Hjem » Beskeder » Undskyld beskeder til venner

Undskyld beskeder til venner

Undskyld beskeder til venner: venskaber bryder sammen, og venner kæmper af de dummeste grunde. Hvis dine venner har brug for lidt kærlighed, skal du rette tingene med søde citater og søde håndskrevne noter. Tag din bedste ven på Facebook og Twitter med undskyldninger, der stinker af fortrydelse.

Gå den ekstra mil ved at skrape din undskyldning på et lykønskningskort. At sladre, at blive hånet, at tale bag nogens ryg eller at være ond: uanset årsagen til, at dit venskab er ødelagt, lad ikke en god ven gå væk.

Lad aldrig dit dumme ego stå i vejen for at undskylde dine venner. Venskaber er for værdifulde… lad ikke dine blive bare endnu et minde.

Her er nogle undskyldige beskeder til venner

 • Vi har måske ikke talt i lang tid. Men intet kan stjæle minderne om dig og mig. Jeg savner dig min ven. Livet adskilte os, men uanset hvor jeg er, eller hvad jeg laver, er der altid et sted i mit hjerte, bare for dig.
 • Jeg ved, at du til sidst vil glemme de utaknemmelige ting, jeg sagde. Men jeg glemmer aldrig, hvor venlig du var ved mig, selv efter at jeg var så uhøflig over for dig. Tak fordi du er en sand ven, undskyld.
 • Jeg er ked af, at jeg ikke har været i kontakt i nogen tid, men jeg har haft virkelig travlt. Men jeg søger trøst i det faktum, at vores venskab er så smukt, at selvom vi taler efter mange måneder, vil det være som vi talte i går.
 • Som min bedste ven ved jeg, at du har ret til at kræve en undskyldning. Som din bedste ven håber jeg, at du ved, at jeg har ret til at kræve tilgivelse. Undskyld.
 • Undskyld er alt, hvad jeg vil sige. Jeg lader resten gå gennem tavshed. kys og knus
Undskyld er alt, hvad jeg vil sige. Jeg lader resten gå gennem tavshed. kys og knus
 • Nogle gange tager jeg dig for givet, men jeg lover dig, at det kun er fordi jeg føler, at du er den eneste i verden, der vil forstå mig, som jeg er. Undskyld.
 • Svære tider lærer dig nogle af livets vigtigste lektioner, og vigtigst af alt, en sand ven vil altid være ved din side. Tak fordi du var det, jeg er ked af, hvis du skulle bære byrden af mine humørsvingninger.
 • Jeg skammer mig over at have brudt din tillid. Jeg ved, det, jeg har gjort, er uretfærdigt. Men jeg lover dig, at jeg aldrig vil lade vores venskab ruste. Undskyld.
 • Værdien af vores venskab er sådan, at uden det ville værdien af mit liv være værdiløs. Undskyld.
 • BEDSTE venner tolererer det VÆRSTE af dig. Tak fordi du er sådan, jeg er ked af det.
BEDSTE venner tolererer det VÆRSTE af dig. Tak fordi du er sådan, jeg er ked af det.
 • Livet har sin egen måde at få dig til at indse værdien af venskab… og det værste er, at det altid er i bakspejlet. Jeg savner dig min ven, undskyld ikke at holde kontakten.
 • Nej, jeg tog dig ikke for givet. Lidt ensomhed og ro er alt, hvad jeg ønskede. Kys og knus
 • Jeg er ked af, at jeg løj, jeg er ked af, at du græd. Jeg mente ikke at være uhøflig, tilgiv mig ven.
 • Alt, hvad jeg vil have dig til at huske, er, at jeg elsker dig, og at du er en del af min skæbne. Ignorer venligst mine humørsvingninger, der er ekstravagante. Giv mig et kram, når jeg ser ud til at være i dårligt humør. Fortæl mig, at alt vil være fint, når jeg føler mig trist. Vær venlig, tag aldrig mine irriterende taler alvorligt. Hvis jeg sagde noget, der gjorde dig ondt, beklager jeg. kys og knus
 • Som en af livets fornøjelser er det bedst at tjene venskab uskyldigt. Tak fordi du holdt det sådan og undskyld for at være en idiot.
Som en af livets fornøjelser er det bedst at tjene venskab uskyldigt. Tak fordi du holdt det sådan og undskyld for at være en idiot.
 • Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan vi gik fra at være bedste venner til komplette fremmede. Livet spillede sit grusomme spil, og vi gik hver for sig. Når jeg ser tilbage og tænker på alle minderne, indser jeg, at de stadig betyder noget for mig. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne gå tilbage i tiden, da livet var godt, og vi stadig var venner. Jeg ved, det er sent, men jeg er ked af at lade det gå.
 • Vores venskab er for dyrebart, og jeg vil aldrig miste dig ved at gøre noget irrationelt. Jeg er ked af, at mine ord sårede dig, men jeg vil have dig til at vide, at det ikke var forsætligt.
 • Vores venskab har ingen regler, men er baseret på to smukke ting: ubegrænset kærlighed og ubegrænset tilgivelse. Undskyld at jeg forstyrrer dig, tilgiv mig venligst.
 • Undskyld for at lyve. Du kan være så vred på mig, som du vil. Men gør det hurtigt, fordi jeg har noget virkelig interessant at fortælle dig. kys og knus
 • Den bedste måde at undskylde til venner er at se ind i deres øjne og opdage dit hjerte. Hvis de virkelig holder af dig, vil de forstå. Det er præcis, hvad jeg laver nu. kys og knus
Den bedste måde at undskylde til venner er at se ind i deres øjne og opdage dit hjerte. Hvis de virkelig holder af dig, vil de forstå. Det er præcis, hvad jeg laver nu. kys og knus

