Hjem » Beskeder » Undskyld beskeder til far

Undskyld beskeder til far

Undskyld beskeder til far: At finde de rigtige ord til at undskylde for din far er hjerteskærende svært.

Simpelthen fordi det er svært at forklare smerten ved at indse, at du har såret drengen, hvis eneste drøm i livet var at se dig lykkelig. Dette rørende indlæg er en varm blanding af citater, hvorfra sønner og døtre kan trække ideer til at skrive de sødeste undskyldninger.

Uanset om du vil undskylde for at have brudt et løfte, fortælle løgne, ikke holde kontakten, fornærme din far eller noget så ubehageligt som at stjæle penge, tag det første skridt i at ordne dit forhold til din far ved at bede ham om tilgivelse. Livet er for kort til at leve med beklagelser, brudte forhold og oppustede egoer.

Så, hvis du tror, du skylder din far en undskyldning, tag dig tid og skriv en dejlig besked. Det vil være en af de bedste beslutninger, du nogensinde vil tage.

Her er nogle “Jeg er ked af” beskeder til far

 • Jeg er kommet til at indse, at de største fejl, jeg begik i min barndom, ikke var fejlene i sig selv, men det faktum, at jeg aldrig havde modet til at henvende mig til min far og undskylde for hver eneste af dem. I dag skal jeg ordne det – undskyld far.
 • Undskyld at hærde dit hjerte med kampe i stedet for at blødgøre det med knus. Tilgiv mig far.
 • Hvert salg har brug for en opfølgning. Når du køber mine undskyldninger, følger jeg op med knus. Far, jeg er ked af det.
 • Jeg kan stolt sige, at min far er min største styrke. Det er en skam, at jeg gjorde ting, der ikke tillod min far at sige det samme om mig. Far, jeg er ked af det.
 • I stedet for at fortryde valgte jeg hævn. I stedet for anger valgte jeg gengældelse. I stedet for at fortryde valgte jeg vrede. Jeg er ked af alt, far.
I stedet for at fortryde valgte jeg hævn. I stedet for anger valgte jeg gengældelse. I stedet for at fortryde valgte jeg vrede. Jeg er ked af alt, far.
 • Jeg troede altid, at jeg var stærkere end dig, indtil jeg så din styrke til at tilgive mig selv for det, jeg havde gjort. Undskyld for alt far.
 • Du forsøgte altid at opnå våbenhvile med mig som allieret, men jeg førte altid krig og behandlede dig som min fjende. Undskyld.
 • Jeg troede, jeg gjorde alt rigtigt, fordi alle kaldte mig COOL. Min far tjente mit had, fordi han blev ved med at irritere mig for at blive rettet, og jeg troede, jeg var en nar. Men efter alle disse år indser jeg, at jeg var den, der var et VÆRKTØJ. Undskyld, far.
 • Ligesom du altid har vasket mine tårer væk med dine kærlighedsord, vask venligst mine synder væk med dine tilgivende omfavnelser. Undskyld far.
 • Jeg har aldrig ønsket at plette de smukke farver, du tilføjede til nuancerne i mit liv. Far, jeg er ked af det.
Jeg har aldrig ønsket at plette de smukke farver, du tilføjede til nuancerne i mit liv. Far, jeg er ked af det.
 • Hver gang jeg fortjente en del af dit sind, gav du mig en del af dit hjerte. Undskyld for alle problemerne, far.
 • Du ville altid have det bedste i verden for mig. Men jeg valgte det værste i verden for mig selv. Undskyld gamle mand.
 • Jeg ser tilbage på mit liv og kan ikke tro, at jeg har ikke respekteret den mand, der gav sit eget liv for at beholde mit. Jeg tænker tilbage på min barndom, og jeg kan ikke tro, at jeg ignorerede manden, der ignorerede hele verden for at være opmærksom på mig. Men jeg tænker på fremtiden, og jeg ser mig selv gøre alt, hvad der er nødvendigt for at kompensere for alle de tabte år. Jeg elsker dig far, jeg er ked af det.
 • Jeg tog din venlighed for din svaghed, stilheden for din uforsigtighed og tålmodigheden for din sårbarhed. Undskyld at tage dig for givet, far.
 • Ikke alene har jeg ikke respekteret dig, jeg har nedværdiget mig selv. Ikke alene har jeg gjort dig rasende, men jeg har fornærmet mig selv. Ikke alene har jeg frustreret dig, men jeg har også svigtet mig selv. Far, jeg er ked af det.
Ikke alene har jeg ikke respekteret dig, jeg har nedværdiget mig selv. Ikke alene har jeg gjort dig rasende, men jeg har fornærmet mig selv. Ikke alene har jeg frustreret dig, men jeg har også svigtet mig selv. Far, jeg er ked af det.
 • Hele mit liv gjorde jeg ting, der gjorde dig skør, kun for at indse nu, at du er den far, som alle ønsker, de havde. Undskyld og tak for alt far.
 • Undskyldninger gives til de mennesker, du elsker, men du kræver tilgivelse fra de mennesker, du elsker. Jeg er ked af det, og jeg beder om din tilgivelse, far.
 • Jeg ved, at du aldrig kan tilgive mine handlinger, men jeg håber, at tårerne i mine øjne får dig til at tilgive mit hjerte. Far, denne undskyldning er for alle de år, jeg brugte på at hade dig, da du elskede mig. Undskyld.
 • Jeg beklager ikke kun fordi jeg løj, men fordi jeg løj og ikke løj. Tilgiv mig, far.
 • Du ville have mig til at være dit øjes æble, men mine skammelige handlinger har forvandlet mig til støv under dine fødder. Far, jeg er ked af det.
Du ville have mig til at være dit øjes æble, men mine skammelige handlinger har forvandlet mig til støv under dine fødder. Far, jeg er ked af det.

