Hjem » Digte » Undskyld digte til min mand: undskyldningsdigte til ham

Undskyld digte til min mand: undskyldningsdigte til ham

Undskyld, digte til min mand: glem de kedelige citater eller kedelige lykønskningskort. Du kan give din undskyldning et helt nyt twist ved at skrive et kort romantisk digt til din mand.

Uanset om det er at lyve, snyde, blive sur på ham eller noget andet, der sætter dit ægteskab på prøve, så slip din kreativitet løs og skriv et sødt rim for at bede om tilgivelse.

Gør ham til hans yndlingsmad, flirt med ham og forkæl ham, mens du undskylder. Udtryk din kærlighed og vis ham, hvor desperat du er for at genoprette lykken i dit forhold.

Her er nogle digte fra Jeg er ked af min mand

 • Jeg forfulgte dig
  For noget så fjollet
  Jeg gjorde dig sur
  For noget så ubetydeligt
  Jeg mistede min fornuft
  For noget så dumt
  Uden grund
  Jeg blev så livlig
  For at opføre sig på denne måde
  Jeg er så ked af det
  Jeg ved det bare ikke
  Hvad skete der med mig?
Jeg forfulgte dig <br> For noget så fjollet <br> Jeg gjorde dig sur <br> For noget så ubetydeligt <br> Jeg mistede min fornuft <br> For noget så dumt <br> Uden grund <br> Jeg blev så livlig <br> For at opføre sig på denne måde <br> Jeg er så ked af det <br> Jeg ved det bare ikke <br> Hvad skete der med mig?
 • Min kærlighed…
  Ordet undskyldning
  Det repræsenterer mange ting
  Som du vil se nu
  A repræsenterer min smerte
  P repræsenterer min straf
  Eller det repræsenterer min frygtelige oplevelse
  L repræsenterer min beklagelse
  Åh, forsvar min offensiv
  G repræsenterer min smerte
  Og det betyder at være helt din
  Baby… giv mig venligst lindring
  Undskyld
Min kærlighed... <br> Ordet undskyldning <br> Det repræsenterer mange ting <br> Som du vil se nu <br> A repræsenterer min smerte <br> P repræsenterer min straf <br> Eller det repræsenterer min frygtelige oplevelse <br> L repræsenterer min beklagelse <br> Åh, forsvar min offensiv <br> G repræsenterer min smerte <br> Og det betyder at være helt din <br> Baby... giv mig venligst lindring <br> Undskyld
 • Jeg er ked af, at jeg sårede dig meget
  Undskyld at jeg gjorde dig trist
  Undskyld, at jeg leger med dit ego
  Jeg er ked af, at jeg fik dig til at føle dig så deprimeret
  Undskyld, at jeg skjuler sandheden.
  Undskyld for at være så uhøflig
  Jeg er ked af alt
  Tilgiv mig skat
Jeg er ked af, at jeg sårede dig meget <br> Undskyld at jeg gjorde dig trist <br> Undskyld, at jeg leger med dit ego <br> Jeg er ked af, at jeg fik dig til at føle dig så deprimeret <br> Undskyld, at jeg skjuler sandheden. <br> Undskyld for at være så uhøflig <br> Jeg er ked af alt <br> Tilgiv mig skat
 • Undskyld, jeg lavede en fejl
  Men forhold handler om at give og tage.
  Når konen tager fejl, tilgiver manden
  Og omvendt, sådan lever du et forhold.
  Så lad mig være sød at slappe af
  Og giv mig min lykke tilbage
  Tilgiv mig for det, jeg har gjort
  Kære, jeg elsker dig tonsvis og tonsvis
Undskyld, jeg lavede en fejl <br> Men forhold handler om at give og tage. <br> Når konen tager fejl, tilgiver manden <br> Og omvendt, sådan lever du et forhold. <br> Så lad mig være sød at slappe af <br> Og giv mig min lykke tilbage <br> Tilgiv mig for det, jeg har gjort <br> Kære, jeg elsker dig tonsvis og tonsvis
 • Jeg vil undskylde på Facebook og Twitter
  For at forhindre vores forhold i at blive bittert
  Jeg vil undskylde på WhatsApp og Pinterest.
  For at sikre, at vores bånd forbliver det bedste.
  Jeg vil undskylde for MySpace og Google Plus.
  For at få din tilgivelse laver jeg alt ståhej
  Jeg vil undskylde dig med masser af kys og knus.
  For at bevise, at jeg er den bedste i verden, fru
Jeg vil undskylde på Facebook og Twitter <br> For at forhindre vores forhold i at blive bittert <br> Jeg vil undskylde på WhatsApp og Pinterest. <br> For at sikre, at vores bånd forbliver det bedste. <br> Jeg vil undskylde for MySpace og Google Plus. <br> For at få din tilgivelse laver jeg alt ståhej <br> Jeg vil undskylde dig med masser af kys og knus. <br> For at bevise, at jeg er den bedste i verden, fru

