet.”/></figure>
  <h3 class= undskyldningsdigte til min kæreste
 • Jeg indså det i bakspejlet
  Det at såre dig var ikke rigtigt
  Jeg indså det meget senere
  At jeg opførte mig som en taber
  Efter lidt introspektion
  Jeg indrømmer min forkerte beslutning
  Accepter venligst min undskyldning
  Pige, jeg er virkelig, virkelig ked af det
Jeg indså det i bakspejlet <br> Det at såre dig var ikke rigtigt <br> Jeg indså det meget senere <br> At jeg opførte mig som en taber <br> Efter lidt introspektion <br> Jeg indrømmer min forkerte beslutning <br> Accepter venligst min undskyldning <br> Pige, jeg er virkelig, virkelig ked af det”/></figure>
 <script async src=
 • Du er den, der er såret
  Men jeg er den, der græder
  Du er den, der er markeret
  Men jeg er den, der er ved at dø
  Du er den med blærer
  Men jeg er den, der bløder
  Du er den med skader
  Men jeg er stadig ikke ved at komme mig.
  Jeg håber du kan se hvordan
  Det gør ondt, når du er trist
  Jeg undskylder for mine fejl
  Det har været min ondskab
Du er den, der er såret <br> Men jeg er den, der græder <br> Du er den, der er markeret <br> Men jeg er den, der er ved at dø <br> Du er den med blærer <br> Men jeg er den, der bløder <br> Du er den med skader <br> Men jeg er stadig ikke ved at komme mig. <br> Jeg håber du kan se hvordan <br> Det gør ondt, når du er trist <br> Jeg undskylder for mine fejl <br> Det har været min ondskab”/></figure>
  <h3 class= digt for at undskylde til min kæreste
 • For at være insisterende
  For at skynde sig
  For at være vred
  For at såre dig meget
  For at være hensynsløs
  For at være skødesløs
  Jeg er ked af det skat
  Jeg undskylder inderligt
For at være insisterende <br> For at skynde sig <br> For at være vred <br> For at såre dig meget <br> For at være hensynsløs <br> For at være skødesløs <br> Jeg er ked af det skat <br> Jeg undskylder inderligt”/></figure>
 <script async src=
 • Ulykkelig og modløs
  Utilfredse og bedrøvede
  Bekymret og urolig
  Bekymret og ked af det
  Det er hvad jeg er blevet
  Livet er nu en byrde
  Befri mig fra denne smerte
  Lad mig trække vejret igen
  Tilgiv mig en gang for alle
  Accepter venligst min undskyldning, dukke.
Ulykkelig og modløs <br> Utilfredse og bedrøvede <br> Bekymret og urolig <br> Bekymret og ked af det <br> Det er hvad jeg er blevet <br> Livet er nu en byrde <br> Befri mig fra denne smerte <br> Lad mig trække vejret igen <br> Tilgiv mig en gang for alle <br> Accepter venligst min undskyldning, dukke.”/></figure>
  <ul> <li> Undskyld for at blande det hele sammen <br> Mine løgne har efterladt mig smuldret <br> Undskyld at jeg mumler <br> Freden i vores liv, jeg faldt <br> Ved at vise ærlighed begik jeg en fejl <br> Forfærdelige ting for dig, mumlede jeg. <br> Jeg lover at løsne tingene <br> Uden dig føler jeg mig kvalt </li> </ul> 
<figure class=Undskyld for at blande det hele sammen <br> Mine løgne har efterladt mig smuldret <br> Undskyld at jeg mumler <br> Freden i vores liv, jeg faldt <br> Ved at vise ærlighed begik jeg en fejl <br> Forfærdelige ting for dig, mumlede jeg. <br> Jeg lover at løsne tingene <br> Uden dig føler jeg mig kvalt”/></figure>
  <h3 class= digt for at undskylde til min kæreste
 • Min ubehagelige opførsel vendte sig
  Smertefuldt for os begge, for dig og for mig.
  Mens du hulkede for at slippe af med din smerte
  Mine skader forværredes dag for dag.
  Jeg kan ikke slippe af med skylden i mit hjerte
  Jeg skulle have været forsigtig fra starten
  Da jeg ikke var det, er jeg den skyldige
  For at lade mine fejl gøre mig flov
  Undskyld
Min ubehagelige opførsel vendte sig <br> Smertefuldt for os begge, for dig og for mig. <br> Mens du hulkede for at slippe af med din smerte <br> Mine skader forværredes dag for dag. <br> Jeg kan ikke slippe af med skylden i mit hjerte <br> Jeg skulle have været forsigtig fra starten <br> Da jeg ikke var det, er jeg den skyldige <br> For at lade mine fejl gøre mig flov <br> Undskyld”/></figure>
  <ul> <li> Fornærme dig <br> For noget så fjollet <br> Reflekteret over min opførsel. <br> Meget dårlig <br> Irriterer dig <br> Foran alle <br> Det var det bare ikke <br> At blive min <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Fornærme dig <br> For noget så fjollet <br> Reflekteret over min opførsel. <br> Meget dårlig <br> Irriterer dig <br> Foran alle <br> Det var det bare ikke <br> At blive min <br> Undskyld”/></figure>
  <ul> <li> Jeg beklager, at mit ego <br> Det gjorde mine handlinger så overfladiske. <br> Jeg beklager, at min stolthed <br> Det fik min moral til at falde <br> Jeg beklager, at min arrogance <br> Jeg gav dig masser af smerte <br> Den måde jeg behandlede dig på <br> Det er noget, jeg aldrig vil gøre <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Jeg beklager, at mit ego <br> Det gjorde mine handlinger så overfladiske. <br> Jeg beklager, at min stolthed <br> Det fik min moral til at falde <br> Jeg beklager, at min arrogance <br> Jeg gav dig masser af smerte <br> Den måde jeg behandlede dig på <br> Det er noget, jeg aldrig vil gøre <br> Undskyld”/></figure>
  <h4 class=Flere digte som dette

Farvel digte til venner: Farveldigte i venskab (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af undskyldte digte til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top