undskyld beskeder til far

 • Jeg har ledt overalt efter den perfekte far, da han var lige her og holdt mig i sine arme. Far, jeg er ked af det.
 • Et bjørnekram fra min far kan ordne alt, hvad der er brudt, inklusive vores forhold. Undskyld far.
 • Undskyld for at skade den person, der altid har sørget for, at intet i denne verden gør mig ondt. Jeg elsker dig, far.
 • Undskyld, at jeg ikke indså, hvor syg jeg var, mens du var derude og forsøgte at forsørge din familie. Jeg elsker dig, far.
 • Du forventede, at jeg skulle være en ideel søn, men mine handlinger beviste, at jeg er en idiot søn. Undskyld far.
Du forventede, at jeg skulle være en ideel søn, men mine handlinger beviste, at jeg er en idiot søn. Undskyld far.
 • Jeg vidste altid, at du var min boksesæk, men jeg ville aldrig slå dig for mine fejl. Far, jeg er ked af det.
 • Jeg beklager, at jeg skuffede dine bedste drømme for mig og gjorde dine værste mareridt om mig til virkelighed. Tak for alt, hvad du har gjort for mig far.
 • Du satte mig i centrum af dit univers, men jeg henviste dig til et hjørne af mit. Far, jeg er ked af det.
 • Dine drømme for mig var som en luftballon, der kunne hæve sig over alle andre. Men jeg var idioten, der punkterede dem med mine fejl igen og igen. Undskyld far.
 • Tilgivelse er den største dyd, du har lært mig. Vil du ikke praktisere det, du prædiker? Undskyld.
 • Jeg har været den værste datter af den bedste far i verden. Undskyld far.
 • Alle mine venner synes, du er den sejeste far i verden. Prøv det ved at tilgive mig. Undskyld far.
 • Hele mit liv har jeg ledt efter et idol at se op til. Jeg kiggede her, der og overalt… kun for at indse år senere, at jeg allerede kendte den mest inspirerende person i verden, og hans navn var far.
 • Jeg har begået nogle fejl i mit liv, fortrudt dem, rettet dem og lært min lektion. Men min tortur slutter ikke, før du tilgiver mig. Far, jeg er ked af det.
 • Jeg fortryder ikke mine barndomsfejl så meget, som jeg fortryder ikke at undskylde dig, far. Undskyld.
Jeg fortryder ikke mine barndomsfejl så meget, som jeg fortryder ikke at undskylde dig, far. Undskyld.
 • Kære far, min undskyldning til dig er ubetinget, ligesom din kærlighed.
 • Jeg vil ikke give et falsk løfte om ikke at begå fejl igen. Men jeg lover at lære af alt det, jeg har gjort indtil videre. Far, jeg er ked af det.
 • Da jeg ramte bunden i mit liv, troede jeg, at det var slutningen. Men det var en ny begyndelse i forklædning. Jeg lærte den vigtigste lektion i livet: Lyt altid til dine forældre. Far, jeg er ked af det.
 • Du opdragede mig til at være din søde ærte. Men jeg voksede op til at være din bitre melon. Undskyld far.
 • Livet ville have været så meget bedre, hvis jeg havde lyttet til dig før. Jeg tog den forkerte vej og skuffede dig. Men jeg vil ikke spilde mere tid på at gøre, hvad jeg burde have gjort for længe siden: undskyldning til dig. Undskyld far.
Livet ville have været så meget bedre, hvis jeg havde lyttet til dig før. Jeg tog den forkerte vej og skuffede dig. Men jeg vil ikke spilde mere tid på at gøre, hvad jeg burde have gjort for længe siden: undskyldning til dig. Undskyld far.

Flere sætninger som denne

Elsker dig beskeder til mor

Vi håber, du kan lide disse samlinger af meddelelser om tilgivelse til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top