Undskyld beskeder til venner

 • Du og jeg er ikke bare bedste venner. Du og jeg vil være sjælskammerater indtil enden. kys og knus
 • Ligesom du opdagede min løgn bare ved at kigge ind i mine øjne, er jeg sikker på, at du vil opdage fortrydelse i mit hjerte bare ved at lytte til min stemme. Undskyld.
 • Der er intet i hele verden, som jeg vil tillade at stå mellem vores venskab, ikke engang mine egne fejl. Undskyld.
 • Undskyld for at være sådan en brat forleden dag og tak fordi du var sådan en vidunderlig ven til at kramme mig, selv når jeg tog fejl.
 • At kede sig med venner er den bedste tid, du nogensinde vil have. Desværre indså jeg dette i bakspejlet. Undskyld, venner igen?
At kede sig med venner er den bedste tid, du nogensinde vil have. Desværre indså jeg dette i bakspejlet. Undskyld, venner igen?
 • Jeg siger ikke et ord. De sødeste undskyldninger bliver aldrig sagt, de mærkes. Jeg vil bare lade dig se på tårerne i mine øjne, indtil dit hjerte smelter. Undskyld.
 • Nogle gange tager jeg dig for givet, og nogle gange tænker jeg ikke, før jeg taler med dig. Jeg vil have dig til at huske, at dette kun er fordi du er den eneste person i verden, som jeg kan være mig selv foran. Undskyld, at jeg opførte mig så uhøfligt forleden.
 • Folk som dig dukker op en gang i livet, og jeg ville aldrig med vilje gøre noget for at bringe vores venskab i fare. Tak fordi du er sådan en god ven, undskyld.
 • Nogle gange tager jeg friheden til at tage dig for givet, fordi dybt i mit hjerte ved jeg, at min bedste ven altid vil forstå. Undskyld.
 • Jeg er månen i dit liv. Et par gange i løbet af året lader jeg himlen mørkne, men ellers er jeg altid der for at oplyse dig med venskabets strålende glød for evigt. Undskyld, at jeg ikke er der.
Jeg er månen i dit liv. Et par gange i løbet af året lader jeg himlen mørkne, men ellers er jeg altid der for at oplyse dig med venskabets strålende glød for evigt. Undskyld, at jeg ikke er der.
 • Undskyld, jeg har ikke været i kontakt. Undskyld, jeg ikke ringede så meget til dig. Jeg er ked af, at vi ikke har set hinanden i lang tid. Jeg er så ked af alle disse småforbrydelser. Sandheden er, at jeg har haft travlt. Jeg har ingen undskyldninger, undskyld.
 • Jeg er ligeglad med, om du tilgiver mig eller ej. Du vil altid være den ven, jeg elsker meget. Undskyld.
 • Jeg håber, at alle, jeg kender, vil skade mig på en eller anden måde på et tidspunkt i deres liv. Alle undtagen dig, min bedste ven. Derfor ved jeg præcis, hvordan jeg må have følt det, da jeg sårede dig. Jeg er virkelig ked af det.
 • Min fejl var en ulykke, men vores venskab er det ikke. Mine undskyldninger er fulde af beklagelse, men ikke vores venskab. Kys og knus.
 • Vores venskab er for livet. Min tåbelige fejl er bare en lille bump på denne smukke rejse. Undskyld.
Vores venskab er for livet. Min tåbelige fejl er bare en lille bump på denne smukke rejse. Undskyld.
 • Jeg ved, at du er sur på mig. Jeg kan se det ubehagelige blik i dine øjne. Jeg ved, du er skuffet. Jeg kan mærke smerten i din pande. Jeg skulle ikke have løjet for dig, det ved jeg godt. Når alt kommer til alt er venner som dig mit livs præmie. Undskyld.
 • Jeg vil aldrig lyve for dig igen, jeg vil aldrig forårsage dig smerte igen. Fra nu af vil jeg være yderst forsigtig, fordi vores venskab er for værdifuldt. Tilgiv mig
 • Jeg er ikke sikker på, hvor mange mennesker der ville tolerere mine humørsvingninger, men jeg er sikker på, at du ville. Jeg er ked af, at jeg var sådan en idiot forleden.
 • Ægte venskab er, når tårer, og ikke kun smil, virkelig bringer folk tættere sammen. Undskyld for at være en idiot hele tiden.
 • Jeg åbnede ikke op, men jeg havde aldrig til hensigt at skjule noget for dig. Alt, hvad jeg ønskede, var ikke at belaste dig med problemerne og tristheden i mit liv. Undskyld.
Jeg åbnede ikke op, men jeg havde aldrig til hensigt at skjule noget for dig. Alt, hvad jeg ønskede, var ikke at belaste dig med problemerne og tristheden i mit liv. Undskyld.

Flere sætninger som denne

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af meddelelser om tilgivelse til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top