Undskyld digte til min mand

 • Jeg har sat en ny beslutning for året.
  Og sammen med det, et nyt mål.
  Jeg besluttede ikke at lyve for dig
  Enten helt eller delvist
  Nu hvor jeg har givet dig et løfte
  Du skal også lave en til mig
  Du glemmer alt, hvad der skete.
  Så vi kan starte forfra
  Undskyld
Jeg har sat en ny beslutning for året. <br> Og sammen med det, et nyt mål. <br> Jeg besluttede ikke at lyve for dig <br> Enten helt eller delvist <br> Nu hvor jeg har givet dig et løfte <br> Du skal også lave en til mig <br> Du glemmer alt, hvad der skete. <br> Så vi kan starte forfra <br> Undskyld
 • Undskyld, jeg kunne ikke forudse
  Hvad ville være resultatet af mine handlinger?
  Jeg var ude af linje, lidt for naiv.
  Jeg lader min skødesløshed få dig til at græde
  Jeg stopper ikke bare for at bede om tilgivelse
  Handlinger er det, der følger min undskyldning.
  Jeg vil have dig til at se forandringen i mig
  Så et smil på dit ansigt, jeg kan endelig se
  Jeg elsker dig
 • Undskyld for at lave en fejl
  Jeg havde virkelig ikke til hensigt at
  Undskyld, at jeg generer dig så meget
  Jeg har aldrig ønsket at fornærme dig
  Undskyld, at jeg er så stødende
  Jeg har aldrig ønsket at såre dig
  Tilgiv mig for at være så dum
  Jeg mente virkelig ikke at være pludselig.
Undskyld for at lave en fejl <br> Jeg havde virkelig ikke til hensigt at <br> Undskyld, at jeg generer dig så meget <br> Jeg har aldrig ønsket at fornærme dig <br> Undskyld, at jeg er så stødende <br> Jeg har aldrig ønsket at såre dig <br> Tilgiv mig for at være så dum <br> Jeg mente virkelig ikke at være pludselig.
 • Jeg kiggede på din tomme side af sengen, da jeg lå helt vågen.
  Og det var da jeg pludselig indså min fejl.
  Med dumme og ubetydelige ting havde jeg for travlt.
  Og helt sikkert, alt dette drama må have gjort dig nervøs.
  Jeg fik dig bare ikke til at føle, at jeg var ligeglad
  Så mange ting med dig, som jeg ikke gider dele
  Jeg ved, at jeg fortjener min del af straffen.
  Men jeg beder dig om at anerkende min undskyldning.
  Jeg elsker dig
Jeg kiggede på din tomme side af sengen, da jeg lå helt vågen. <br> Og det var da jeg pludselig indså min fejl. <br> Med dumme og ubetydelige ting havde jeg for travlt. <br> Og helt sikkert, alt dette drama må have gjort dig nervøs. <br> Jeg fik dig bare ikke til at føle, at jeg var ligeglad <br> Så mange ting med dig, som jeg ikke gider dele <br> Jeg ved, at jeg fortjener min del af straffen. <br> Men jeg beder dig om at anerkende min undskyldning. <br> Jeg elsker dig
 • Mit ego og mit selvværd
  Det kan aldrig være i vejen
  For at undskylde dig
  Og for at gøre dig glad på alle måder.
  Min selvtillid og stolthed
  Det kan aldrig være en hindring
  Når jeg beder dig om tilgivelse
  Og kompensere i overflod
  Jeg vil gøre, hvad det kræver
  For at få dig til at smile endnu en gang
  Fordi jeg elsker dig skat
  Fra min kerne
Mit ego og mit selvværd <br> Det kan aldrig være i vejen <br> For at undskylde dig <br> Og for at gøre dig glad på alle måder. <br> Min selvtillid og stolthed <br> Det kan aldrig være en hindring <br> Når jeg beder dig om tilgivelse <br> Og kompensere i overflod <br> Jeg vil gøre, hvad det kræver <br> For at få dig til at smile endnu en gang <br> Fordi jeg elsker dig skat <br> Fra min kerne

Flere digte som dette

Dig te af taknemmelighed for chefen: noter til at sige tak (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger fra Jeg føler for min mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top